Коментари - Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов | Днес.dir.bg

Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов

Директорът на зала "Арена Армеец" Венцислав Генков е уволнен по заповед на премиера Бойко Борисов, съобщи Дарик радио. Причината е, че фирма събирала такса за паркинга на залата, който е безплатен за посетители.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

сега очаквам бб да уволни виновните за язовир иваново

"Бравос" на Бойко! Всичката в държавата я оправи, всичко цъфна и върза и той се захвана и с паркинга на спортната зала. Лично! Това е, хора, не разбрахте ли толкова му е нивото на човека. Пазвантин е, повече не може.

Браво на Бойко. Само така. Вече има някакъв ред.

Браво на Боко,че е уволнил тоя пръдльо.

За това "браво" на премиера,ама въпроса ми е защо назначи и кой ти препоръча Венци Генков?Имам честта да познавам това леке още от годините когато беше шеф на ТИР службата и трябва да ви кажа откровено,че съм потресен от наглостта му и корупционните му нагласи.Така че г-н премиер за да не се налага да ги сменяте,първо ги оглеждайте когато ги назначавате.

Браво Бойко, само така. Ама да върне и комисионната от фирмата за охрана на паркинга

Айде после родата на този уволненият и ортаците му дето са събирали парите от паркинга да не пишат обиди и клевети по форумите. Пълно е с такива прецакани престъпници, които не искат да има силна държава. Комунягите са едно на ръка макар. че между престъпник и комунист няма разлика :(

Абре, балъков - КОЙ назначи това ченге-комунист на тоя пост бе, лилипут? Лично Батман по молба на вуйна Цеца, тая - от Плевен! И сега - сеир! Ченгета-комунисти, именували се герберасти, се ритат! Муууа-ха-хаа!

Ти па отде знаеш че не е писал и срещу тях? Ей ама сте много странни герберите. Или си с герб или си с бсп. Няма средно.

От тебе по-неграмотен не бях виждал в този форум, та да ти покажа редактираните ти само 10 думи как се пишат "навсякъде, събират, още, "ревенуе"(не мога да ти го напиша правилно тъй като не знам какво искаш да кажеш), също, пътуват, повече(не "по-вече"), автомобил, цървул, Бойко.", а също така и не забравяй, че след '.' се започва с главна буква просто под всякаква критика, та така по-голям "ЦАРВУЛ" от тебе надали има.

Съгласна съм, но това означава ли, че ако Сульо сложи една бариера и започне да събира по левче.....то местата от 300 ще станат 12000?

СЛЕД ПРОЧЕТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ СТИГНАХ ДО ИЗВОДА,ЧЕ КОМПЛЕКСАРИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ ПЛЮЯТ СРЕЩУ ГЕРБ ПРИ ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ,И ОЧЕВИДНО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПОВЯДВАТ КУЛТА КЪМ КОМУНИЗМА И ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ,КОИТО ВЕЧЕ СА БИТИ КАРТИ,И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ АЗ ТРЯБВА ДА ВИ СЪОБЩЯ НЕПРИЯТНАТА ЗА ВАС НОВИНА,НО ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДЯТ,ТАКА ЧЕ ГОЛ ДА ГО БАРАТЕ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ПЛЮЕТЕ!

Извод ли си, изрод ли си - не знам, но видимо кекавият ти мозък не може да проумее едно едничко нещо: ТА ТОВА СИ Е СКАНДАЛ МЕЖДУ ЧЕНГЕТА И КОМУНИСТИ! Бойко БКП-ееца уволнява градския на рабфачката БКП-ейка Цеца - Венцито, който бивш министър от Татово време, ченге от ДС и БКП-ейско величие! И КАКВО ЗЛОБЕЕМ БЕ, ХАМСТЕР? ПРОСТО СЕМЕЙНА КАВГА В ГЕРБ...

Болен от злоба народ, оскотял, и за това лекарство няма!

Гледам, вслушали сте се в съвета относно плюенето! Браво на вас! Само после на изборите да не рИвете, че това било, онова било! Наглеците народа ще накаже с разкатаване! Гответе се за Боковото конституционно мнозинство, КОМУНОИДИ неграмотни...

Браво,Боко!

Като кажат тия от ГРОБ, Боко поне прави нещо. То и мангалите режат кабели и ги продават. Какво, да ги направим Премиери тогава! Стига с това нещо бе, откачалници! Като си начело на Държавата си отговорен за всичко, което става в нея!!! Иначе ходи си режи жиците ....

Абре, мушмороци, вие не знаете ли кой е Венцислав Генков??? Дърто ченге до мозъка на костите, комунист от Плевен, другарче на една другарка от Рабфак, БКП лидерка, настояща шефка на парламент!!! Четете и се учете: "И достигнах до едни нормални резултати в този спорт. В казармата бях в Армеец и ЦСКА. След военната служба учих в Москва. След връщането ми в България работих в научно-изследователския сектор. Областта бе кибернетика. Но ми се стори малко скучно, тъй като моят характер е предразположен към оперативна, мениджърска работа. Така започнах в Комитета по научно-технически прогрес, в Министерски съвет, стигнах до зам.-министър на туризма. Бях и търговски представител на България в Италия и тогава стана прехода.... В областта на спорта съм бил дълги години деятел. От 1979 до 1981 г. бях председател на баскетболен клуб Славия. Тогава жените ни станаха втори. Станах член на бюрото на федерацията, след което бях в леката атлетика, където през 1985 г. спечелихме в Рим три световни титли. Но като славист след това станах зам.-председател на футболен клуб Славия..."

Тоя нема нивка, която да не е изорал! :)

Явно саботьорите и мошениците са много в тази държава. Дано ББ се справи с тях!

И понеже въобще не си злопаметен Тикво,заради това че хората те навряха на кучето в г.за,намери повод да уволниш човека-смешник.

Може ли за зала с 12000 места да се направят 12000 паркоместа.Ако някой може,да заповяда.Един нормален човек би отишъл на такова място с градски транспорт,а не да се фуса със скъпата си кола.

Там трябваше да има паркинг/подземен/ не знам на колко нива.

Боко си направил една арена??!! То цялата държава ни се срути върху главите!!! Интересно дали ако, "началникът горе" реши да му отнесе и магистралките, (защото други виновни няма и няма и да има в БГ) дали Боцко ще разбере, че всичко е преходно и днеска го има, утре го няма?! Дали изобщо някога ще разбере, че най-важното е човекът и да ни дигне пенсионната възраст на 120 години! Като не я доживеем, той не е виновен, нито Флик и Тотю и внуците ни да ни плащат вноските!!!

Тикво недоволна, какво да направи, да ти купи три кисели млека и да ти ги донесе лично ли. Като не ти харесват магистралите, отивай в афганистан, там няма магистрали.

Май тиква си ти. 3 години само за магистрали, спортни зали и стадиони слушаме. Магистралите станаха скорстни отсечки, но по тях е забранено да се движат. Сега времето е виновно, но това време е цял сезон. Държавата се тресе от проблеми, бойко се завимава с кокошкарски работи, шумно рекламирани.

ЧЕРНОГЛЕДСТВОТО Е СЕРИОЗНО И НЕЛЕЧИМО ЗАБОЛЯВАНЕ! МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ БОЛНИТЕ!

В тия наводнения и бедствия съм весел и щастлив....Едни хубави новини ме заливат отвред. Смех, смех и добро настроение за незасегнатите!!

един уволнил, друг назначил щастие неземно!!

Добро начало! За бариерата нямам претенции, но за билетчетата - билета за спортното или медийното събитие (ако има такъв) трябва да е достатъчен за извоюване на паркомeсто.

Сма по яко освиркване и ще направят и подземния паркинг до залата.Тогава наистина нещата с паркирането там ще бъдат решени. Защо им трябваше да не го правят, като по проект го имаше. Така, че другия път още по здраво освиркване, макар че на мене Боко почва да ми харесва.

А на новия му кажи, че не е зле да се почистват и тротоарите и прилежащите площи, а не да се изнижат 50 000 души покрай представленията на "Цирк дьо Солей" и да газят киша до колене!

Да се сменят директорите на на зала "Арена Армеец София" докато се намери такъв който да осигури такава публика, която да ръкопляска на Бойко Борисов при посещенията му на спортни мероприятия там Стига с това освиркване .......

това е самата истина,всичко друго са али-бали,точно там го стяга чепика Боко,в освиркванията и няма да ги забрави,злопаметен е

Чшшш,алоооо чалгаджията ,или рокаджияата - ай ти нагло спец;иалистче ., ти ще видиш какво ще ви се случи на вас герберастите- и помен няма да има от вас ... в момента ,герб се подкрепя или от най- необразованите,или от тъпиште и нагли ай ти специалистчета ,които получават супер високи заплати ... А всъщност ,лекарите и медицинското съсловие трябва да получават най- високите заплати ,а не вмирисаните ай ти специалистчета ...и стига сте гледали тъпи американски филми ..

Проблемът е не че е вземал пари за паркиране, а че не се е отчитал където трябва.

Той се е отчитал, но другарите му вече не са на власт и е спрял

Простак, некадърник, мутра, обаче популистка интуиция без грешка, не може да Му се отрече. Скъсани язовирни стени и диги, удавени хора и добитък, други без дом в снега и студа и вместо да се разпореди спешно да се проверяват и поправят диги и пр., той уволнява шеф на спортна зала заради такса паркиране. И народЪ вика "Машаллах!". Ей и тук колко шаранчета са се хванали...

Стига с тоя популизъм . Как се поправят диги в това време? Времето за това е отминало, сега трябва да се вземат мерки това да не се случи и на други места, ремонта когато се оправи времето.

Бойко не се шегува ...

Диги се късат, пътищата затрупани, а нашия пръв държавен и партиен ръководител се занимава с билетчета на паркинги и с кадрови въпроси на някаква си спортна зала. А гербери клакьори във форума ръкопляскат.

да ще го видиме

Това е поредната показна акция на г-н Борисов. Защо уволнява човека? Във всички медии ясно е казано, че решението за паркинга е на УС на НСБ. От там не опровергават това.

А защо бате ти Бойко не уволни шефа на КАТ, че допуска толкова лоша организация на движението и безнаказано паркиране на платното пред Зала Армеец на скъпите джипове (кеото предизвика зверското задръстване)? Същото важи и за движението до хижа Алеко, където всеки уиекенд става такъв мармалад. Там, ако имаше ПИ АР стойност, вероятно би уволнил шефа на планината, но не и на КАТ, които системно не успяват да си свършат работата

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДИР ДА ВЪВЕДЕ ЗАДЪРЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, понеже 2 двама психопата, през работно време и винаги под различно име пускат по 50 болни мнения и ШПАМЯТ (spam) форума с глупостите си!

Е, те и без това Дир-а са най-цензурирания форум.

Уволнение добре.Браво, дори! Ама,как ще се разбере,колко пари е прибрал докато си е играл на КПП . Кой ,колко и как ще върне взетите пари или всеки да пие по една студена вода?

Аре, Боко пак си намери виновен. Още не му е минало, че го освикаха.

Бойко излъга целия народ, че това е спортна зала. Там има САМО концерти на велики музиканти и до там. Спорт НЯМА!

ти да не мислиш че в зала Берси в Париж има само спорт ?!?!?

вие ,герберастите стеи нищожво малцинство ,така,че си трайте ,да не ви бием шута подобаващо ... ей , аман от нискомчели и ограничени герберасти ...

Шефът на залата едва ли е взел подобно решение на своя глава. А ако е получил разрешение и/или е имал правомощията, защо тогава го уволняват? Ако допуснем, че хората които искат да отидат до залата с колите си са повече от паркоместата, защо тогава да не се плаща? Без кола не може ли да се отиде да се гледа събитие? А каква е гаранцията, че паркинга не се ползва от хора, които изобщо нямат работа в залата, а просто там са намерили удобно място да паркират?

Я иди си вземи един студен душ и всичко в главата ти ще се оправи

Бойко поне прави нещо не е като ти я до сега само да прехвърлят и парите и топката

Нищо подобно. В тази зала Борисов беше освиркан. Бави, но не забравя. От две седмици се случват неща, които би трябвало да донесат оставки в правителството и всяка възможност за отклоняване на вниманието се използва максимално.

Циркът се казва "Сирк дю солей". Много време по медиите върви грешно име.

Генков сигурно не се е отчел правилно, а Георгиева е обещал че няма да допуска това в бъдеще

Пак питам тези,които искат Бойко да си отиде,да кажат ясно,кого искат на негово място?!Не казвам,че е безгрешен,но засега за мен няма алтернатива!

Ами само за балъците и щораните няма алтернатнива,тоя нискочел примат ...Малко ,много малко останахте, вие , шараните дето подкрепяте герб ....

добре бе "риболовец" човекът те пита кой друг ти му говориш за шарани ама такива сте всичките червени тикви деба и реалиста да те еба

Всеки друг политик (Без Сидеров и Янен Янев) ще ръководи държавата многократно по-добре! Голяма заблуда е, че Б.Б. няма алтернатива! Той може да ръководи пожарна кола, но не и държава!!!! Това се нарича култ към личността и е deja vu :))

Московчани също считаха, че освен Лужков друг няма да се справи. Сега руснаците така говорят и за Путин - той и други няма. А ВИЕ СЧИТАТЕ, ЧЕ И БОЙКО БОРИСОВ Е НЕЗАМЕНИМ.

Ха сега се сетете дали някой нарочно не е "разрешил" паркингът да е платен за да може да уволят шефа! Големи съоръжения за многохилядни посетители се стоят в покрайнините на големите градове за да има мясно и за многохиляден паркинг ама то акъл трябва за тая работа. Пък и даже много акъл не трябва, виж какво са направили другите, които са по-напред в това. Аме к'во си чешем само езиците ... напускайте тук ще става все по-зле

На времето, преди 50 и няколко години, имаше един конкурс за градинари. Спечели го един шоп, който отгледал тиква, която може да говори. Може ли някой да се сети, кой от шопите беше победителят в конкурса и коя е тиквата? Изглежда обаче, че много от частниците в конкурса също са отгледали такива тикви, които в последствие се научили и да пишат и сега се проявяват в защита на себеподобната си.

боко, я кажи как можахте да направите зала за 12 000 човека с 900 паркоместа? При всеки концерт там стават задъствания, щото се паркира по булеварда! Голям зор беше да се открие тая зала,ама да бяхте помислили малко,тая работа не е като оная работа! По-добре беше вместо да строите нова зала която се ползва веднъж в емсеца ,да бяхте отремонтирали всички зали в България!

Я помисли малко за оная работа.Защото твоята ще излезе точно такава.Никъде по света при капацитет на залата примерно 12000 да има и 12000 паркоместа.Само в Б-я се намират все още хора които мислят с долната си глава вместо с горната.

Няма да се мешам в спора, но нека да сметнем по 5 човека в кола при 900 места това са 4500 човека. Както виждаш простите сметки показват, че трябват над 2000 парко места, а и повечето пътуват по 2-3-ма, а не по 5. Така с тези места 900 места са покрити под 20% от местата в залата, а би трябвало поне да са около 40%. Т.е. надали някой изобщо говори за 12 000 паркоместа при 12000 капацитет на залата. Проблема е в неприемливата "недостатъчност", т.е. в нечие недомислие най-общо казано.

Коментари - Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов | Днес.dir.bg

Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов

Директорът на зала "Арена Армеец" Венцислав Генков е уволнен по заповед на премиера Бойко Борисов, съобщи Дарик радио. Причината е, че фирма събирала такса за паркинга на залата, който е безплатен за посетители.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

сега очаквам бб да уволни виновните за язовир иваново

"Бравос" на Бойко! Всичката в държавата я оправи, всичко цъфна и върза и той се захвана и с паркинга на спортната зала. Лично! Това е, хора, не разбрахте ли толкова му е нивото на човека. Пазвантин е, повече не може.

Браво на Бойко. Само така. Вече има някакъв ред.

Браво на Боко,че е уволнил тоя пръдльо.

За това "браво" на премиера,ама въпроса ми е защо назначи и кой ти препоръча Венци Генков?Имам честта да познавам това леке още от годините когато беше шеф на ТИР службата и трябва да ви кажа откровено,че съм потресен от наглостта му и корупционните му нагласи.Така че г-н премиер за да не се налага да ги сменяте,първо ги оглеждайте когато ги назначавате.

Браво Бойко, само така. Ама да върне и комисионната от фирмата за охрана на паркинга

Айде после родата на този уволненият и ортаците му дето са събирали парите от паркинга да не пишат обиди и клевети по форумите. Пълно е с такива прецакани престъпници, които не искат да има силна държава. Комунягите са едно на ръка макар. че между престъпник и комунист няма разлика :(

Абре, балъков - КОЙ назначи това ченге-комунист на тоя пост бе, лилипут? Лично Батман по молба на вуйна Цеца, тая - от Плевен! И сега - сеир! Ченгета-комунисти, именували се герберасти, се ритат! Муууа-ха-хаа!

Ти па отде знаеш че не е писал и срещу тях? Ей ама сте много странни герберите. Или си с герб или си с бсп. Няма средно.

От тебе по-неграмотен не бях виждал в този форум, та да ти покажа редактираните ти само 10 думи как се пишат "навсякъде, събират, още, "ревенуе"(не мога да ти го напиша правилно тъй като не знам какво искаш да кажеш), също, пътуват, повече(не "по-вече"), автомобил, цървул, Бойко.", а също така и не забравяй, че след '.' се започва с главна буква просто под всякаква критика, та така по-голям "ЦАРВУЛ" от тебе надали има.

Съгласна съм, но това означава ли, че ако Сульо сложи една бариера и започне да събира по левче.....то местата от 300 ще станат 12000?

СЛЕД ПРОЧЕТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ СТИГНАХ ДО ИЗВОДА,ЧЕ КОМПЛЕКСАРИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ ПЛЮЯТ СРЕЩУ ГЕРБ ПРИ ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ,И ОЧЕВИДНО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПОВЯДВАТ КУЛТА КЪМ КОМУНИЗМА И ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ,КОИТО ВЕЧЕ СА БИТИ КАРТИ,И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ АЗ ТРЯБВА ДА ВИ СЪОБЩЯ НЕПРИЯТНАТА ЗА ВАС НОВИНА,НО ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДЯТ,ТАКА ЧЕ ГОЛ ДА ГО БАРАТЕ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ПЛЮЕТЕ!

Извод ли си, изрод ли си - не знам, но видимо кекавият ти мозък не може да проумее едно едничко нещо: ТА ТОВА СИ Е СКАНДАЛ МЕЖДУ ЧЕНГЕТА И КОМУНИСТИ! Бойко БКП-ееца уволнява градския на рабфачката БКП-ейка Цеца - Венцито, който бивш министър от Татово време, ченге от ДС и БКП-ейско величие! И КАКВО ЗЛОБЕЕМ БЕ, ХАМСТЕР? ПРОСТО СЕМЕЙНА КАВГА В ГЕРБ...

Болен от злоба народ, оскотял, и за това лекарство няма!

Гледам, вслушали сте се в съвета относно плюенето! Браво на вас! Само после на изборите да не рИвете, че това било, онова било! Наглеците народа ще накаже с разкатаване! Гответе се за Боковото конституционно мнозинство, КОМУНОИДИ неграмотни...

Браво,Боко!

Като кажат тия от ГРОБ, Боко поне прави нещо. То и мангалите режат кабели и ги продават. Какво, да ги направим Премиери тогава! Стига с това нещо бе, откачалници! Като си начело на Държавата си отговорен за всичко, което става в нея!!! Иначе ходи си режи жиците ....

Абре, мушмороци, вие не знаете ли кой е Венцислав Генков??? Дърто ченге до мозъка на костите, комунист от Плевен, другарче на една другарка от Рабфак, БКП лидерка, настояща шефка на парламент!!! Четете и се учете: "И достигнах до едни нормални резултати в този спорт. В казармата бях в Армеец и ЦСКА. След военната служба учих в Москва. След връщането ми в България работих в научно-изследователския сектор. Областта бе кибернетика. Но ми се стори малко скучно, тъй като моят характер е предразположен към оперативна, мениджърска работа. Така започнах в Комитета по научно-технически прогрес, в Министерски съвет, стигнах до зам.-министър на туризма. Бях и търговски представител на България в Италия и тогава стана прехода.... В областта на спорта съм бил дълги години деятел. От 1979 до 1981 г. бях председател на баскетболен клуб Славия. Тогава жените ни станаха втори. Станах член на бюрото на федерацията, след което бях в леката атлетика, където през 1985 г. спечелихме в Рим три световни титли. Но като славист след това станах зам.-председател на футболен клуб Славия..."

Тоя нема нивка, която да не е изорал! :)

Явно саботьорите и мошениците са много в тази държава. Дано ББ се справи с тях!

И понеже въобще не си злопаметен Тикво,заради това че хората те навряха на кучето в г.за,намери повод да уволниш човека-смешник.

Може ли за зала с 12000 места да се направят 12000 паркоместа.Ако някой може,да заповяда.Един нормален човек би отишъл на такова място с градски транспорт,а не да се фуса със скъпата си кола.

Там трябваше да има паркинг/подземен/ не знам на колко нива.

Боко си направил една арена??!! То цялата държава ни се срути върху главите!!! Интересно дали ако, "началникът горе" реши да му отнесе и магистралките, (защото други виновни няма и няма и да има в БГ) дали Боцко ще разбере, че всичко е преходно и днеска го има, утре го няма?! Дали изобщо някога ще разбере, че най-важното е човекът и да ни дигне пенсионната възраст на 120 години! Като не я доживеем, той не е виновен, нито Флик и Тотю и внуците ни да ни плащат вноските!!!

Тикво недоволна, какво да направи, да ти купи три кисели млека и да ти ги донесе лично ли. Като не ти харесват магистралите, отивай в афганистан, там няма магистрали.

Май тиква си ти. 3 години само за магистрали, спортни зали и стадиони слушаме. Магистралите станаха скорстни отсечки, но по тях е забранено да се движат. Сега времето е виновно, но това време е цял сезон. Държавата се тресе от проблеми, бойко се завимава с кокошкарски работи, шумно рекламирани.

ЧЕРНОГЛЕДСТВОТО Е СЕРИОЗНО И НЕЛЕЧИМО ЗАБОЛЯВАНЕ! МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ БОЛНИТЕ!

В тия наводнения и бедствия съм весел и щастлив....Едни хубави новини ме заливат отвред. Смех, смех и добро настроение за незасегнатите!!

един уволнил, друг назначил щастие неземно!!

Добро начало! За бариерата нямам претенции, но за билетчетата - билета за спортното или медийното събитие (ако има такъв) трябва да е достатъчен за извоюване на паркомeсто.

Сма по яко освиркване и ще направят и подземния паркинг до залата.Тогава наистина нещата с паркирането там ще бъдат решени. Защо им трябваше да не го правят, като по проект го имаше. Така, че другия път още по здраво освиркване, макар че на мене Боко почва да ми харесва.

А на новия му кажи, че не е зле да се почистват и тротоарите и прилежащите площи, а не да се изнижат 50 000 души покрай представленията на "Цирк дьо Солей" и да газят киша до колене!

Да се сменят директорите на на зала "Арена Армеец София" докато се намери такъв който да осигури такава публика, която да ръкопляска на Бойко Борисов при посещенията му на спортни мероприятия там Стига с това освиркване .......

това е самата истина,всичко друго са али-бали,точно там го стяга чепика Боко,в освиркванията и няма да ги забрави,злопаметен е

Чшшш,алоооо чалгаджията ,или рокаджияата - ай ти нагло спец;иалистче ., ти ще видиш какво ще ви се случи на вас герберастите- и помен няма да има от вас ... в момента ,герб се подкрепя или от най- необразованите,или от тъпиште и нагли ай ти специалистчета ,които получават супер високи заплати ... А всъщност ,лекарите и медицинското съсловие трябва да получават най- високите заплати ,а не вмирисаните ай ти специалистчета ...и стига сте гледали тъпи американски филми ..

Проблемът е не че е вземал пари за паркиране, а че не се е отчитал където трябва.

Той се е отчитал, но другарите му вече не са на власт и е спрял

Простак, некадърник, мутра, обаче популистка интуиция без грешка, не може да Му се отрече. Скъсани язовирни стени и диги, удавени хора и добитък, други без дом в снега и студа и вместо да се разпореди спешно да се проверяват и поправят диги и пр., той уволнява шеф на спортна зала заради такса паркиране. И народЪ вика "Машаллах!". Ей и тук колко шаранчета са се хванали...

Стига с тоя популизъм . Как се поправят диги в това време? Времето за това е отминало, сега трябва да се вземат мерки това да не се случи и на други места, ремонта когато се оправи времето.

Бойко не се шегува ...

Диги се късат, пътищата затрупани, а нашия пръв държавен и партиен ръководител се занимава с билетчета на паркинги и с кадрови въпроси на някаква си спортна зала. А гербери клакьори във форума ръкопляскат.

да ще го видиме

Това е поредната показна акция на г-н Борисов. Защо уволнява човека? Във всички медии ясно е казано, че решението за паркинга е на УС на НСБ. От там не опровергават това.

А защо бате ти Бойко не уволни шефа на КАТ, че допуска толкова лоша организация на движението и безнаказано паркиране на платното пред Зала Армеец на скъпите джипове (кеото предизвика зверското задръстване)? Същото важи и за движението до хижа Алеко, където всеки уиекенд става такъв мармалад. Там, ако имаше ПИ АР стойност, вероятно би уволнил шефа на планината, но не и на КАТ, които системно не успяват да си свършат работата

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДИР ДА ВЪВЕДЕ ЗАДЪРЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, понеже 2 двама психопата, през работно време и винаги под различно име пускат по 50 болни мнения и ШПАМЯТ (spam) форума с глупостите си!

Е, те и без това Дир-а са най-цензурирания форум.

Уволнение добре.Браво, дори! Ама,как ще се разбере,колко пари е прибрал докато си е играл на КПП . Кой ,колко и как ще върне взетите пари или всеки да пие по една студена вода?

Аре, Боко пак си намери виновен. Още не му е минало, че го освикаха.

Бойко излъга целия народ, че това е спортна зала. Там има САМО концерти на велики музиканти и до там. Спорт НЯМА!

ти да не мислиш че в зала Берси в Париж има само спорт ?!?!?

вие ,герберастите стеи нищожво малцинство ,така,че си трайте ,да не ви бием шута подобаващо ... ей , аман от нискомчели и ограничени герберасти ...

Шефът на залата едва ли е взел подобно решение на своя глава. А ако е получил разрешение и/или е имал правомощията, защо тогава го уволняват? Ако допуснем, че хората които искат да отидат до залата с колите си са повече от паркоместата, защо тогава да не се плаща? Без кола не може ли да се отиде да се гледа събитие? А каква е гаранцията, че паркинга не се ползва от хора, които изобщо нямат работа в залата, а просто там са намерили удобно място да паркират?

Я иди си вземи един студен душ и всичко в главата ти ще се оправи

Бойко поне прави нещо не е като ти я до сега само да прехвърлят и парите и топката

Нищо подобно. В тази зала Борисов беше освиркан. Бави, но не забравя. От две седмици се случват неща, които би трябвало да донесат оставки в правителството и всяка възможност за отклоняване на вниманието се използва максимално.

Циркът се казва "Сирк дю солей". Много време по медиите върви грешно име.

Генков сигурно не се е отчел правилно, а Георгиева е обещал че няма да допуска това в бъдеще

Пак питам тези,които искат Бойко да си отиде,да кажат ясно,кого искат на негово място?!Не казвам,че е безгрешен,но засега за мен няма алтернатива!

Ами само за балъците и щораните няма алтернатнива,тоя нискочел примат ...Малко ,много малко останахте, вие , шараните дето подкрепяте герб ....

добре бе "риболовец" човекът те пита кой друг ти му говориш за шарани ама такива сте всичките червени тикви деба и реалиста да те еба

Всеки друг политик (Без Сидеров и Янен Янев) ще ръководи държавата многократно по-добре! Голяма заблуда е, че Б.Б. няма алтернатива! Той може да ръководи пожарна кола, но не и държава!!!! Това се нарича култ към личността и е deja vu :))

Московчани също считаха, че освен Лужков друг няма да се справи. Сега руснаците така говорят и за Путин - той и други няма. А ВИЕ СЧИТАТЕ, ЧЕ И БОЙКО БОРИСОВ Е НЕЗАМЕНИМ.

Ха сега се сетете дали някой нарочно не е "разрешил" паркингът да е платен за да може да уволят шефа! Големи съоръжения за многохилядни посетители се стоят в покрайнините на големите градове за да има мясно и за многохиляден паркинг ама то акъл трябва за тая работа. Пък и даже много акъл не трябва, виж какво са направили другите, които са по-напред в това. Аме к'во си чешем само езиците ... напускайте тук ще става все по-зле

На времето, преди 50 и няколко години, имаше един конкурс за градинари. Спечели го един шоп, който отгледал тиква, която може да говори. Може ли някой да се сети, кой от шопите беше победителят в конкурса и коя е тиквата? Изглежда обаче, че много от частниците в конкурса също са отгледали такива тикви, които в последствие се научили и да пишат и сега се проявяват в защита на себеподобната си.

боко, я кажи как можахте да направите зала за 12 000 човека с 900 паркоместа? При всеки концерт там стават задъствания, щото се паркира по булеварда! Голям зор беше да се открие тая зала,ама да бяхте помислили малко,тая работа не е като оная работа! По-добре беше вместо да строите нова зала която се ползва веднъж в емсеца ,да бяхте отремонтирали всички зали в България!

Я помисли малко за оная работа.Защото твоята ще излезе точно такава.Никъде по света при капацитет на залата примерно 12000 да има и 12000 паркоместа.Само в Б-я се намират все още хора които мислят с долната си глава вместо с горната.

Няма да се мешам в спора, но нека да сметнем по 5 човека в кола при 900 места това са 4500 човека. Както виждаш простите сметки показват, че трябват над 2000 парко места, а и повечето пътуват по 2-3-ма, а не по 5. Така с тези места 900 места са покрити под 20% от местата в залата, а би трябвало поне да са около 40%. Т.е. надали някой изобщо говори за 12 000 паркоместа при 12000 капацитет на залата. Проблема е в неприемливата "недостатъчност", т.е. в нечие недомислие най-общо казано.