Коментари - ГЕРБ: Ще имаме поне 100 кмета. БСП обяви свои кандидати | Днес.dir.bg

ГЕРБ: Ще имаме поне 100 кмета. БСП обяви свои кандидати

ГЕРБ се надява на подкрепа от други партии за спечелване на повече от 100 кметски места. БСП обяви кандидатурите за ключови областни центрове.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Ще имаме поне 100 кмета. БСП обяви свои кандидати | Днес.dir.bg

Коментари

Баща ми имаше една приказка какво представляват българските комунисти: Един руснак като почне да опъва жена му и нашия го държи за топките да и влиза по-лесно-БСП ще спечелят на куково лято

Тоя престъпник, защо още не е в затвора?

защ не сте в затвора, а още ви гледаме муцуните?

Да гласуваме само за кметове гараниращи премахването на всякаквите комунистически,съветски и българо-съветски паметници, имена и символи.Защо се обръщам назад?Ами защото навремето не беше свършено.Тези неща са опора и и импулс на онези които пречат на България да се развива.То е обидно да говорим за това днес,когато от кметовете други неща трябва да се искат,но ако от пътя не се премахнат камъните,колкото и символични да изглеждат магистрала не става.

НАЧЕЛО С ТЕБ ЦОКО!

Дир .бг голями сладуряги сте ,но колкото и да лижете задника на тези в момента които играят на власт но крадат като за последно не можете да ги спасите от народната любов и божието наказание !

Интересно е господин Цветанов дали ще има толкова кандидати за общински съветници ,ако се промени начина на заплащане,или по-точно да не им се заплаща.Тогово ще могат населените места да разчитат на истински избранници от народа .Но никой от Вас депутатите не иска да промени закона.Жалко ,може де се направи нещо положително ,но трабва бърза смяна на законите за местната власт

Избирателите питахте ли ги, или вече се разбрахте с големите началници, че вие ще спечелите местния вот?

И защо кметовете трябва да имат нещо общо с една, или друга политическа сили? Нали закона е еднакъв за всички?

И кметовете са надпартийни. Да ама не. Всички са партийни лапачи .

За толкова ли си подготвил чували с бюлетини бе Цецо , а се постарай още.

В тези 100 влиза ли общинският ви координатор в община Вълчедръм ,който ще участва като кандидат на БСП коалиция за село Мокреш

В тези 100 влиза ли общинският ви координатор в община Вълчедръм ,който ще участва като кандидат на БСП коалиция за село Мокреш

Кой какво ще вземе, после на кого ще се отчита и прочее. А няма ли да я отмените вече оная досадна подробност - изборите?

И тутакси ще бъдат напазарени още 100 луксозни кметски автомобила със "мултифункционални волани" и ,разбира се, с парите на всички данъкоплатци (включително и негласувалите за кмета )!Защото онова герберско дърво от Каварна, което си купило кола за 150 хил лева, нагло твърдеше, че има право да го направи, защото "хората са му гласували доверие"!? Но каква част от всички хора в общината са те, не е ясно!

И защо само 100? Пари ли нямате повече или ... или биячи?

Националната служба за охрана е опасна за живота ни. Този факт вече е ясен на всеки българин. Време е да го проумеят и управляващите, да променят нещо. Не да мислят единствено за своята кожа.

Защо тоя ОСЪДЕН/само за едно от 6те му престъпления/ престъпник не е в затвора?

100-те ви кмета да са в обезлюдените села. Там партийните ви хрантутници ще могат да се заемат с лелеяния бизнес на собствения си шеф - копане на картофи.

Досега в живота си не съм срещнал кмет да не краде, даже и от бай Тошово време!

Я да видим и Тошко Вълчидолски: "Тошко Янев е наложен от комбината Портних- Янко Станев Цветан Цветанов, НО не бива да се забравя онова, което първа и единствена написа АФЕРА по времето на правителството на Орешарски, когато същият Тошко Янев бе назначен за шеф на НАП Варна с ЛИЧНАТА ПРОТЕКЦИЯ НА ДЕПУТАТА ОТ ДПС ЙОРДАН ЦОНЕВ. Тогава АФЕРА изнесе в прав текст как Тошко Янев е лична капия и избор на Йордан Цонев за шеф на НАП Варна, като на Тошко Янев бе връчен списък с известни имена на Варна, които да бъдат ощавени до дупка. В списъка бе лицето Янко Станев, Портних, както и небеизвестни собственици на приятелските фирми на ГЕРБ, които години наред крадат от дупки и ремонти. Това обаче бе в началото на правителството Орешарски, когато ДПС ревеше срещу Цветан Цветанов, а Йордан Цонев наричаше Бойко Борисов мутра. След като Цонев се извини на Бойко Борисов, че вече не е мутра, а Пеевски спря да крещи като изоглавен срещу Цветан Цветанов настрахувахте ли се и ДПС и ГЕРБ се превърнаха в БОСТАН, ДАЛЕЧ ПРЕДИ ИЗОБЩО ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ /!!!/, днес личният избор за шеф на НАП Варна Тошко Янев на ДПС, Пеевски и Цонев е издигнат за кандидат кмет на ГЕРБ за Вълчи дол с протекцията на Цветан Цветанов, Портних и Янко Станев."

Предлагам, ако кмета е избран с под 50% от гласовете на всички избиратели да не вземат пълна заплата. Също така, при такъв вот местната власт да се контролира от гражданите, които да одобряват харчовете. Депутатите - също. Колкото процента от гражданите са гласували, толкова % от заплатата си да получават и бройката им да бъде сведена до числото според формулата - 250 000 гласа = 1 дупетатин.

Я да видим за всеки герберастки кандидат по отделно какви любопитности има. Първи - ДЕЯН ИВАНОВ, Белослав: "Междувременно ГЕРБ Емануил кметът на Аврен зад маскировката на културното мероприятие влезе и в друга завера с Деян Иванов, бивш шеф на дирекция Общинска собственост в Белослав по времето, в което бе арестуван кмета на Белослав Емил Дичев. Сегашният кмет на Белослав /от ГЕРБ/ няма да играе на предстоящите местни избори и Емануил Манолов прави всичко възможно да удари рамо на авера си Деян Иванов, да бъде издигнат от ГЕРБ като кандидат кмет за Белослав. ГЕРБ Емауил от Аврен обаче захласнат по руските балерини и по Станка Шопова, още не е вдянал, че прелюбопитни СРС-та се точат около Деян Иванов, които предстоят да гръмнат..." Бащата на същия - Иван Иванов притежава няколко строителни фирми, които печелят поръчки... КЪДЕ?

Не знам кой колко кметове ще спечели,но знам че който и да спечели няма да подобри жизненото равнище на хората.Ние не сме почувствали нищо до сега .не се увеличават нито заплатите на хората нито пенсиите на пенсионерите. За кого да гласуваме.Вече ми е безразлично кой печели и кой не.

Аз пък разбрах, че искат да имат 100 нови феодала, ама този път дроновете ще ги следят!

Този нещастник от снимката управлява държавата заедно с авера си мутрата БУДА и техните подчинени изпълнители на поръчки. Прочетете нещо, което знаем, но се обърна държавата наопаки по времето на кабинета БУДА-2, за да се покрие и заглуши. Четете в Афера, Телеграф и Блиц и вижте добре на снимката как се самонаграждават управляващите ни нещастници за "добре свършена" работа. Преценете дали чрез кметовете и общинските им съветници не се краде като за световно и си мислете дали ОПГ ГЕРБ трябва да се допуска до управлението в общините и държавата.

Що пропускаш #КОЙ и "новата" му дружка Близнашки?

Не съм имал намерение да бъда изчерпателен и затова има пропуски в мнението ми. КОЙ + ГЕРБ= БОСТАН, те ни управляват сега. С изумление прочетох, че в държавата има 4 (ЧЕТИРИ) души, които се движат с ескорт. Те са Президента, Премиера, Председателя на НС и АХМЕД ДОГАН!!!!!!! Какво да говорим? Първите трима се изписват с длъжностите им, а последния поради липса на официална длъжност се изписва с името. Ако това е вярно (източника е бивш служител на НСО) е ясно кой управлява държавата и че КОЙ е неговия пророк. СИМБИОЗАТА Е ОЧЕВАДНА И НЕКА ОТНОВО ИЗБЕРЕМ ГЕРБ, ЗА ДА НИ Е ГАДНО И ДА ИМА КАКВО ДА ГОВОРИМ В КРЪЧМИТЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙКИ СЕ.

Мачкай Цецо!!! Народът го иска!

и в панделата ли ще има кметове...

Честни избори

100 кметства да имам, 100 години да ги доя.

Как може само това да ги интересува. Коя партия колко крадци ще вкара на власт. Един път не чух това свършихме за хората. това ще направим за пенсионерите, това за болните, това за образованието. Само гласове и разпределение ги вълнува и после край. Чешат езици, карат се и нищооооо.

Даа , хайдушката дружинка, ще се попълва с нови хайдуци - мераклии за аванта многооо!

Е И?

Щом Цецо го казва и се заел да работи над това, няма начин да не се случи!

Бъдещето на България принадлежи на ГЕРБ! С всеки изминал ден ставаме по-силни и структурите ни в цялата страна се разрастват! На местните избори ще спечелим грандиозна победа, за да можем с получения властови ресурс още по-уверено да водим България напред към разцвета и благоденствието! Гордеем се с ГЕРБ!

Звучи познато!

Верно си кат купите всички цигански гласове. Те онез от кв. Кремиковци не напразно искаха Боко да им помогне

Ако в България имаше правосъдие този на снимката отдавна трябваше да е при бай Ставри

И ТИ ЛИ С "АКО"-ТО ОДИШ ОСРАХТЕ ГИ ТИЯ ГАЩИ ВЕЕЕ

Не трябва ли първо мама да му купи десетина медии?

Цветан Цветанов Бивш шеф на МВР, ГЕРБ Син на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Този старшинка с мръсни зелени чорапи .

Това ми напомня за Бай Ганьо прави избори. Само че тук ще играе тоягата а не парата

НИЩО НЕ ТИ НАПОМНЯ...ПРАВИШ СЕ

Мануел

Вота е изцяло корпоративен

Кметовете на Хсково и Пазарджик за пример

Политиката още като футнол, а успеха в нея като голова разлика ли я възприемате? И с тоя дебилизъм до кога?

КАНДИДАТИРАЙ СЕ, СПЕЧЕЛИ И ОПРЕДЕЛЯЙ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА

Мануел

не е важно кой гласува важното е кой брои. Нали така си избрахме ирландската пастирка

В национален мащаб, като пример от ЕП, вече има ясно съглашателство между основните политически партии в България и практически не съществува опозиция/защото Атака не може да влияе върху политическите решения, а само да ги изобличава сред тесен кръг от граждани/. При това положение няма вече никакво значение кой за кого ще гласува. А това пък устройва всички политически и задкулисни сили. Така че демокрацията достигна своя разцвет в България, както и в повечето демократичнти страни в света.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ - ТАКА И ТИ НЕ КОМЕНТИРАМ ИСТИННОСТА МУ

Напълно съгласен.Но,Атака е спасението за България.От хората зависи все пак, да се спасят.Факта,че Атака не съществува за медийте,които обслужват корумпираната власт ,трябва да ни говори много?

Ебати държавата , щом този скункс реди политиците .

Кой от скунксовете?

Този вместо да е зад решетките, говори за победи? Глупостта на народа ни поддържа една мутра и един престъпник на власт!

РУСКАТА 5 КОЛОНА ГО ПОДКРЕПЯ ТОЯ ПЕДАЛ!

И да гласуваш и да не гласуваш пак КОЙ ще спечели

но ако никой не гласува,тогава как ще оправдаят предварително нагласените резултати

Гаргамел

ВНИМАВАЙ С "АКО"-ТО! ГАЩИ ЦАПА

Не се и съмнявам. Все пак няма значение кой как гласува, а какво пише в протоколите. Както се доказа няколко пъти вече.

И каква файда ??? И за кърпенето на дупките по междуселските ли пътища ще режете по 20-30 човека лентички ???

ТИЯ КМЕТОВЕ СЕГА ОТ ЗАТВОРА ЛИ, ЩЕ ГИ ИЗКАРВАТЕ ИЛИ СА САМО С ВИСЯЩИ ДЕЛА БЕ, ТАВАРИШ ЦОКО?

държавата на мутрите

НАЙ - ДОБРИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТАНДЕМ В БЪЛГАРИЯ - ЦЕЦО И БОЙКО НЕПОБЕДИМИЯ ДУЕТ

Айде стига си писал за мокрите си сънища как си между тандема Бойко и Цецо.

Гаргамел

АКО НЕ Е ТАКА - ОПРОВЕРГАЙ

не можеш да се сърдиш на порът,че мирише хахахахаха

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ - ЕДИН ДОКАЗАЛ СЕ ПОЛИТИК ВЪВ ВРЕМЕТО ЦЕЦО НЕ ПОЗНАВА ЗАГУБАТА ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ Г.Н ЦВЕТАНОВ

защ не сте в затвора, а още ви гледаме муцуните?айде с цецо към пандела и тогаз си прави муцуните

Коментари - ГЕРБ: Ще имаме поне 100 кмета. БСП обяви свои кандидати | Днес.dir.bg

ГЕРБ: Ще имаме поне 100 кмета. БСП обяви свои кандидати

ГЕРБ се надява на подкрепа от други партии за спечелване на повече от 100 кметски места. БСП обяви кандидатурите за ключови областни центрове.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Ще имаме поне 100 кмета. БСП обяви свои кандидати | Днес.dir.bg

Коментари

Баща ми имаше една приказка какво представляват българските комунисти: Един руснак като почне да опъва жена му и нашия го държи за топките да и влиза по-лесно-БСП ще спечелят на куково лято

Тоя престъпник, защо още не е в затвора?

защ не сте в затвора, а още ви гледаме муцуните?

Да гласуваме само за кметове гараниращи премахването на всякаквите комунистически,съветски и българо-съветски паметници, имена и символи.Защо се обръщам назад?Ами защото навремето не беше свършено.Тези неща са опора и и импулс на онези които пречат на България да се развива.То е обидно да говорим за това днес,когато от кметовете други неща трябва да се искат,но ако от пътя не се премахнат камъните,колкото и символични да изглеждат магистрала не става.

НАЧЕЛО С ТЕБ ЦОКО!

Дир .бг голями сладуряги сте ,но колкото и да лижете задника на тези в момента които играят на власт но крадат като за последно не можете да ги спасите от народната любов и божието наказание !

Интересно е господин Цветанов дали ще има толкова кандидати за общински съветници ,ако се промени начина на заплащане,или по-точно да не им се заплаща.Тогово ще могат населените места да разчитат на истински избранници от народа .Но никой от Вас депутатите не иска да промени закона.Жалко ,може де се направи нещо положително ,но трабва бърза смяна на законите за местната власт

Избирателите питахте ли ги, или вече се разбрахте с големите началници, че вие ще спечелите местния вот?

И защо кметовете трябва да имат нещо общо с една, или друга политическа сили? Нали закона е еднакъв за всички?

И кметовете са надпартийни. Да ама не. Всички са партийни лапачи .

За толкова ли си подготвил чували с бюлетини бе Цецо , а се постарай още.

В тези 100 влиза ли общинският ви координатор в община Вълчедръм ,който ще участва като кандидат на БСП коалиция за село Мокреш

В тези 100 влиза ли общинският ви координатор в община Вълчедръм ,който ще участва като кандидат на БСП коалиция за село Мокреш

Кой какво ще вземе, после на кого ще се отчита и прочее. А няма ли да я отмените вече оная досадна подробност - изборите?

И тутакси ще бъдат напазарени още 100 луксозни кметски автомобила със "мултифункционални волани" и ,разбира се, с парите на всички данъкоплатци (включително и негласувалите за кмета )!Защото онова герберско дърво от Каварна, което си купило кола за 150 хил лева, нагло твърдеше, че има право да го направи, защото "хората са му гласували доверие"!? Но каква част от всички хора в общината са те, не е ясно!

И защо само 100? Пари ли нямате повече или ... или биячи?

Националната служба за охрана е опасна за живота ни. Този факт вече е ясен на всеки българин. Време е да го проумеят и управляващите, да променят нещо. Не да мислят единствено за своята кожа.

Защо тоя ОСЪДЕН/само за едно от 6те му престъпления/ престъпник не е в затвора?

100-те ви кмета да са в обезлюдените села. Там партийните ви хрантутници ще могат да се заемат с лелеяния бизнес на собствения си шеф - копане на картофи.

Досега в живота си не съм срещнал кмет да не краде, даже и от бай Тошово време!

Я да видим и Тошко Вълчидолски: "Тошко Янев е наложен от комбината Портних- Янко Станев Цветан Цветанов, НО не бива да се забравя онова, което първа и единствена написа АФЕРА по времето на правителството на Орешарски, когато същият Тошко Янев бе назначен за шеф на НАП Варна с ЛИЧНАТА ПРОТЕКЦИЯ НА ДЕПУТАТА ОТ ДПС ЙОРДАН ЦОНЕВ. Тогава АФЕРА изнесе в прав текст как Тошко Янев е лична капия и избор на Йордан Цонев за шеф на НАП Варна, като на Тошко Янев бе връчен списък с известни имена на Варна, които да бъдат ощавени до дупка. В списъка бе лицето Янко Станев, Портних, както и небеизвестни собственици на приятелските фирми на ГЕРБ, които години наред крадат от дупки и ремонти. Това обаче бе в началото на правителството Орешарски, когато ДПС ревеше срещу Цветан Цветанов, а Йордан Цонев наричаше Бойко Борисов мутра. След като Цонев се извини на Бойко Борисов, че вече не е мутра, а Пеевски спря да крещи като изоглавен срещу Цветан Цветанов настрахувахте ли се и ДПС и ГЕРБ се превърнаха в БОСТАН, ДАЛЕЧ ПРЕДИ ИЗОБЩО ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ /!!!/, днес личният избор за шеф на НАП Варна Тошко Янев на ДПС, Пеевски и Цонев е издигнат за кандидат кмет на ГЕРБ за Вълчи дол с протекцията на Цветан Цветанов, Портних и Янко Станев."

Предлагам, ако кмета е избран с под 50% от гласовете на всички избиратели да не вземат пълна заплата. Също така, при такъв вот местната власт да се контролира от гражданите, които да одобряват харчовете. Депутатите - също. Колкото процента от гражданите са гласували, толкова % от заплатата си да получават и бройката им да бъде сведена до числото според формулата - 250 000 гласа = 1 дупетатин.

Я да видим за всеки герберастки кандидат по отделно какви любопитности има. Първи - ДЕЯН ИВАНОВ, Белослав: "Междувременно ГЕРБ Емануил кметът на Аврен зад маскировката на културното мероприятие влезе и в друга завера с Деян Иванов, бивш шеф на дирекция Общинска собственост в Белослав по времето, в което бе арестуван кмета на Белослав Емил Дичев. Сегашният кмет на Белослав /от ГЕРБ/ няма да играе на предстоящите местни избори и Емануил Манолов прави всичко възможно да удари рамо на авера си Деян Иванов, да бъде издигнат от ГЕРБ като кандидат кмет за Белослав. ГЕРБ Емауил от Аврен обаче захласнат по руските балерини и по Станка Шопова, още не е вдянал, че прелюбопитни СРС-та се точат около Деян Иванов, които предстоят да гръмнат..." Бащата на същия - Иван Иванов притежава няколко строителни фирми, които печелят поръчки... КЪДЕ?

Не знам кой колко кметове ще спечели,но знам че който и да спечели няма да подобри жизненото равнище на хората.Ние не сме почувствали нищо до сега .не се увеличават нито заплатите на хората нито пенсиите на пенсионерите. За кого да гласуваме.Вече ми е безразлично кой печели и кой не.

Аз пък разбрах, че искат да имат 100 нови феодала, ама този път дроновете ще ги следят!

Този нещастник от снимката управлява държавата заедно с авера си мутрата БУДА и техните подчинени изпълнители на поръчки. Прочетете нещо, което знаем, но се обърна държавата наопаки по времето на кабинета БУДА-2, за да се покрие и заглуши. Четете в Афера, Телеграф и Блиц и вижте добре на снимката как се самонаграждават управляващите ни нещастници за "добре свършена" работа. Преценете дали чрез кметовете и общинските им съветници не се краде като за световно и си мислете дали ОПГ ГЕРБ трябва да се допуска до управлението в общините и държавата.

Що пропускаш #КОЙ и "новата" му дружка Близнашки?

Не съм имал намерение да бъда изчерпателен и затова има пропуски в мнението ми. КОЙ + ГЕРБ= БОСТАН, те ни управляват сега. С изумление прочетох, че в държавата има 4 (ЧЕТИРИ) души, които се движат с ескорт. Те са Президента, Премиера, Председателя на НС и АХМЕД ДОГАН!!!!!!! Какво да говорим? Първите трима се изписват с длъжностите им, а последния поради липса на официална длъжност се изписва с името. Ако това е вярно (източника е бивш служител на НСО) е ясно кой управлява държавата и че КОЙ е неговия пророк. СИМБИОЗАТА Е ОЧЕВАДНА И НЕКА ОТНОВО ИЗБЕРЕМ ГЕРБ, ЗА ДА НИ Е ГАДНО И ДА ИМА КАКВО ДА ГОВОРИМ В КРЪЧМИТЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙКИ СЕ.

Мачкай Цецо!!! Народът го иска!

и в панделата ли ще има кметове...

Честни избори

100 кметства да имам, 100 години да ги доя.

Как може само това да ги интересува. Коя партия колко крадци ще вкара на власт. Един път не чух това свършихме за хората. това ще направим за пенсионерите, това за болните, това за образованието. Само гласове и разпределение ги вълнува и после край. Чешат езици, карат се и нищооооо.

Даа , хайдушката дружинка, ще се попълва с нови хайдуци - мераклии за аванта многооо!

Е И?

Щом Цецо го казва и се заел да работи над това, няма начин да не се случи!

Бъдещето на България принадлежи на ГЕРБ! С всеки изминал ден ставаме по-силни и структурите ни в цялата страна се разрастват! На местните избори ще спечелим грандиозна победа, за да можем с получения властови ресурс още по-уверено да водим България напред към разцвета и благоденствието! Гордеем се с ГЕРБ!

Звучи познато!

Верно си кат купите всички цигански гласове. Те онез от кв. Кремиковци не напразно искаха Боко да им помогне

Ако в България имаше правосъдие този на снимката отдавна трябваше да е при бай Ставри

И ТИ ЛИ С "АКО"-ТО ОДИШ ОСРАХТЕ ГИ ТИЯ ГАЩИ ВЕЕЕ

Не трябва ли първо мама да му купи десетина медии?

Цветан Цветанов Бивш шеф на МВР, ГЕРБ Син на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Този старшинка с мръсни зелени чорапи .

Това ми напомня за Бай Ганьо прави избори. Само че тук ще играе тоягата а не парата

НИЩО НЕ ТИ НАПОМНЯ...ПРАВИШ СЕ

Мануел

Вота е изцяло корпоративен

Кметовете на Хсково и Пазарджик за пример

Политиката още като футнол, а успеха в нея като голова разлика ли я възприемате? И с тоя дебилизъм до кога?

КАНДИДАТИРАЙ СЕ, СПЕЧЕЛИ И ОПРЕДЕЛЯЙ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА

Мануел

не е важно кой гласува важното е кой брои. Нали така си избрахме ирландската пастирка

В национален мащаб, като пример от ЕП, вече има ясно съглашателство между основните политически партии в България и практически не съществува опозиция/защото Атака не може да влияе върху политическите решения, а само да ги изобличава сред тесен кръг от граждани/. При това положение няма вече никакво значение кой за кого ще гласува. А това пък устройва всички политически и задкулисни сили. Така че демокрацията достигна своя разцвет в България, както и в повечето демократичнти страни в света.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ - ТАКА И ТИ НЕ КОМЕНТИРАМ ИСТИННОСТА МУ

Напълно съгласен.Но,Атака е спасението за България.От хората зависи все пак, да се спасят.Факта,че Атака не съществува за медийте,които обслужват корумпираната власт ,трябва да ни говори много?

Ебати държавата , щом този скункс реди политиците .

Кой от скунксовете?

Този вместо да е зад решетките, говори за победи? Глупостта на народа ни поддържа една мутра и един престъпник на власт!

РУСКАТА 5 КОЛОНА ГО ПОДКРЕПЯ ТОЯ ПЕДАЛ!

И да гласуваш и да не гласуваш пак КОЙ ще спечели

но ако никой не гласува,тогава как ще оправдаят предварително нагласените резултати

Гаргамел

ВНИМАВАЙ С "АКО"-ТО! ГАЩИ ЦАПА

Не се и съмнявам. Все пак няма значение кой как гласува, а какво пише в протоколите. Както се доказа няколко пъти вече.

И каква файда ??? И за кърпенето на дупките по междуселските ли пътища ще режете по 20-30 човека лентички ???

ТИЯ КМЕТОВЕ СЕГА ОТ ЗАТВОРА ЛИ, ЩЕ ГИ ИЗКАРВАТЕ ИЛИ СА САМО С ВИСЯЩИ ДЕЛА БЕ, ТАВАРИШ ЦОКО?

държавата на мутрите

НАЙ - ДОБРИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТАНДЕМ В БЪЛГАРИЯ - ЦЕЦО И БОЙКО НЕПОБЕДИМИЯ ДУЕТ

Айде стига си писал за мокрите си сънища как си между тандема Бойко и Цецо.

Гаргамел

АКО НЕ Е ТАКА - ОПРОВЕРГАЙ

не можеш да се сърдиш на порът,че мирише хахахахаха

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ - ЕДИН ДОКАЗАЛ СЕ ПОЛИТИК ВЪВ ВРЕМЕТО ЦЕЦО НЕ ПОЗНАВА ЗАГУБАТА ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ Г.Н ЦВЕТАНОВ

защ не сте в затвора, а още ви гледаме муцуните?айде с цецо към пандела и тогаз си прави муцуните