Борисов открива два пъти асфалтираната магистрала ”Марица”

Два пъти асфалтираната автомагистрала "Марица" ще бъде официално открита днес от премиера Бойко Борисов и министри.

Обратно в новината

Коментари - Борисов открива два пъти асфалтираната магистрала ”Марица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе да го е... що гледам на снимките е с обикновенна пръст, направо пясък отсрани. Не се ли прави с каманяк???

Заглавието е пресилено. Става дума за 100 метра от магистралата. Честито на Харманли и Димитровград.

Фактът,че се допуска некачествено строителство-после уж глоби,показва само едно.Фирмата толкова е окрала,че не и пука,че ще я глобят или че ще слага нов асфалт.Това в друга европейска д-ва,ако се случи (но не може)тази фирма никога повече няма да бъде допусната да строи.И за Цариградското казаха,че ще глобят фирмата-не и пука.И люлинската магистрала даде фира,ама журналистите смеят ли да питат?Ще отидат да садят картофи.Най-много се краде от магистралите и мутрите разбраха това,изпедепцаха се.А уж мутрата се била променила-месеци наред апологетите му втълпяваха новият му образ на оскотелите и обръгнали българи.

Щом се налага, ще ги откива "На всеки километър"

някой журналист да покаже за колко милиона са направени тези километри една справка само колко е спечелила фирмата и да кажат към коя пратия е

България не е само магистралите! Предлагам на Борисов и Павлова не попътуват между Ботевград и Мездра, по баира след Люти дол, по срутило се преди месец шосе, между пълзящи с 10 кв/ч тирове. Да ги питам, дали ще се чувстват европейци!

Кога ще бъде следващото преоткриване. Този човек трябва да се прегледа задържително. НЕГОВИТЕ ОТКРИВАНИЯ СА ПАРАНОЯ!!!!!!!!!!

Дато на третия път да я намери, тиквоча му с тиквоч!

на за...ци си е традиция в тази партия... И венцеславенето...Защо плюете по "онова" време, когато всичко се въртеше около ТЖ ? Сега вся и всьо е ББ ?

Кога ще ,,открие" ,че е най-мразения човек в България?

И този ли е премиер министър !!!!

Време е вече да започнем да закриваме всичко, което сме закрили и без това отдавна. Официално, с рязане на лентички. Голям труд ще падне, ще има работа за още 10 мандата. Направо не знам Боби как ще насмогне, ще бъде зает повече от жрица на любовта с две легла.

Това прилича на едновремешния лозунг: "България тръгна по пътя на социализма и строителството!Браво на другаря Живков!" От онова време ли ти е останал, гербаво комуненце? :)))

Открива два пъти магистралата или магистралата е асфалтирана два пъти /но я открива само веднъж/? Българският език има достатъчно възможности за ясно изразяване. Учете и ги използвайте.

А каза ли кога ще я затварят за авариен ремонт, че после пак да резне лентичката.

В крайна сметка резултата е ясен: 26 години - 630 км магистрала, съсипана икономика, унищожено образование и помляно здравеопазване. Какво повече иска умният, интелигентен, образован, културен, можещ, ерудиран българин ? И само за протокола: Това да откриеш 30 км магистрала, е като да се хвалиш, че члена ти е 2 см.

А от построените преди това пътища и магистрали, включително и след 90-та, колко процента са перманентно разрушени и непрекъснато ремонтирани, вкл. към момента!?

Голямо плюскане пада. Проследете връзката-борисов-ГБС ???

Втори мандат-второ откриване. Трети мандат-трето откриване. Четвърти........ В държава без икономика само това е начина силните на деня да си правят пачките.....с любезното съдействие на овчия матрял..... Вече изпуснахме духа от бутилката, късно е....

Както и да се напъва боцето, никой не може да оспори факта, че първата цяла магистрала в БГ беше открита официално от Орешарски ! Дунав мост 2 също !

За откриване, добре ги открива, ама правили си труда да разбере колко време издържат? Смята ли да потърси отговорност от некадърните строители или те са "наши хора"?

Каква отговорност нали и той ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ ДЕТО Е ВЗЕЛ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗАПЛАТИТЕ!!!!!!

Преди получавах гърчове и тръпки ме побиваха като прочитах такива новини. Но сега съм толкова изтръпнал, че просто не ми пука. Ще завърша с: заслужате си го, помияри! В която и да е нормална цивилизована Западана държава сега щеше да има масови екзекуции на милите другари родени от задника на БКП :)

За 32 Километра ще се лети от Брюлсел до Тук за да се резне лентичка - ама ВИЕ сте НЕНОРМАЛНИ БЕ ! Цялата Мара Втасала тока щели да го вдигат с 40 % а вие на лентички си играете . Сумати пари взимате вие от Брюксел и още 3 години Ромпой ще взима по 48 000 лева на месец щото не направи нищо добро !

Много ми е неприятно, когато някой "компетентен" доктор на науките почне да плямпа на новоговор: "норма за равност". Още по-неприятно ми става, когато друг инж. д-р повтаря като папагал същото. И съвсем недоумявам, когато журналистите просто тиражират думите едно към едно. Те поне би трябвало да знаят какво представлява Правописния речник. Термина е "норма за равнинност". Думичка "равност" просто няма в речника. Все едно да говорим, че ще сменяме уличното осветление, за да влезем в нормите за светлост, или ще правим топлоизолация за да постигнем по-добра топлост.

В крак с времето вървя, до мене премиера, картофи ще садя тъй рече премиера. Овце ще поведа, до мене премиера, ах как ще ги доя, да пие премиера. И църкви ще строя, до мене премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него премиера, и журналист търчи: Хвала на премиера! Обект се нов откри. От кой? От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе -премиера, и блей, овца бъди прославяй премиера.

Поздравления!!

ГОЛЯМО КРАДЕНЕ ПАДА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! НЕ НАРОД, А МЪРША!КОГА ЩЕ ПРЕУСПЕЕМ С ТАКИВА УПРАВНИЦИ?! НИКОГА! СИГУРНО И ПОЛОВИНАТА ПАРИ, КОИТО ЕС ПРАЩА НЕ ОТИВАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, САМО С НЕКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ЕВРО ПРОЕКТИ!

Дадер нека да викнем немцити, те техните магистрали ги правят за има няма поне 6 млн. евро на километър, не като нашите за 2, ама пък за това са хубави. То народа го е казал, за пръднята и боята, ама е жалко какво оставяме на децата.

Тия дни пътувах в Бавария с кола и имах възможност да видя ремонтни работи на немска магистрала. Впечатли ме срез на тяхна магистрала. Ако и нашите магистрали бяха правени така, едва ли щеше да им се налага ремонт има-няма година след откриването! Но и затова общото впечатление от Германия и България е толкова различно. Не само като магистрали, а като държави като цяло!

Мама ми купи днес нови панталонки , в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки.В кратунката също.

САМО ДВА ПЪТИ ЛИ - 2 ПЪТИ БОКО, ДВА ПЪТИ ЛИЛЕТО, 2 ПЪТИ МОСКОВСКИ / НАЕМАТЕЛЯ НА ДОМУСЧИЕВ / - 2 ПЪТИ И АЙДЕ ОТИДОХА МИЛИОНИТЕ.........

Kalin

2 пъти лентички 2 пъти камери 2 пъти общи приказки.Това ББ го може.Но ако ще и 10 пъти да го прави няма да промени нищо в качеството.Каквото е построено по негово време до сега се разпада като мине има няма 1 година.Примери много.А и като чета цената за тези 30 и нещо километра си викам що не извикахме немците-хем щяха по добре да го направят хем и з тия пари при тях строят няколко пъти повече километри магистрала.Е.....единствения проблем е че щеше по трудно да се краде и усвоява:-)та и затова не ги викаме!

асфалт паша - пак краде!

Откакто Боко Тиквата се върна на власт бизнеса ми отново потръгна! Произвеждам лентички за рязане! Допълнително внасям ножички от Китай и имам точилар! Който друг се интересува да дава заявки защото имам правителственни такива далеч напред!

Вождът е Тиква, това го знаят и децата!

Дали баба Меркел, патрона на мутрата, или който и да е друг държавен ръководител, търчат напред-назад из страните си , за да откриват по 30-40 км от даден път или някоя трибунка на провинционален стадион? Едва ли.Хората се занимават с проблемите на страните си, свързани с икономиката, отбраната, образование, здравеопазване и т.н. Да, ама нашите мутри(ГЕРБ) и баш мутрата, с такива неща не могат да се похвалят. Няма за откриване построени заводи и работещи предприятия, няма централи, няма газопроводи.Тогава и магарето става кон, сиреч, "трибунката" става национален обект! И се изсипва половината правителство в Разград (интересно Лилито какво общо има с футбола и стадиона в Разград). Хеликоптери, снимки, репортажи, телевизии. И най отпред , във всички медии, самодоволната усмивка на ...сещате се на кого.Чалга , кебапчета. Мангалите от лудогорието се кефят (кога ще отидат те на концерт на Цеца, пък и да видят мутрата на живо.), мутрата се кефи, че е осигурил още няколко избиратели, абе всички доволни.И.., простотия до шия!Само че, всичко си има край. Недосигаемите отлитат.На другият ден "матриала" , огладнял вече, започва да брои стотинките и да прави сметка, как ще му стигнат до следващата заплата от 300-400 лв (че и по-малко, провинция е , а не София), или до следващите 150-200 лв пенсия! Мила родна картинка.Но ние си я заслужаваме! Защото отговарящите за това положение им отидоха на крака.И вместо да им се радват, трябваше да ги хванат за гушите и да ги попитат, защо, аджеба, във фалирала Гърция, или в "изостанала" Турция, минималните пенсии гонят 800 - 1000 лева?! А цените в магазините им, като нашите!

Тези, от онези държави, основната грижа им е, някой комуняга да не се промъкне във властта, че им отиде държавицата.:)

Моля, крадливите комунисти и подлогите на Ердоган да замълчат. Те не построиха и една кочина. Само крадоха, та ни спряха и еврофондовете. Млъкнете, знам, че ви е яд. Боли ли, боли ли?

Ти какво искаш от мен, твоят Президент и основна подлога на Ердоган, който за мен е стратегически партньор?! Ти ли ми казваш на мен да замълча?

Бойко наш е премиер, не по българский модел, Ваню Костов не ебава, на Доганя не прощава, Болен и Капута неведнъж , той навря в кучи г..з! Баце магистрали прави, пенсионерите забрави! Нема леп,едеме плява, време е да дигнем врява! Еееех при Станишко благодат.. чер хйвер намажем на комат, във Монако със жената , си варяхме зимнината! Нема леп,бакър и жица, долу гербаджйската кметица, за какво ни е метро, от Союзо имам колело! Партията и Болен Смело, водят тоз народ начело, пак към Матушка любима, дето дава газ за зима, всичко ще е на аванта, в цап-царап ни е таланта! Бандите ги опущихме, КТБ-то го гепихме, заеми си направихме.... ...и пак Бойко набедихме! Туй е тактика позната- на бай Ленин занаята, кой във гащите ни сра, за сефте ни пак избра!

Има ли европейско изискване за качество относно магистралите? Питам, защото нали ЕС дава парите? Ако нещо е некачествено, какво следва и възможно ли е да се строи заобикаляйки правилата?

Ако може Тиквата ще го открие още 5-10пъти , забравя че го е открил предния път ,не си пие Гинкото редовно !

Горката тиква, какви финтове прави за да се хареса на локви, бахури, манерки и емайлирани табели. Тъжното е че го прави с парите на българите.

На неудачникът му дай да мрънкат в интернет. Радвайте се, че поне нещо се прави в тази държава, платени хейтърчета, защото и вашите деца ходят в ТЕЗИ детски градини, училища и се возят по тези пътища!

на овцата и дай снимка на вожда и и гледай сеира. и защо да не е по-качествено и по-евтино ?? или и в къщи си имат същите проблеми..

Дано всеки месец се открива по една магистрала и да се строи все по - качествено и да се краде по - малко. Нали с тази цел станахме част от цивилизования свят? "Станахме", доста силно казано, но се опитваме поне.

Не е ли прекалено завишена тази цена за толкова малко километри? Май доста от парите се крадат.

Цената е доста ниска за такава дължина. Трудно е да се повярва, че са стигнали парите. колко ли малки фирми ще бъдат завлечени? Колко хора няма да получат обещаните си заплати за без договор?

Няма как да е здрава една магистрала, при положение, че слоят асфалт е 2-3 сантиметра. Жалко, че никой няма да помни, но най-късно до есента тази магистрала ще е осеяна с дупки и пукнатини и ще е готова за основен ремонт.

На откриването на ЛОТ 2 на АМ Марица ще бъдат премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев и министрите Лиляна Павлова и Ивайло Московски Силен сигнал против уроки и катастрофи ще бъде вграждането на косми /косъм/ от брадите на гражданите Борисов и Дончев под асфалта и поръсвание закопаното със захар. ПП Павлова и Московски като безбради да подарят къдрав косъм! Хаирли олсун !

Защо мъдрия български народ, му даде прякор "тиквата", на този самозванец? Защото няма мозък! Гейберастите също!

Ти си по-голяма тиква от най големите тиквеници.

Жалък си!:) Но едва ли го осъзнаваш, с жалките си "умствени" възможности! То всички гейберасти сте еднакви! Утайка!

Е, и?

Ти познаваш ли поне един комунист? Даже "тиквата", само се е правил на такъв!