17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой сельо е закъснял за пратката от мама и тате, и шофьорът на автобус, изпълняващ ролята и на куриер, ги е оставил направо на уреченото място, без да дочака получателя.

след жълтите жилетки - червените капачки. тези буркани са организирани от бсп да блокирят движението

На въпросите : "Кой готви?- Печката Кой пере?- пералнята Кой мие? -водата вещта е неодушевен предмет и не е правилен отговор още повече не може да се постави в заглавие като подлог...Така мислят и говорят циганите и неграмотните и не е остроумно, а неграмотно и неточно. Възпитава в погрешно нелогично мислене. Безличното скоростта убива е силогизъм и погрешно възпитание. Буркани с лютеница не блокират път!! Пътят може да е блокиран от полицията заради чанта с неустановен багаж, в който има буркани с лютеница, но те сами не правят нищо. Буркани сами не застават на пътя и нищо не правят сами. Бурканът с домати се приготвя на едно място от човек , продава се на друго място от човек и се пренася на трето място от човек.

що да е сельо, че иска да хапне био храна, а не боклуците от големите вериги? ти на диета черен хайвер и скариди ли си?

Е поне в полицията днес, на обед ще си хапнат филийки с лютеница.

блокиран от саковете и е разблокиран от бурканите. Така щеше да звучи по-абстрактно.

гробаджиите и техните верни кучета милиционерите подготвят въвеждането на пълзящо военно положение. Започват с кратковременни блокади по натоварени пътища, в последствие се организират хайки проверяващи, след тях идва ред на временни контролни постове за проверка на документите и контрол на превозваните пътници и стоки... после военни по пътищата... и накрая боеку по телевизията обяснава как има международен заговор срещу България и как всеки момент Путин ще нападне страната ни... Не подценявайте гейберастите! Тия са три пъти по фанатизирани от хохлоблядите и пет пъти по-кръвожадни от червените кхмери на Пол Пот!

Терористите си свършиха работата да ни накарат да живеем в страх от багаж :)

Сельо или не, не е длъжен да купува от хипер-дупер маркетите

Абе, друго си беше при Жан Виденов, когато максималната пенЦия беше стигнала цели 3 $! Пей сърдце!

и една лютеница не може да направите като хората по чужбина ядеме айвар, че е по-хубава

"неидентифициран батаж" ама какво е това , цяла София е застрашена!

Лютеницата домашна ли е? Къде е великата БАБХ да се произнесе и да забрани лютеницата. Гейберастки кретени.

Да не би да е била от лютеницата с дрога?

Еййй сега с ведомствените кюфтета, как добре ще дойде малко боб с лютеница. Ммм

Гейберастите са милиционерска партия. Всеки удобен случай се използва от режима за въвеждане на открита диктатура с опити да избегне предсрочните парламентарни избори и да спаси ОПГ ГЕРБ от ликвидация.

ВЕСЕЛАТА ЛЮТЕНИЦА!

Добре, че не са били бомбаж, че като почнат да се пукат тея ми ти буркани. Сега се започват едни експертизи. Химичен състав, съдържание, добре ли е стерилизирана, чушките на припек ли са расли, с кладенчова вода ли са поливани. Отиде на баба Гицка зимнината.

Някой си е забравил селските дисаги.хаха

Не, нормална си е лютеницата .Това е от лютеницата на Киро гела ,която заедно с кренвирши той раздава на 5-мата фена на Лудогорец.