17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как няма да подкрепят коалиционният си партьор БСП, от който са видели милиарди левове, влели се в партийната и Доганова каса, за сметка на БЕДНИЯ Български пенсионер, който гласува за ПАЛАЧА си ДПС чрез КРЪВОЛОКА БСП.

Баце, Стола се клати. Силно.

вървяло едно гладно, хилаво псе след един голям охранен коч! вървяло то и си мислело: ще паднат! няма начин да не паднат, щом се клатят!

Етническа олигархична партия. Не били съгласни. Като не сте съгласни обирайте си дърмите и си отивайте в Турция. Соца ви направи хора Европейци за да владеете и се разпореждате с България.

Не напразно прекъснаха дебатите, за да може Караянчева да направи важното съобщение, че ще бъде приет закона за вероизповеданията. Сега от ДПС ще кажат, че са се споразумели с управляващите и няма да подкрепят вота. Циркаджии.

Несъгласни , ама подкрепят.А здравеопазването се срина, когато си раздаваха куфарчета–преди 27–28 години.Ама сега ГЕРБ виновни.Може и да са, не знам,убеден съм ,обаче ,че ако БСП пак я изберете да управлява ,ще стане още по лошо

Несъгласни , ама подкрепят.А здравеопазването се срина, когато си раздаваха куфарчета–преди 27–28 години.Ама сега ГЕРБ виновни.Може и да са, не знам,убеден съм ,обаче ,че ако БСП пак я изберете да управлява ,ще стане още по лошо

"Ние ще гласуваме и ще подкрепим този вот на недоверие заради безвремието в здравеопазването. Заради това, че се срива доверието в системата от страна на и на лекари, и на пациенти. Заради това, че се чакат твърде дълго реформи и смели стъпки, които не се предприемат" ЗАЩО ОТ ДПС ТРЕЩИТЕ ГЛУПУСТИ? ГЪОНСУРАТИ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? ТА НАЛИ ВИЕ БЯХТЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ 2013- 2014 КОГАТО: 6 март 2014 "Бюджетите на болниците може да бъдат намалени с 20%, съобщи министърът на здравеопазването Таня Андреева" 05 юли 2014 "Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв." 13 Август 2014 "Няма ваксини за родените след 1 юни 2014 г. бебета" Таня Андреева, 29.01.2014 Ще има закриване на болници и съкращаване на персонал "Тя даде да се разбере, че ще има закриване на болници и съкращаване на медицинския и немедицински персонал на места. Разберете на 7-милионна България 400 болници са прекалено много, заяви здравният министър"

От тогава минаха 5 години.

Ама ДПС като толкова много държат на здравеопазването, защо тогава ликвидираха здравната систма? А сега имат даже наглоста да се правят на света вода ненапита и да критикуват други за своите грешки! Има една приказка: когато си наакан, не си вири главата и не бъди нахакан!

Аз пък изобщо не съм съгласен противоконституционна , антиБългарска , ислямска групировка да се мотае из парламата . И да го играе балансьор и пазач на " етническия мир ". Каквото и да значи това .... Някой да знае колко точно Българи има в турското паравителство ?!!!

БСП и ДПС ВИНАГИ ЗАЕДНО Първи вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" 01. Октомври 2010 ДПС и БСП внасят в парламента вот на недоверие към ГЕРБ, подписан от Ахмед Доган в знак за пълната подкрепа за БСП по време на тази парламентарна процедура. БСП и ДПС внесоха втори вот на недоверие срещу правителството 10 Юни 2011 БСП и ДПС внесоха втори вот на недоверие срещу правителството на ГЕРБ. В мотивите за вота са записани "провалените антикризисни мерки, цялостната икономическа политика, антиевропейската политика. ДПС и БСП внасят трети вот на недоверие към правителството 18 Юли 2011 ДПС и БСП внасят трети вот на недоверие към правителството. Tози път вотът е за провала на политиката по вътрешна сигурност и обществен ред, отложеното присъединяване към Шенгенското пространство. Пресконференцията е дадена от Сергей Станишев и Лютфи Местан. 21 януари 2016 ДПС и БСП с вот на недоверие срещу правителството. Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ обясни, че този вот има превантивен характер, защото предстоят събития, които ще се случат заради вече направен промени в законите. 07 октомври 2016 По-рано тази седмица БСП проведе консултации с ДПС за внасяне на вот на недоверие към правителството за провал във външната политика 20 юни 2018 БСП внесоха вот на недоверие към кабинета "Борисов 3", заради провал в политиката по сигурността. Под мотивите за вота стоят подписите на 80 депутати от левицата. ДПС обявиха, че подкрепят искането за сваляне на правителството.

ДПС отдавна са с ГЕРБ. Няма значение какво казват сега. Гледай как ще гласуват другата седмица!

малей, сериозно? пък аз си мислих че никога няма да подкрепите вот на недоверие искан от комунделите!! това ще е изненадата на този политически сезон!

В крайна сметка за пореден път ги подкрепяте ! Няма как нали са ви били коалиционни партньори , а и целите са ви едни!

Фурнаджийски лопати , а е ясно като бял ден каква им е целта на хората от дпс

Не сме съгласни но ще подкрепим вота на недоверие...всичко е казано.важното е да има вот.реформа няма защото вие я блокирайте.иначе казано няма осигуровки няма здравна помощ освен ако не платиш.така е в цяла Европа дами и господа.ако някой си мисли че в чужбина се юрваш и веднага те лекуват не е познал.мой приятел в Париж е с тежка хипертироидия.консултацията със специалист е насрочена за декември!

Здравната система започна сериозно да боледува след 2000 година.Тоест след идването на Комерсиалния и крадлив цар Симо Хазарта и бандата му от крадливи юпита и алчни за власт и пари млади калинк много алчния Ахмед Доган и крадливите му депутатати турци .След това към тях се присъединиха поизгладнелите социалисти начело със украинския масон СерГЕЙ Дмитриевич и техните структури за да се граби със всичка сила и колко се може от БАТКО на БРАТКО.За да се стигне до ГЕРБ които за 10 години власт не промени нищо Остави така нещата нещо повече и те крадяха съвсем здраво за да се разграби всичко съвсем.И оттук нататък трябва са вика попа и да почва опелото.Жалко е само за тези женички майки на децата със увреждания.Някой трябва да им каже честно че каузата им е почти пердута и че трябва да емигрират по навреме.

Много си зле.

Целите на ДПС са ясни сваляне на правителството , а горещите кестени ще пипат от другарите комунисти , те само ще гласуват "За" !

Всички са за националния стадион, без съд и присъда за назидание на останалите, които си помислят да го направят отново.

Минджа с кокал

Имах си аз дпс да не подкрепи вот на бсп . Ами нали тия са единствените които си лягат с тях и съответно биха били евентуална коалиция в някакво правителство ? Друг е въпроса , че конституционният съд много отдавна си затваря очите относно противоконституционните партии и е крайно време да ги "отвори" .

Съдът открай време си затваря очите за ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА КРАЖБА на 2 МЛРД. ЛВ. от здравните вноски на материала, ама карай...

Доводите с които не сте съгласни с БСП не ни интересуват важното е крайния резултат , гласувате с БСП за пореден път вече , МНОГО СТАНАХА за да заблудите някой че не сте в комбина!

Здравеопазването не е лъжица за устата на ДПС. ДПС далеч от управлението. Хитростите ви нямат край. Не сте точните хора, стойте на страна .

Вечна искрена любов в кражбите на Боко

Абе с една дума пак сме заедно на вота с БСП !

Д-р Джафер: "Това се случва заради липсата на съгласие и ЕКСПЕРТЕН разговор на високо ниво" Мда, КАДРИТЕ от дългата герберска скамейка решават всичко. "Бяха допускани много ГРЕШКИ, една част от тях бяха заради НЕЗНАНИЕ, други граничат с ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Едно такова престъпление е КРАЖБАТА НА 1,3 МЛРД. млрд. по време на едно от правителствата на ГЕРБ, които бяха буквално откраднати, а БЯХА ПРЕДВИДЕНИ ДА СЕ СТАРТИРА РЕФОРМА" Незнание+престъпление = невероятно "добра" комбинация :((( Дори само незнанието на висок пост е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, защото струва загуби на ресурси, на време и в случая - на животи. ГЕРБ-оухите вместо да реформират, ДЕФОРМИРАХА още повече здр. система. И не само нея.

5-тата колона на ГЕРБ , ще подкрепите защото знаете , че не минава , не се получава аритметически , иначе го крепите на Боце.

Ами само ако Пеевски и Доган са решили да стават някакви промени, те ще се случат, защото ДПС управлява с ГРОБ 3 мандата вече, но зад кулисите.

Еи манипулатор я не ръси глупави приказки за наивници ! От самото начало ДПС и БСП са в комбина , и заедно управляваха и заедно гласуват !

ДПС и ГЕРБ: 16 млрд. лв. държавен заем; Запазване на плоския данък; ИК... Оттам тръгват несправедливостта в България и недофинансирането на образованието, науката, здравеопазването, подмяната на традиционните ценности и т.н.

От партийната централа така ли ти наредиха да пишеш !?

Слепите и неадекватни хора, неспособни на критично мислене са сългасни с вашите мнения. Споко, адекватните ще ви спасят дупетата.

Крайно време е Боко да си ходи!

ДПСарски Кьор фишеци.