БСП обяви подкрепа за втори мандат на Румен Радев

Приеха и работна група, която да води разговори с президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след като Мика Зайкова откри парламента няма да се учудя даже си е съвсем в реда на нещата новото нормално му се вика Румката пак да си го изберете .. а язе мислим да идем в Испания и от там да гласувам пък вие си скотувайте тука

подмазват се за служебно правителство после като дойдат президентските избори ще се изметнат ще кажат че са се объркали нещо

пак ли мунчо ?? Е а малко фантазия ! мунята не става, какво не разбрахте през последните 5 години ??

Най после се решихте.

Много важно !

Ако не знаете що е въртигъзец - ето го, в цялата му прелест. Баба Нина Корнелиева, ако не я познавате... Първо крепеше Мунчо, после му скочи с бутонките и му се подиграваше, че говорел английски като Борат. После пак изрази подкрепата си за клетия Мунчо. Първо се плюха взаимно с Гуцито Медузата и взаимно си искаха оставките, после плеснаха с мръсни, потни ръчички и станаха най-близки дружки, почти братче и сестриче. Ся върти дебелата, мазна дупара около Славчо, а той не мое да я диша. Абе класически пример за въртигъзец според посоката на вятъра и интереса. Христоматиен пример за измекярщина. На мен ми се гади от такива нищожества, а на вас, българи?

На БСП това ми харесва, че могат да сменят лидерите си !

Аз няма да подкрепя Радев повече, имаше шанс и не го оправда, не съм доволен че не се разграничи от корумпираният си съветник. Второ наистина ми писна алабалъците му за промяна на коституцията, това не е достойна позиция.

Нещата стоят така: МОРАЛ или ЛИЧНА ИЗГОДА !!!!

Без да чета статията и коментарите подкрепям г-н Радев !

Я сега да видим кой е финансирал кампанията на Рублен Радев , къде е писана програмата му и кой е изиграл най голяма роля за избирането му. Клипа е малко след като е избран и е на руски. Наслаждавайте се. https://www.youtube.com/watch?v=oqLyrL95r_k&list=WL&index=4

Нещо не ми звучи искрено то Нинова и Радев са се скарали с всеки и всички

Ако някой друг не се кандидатира за президент (например Христо Иванов от ДБ, или Иво Инджев, което е още по-малко вероятно), ще гласувам за Румен Радев!!!

че ако няма по-наведени на Сорос и на американските сатанисти от Христо иванов и онова го%но Иво Минджев, ще гласуваш за злото, което е по-малко от тях, т.е. за скрития русофоб Румен Радев :)!? Браво! Да живеят всички ЛГБТ-та по земните кълбета + всички останали (над 300 засега) джендър роли. Я кажи в каква секс роля най-добре се чувстваш? :))

Педераст.....

Румен Радев ще спечели и без подкрепата на Курнелия, а това вече е опасно.

След като умният и красивият ни народ избра веднъж такива олигофрени, защо да не избере за втори път още един олигофрен?!

Шом ти си олигофрен как да е иначе?

Глас народен - глас Божи!

Или си много глупав, или много злобен, за да наричаш Радев олигофрен! А има толкова достойни номинации за това 'звание".

Нормално е курвата да подкрепи Шпаклата

И сега какво решетников ще става президент за втори път

Борисов, Слави,Доган и Костов.Само като запали двигателя са умрели от страх

Ходи да лизгаш със УШАКО

ама много ша мирише

Сетила са Мара да се побара.

На първо място бившият другар Румен Радев е един от военните клетвопрестъпници от клетвопрестъпната армия на военният клетвопрестъпник №1 в Третата българска държава - армейският генерал Добри Джуров. През 1982 г. новоприетият курсант във Висшето Народно военновъздушно училище Румен Радев се заклева пред майка си и баща си, пред целия български народ, подписва клетвената декларация и целува знамето на погиналата държава Народна република България, като се заклева заедно със своите другари по предателство (военният профил) да брани с чест и с достойнство социалистическата си родина НРБългария, дори и с цената на живота си. Въпрос: Как военните клетвопрестъпници, начело с архи-военният клетвопрестъпник Добри Джуров опазиха, изпълниха и останаха верни на войнската си клетва да бранят социалистическата си родина Народна република България с чест, достойнство и дори с цената на живота си?.. Румен Радев е един от най-изявените военни клетвопрестъпници, който не само че слуша и следва съветите на своята Деса с мерцедеса, съветвана от българо-еврейския мелез от Пловдив, начело на анти-българския "Атлантически клуб", не само че се сдуши с враговете на България по време на продължилите над една година подковавания в САЩ, като послушник на американската военщина, подчинена на сатанизма, но и стана проводник на анти-европейското развитие на България, чрез разделяне на Европа на три части - Стара Европа (Франция, Германия, БеНеЛюкс, Италия); Нова Източна Европа - санитарен кордон, наречен "Три морета"; Русия и БелоРусия като държави с най-голямата европейска територия. Румен Радев определено е проводник на анти-европейските сатанински американски интереси и тези, които са срещу България и срещу Европа го подкрепят...

Товарищ, нещо си се объркал - радев не е проводник на американски интереси. Точно обратното.

Казано е от Спасителя: "Поделата ще ги познаете."

Колкото и злъч да леят проГерберските тролове, Радев е новия стар президент. А герберухите отиват при Царя за консултации. Мрете тикви!

Сводник на Деса простакеса с мерцедеса, бившата на Славуца чалгаря, доверена слушателка на българо-юдейското копеле от Пловдив, която отиде на си покаже зърната на гърдите на 80-годишния старец СКГ (средно квадратичната грешка в България, хазартния масон, на който се поклони и Мая Обща), кой беше този сводник на протакесата Деса?

Тихо гей

Изрод!

Нали все пак знаете че както и да се опитвате да дискредитирате президента Радев той ще спечели с огромно мнозинство пред които и да е друг кандидат???Така че всички опити да влияете на общественото мнение са абсолютно безсилни.

нужно е само да погледнем кой стои зад Радев и ще видим целия крадлив преход в ретроспекция ..... всички ключови адвокати на мутрите, буквално адвокати, не преносно, Днес ни спяасяват от мутрите!!!!! Няма такава безочлива наглост!!!!

На всеки километър. Шлеповете, 2 серия...

Което се оказа художествена измислица.

Интересен е моментът, че всички социологически проучвания ясно показваха много високи проценти за социалистите и за ГЕРБ, което целеше хората да се откажат от гласуване за малките партии. Обединяването на ГЕРБ с дясна формация (с ясен бранд, лого и история) ясно показа, че искат по-голям брой център десни гласове от избиратели, които все още се лутат и не са наясно дали искат да гласуват или търсят за кого. Подкрепата на БСП за Радев за президент щеше да осигури на БСП същия ефект по отношение на център ляво. Този ход следваше да бъде предприет по-рано, за да има резултати на изборите. За изборите за президент ключово ще е кого ще подкрепят ДПС, винаги е било така и винаги ще бъде. А за новите избори за народно събрание, които чукат на вратата, всичко ще зависи от мобилизирането на партиите, промените в изборния кодекс и новите съюзи, които ще се оформят. Ясното определяне на партии като "ИТН" и ИМВ, към кого гравитират от ляво/център/дясно ще предначертае и вота за тях, но това ще следва, когато се разбере- какви ще са политиките им, какъв ще бъде визията им за държавния бюджет, за какво ще се преразпределят пари и т.н.

И каква полза, ако БСП имаше повече гласове с 2-3-4%??? Корнелия беше права да се съмнява в либерасткия уклон на Радев, още повече, че Радев се прояви като нагъл американски поставеник и заедно с Мустафа тръгна да бойкотира про-българския, про-европейския, про-руския и даже про-турския газопровод "Балгански поток" - може би единственото про-българско деяние на Борисов. Няма съмнение, че Радев е в състояние да оближе чатала на Мустафа, само и само за да остане на власт, така, както Борисов ближеше Меркел...

Браво, Президнт Радев заслужава подкрепата, горди сме с него, за разлика от експремиер БМБ, който се скри най-позорно от депутати и българи, срамно е че е управлявал държавата , а сега се държи като лигаво хлапе

Ти май не си наред...разхлопал си се. Ще ядеш стафиди на новоизбрания ОФ и Радеффф и ще ревеш.

_stankow

След дъжд качулка. Загуби гласове като не подкрепи Радев. И протеста подкрепи вяло, с половин уста. И уж напусна парламента, пък остана до край. И за извънредното положение гласува. Нинова е троянският кон в БСП. Да си ходи !

И за Господ да гласуват,след 10 години никой няма да гласува за тях.Само в България не я забраника тази терористична секта.

баща ти от коя секта беше? Гледай си децата и внучетата да не влазат в някоя ЛГБТИ дружинка, че те са на мода сега...

А какво става с Фейсбук Министър-председателя Чалгара Склеротик? Тоя от фейсбук и през Zoom ли ще управлява?

Ще го подкрепи разбира се, как няма да го ппдкрепи!!! РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ! БОЙКО БОРИСОВ -КВАРТИРАНТ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР...

Голяма реклама за Р.Радев. Подкепа получи от БСП! Сега да не гласуваме за Радев, това московско прикритие.

зад Радев са 140 милиарда окрадени по време на прехода, мултигуп наследниците, са плътно зад него, шоуто на мутрите и простаиците е мобилизирано да работи за него......жлна ни майка всички българомразци и пиавици са се обединили около Радев

Тъпи комунистти мръсни !Да пукнете дано!

_stankow

Намалете дойчевелето. Почва да ви личи ! :)

пукнаха ли?

В БСП напразно си губят времето. Радев е Президент и без тяхната подкрепа. И въпреки ГЕРБ

Няма да бъде пак! Благодарение на БСП и ГЕРБ!

Най-голямото недоразумение в политиката Радев е подкрепен от другото недоразумение Нинова. Дано да изчезнат заедно, лика-прилика са си.

Краставите магарета се надушват през девет баира!

Имате тежък комплекс, много тежък-Герб. Преодолейте го и ще тръгнете напред.

Но комплекса се нарича Радев и е за гербажиите

Радев е Президент и следващият мандат. Никой не може да го го победи. Борисов опита с целия си ченгежийско-мафиотски опит, да намали влиянието и популярността му. Не успя, даже хич ... И Нинова си бе размътила главата, но е на път да се поправи. Президент Радев се утвърди като незаобиколим фактор, с който всички се съобразяват.

паживьом паувидьом

23 Ноември 2016 "Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев. ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. Това обяви в предаването „Тази сутрин” на Би Ти Ви депутатът и зам.-председател на ДПС Четин Казак. Той припомни, че на първия тур партията застана зад независимя кандидат Пламен Орешарски, а на втория тур призова избирателите си да гласуват за Радев. По думите на депутата генералът е получил „огромна” подкрепа от избирателите на ДПС"

Незаобиколим фактор - като кол в полето.

БСП и ДСБ отново заедно мълчат за атентата "Вили Лилков пита ДСБ защо не отбелязаха в НС годишнината от атентата в черквата „Св. Неделя“"

ще го подкрепят,я!

и отново ще го изберем !

Моли се да свърши като Стамболов!

Да не сте замислили нещо пак в някоя катедрала, а терористе комунистичен?

ДА СИ ПРОСТ!

Само подкрепата на пленума на БСП няма да стигне! # Трябва и ДПС да подкрепи Румен Радев! 23 Ноември 2016 "Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев. ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. Това обяви в предаването „Тази сутрин” на Би Ти Ви депутатът и зам.-председател на ДПС Четин Казак. Той припомни, че на първия тур партията застана зад независимя кандидат Пламен Орешарски, а на втория тур призова избирателите си да гласуват за Радев. По думите на депутата генералът е получил „огромна” подкрепа от избирателите на ДПС" # А преди Радев да бъде подкрепян от когото и да било, БСП трябва да се иска разрешение от Москва! 24 Ноември 2016 "Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Това съобщи в предаването "Свободна зона" по ТВ+ самият Решетников. Оглавяваният от него институт е сочен като най-влиятелния стратегически център в Русия"

Пронатовците подкрепят руското чучело

ББ се скри, гербажиите са като мухи без глави. Президент Радев е наредил служебното правителство и след 2 седмици ще го назначи.

Искаш да кажеш, че Черепът го е наредил?

Няма значение. Важното е, че ББ е аут

Ей това ви е проблемът ! Това "няма значение " казва всичко за вас! И ще ви довърши окончателно!

Докато се занимавате с герб, а не решавате собствените си проблеми, ще сте на този хал.

Ако ние не се занимаем с ГЕРБ то тогава ГЕРБ ще се занимае с нас, а това вече взе да писва!

Нема нужда

Някой се беше пошегувал, че комунизмът се предава по рождение и по полов път. Май ще се окаже прав. :-)

Антон Кутев, депутат от БСП, по време на интервю пред “Всеки ден“ “Социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път“.

Кутьо,Кутьо беше и затова се скараха с Техноекспортстрой.

Longines

той Радев нали е умрял за подкрепата ви!Разкарайте иван костовото изчадие от БСП!

Всички приватизатори са "изчадия" на Луканов И Костов. И Корни Техноимпексова, и Прокопиев и фамилия, и Бело Белов, приватизирал Химимпорт и предал го на ТИМаджиите, и империята Мултигруп....

Радев вън, мутри вън!

Радев отново ще бъде президент!!!Никой не може да влияе на уважението и доверието на хората към него.

Ще припадна!

Радев печели от първи тур. На ГЕРБ се изчерпиха както номерата, така и хората Първият път пробутаха Роско магарето, после се опитаха да пробутат магарицата Цецка, но последва шамар от народа. Нямаше как след магаре Борисов да пробута и магарица. ГЕРБ просто нямам адекватен кандидат , който да изправят срещу Радев.

И се повтаряш

кръвта вода не става

По-добре да имаш умен неприятел, от колкото глупав съюзник. Това се отнася за прокурора Гешев, който направи куп поръчкови идиотщини. И сега ББ се чуди как да спаси положението

На президентските избори ще видите реалните проценти. Радев - 60% и нагоре ГЕРБ -15 - 16% ако ги подкрепят ДПС ще се вдигнат до 23% БСП - към 10 12%

Малко сбърка. Според нарицателните Кънчо и Андрей одобрението за него е 79%

Аха , но това си е само твое мнение което не е меродавно за милиони българи

това ще се случи щото МИЛИОНИ българи харесват повече Радев отколкото Борисов

Бъди по четящ, не "начетен"... "“ГАЛЪП”: 79% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ ДЕЙСТВИЯТА НА ГЕН. РУМЕН РАДЕВ"

Xo..хо..хо бълнуваш. Ако някой още си мисли че при Радев с този парламент ще се живее добре ...много се е объркал.От сега нататък ще е големия хуй и теглото на българина под вещото ръководство на фатмака. За изборите ще се радва на 5%. Просто хората ще разберат че са излъгани за пореден път и ще го бият тоя прост човек с камъни.