17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЕНЗУРИРАТ ГО ТУК И НАВСЯКЪДЕ, БЪРКА ИМ В БИЗНЕСА И САТАНИНСКИТЕ СХЕМИТЕ ТАКА ЧЕ КОПИРАИТЕ БЪРЗО. (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ------------------------------ ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure

ЕВРЕЙСКАТА СНАХА БАЛТОВ, В ПОЧИВКА ЛИ Е ДНЕС?!

Едно телефонче до правилния човек и си у випа на ВМА.

" ... Има фалшиви положителни и фалшиви отрицателни резултати от тестовете, но всяка система има грешки, призна директорът на “Пирогов” проф. Асен Балтов в ефира на Канал 3. “Хората трябва да разберат, че лекарите могат да преценят кое е опасно. ... "

Имате още няколко дни да творите глупости. След това ще бъдете пресътворени. Видов ден идва. По-скоро, отколкото наглеците са си мислели.

Не с диагностиката имате проблем - с главата!

Спри с ГЛУПОСТИТЕ!

Както някои по- долу казват ,освен да си кибичите на ръководната длъжност, и да се нагаждате,.. При непрекъснатото намаляване на медицинския персонал, аз съм против вменяване правенето на тестове в кабинетите на ОПЛ. Имам възрастен родител, болна съпруга и не желая да страдат и + . От години не съм вземал отпуск и бол. ,а през 2020. не съм се оплаквал , отсъствал нито ден от кабинета , където са минали положителни. Старая се да вземем всички мерки,дал съм над 1000 BGN за което. Не съм се тествал нито ВЕДНАЖ. Но съм пил азатрил при контакт. И изолирал на работното место. Лекувал съм ,вкл. мои близки, доказани, по телефона, следя внимателно състоянието на всеки и нямам проблеми. Както съм и доказал пациенти с изследване в лаборатории. Не виждам проблем в Дг и лечението и по телефона. Вероятно трябва да се напомни, че "Който добре разпитва ,добре и лекува " ,както и " Добрата анамнеза е 1/2 от Диагнозата " Който не спазва мерките, който създава пролеми на близките си и лекарите, трябва да бъде лекуван по телефона. Няма да правя кефа на някои заминаващи насам- натам ,да се изследват първо с бързи тестове, както и на страхливците , които искат всеки ден да се тестват, без да си признават Дг. F. Както и разни лекарчета, да дават съвети-иди при ОПЛ да ти направи бърз тест.Вече има такива,още повече приказките по ТВ и др. Да не говорим ,за преразхода ,който ще бъде направен на България. От където и да са парите за тези тестове, аз ,и ние ,данъко, и осигуровко платците ги плащаме. Колкото и клетви да сме дали ,ние сме хора. Имаме деца ,родители. Не искам те да страдат от мои страдания. Категорично съм против изследванията за КОВИД в кабинетите на ОПЛ.

айдеееее още един експерт жаден за внимание!

Този е голям "експерт", вЕрвай ми! Нагло, просто чичЕ!

Този Дрънчилов е най-големия боклук на длъжност личен лекар, който съм срещал! Нагъл, прост и некомпетентен тъпунгер.Този ли гад е лицето на БГ медици???!!!! Има много по- кадърни, човечни и компетентни, но само отрепки като плешивата свиня се врат на подобни позиции!

Лекари без маски ли са били?

Тоз дофторин си лъска чутурата с паркетин!

Общопрактикуващите лекари, начело с този дебелак са най-голямата грешка в родното ни здравеопазване.

Напротив те са така наречените триажни... Има страни в които при одраскване на пръста хората ходят в спешното и бърза помощ. За франция даже говоря. И точно там правят всичко да се пренасочи потока към общопрактикуващите...

У нас за одраскан пръст ще те изгонят от Спешното.А повечето джипита и една превръзка не могат да направят.

СПОРЕД ПРОФ. НЕНКОВ, КРАДЦИТЕ НА ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА СА ОКОЛО 100 ТАРИКАТА, НО ИМАТ ЕФЕКТИВНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ НС, МЗ, НЗОК И БАНКЯНСКАТА ТИКВА. ИМА ОКОЛО 380 ЧАСТНИ БОЛНИЦИ, НО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИ С КОРОНАВИРУС. КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОЩЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ, НО И ДОСЕГА НЕ СЕ ПРАВИ: 1. НАЧАЛНА ЗАПЛАТА НА МЕД.СЕСТРИ – 2,500 ЛЕВА, СЪОТВЕТНО НА ЛЕКАРИТЕ СЕ ДАВАТ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ. ТОВА ДА ВАЖИ САМО ЗА ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ БОЛНИЦИ. 2. ДАВАТ СЕ ПРАВА НА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДА ДАВАТ НАПРАВЛЕНИЯ ЗА PCR ИЗСЛЕДВАНЕ, НЕОГРАНИЧЕНО, ПО ТЯХНА ПРЕЦЕНКА. ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ДА СА БЕЗПЛАТНИ ЗА ВСИЧКИ ЗДРАВНООСИГУРЕНИ. 3. ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗАДЕЛЯТ 10% ОТ ЛЕГЛАТА ЗА БОЛНИ С COVID-19. ТЕЗИ БОЛНИЦИ СЕ ГРИЖАТ САМИ ДА СИ ПОДСИГУРЯТ СПЕЦИАЛИСТИ. ОТНЕМА СЕ ЛИЦЕНЗА НА БОЛНИЦИ, КОИТО НЕ ИЗПЪЛНЯТ ИЗИСКВАНИЯТА. 4. РЗИ СЕ ЗАНИМАВАТ С НАПРАВЛЕНИЯ ЗА PCR ИЗСЛЕДВАНЕ САМО ЗА ЗДРАВНО НЕУСИГУРЕНИ И ПРЕБИВАВАЩИ В СТРАНАТА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ.

дали случайно не си забравил, че въпросният д-р Ненков беше министър в кабинета на Плевнелиев. Въпросният д-р е луд фен на бате Бойко и близък до властта. та за човек, бил във властта като министър и близък до властта е меко казано нахално да ръси подобни "умности". да отиде и да ги каже на бате му Бойко и той да ги оправи. Или нещо бъркам ?

Като знам как станах Инженер ме е страх да отида на Лекар.

А представи си па тия дето са с начално и средно образование... Те знаят всичко, тях трябва да слушаме... Иронично е, но колкото повече знае човек толкова повече установява, че нищо не знае. И все пак по-добре инженер да сметне нещо отколкото неук и без опит да опитва нещо. Така е и със сестри и лекари. По-добре те да опитат нещо отколкото на самотек някой да се лекува с магия или там каквото му падне ...

Значи маските не помагат, но ги носим за да покажем, че сме солидарни. Ето това е цялата работа. Маската символизира упадъка на здравните системи в целият свят и безпомощността на хилядите медицински работници и лаборатории да се справят с това биологично оръжие наречено Covid насочено предимно към товарещите здравните и пенсионните системи.

Не господине... Нещо не сте схванали. Маските помагат с до 90% намаляване на шанса да се прехвърли вируса. Останалите 10% са си там. Хората в здравната система ги засягат точно тези 10%. Ако и да носят маски висок клас пак там има едни 2 до 5 % остатъчен риск. Дори и да са безупречни риска го има. А тези хора са през цялото време в среда с високо съдържание на ковид 19. Дори и да е малък риска от единично краткотрайно излагане то този риск се увеличава значително поради многократното и дълго излагане... Като при излагане на радиация, при малка доза организмът се справя, при голяма доза не може... Дори и да носят предпазни средства, те само намаляват дозата която пък се увеличава от времето за излагане...

Намалението на риска не е 90%, много по-малко е, заради аерозолното разпространение. За това и колкото повече болни има, толкова по-висок е факторът на експонентата. Средата в офисите, ресторантите и магазините става по-заразна.

За какво им са ПСР тестове на тулупите, те откриват папая, а не вирус, който и без това го няма и причинява заболяване, което е само лек грип и лечение за него няма? Може ли някой да ми обясни, благодаря!

трябва да се правят на пункт пред болниците, за да знае пациента който се приема в какво отделение да се сложи за лечение Ковид или обикновено. Бързи тестове трябва да се правят в помещение обособено в практиките на джи пи тата, за да знаят какво да правят с пациента дошъл на преглед. Преглед по телефона е заблуда и неефективен. Потоците на пациентите при джи питата трябва да се разделят. Сестрите да изписват лекарствата по здравна каса, без да влизат пациенти в кабинета.

БСП тулупите все се оплакват и мрънкат. Нямало стройна информация. Ами, ако българските специалисти не дават стройна информация, БСП тулупите, които знаят чужди езици да вземат информация от Русия от Сърбия, от Куба, от Северна Корея и да я предоставят на народа, който знае само български език.

Личтите лекари са в сянка за всичко, защото са едни чиновници. Джиткат едни бумаги и това е.

Не... много сте голям късметлия . Ходили сте досега при джипито и нищо не ви е имало та затова ви е такова впечатлението. Джипито или така наречен домашен лекар ще ви насочи или към болница или към специалист или за вкъщи според това какво ви има. Защото вие самите не може да имате и идея кое е опасно и кое не е.

Понеже ковид боклуците постоянно ни пращат доброволци в ковид отделение ето, какво става когато искаш да отидеш доброволец: https://thebulgariantimes.com/%D0%9D%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8/?utmsource=tr.im&utmmedium=noreferer&utmcampaign=tr.im%2Fk19mediaFake&utmcontent=directinput

Сега Google плаща $ 11570 до $ 12500 на месец за онлайн работа от вкъщи. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 10588 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! Вижте какво правя www.Smartlife3.com/

Как пък няма един световно известен политик „дал фира“ от Ковид? Нали са от най-рисковия контингент?(огромен брой контакти, придружаващи заболявания обусловени от възрастта, до вчера и маски не носиха) Вярно, заразяват се, разболяват се, ама ги „излекуват“, кой за пет дни, кой за седмица, кой за десет дни (в зависимост от сценария) Господа „режисьори“, „пандемията (плашилото) Ковид“ вече видимо започна да се амортизира! Във всяка постановка, основната идея трябва да ескалира, нали? Крайно време е да помислите и за „жертвен агнец“! (ако ме разбирате, какво ви намеквам)

Ти пък, не знаеш, че медицината работи първо за тях и ако остане време, желание, възможност, средства и т.н. може да стигне и до обикновения човек, така е в целия свят откакто има медицина. При това ги лекуват най добрите лекари при най добри условия при това безплатно. Има ли някой да каже колко теста са направени на Борисов за тези 10 месеца, сигурен съм, че го тестват през ден, ако се е заразил наистина, го тестват два пъти на ден. Така е с властващите., затова трудно умират.

Червеното стадо овце е в ступор. Овчарят избега с гегата във ВМА. За стадото остана дедовият на Мангъра. Нема страшно ДругарЕ ще Ви пускат клипчетата на Мангъра и махат от партийната телевизия като Кашпировски.

Върнете ни Балтов - той повече ни плашеше, този не е достатъчно страшен.

За каква здравна система говорим, това са търговски дружества, личните лекари са търговци на направления, и като стана напечено се изпокриха. Хората си плащат сами тестовете вече познавам няколко човека коит си ги платиха , Онзи червен буклук го вкараха в болница само защото теста му е положителен, а ние не можем да стигнем до лекар. Както се оказа отново едни са някак си по равни. Лекарите само за пари говорят а къде е себеотрицанието , ама били се заразили, е ако си миньор нали всеки ден влизаш в рудника с ясната мисъл какво може да стане и какви са рисковете, така са и те, ама сега ще се правим на герои, от 100 години не са имали такава ситуация , нали за това учат. Или всичко е една голяма лъжа и балон .

И в Барселона имат проблеми с диагностиката явно. Напишете какво се случва там в момента.

Ми пиши, какво се случва бе да те ева

Зъболекарите по цял ден бъркат из устите на хората ,а не съобщават да има умрели? Тук таме някой политик или медийна звезда си лъскат имиджа,че уж са болни.

зъболекарите най-треперят за времето на пондемията да ме беше потърсил поне два пъти да ми чисти зъбния камък сега си трае

Много интересно що за нахалство. Искат доброволци, обикновените хора не ги приемат в болниците, защото били препълнени. Наложи се да викам линейка за моя съседка, която от 4 дни е с доказан положителен PCR, беше на домашно лечение, но се влоши. Дежурният диспечер в бърза помощ ме пита дали има задух. Казах истината - няма задух, но е с 39 температура, повръща, не може да се вдигне от леглото. Диспечерът ми отговори, че щом няма задух, значи не е спешна и не е за болница, понеже няма места. А КОРНЕЛА ПОЛОВИН ДЕН СЕ МОТАЕ В ПАРЛАМЕНТА, СТАВА Й ЛОШО И ВЕДНАГА Е ПРИЕТА ВЪВ ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ. КАК СТАВА ТОВА? НЕ Е ЛИ ДВОЕН СТАНДАРТ? И ТОГАВА ЗАЩО ВМА ИМА НАГЛОСТТА ДА ИСКА ДОБРОВОЛЦИ?! МОЖЕ БИ ЗА ДА СЛУГУВАТ НА КОРНЕЛА. На ден им правят по 3 PCR, а простосмъртните си плащат всичко. Що за наглост, NO COMMENT .................

персонално Боко? За не си въобразяваш че се обажда за лечение по телефона на Лъчо Мозъка?

Фейк пост, На Бойко са предложили да остане във ВМА, но той е отказал и се лекува в къщи, за разлика от Нинова, която е настояла да я приемат

Просто е нагло да говориш че едва ли не,не го обгрижват у дома от ВМА!

Абе май не Нинова ами лекаря и настоял да я приемат. И честно казано не знам дали е добре за нейното здраве.

Че така ще се случи. Знаехте. Пазете се. И щом диша добре, остава у дома. В болниците само за помощ, ако не може да диша. Пълни са.

За Африка никой нищо не казва, да не излязат там здравеопазването и мерките най най сериозни.

Ма ти не разбираш ве - те там мрат кат мухи ама не публикуват данни

Да го смуче този,излиза,че това да носим маска е както той носи вратовръзка???Ебати и доктора....

Не знам как е из страната, но в София 99% оот хората, дори може би повече, носят маски там, където има струпване на хора - в големите магазини и в транспорта. В големите магазини без маска и не пускат, в повечето от кварталните също. Един "редови" човек ходи на работа, ползва транспорта, евентуално пазарува и се прибира в къщи. Хората и в транспорта и в магазините са с маски. В офисите, ако няма осигурена дистанция и проветрение, маска не може да помогне толкоз дълго, особено пък ако не е специализирана маска и не се сменя колкото трябва. Според мен заразата се разнася главно на работното място и в медицинските заведения. Чрез младите се разнася главно чрез училищата, в много по-малка чрез университетите. Не съм противник на носенето на маски - щом така са решили, на мен лично не ми пречи и не го считам за никакъв проблем. Но колкото и да се натъртва на това прословуто носене на маски, то ми се струва, че те няма как да решат проблема. Не защото хората са безотговрни, а защото вируса намира път през местата, където носенето на маски е неефктивно, невъзможно или просто не се изисква.

Ха, не знаех че маските се носят от съпричастие. Оляха се. За да е ефективна маската трябва да се сменя/ пере на 2 часа. Кой въобще в света го прави!??

Оздрвя ли вече,да не се е влошила....

Епа те тиквата курнелия нали едва вчера я вкараха в болницата ?

Schilo

Ей, вярно, Тиквата има празник! Време е да я откъснем.

Колко често подменяте/изпирате маската си? Има ли производителен капацитет 7м българи да го правят на всеки два 2 часа ползване (така че маската наистина да предпазва, а да не разнася зарази)? Как да ви взема на сериозно?

И друг проблем имате..Някой от управляващте и приближеи само да кихне и веднага в елитна болница го приемате ? А обикновените хора ги "лекувате" по телефона, а бъдещите "лекари" ги обучавате дистанционно

Значи, отначало маските пазеха този дето ги носи, след това тези с които се срещаш, оня ден някакво "изследване", че маската създава имунитет?!. Сега пък нова опорка: Носете ги за да покажете съпричастност. ДЕБИЛИ!

Те не разбират ,че никой не може да ме души с маска и ми забрани да дишам .. освен Бог,разбира се ! Който иска да си ниси маска - право на избор.Всеки да си с епази сам. Природни закони ,не може да се борите с природата - тя е по-силна ! Доказано е

Това: “ДЕБИЛИ”, не беше призив, да се включат всички дебили...

Маската не създава Никакъв имунитет. Става дума за една стара публикация. На един кораб капитана заповядва да се носят маски даже в каютите. И след това постига 65% с антитела, т.е. вече преболедували. Процента на болните със проблеми е около 35%. При други кораби, без маски, процента на болните е около 15% и на тези с имунни тела 25%. С маските, капитана само е постигнал по-голямо заразяване. Около 80% от хората имат крос имунитет. Могат да развият специфичен имунитет само при много силно излагане на конкретния вирус, без симптоми естествено, защото вече унищожават вируса поради антитела към други подобни вируси. Та с други думи капитана е изпозаразил всички, които са могли да се заразят форсирано и е предизвикал 10% повече болни. Това, което е фрапиращо е че именно след този случай китайско доминираната СЗО прибави препоръката за маски. Същото се наблюдава и във всяка страна, където маските се носят и на открито. При въвеждане на мярката случаите скачат, не намаляват. Испания както винаги води във фашистките методи. Има едно писмо на американската асоциация на пулмолози отпреди 2 дни: че пътя на заразата е преди всичко въздушен а не капков, както казва етиопеца на китайска служба. И лъже по навик. Тъй като заразяването е с аерозоли, маската е просто нещо, което не помага и ни пречи да дишаме. Маска FFP2 може би за кратко време. Маски трябва да се слагат преди да влезем в силно заразено место и да се махат веднага след това. Като в операционна. Ето това е адекватното използване на маските. Ако иска да предпази лекарите трябва да проверява и да има чисто помещение, където лекаря да отива след всеки 2-3 прегледа и да маха маската. Всичко останало е докторски тероризъм за сметка на белите ни дробове. Постоянно леко възпаление. Да не дишаме чист въздух. Ние докторите носим и вие ще носите, защото може да ви заповядваме. Колко са улиците, където има толкоз хора, че някой може да ти се изкашля в лицето? И това че се предава с аерозоли означава че заразата се предава изключително в затворени помещения. На тясно и иска време над половин час. Бус, кола, офис, амфитеатър. Карантината е точно ускорител на заразата, защото води до заразяване на околните и непрекъсното автозаразяване от издишвания въздух с леко мутирали вируси, както е винаги с РНК вирусите. Адекватното третиране е на чист въздух, парковете, планините. Абе капиталната грешка беше че се дадоха специфични пари за заболял а не за оздравял. Сега като има живеещи началници от корона вирус и фондове, само си избират диамантите и златото за короните. 2500х1800 лв са 4,5 милиона за ден. И естествено елиминираха личните лекари за да не се окаже че като го лекуват като грип си е грип. А диагнозата е много прост проблем: антигенен бърз тест се изпраща по пощата или се купува от аптеката и си го прави всеки в къщи преди да иде на лекар.

Докторе,това което казваш е страшно!Още много не знаете,но го лекувате?! Това логично навежда на мисълта,че експериементирате,и както се разбра поне с два антибиотика - по протокол защото е,и не ми се мисли,при тази натовареност на лекарските екипи, колко оттях се съобразяват с придружаващите заболявания на болните..

Schilo

Брех, пак е пълно с лекари-спецшиалисти във форума!

или объркани от липсата на стройна информация хора!

Schilo

По-скоро е второто, защото това недоверие е точно заради хаоса.

Абе Докторе, Вие от небето ли падате или досега се криехте някъде?? Нали уж адекватни мерки вземахте за да защитите лекарите на първа линия, нали поне така твърдяхте досега!! Нито мерките ви адекватни , нито познанията ви са достатъчни, нито уменията ви са на ниво!! Какво означава да си съпричастен в тази ситуация ?? Тестове през НЗОК - нали вие сте тези които ги "давате" - ама нещо не ви отърва цената!!

Цяло лято пекоха кълки а досега да са реорганизирали здравната система и болница за Covid да са натиснали Толупа да направи

Ами, леки и кълки. Реорганизират източването на фондовете да не би да го спрат личните лекари. 1800лвх2500случая са си 4,5 милиона за ден. Пара си е.

Спрете ненужните тестове с цел печалба и пандемията ще изчезне.

не мислят за собственото си здраве Та какво остава за чуждото Пфъъ

Има едно обръщение до всички адвокати по цял свят от адвокатска колегия на Германия,Италия ,Франция,Америка.За наказание на виновниците за пандемията в случая тестовете.Как са разработени от лаборатория в Германия чрез компютърни симулации пратени до Китай дали такъв е вируса.Там им отговорили подобен.На базата на това правят и ПСР тестовете.Лабораторно три държави имат този вирус.Америка,Китай,Русия.

Чакаме делото. Ще бъде интересно. Ако изобщо го допуснат.

А как се цалазяват медицинските лица, като са екипирани от главата до петити, или не е така...да не би да не спазват мерките?

На Боцко екипите ги пазят дори ги изнася.

Някой трябва да обясни на паникьорите, че вирусите са нормална част от човека, както и бактериите и някой паразити дори. Това, че някой хора проявяват свръх реакция към обвивката на вирусите е техен личен проблем и няма как другите около тях да го решат, защото не е възможно да се живее в стерилна среда. Обвивката на вирусите е подобна за всчики вируси - няма значение дали е корона или нещо друго.

Пробвай с нормалната за човека чума.

Заглавието е хубаво, "проблем с диагностиката" означава задължително менте тестове (за допълнителното манипулиране на инфомацията не говорим). Обаче тоя просто се жалва как недостатъчно народ е въвлечен в Гестапо мрежата...

Само не ми е ясно защо трябва да се доверяваме на "тестовете" на фармафията, че показват някаква реалност?

Проблемът е следния - ПАРИ. Забележете разликата в броя на писаните с Ковид след увеличението на пътеката за болниците на 1200 лв. Оттогава, други заболявания няма. Всеки кихнал с температура,с е пише Ковид. Премахнаха личните лекари от звеното, и така лишиха обикновените хора от възможност да бъдат тествани при леки симптоми, което щеше да забави разпространението неимоверно. И всеки ходеше на частна лаборатория. Една от лабораториите близко до мен, вече вдигнаха нова сграда на 2 етажа, и шефката с чисто нов Мерцедес ГЛС класа. Освен това, някой има ли идея дали данните, които се изнасят, отговарят на истината??? А тестовете, които прави държавата, нещо са различни ли от тези дето са в частните лаборатории? Щото там % е твърде малък на "+" проби....

Не само кихналите - и пръдналите. И те се записват за "заразени" "болни" и "умрели" С ковид.

Не разбрах къде е по-малкият процент на положителни тестове, в държавните или в частните лаборатории? Иначе засега имам няколко познати с положителни тестове, но нямам представа колко от тях са правени в държавни и колко в частни. Имам обаче само един познат, който преболедува вируса и имаше положителен тест (от държавна лаборатория). След това направи още няколко теста - все положителни ... накрая си направи тест в частна и беше отрицателен. Излизането от карантина му отне един месец.

Специално за личните лекари. На баща ми, който е на възраст, личният лекар при месечните посещения за изписването на лекарствата винаги е мерил кръвното налягае, преслушвал гърдите, сърцето. Миналия месец, след като баща ми е помолил да му измери кръвното налягане, лекарят го е сторил с неудоволствие. Този месец са му били изписани само лекарства. И НИЩО ПОВЕЧЕ

подават по имейл сканирани и пратени на пациента, за да няма злоупотреби и грешки в лабораториите. Така всеки ще внимава какво прави.

Някои предпочитат да ловят риба в мътна вода.

ние какво сме ви виновни?

"Мерките" срещу "пандемията", ще нанесат по-големи щети, от фалшивата "пандемия" без мерки. 500 германски лекари на пресконференция обявяват "пандемията" за лъжа. Но това по дебил тв, няма да го научите.