17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой си е забравил селските дисаги.хаха

Добре, че не са били бомбаж, че като почнат да се пукат тея ми ти буркани. Сега се започват едни експертизи. Химичен състав, съдържание, добре ли е стерилизирана, чушките на припек ли са расли, с кладенчова вода ли са поливани. Отиде на баба Гицка зимнината.

Гейберастите са милиционерска партия. Всеки удобен случай се използва от режима за въвеждане на открита диктатура с опити да избегне предсрочните парламентарни избори и да спаси ОПГ ГЕРБ от ликвидация.

Еййй сега с ведомствените кюфтета, как добре ще дойде малко боб с лютеница. Ммм

Да не би да е била от лютеницата с дрога?

ВЕСЕЛАТА ЛЮТЕНИЦА!

Не, нормална си е лютеницата .Това е от лютеницата на Киро гела ,която заедно с кренвирши той раздава на 5-мата фена на Лудогорец.

Лютеницата домашна ли е? Къде е великата БАБХ да се произнесе и да забрани лютеницата. Гейберастки кретени.

"неидентифициран батаж" ама какво е това , цяла София е застрашена!

и една лютеница не може да направите като хората по чужбина ядеме айвар, че е по-хубава

Терористите си свършиха работата да ни накарат да живеем в страх от багаж :)

гробаджиите и техните верни кучета милиционерите подготвят въвеждането на пълзящо военно положение. Започват с кратковременни блокади по натоварени пътища, в последствие се организират хайки проверяващи, след тях идва ред на временни контролни постове за проверка на документите и контрол на превозваните пътници и стоки... после военни по пътищата... и накрая боеку по телевизията обяснава как има международен заговор срещу България и как всеки момент Путин ще нападне страната ни... Не подценявайте гейберастите! Тия са три пъти по фанатизирани от хохлоблядите и пет пъти по-кръвожадни от червените кхмери на Пол Пот!

Абе, друго си беше при Жан Виденов, когато максималната пенЦия беше стигнала цели 3 $! Пей сърдце!

Е поне в полицията днес, на обед ще си хапнат филийки с лютеница.

На въпросите : "Кой готви?- Печката Кой пере?- пералнята Кой мие? -водата вещта е неодушевен предмет и не е правилен отговор още повече не може да се постави в заглавие като подлог...Така мислят и говорят циганите и неграмотните и не е остроумно, а неграмотно и неточно. Възпитава в погрешно нелогично мислене. Безличното скоростта убива е силогизъм и погрешно възпитание. Буркани с лютеница не блокират път!! Пътят може да е блокиран от полицията заради чанта с неустановен багаж, в който има буркани с лютеница, но те сами не правят нищо. Буркани сами не застават на пътя и нищо не правят сами. Бурканът с домати се приготвя на едно място от човек , продава се на друго място от човек и се пренася на трето място от човек.

блокиран от саковете и е разблокиран от бурканите. Така щеше да звучи по-абстрактно.

след жълтите жилетки - червените капачки. тези буркани са организирани от бсп да блокирят движението

Някой сельо е закъснял за пратката от мама и тате, и шофьорът на автобус, изпълняващ ролята и на куриер, ги е оставил направо на уреченото място, без да дочака получателя.

що да е сельо, че иска да хапне био храна, а не боклуците от големите вериги? ти на диета черен хайвер и скариди ли си?

Сельо или не, не е длъжен да купува от хипер-дупер маркетите