Горанов се отказа да изтегля бюджета за 2017 г.

Министерството на финансите няма да изтегля бюджет 2017 г., съобщиха от ведомството. Той ще бъде внесен за обсъждане в пленарна зала.

Обратно в новината

Коментари - Горанов се отказа да изтегля бюджета за 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вероятно с а им дадени авансово подкупи з а д а харчат пак десетки милиарди само з а ЯКо корупционни обекти. Да с е провери веднага..

NE NI RIABVA TAKAV BIUDJET S TOKOVA MNOGO PARI ZAA POLICAI I VOENNI - IMA SI PRIORITETI V TAZI STRANA.

Браво , я да видим сега дали ГЕРБ са станали по - диалогични или пак ще чакат командите на "Бацето"

Добре бе, това са президентски избори, къв бюджет, кви пет лева? Ние правителство няма да имаме още поне 4 месеца ! Тя Испания, щеше да фалира по този път, та ние ли ...

От туй вкарване и изкарване другарката Нинова получава убийствен оргазъм.

На вкарването и изкарванетото по няколко пъти в рамките на един ден му се вика "секс" у наше село. Добре, че само за бюджетиране става дума, защото иначе щях да си кажа, че някой се гъбарка с Нинова, пък що не и с България.

Бойко Борисов е отписан от "партньорите" и вече повече от година му се търси заместник. Той свърши каквото трябваше - спря три големи "руски" проекта, които са добри за България и получи оценката на Х. Клинтън "добра работа"! След това той като "български политик" няма много полезни ходове! Отива си, но се надява, милият ...!!

Бойкоборисовщината, която някои наричат свинщина е заразна болест. Сутринта лицето казва едно, следобед обратното и все е прав.

Бойко е дезертьор. Това е второто му дезертьорство, преди назначаването на Орешарски за министър - председател. Единствено, което го интересува, е властта. Той си назначи Плевнелиев за президент - слуга-лакей и същото искаше да направи и с Цачева. И когато номерът не мина-хоп в оставка, без някой официално да му я поискал. Това не е държавническо поведение. Но в партия ГЕРБ не всички са като него. Надявам се здравите сили в тази партия да проявят държавническо поведение и да се държат достойно, като истински родолюбци.

Нормално е като нямаш подкрепа да се ОТТЕГЛИШ...Сега ще ги видим и ваште....

Това са избори за президент, а не за Народно събрание. Хората гласуваха не в подкрепа на тая или оная партия, а за човек, който има чувство за чест и достойнство.

проба-грешка, проба-грешка....

Време е българските лекари психиатри, да излязат със становище и предложение за принудително лечение , относно тежкото психическо заболяване на Буда и цялата пасмина от болни малоумници,които си играят с българския народ.

То подкрепа без благодарности няма.Да видим Бойко докато управлява в оставка ,дали няма да залости безбройни резиденти на ДПС по министерства и паланки. Те душата си дадоха за мухата Цеце.Особено в турция.

ГРОБ и ЦИК МЪЛЧАТ като посрани за ИЗБОРИТЕ В МЛАДОСТ! Дето една жена, ПОЧТИ САМА и без партийна подкрепа, и тя си ГИ ОТВЯ..

А Прокуратурата защо мълчи за Костинброд? Опорочения ден за размисъл от Мая Манолова и Бареков

мълчи, че някои още палят свещи, че отърваха панделата по този случай, просто се осуети събирането на достатъчно доказателства за съда, но някой неща се възобновяват....

ГЕРБ трябва да започнат да се държат като държавници и много задълбочена да се направят анализ на резултатите. Има две неща ,които са знакови. 1. Младите хора в България са гласували за Радев 2. При гласуването в чужбина на българските граждани ,като оставим на страна Турция отново води Радев. Господа от ГЕРБ задавате ли си въпроса защо успешните българи в чужбина ,някои на високи позиции в мултинационалните корпорации не гласуваха за вас , а за Радев ? Това означава ,че нещо сте сбъркали , а Бойко да престане да се държи като от детската градина.Време му е да порасне !!!

abasador

моето, мнение е, че господин Борисов отдавна трябваше да слезне от политическата сцена. Озадачен съм и от избора на ГЕРБ, който нямаше и най-малък шанс да спечели! Нека си спомним, че бай Тошо не бе нито умен или високо интелигентен, но бе изключителен хитрец в политиката... та за това. Лек ден.

Каква стана тя? "Тука има,тука нема". Има един етнос дето много си я харесва тази игричка. ГЕРБ да не са прихванали нещо от него? Щото и те тъй правя.

Цецка и Герб са Новата врсия за попа и селото!!!!!!!!!!!!Те не я искат за снаха в родното и село тя тръгнала майка на държавата да става!!!!!!!!!!!!!!!!

абе усетиха парене под задника и ще намалят наглостта малко щото ще ядат много бой

Когато БВП се увеличи РЕАЛНО, ЕС ни вдигна вноската със СЕДЕМ МИЛИОНА ЛЕВА!! Стъкмистиката за вдигане на БВП явно в момента НЕ СЕ ПРИЗНАВА ОТ ЕС.. И вноската ни е тази, която МУ ОСТАВИ ОРЕХОВ.. Щото тогава стана повишението.. И тез данни ПО ТЕКУЩИТЕ СМЕТКИ НА БЮДЖЕТА НЕ СА ОКОНЧАТЕЛНИ.. А са СЧИТОВОДНИ ЕКВИЛИБРИСТИКИ.. И БНБ ти показа ясно - Към 31,10 Изпълнението на разходната част на бюджет 2016 е 70%. Предстои за един месец ударно харчене на над 8 милиарда лева.. А сега с калемчето - по текущата сметки си, извади тези пари от ГОЛЕМИЯ МУ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ за момента.. Та, ТЕЗИ НЕЩИЦА СА СИГУРНИ В КРАЯ НА ОТЧЕТЕНА ФИНАНСОВА ГОДИНА..

СЕДЕМ МИЛИОНА ЕВРО..

А бе пич, към русия и САЩ в момента изтичат по 1 милиард на година, тоя за 7 милиона се притеснил

Добре, мутрите (ГЕРБ), или поне някои от тях, можело да мислят и по-държавнически!

Б.Б. Ще правя АЕЦ- нама да правя АЕЦ. Ще строя южен поток- няма да строя. Ще подам оставка- няма да подам. Ще спра бюджета -няма да го спирам. Някой някога вярвал ли е на думите му? И въобще някой тук или в чужбина, взима ли го на сериозно?

" Излизаме напълно от властта при загуба на този вот".. И при обявяване на резултата свика верноподанните си кметове.. Да напуснат и те властта с него.. А днес? Днес подава оставка само на правителството.. Щото и КЛИЕНТЕЛИСТИТЕ В ГРОБ, май вече не го слушат.. Още годинка-две ЦИЦАНЕ, са си годинка-две ЦИЦАНЕ.. И благодарност към него за опростените "грешки на растежа" в лапането на ЕВРА за стадиони "100 баби", пречиствателни станции в Горно и Долно УЙНО, головодни цикли и пр... А да не пропуснем - оплождането на пеперудите, храстчетата за криена на мечките на ЗЕЛЕНИте БАЛКАНИ....

Румен Гечев вече се подсмихва как ще махне валутния борд, ще се освободят едни 25 милиарда гаранция на борда, едни 14 милиарда резерв и 36 милиарда бюджет. Всичко може да се присвои само с една хитроизиграна хиперинфлация.

Тръгнаха примитивните мантри!!!

Почудих се как така ще изпуснат подредения според харчовете им бюджет... бързо спрях да се чудя!

Не знам защо Бойко прие толкова емоционално всичко, че чак да разбием държавата. Нито президентската институция е толкова важна в Б-я, нито Бойко е абониран само да печели избори. По-добре да си извлече поука. Това не бе партиен вот както искат да бъде. Хората не искаха на Бойко куция кон.

тогава главен секретар на МВР, каза: "Държавата в момента е на ръба. Или ще тръгне напред, или ще се върне обратно." Е не се върна И дори под негово ръководство, продължи напред...

Правилно, отърсете се от сянката на ББ, г-н Горанов !Не сте му кукла на конци. Това са жените в правителството.

не си четеш анамнезата, снета от ПСИХИАТЪРА НА ВЛАСТТА: "Редукцията на Борисов е мисия невъзможна, това трябва да е ясно. Борисов е непоправимо съвършен, идеята да бъде преправян е кощунство. ГЕРБ с Борисов начело е окупационна сила, триумфалистки проект. Властта му е или тотална, или скандално отнета. Делима харизматична власт не съществува. Проблемът е, че му се радват. Изходът от това персонално задръстване е да стане президент. Дотогава ще е мъка, което не означава, че и след това няма да бъде. Мъка, но по друг начин." И кат пропуснеш момента за тоз мъдър съвет, естествено - ПАК ДРУГ ти е виновен, че не си го прочел..

Всичките министри начело с Бойко показаха колко са първични в говоренето си което си е безотговорност поради некомпетентност! Добре че някои ги посъветваха да се вразумят!

Герберите си играят с нервите на народа, особено този недоразвит Горановец... Нали ако го направиш, ще бъдеш разчленен?

Инатът е присъщ , за българина .

Вместо да се кефят като онази сладурана-аграрната министърка, те се нацупили.

Сладурана ?!!! Добра ирония :))))

защо през цялото време боко докато говореше се усмихваше като насъпен домат

Ши го луднити народя ве.Вчера ино неска другу.И де са завъртиш се руски кавали

Е кво стана бе Горанов, да не би някой гербер да е взел и да е прочел закона? И да е видял, че страната няма да остане без бюджет, ами ще се изпълнява тоя за 2016г. и разходната част ще е същата.

Отговор до един кретен с ник-мейм Посирано: Заплатите (доходите) на всички хора по света зависят от съответното правителство, а не от извънземните. За икономиката е по-добре "лентяите" от ликвидираните заводи да получават по 1000 евро и да ги харчат, за да се издържат, отколкото олигарсите да получават по 10 000 000 евро от държавата, които да изнасят в чужбина или да превръщат жените на България в техни курви!

Значи да обобщя: 1. Заплатите на всички по света, идват от правителството, което ги взема от арменския поп, а там има колкото си поискаш 2. Лентяите от ликвидираните заводи също вземат от там помощи, а заводите са ликвидирани по неизвестна причина, защото и заводите пак може да да вземат от правителството, което пък взема от попа - колкото си поиска, ама все пак идва повече да се взема и за лентяите и за олигарсите в завода, за да не се разсърди попа 3. На нас за какво ни е бюджет, при това положение, аз не мога да разбера и още по-малко разбирам защо и на кого плащам данъци. 4. Не мога да разбера за какво да се пъна да работя, като ще дойде Нинова и ще ми даде една камара пари. И един въпрос само: Правителството на какъв принцип определя колко пари да ми даде? Според нуждата или според нормата?

Недей да обобщаваш. Нямаш мозък за това.

ТОВА Е ЕДНО ДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ДА Е СТАБИЛНА ДЪРЖАВАТА !!( и напомням на тролището което ме съветва, репликика и какво ли не, защото АЗ съм най независим от всичко, понеже взимам 1200 франка швейцарска пенсия за 10 години стаж, и 320 лева българска )

Тука има тука няма,гербаджийска тъпотия!

Абе, къде се затри таа арна женица

като гледам снимките, какви красиви българи са Христо Ботев, Васил Левски, Захари Стоянов.... Сега- уроди!

Шило

Това вече е нещо отговорно.

То пък един бюджет! Спомняте ли си колко пъти средно на ден е преправян бюджетът за 2015 година? Май по четири пъти, всеки божи ден!

Ако е истина, защото при герб всичко е променливо и неясно, това е правилно решение от страна на Горанов. И ако мутрата Борисов беше предложил него за президент, сега резултата щеше да е друг, но уви пожарникарят от Банкя е само слуга на големите кукловоди.

И как да го предложи като няма 40 години. А относно резултатът - той си е добре.

Ам те ГЕРБ само серат - пък кой ще чисти - майната му.

Някой все още да се съмнява в пълната неадекватност на ГЕРБ. Днес сутринта говорят едно, след обяд друго. А къде е оставката?

Абе къде е д-р Менгеле,едни хора го търсят да му вземат отпечатъците?

Шило

Хахахахахахх! +1000 А раирана пижама, приготвили ли са му?

Бойко,ела в Симитли за да вържем бюджета.

7,24 млрд. лв. са похарчени ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ в държавната хазна от 2009 до 2012 г. В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв. Дотук с баснята за успешното управление на ГЕРБ! Не се надайте за нещо по-различно. Сегаштиге му басни са по ТЕКУЩИТЕ СМЕТКИ за БЮДЖЕТА! А БНБ издаде четата - Към 31,10 РАЗХОДНАТА ЧАСТ Е ИЗПЪЛНЕНА НА 70%. Предстои ударно ХАРЧЕНЕ НА НАД 8 МИЛИАРДА ЛЕВА за ЕДИН МЕСЕЦ..

Вече сме 2016 и бюджета е за 2017. БВП се е повишило от 34 на 46 милиарда евро

като го знам къв финансист е тоя младеж, по- добре да го беше оттеглил!

То вие ако знаете какво искате нямаше да сте тук!

Имаш нещо против свищовската финансова школа ли? Та там са факири на едностранното счетоводно записване!

Некадърник като всички в герб!

Тези психопати малоумни, държат в напрежение цял народ.Онази фъфлещата Менда, заяви официално ,че бил политически и го оттеглят, този казва обратното. На кой малоумник да се вярва. Всичките са за лекар ,до един. Тепърва ще устройват лудница и веселба. Последно никой не знае, ще оттеглят ли няма ли, безумие и идиотизъм. За тези само съд и затвор. Това са непоправими индивиди с престъпни дядовци .

Ти като нормален човек, кажи ни сега - какво искаш - да се оттегли или не ? На червените бклц няма угодия.

Те нямат право да го оттеглят, те са правителство на България не на герб , те са длъжни да внесат закона за бюджета в срок и да се обсъжда, друг е въпроса дали ще се приеме или не. Оттеглянето е вид саботаж и не изпълнение на законно вменени задължения на правителството. Това което правят е беззаконие и трябва да носят отговорност. непрекъснато са в нарушение на закона, непрекъснато. пълна лудница.

Шах с пешката, руските тролове трябва да изменят отново опорната точка?!?! Досега ГЕРБ бяха обвинявани 2 дена, че ще оттеглят бюджета, сега пък са мошеници?!? Много сте зле, плазмодии червени!!

Те са си такива тия тролове млади атакистчета!

пусна тридневна брада, запали трета пура и каза обратното на това, което беше казал сутринта, а вчера твърдеше обратното на онзиденшното. Медийните мажоретки го навалиха с въпроси, защо оня ден казал нещо си, пък днеска казва обратното на онова, което бил казал вчера. Борисов ги насмете отегчено, обясни, че това, което бил казал оня ден, си било за оня ден, поради което това, което ще каже днес, ще си бъде за днес, но не и за утре, щото утрешния ден не знае себе си, понеже ситуацията била динамична, обаче преговорите се движели по график.

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ:-)

Герберски негодници!! Само знаете да крадете и шантажирате!! Изтеглете го бюджета-няма да осдтане страната без бюджет, но само ще лъсне истински подлата ви натура!!

Много си се подострил нещо , по леко да не се наакаш !

А ти коке, глей да не го изядеш. или и ти като помиярите обичаш тази храна?