17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и да ги въртиш и сучеш, тъпако, достатъчно е само едно болно да ги пуснат на училище тъпите му родители и всичките ти схемички и графики отиват в кофата. Живееш в страната а най-голяма смъртност и най-нисък процент ваксинирани. Това носи неизбежни последствия.

Защо учителите не се ваксинират, много е хубаво да си седиш в къщи да ти плащат интернет, да взимаш голяма заплата и да преподаваш 2 часа, но неизвестно на колко?. и да хленчиш.Болни , как така цяла година си здрав, ходиш си на море и почне ли новата учебна година се разболяваш г- н учителю.А когато обикаляш магазините и заведенията не се разболяваш? Наглост.

Ами в другите държави учениците се тестват задължително два пъти в седмицата. Навреме се карантинират положителните. Тук, видите ли, трябвало съгласието на 90% от родителите. Ами тези родители може да нямат грам мозък в главите си. Е ще се заразяват. Вместо да се задължат учителите да се ваксинират, те също се правят на интересни. И те трябва непрекъснато да се тестват. И тук държавата трябва да осигури безплатно тестване, а за някои групи от обществото, като учителите ваксинацията трябва да е задължителна. Иначе още дълго ще се гърчим.

Хайде да си пиете хапчетата, че нещо истерясвате! Той Стаматов препълнил училището, децата в стидовете ги виждам как обикалят под дъжда, от едната сграда в другата, е какво очаква? По теи пъти на ден да влизаш и излизаш на дъжда, пък нямало да има болни.

Да настинеш от това, че излизаш в дъжда е различно от това, да се окаже че пробата за COVID е положителна. Може да си настинал и без да си инфектиран. Така, че не пишете глупости.

е най-важно да го дават в новините. Не са сигурни какъв процент са настиналите, ама можело да са с Ковид... Цитат: "Според него най-честите причини за отсъствие са грипоподобни симптоми, които може и да са заради COVID-19"

Подължавайте с експериментите. По-добре мъртъв вместо глупав. Резултата глупав мъртвец.