Коментари - Борисов изпрати писмо на Европа: Подслушват ни наред | Днес.dir.bg

Борисов изпрати писмо на Европа: Подслушват ни наред

ГЕРБ информира в писма европейските институции за поредния скандал с подслушване на лидери на опозицията в България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изпрати писмо на Европа: Подслушват ни наред | Днес.dir.bg

Коментари

Представете си семейство, в което всеки тича да се оплаква от половинката си на съседи и приятели / ако ги има/. Кой би уважавал такива хора? Правеха го преди сини депутати, същото прави сега Борисов. Кой ще ни приема за равностойни партньори с такива политици? Смешно и недостойно е, да прочетат биографиите на първите ни държавници след Освобождението и да се научат как се пази национално достойнство.

Този е психясал.Заедно с Цецо слушалката ходят и плуят по България,оплювайки уж правителството.Единият го подслушвали,другият се жалвал,че си заграждаме границата и така сме ограничавали нахлуващите на тълпи у нас бежанци.Май е крайно време да им покажем къде им е мястото.Но и Цацаров е виновен.Едно читаво обвинение не можа да им стъкми.Ами ще ги слушат.Единият има сериозни обвинения,другият-агент Буда не се разграничава,а напротив покровителства престъпника,а и не се знае каква информация имат ,която ние не знаем.Къртиците от подземният свят може да са се раздвижили.

не си вършиш работата и виж какви ги дроби тоя...що те е страх до го опандизиш....в някаква сдечица ли участваш

бедни ми бедни, Винету....защо не се случи костинбродската далавера, сега нямаше да виеш и да пишеш де що свариш. Плачещ смешник

Боко,тикво спри да се оплакваш а мисли кога и как ще ми дадеш останалите 488 000лева,които ми обеща в Банкя

Това петно лекелйосва интернет

Боко тъпото е национален предател и заслужава да бъде обесен на центъра на София пред НС !!!

е защо такава почит...в центъра на София...може на некоя лампа в Банкя

УОУ !!! Тоя тъп селяндур и лъжец съвсем се оля !!! Няма ли кой да отърве България от него ???

и европейските партии да разберат с какъв примат си имат работа. Тоя овряка цяла Европа, а какво да кажат българите като вече месеци наред тровиш обществото със скандали и съботажи, призиви за сваляне на законно избрано правителство и прочие малоумия

за примата станишев говориш предполагам? Понеже Борисво направи икономичеески ръст в дълбока криза и му отива по-скоро "гениален". Станишев нарпави икономически спад в период на нечувани инвестиции, което говори за крайна некадърност и му отива "примат". За патологичността на лъжите на последния има ли нужда да споменавам? Само това го различава от примат, понеже приматите не са способни на лъжа. Това имах да кажа.

не трябваше да пишеш, много е нагло твоето писание. Според докладите на Сметната палата по "времето" на идиота Борисов е унищен 8 милиарда лева резерв, само през 2012 година дянков е взел заел 1.8 милиарда лева, които сега щем не щем трябва да плащаме с нови заеми. Икономиката на България беше наврята в кучи гъз от Тиквата и компания-десетки хиляди фирмички фалираха. Престъпността окончателно превзе държавата-мафията за пръв път в Европа си имаше държава.

подслушвали лицето Цеко-Пъпеша, докато бил подсъдим, а Боко-Тиквата щото давал рушвет на някой си да организира държавен преврат... бива ли таквиз работи, ама-ха?!! хаха

choko73

За това народа си има поговорка: Крадеца вика: дръжте крадеца!

Да са живи и здрави боко и цеко.Докато ръсят глупости,властта ни е осигурена

а пък аз считам ,че срс-тата, които достигат до нас са твърде интересни и показват действителността.Тези, които искат да лапат тайно направиха така,че ползването на срс е немислимо за да се опазят.Поради тази причина съпротивителните сили срещу престъпността намаляват!

Леле Боце,що стана? Вие подслушвахте,когато бехте на власт...сега вас ви подслушват! Ако дойдете отново на власт пак вие ще подслушвате:) Ама,ако пак паднете,пак вас ще ви подслушват!:) Леле Боце,що стана!То не беше подслушване,то не беше чудо!:):):)

Егати наглеца! Май само на Далай Лама и на арменския поп не се е оплакал още!

комунистите ни избавиха от страха, трябва да сме благодарни. Какво че ни подслушват и милиционерите ни пеоверяват?

"Другарко бият ни."

Все по-хленчещ, все по-жалък. Един дебел, объркан, глупав мишок!

По-големи национални предатели не съм виждал. Непрекъснато да се оплакваш пред чужди политици и масмедии, да излагаш собствената си Родина, да пишеш доноси и изнасяш непотвърдена информация за собствената си държава и т.н. - това НЕ може да бъде наречено по друг начин от национално безотговорно и излагащо държавата ни поведение.

choko73

Да, ама с такова поведение вече един път стана министър - председател!

Кой велик Българин беше казал: "В моята страна такива работи не се вършат" . На кой полюс е тиквата?

мамо... опънааме!!!!!!!!!!!"

Щом и в личния му кенеф го подслушаха Главния Секретар на МВР, бахти националната сигурност, добре, че само пръдна, ама иначе се на*ра, ;-)))

Параноя

Някой умрял да слуша простотиите на един смешник, който няма ценз, но на всичко отгоре - даваше акъл на европейските политици. Само някой по-глупав от него би имал желание да го слуша и да се поучава от него.

Цветанов ги подслушвал! Сигурно с изчезналата по времето на следствието по делото срещу него изчезнала мобилна подслушвателна станция!

Боко, нали бяха всички съгласни от твоя кабинет да бъдат подслушвани, що сега се отмятате ?

крадеца вика -дръжте крадеца! абе боко - а именно ти и твоите копои извършихте най-непочтенните подслушвания. влизахте по къщите с нахлуване с ревящи гърла - сякаш гледахме по телевизиите самото гестапо! абе я си гледай работата.

Попитали дете кава работи Бойко Борисов, а то отговорило...журналист:) По едно бг радио 93.4 по цял ден говори Бойко Борисов. Той е навсякъде-пише и във facebook и постоянно го цитират.Стига вечееее

КАТО ти стига, дигай гащи и бягай...

Марийка:Моля,другарко пък Иванчо ме щипе!А,че и Бойковата работа !

бочко, чувал ли си: "Тарикат мъж не пищи!" Явно ти не си нито едното нито другото(може би ама селски), какво съм седнал да ти отварям очите. Ти си по скоро "Мара общата" дето хленчи, че някой я ощипал!

Боко ,върни писмото. Аз въведох подслушването.Провери се селския кенеф.

еееее бате боико добре си увладял използването на четвартата власт /медяте/ и добре манипулираш дори и европеиските институзии, но забравяш че и те си имат тяхни източнизи и че не ти вярват на 100 %. нали знаеш че има една стара поговорка че това което правиш се враща като боомеранг кам теб така че внимаваи много ако нож вадиш от нож умираш досега биеш всички политизи по манипулиране на масите с лажи и инсзениробки според мен ако има приз за наи-успеваем политик то трябва да се присади на таб даваи пак да видим до каде ще стигнеш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха ха - "бойче, а га яди кифтетата ни рива а " ! Ти кат оподслушваше беше за наше добро, сега тебе като те подслушват е за лошо - лицемерно нали другарю милиционер ?

Боко Тиквата е Отчаян тип ! Тоя би продал майка си за се задържи на повърхноста и изчезне напълно заедно със Бандата си !! Да не говорим масираното Топене на Българската държава ! Това което прави Сега ! Боко е Жалък Стархлив Отчаян Топач !

А ПЕС не е ли европейска институция, писмо до нейния председател защо няма?

"ГЕРБ информира в писма европейските ....." .... Другарко, другарко, а пък Сергейчо ми плюе в паничката ... Депутатите ни имат поведението на малки деца и завиден апетит на страдащи от булемия възрастни ...

когато чуя запис на някоя зачервена кратуна ,може и с фес,тогава ще повярвам,че цц и бб стоят зад подслушванията!!!!!!! то бива пошлост и простотия ,ама червената простотия е вече е извън пътя!

Борисов да изпрати копие до американските институции....за редовност:)

Боко Амфетамина още не е в затвора?

Зад флашките с доносите седи ДПС координарано или поотделно с БСП, вижда се как ДПС извличат информация от ДАНС и я използват и даже искаха да си сложат директно свой човек за шеф(Пеевски). Тия неща дето ги говорите че Борисов чак толкова глупав че да се подслушва сам са твъде елементари и не правят чест. До сега не съм видял във форумите, някой да се възмущава че примерно че подслушван министър председателя на България или зад подслушванията седят някакви анонимни мафиотски субекти, в случая Борисов не е толкова опасен колкто хората които свалят и издигат на власт когото си искат, като маниполират обществото.

Не подменяйте темата! Тук става дума за това, че по нареждане на Станишев и Местан тъпака Йовчев подслушва системно и целенасочено западни политици! В новата история на България това е прецедент! Това е български Уотъргейт, заради който един президент се импична! Ако Бойко не е последния тъпак, трябва да организира международен скандал! Кой е дал правото на Станишев да подслушва западните партньори, и къде снася подслушаната информация! Той в Русия, Местан в Турция! Готвят флашки с компромати! Веднаж продаде на мафията шест секретни документа и му се разминаха 15 години затвор! И сега ако му се размине, утре вече ще продаде и България!

"Бойко", обаче, очевидно Е ... Последния ... Плюс клеветник срещу България.

аха-значи ,който казва истината е клеветник,а който работи срещу държава и народ е герой на социалистическият труд!!! да ти имам мисленето червена кратуно

като Тиквата и Цецо Гестапото, като бандата им!

Или лъжецът вика дръжте лъжеца

Не знам да съществува друго такова леке в политиката, на която и да е страна. Борисов е най-големата подигравка, която си заслужаваме.

Сергей, ще обере парсата, демек, ще се пързаля с шейничка на олимпиядата още барекиядата. А всъщност Йовчев бившият шеф на ДАНС, а сега вице е феса на подслушването.

"Крадецът вика:Дръжте крадеца!" е хубава и актуална пословица!

Какво написал Боко до Брюксел:"Помощ , тези от сегашната власт ни подслушват повече и от Цецо! Мисля, че не е възможно, но все пак проверете!"

Тъпако, можеш ли да четеш? Бойко ясно е написал, хей Вие там от Брюксел, имайте впредвид, че Бея и Гея ви подлушват! Внимавайте кво говорите, че като извадят флашките, лошо ви се пише! Това е темата, не се опитвайте да я подменяте!

очевидно, този, който може да чете си ти ЕДИНствен! Лошото е, че четеш като дявола -евангелието!Само, което ти отърва!И, запомни-човек, който контактува чрез обиди е просто - ами прост, какво друго!

За това несме народ,САМИ СЕ ТОПИМ В БРЮКСЕЛ.Ето заща докладите от там са такива.После "кой ми сра в гащите"

То е от ясно по-ясно! Станишев, Местан и Уренарски отново се одрискаха! Едно е да подслушваш Цв.Цв. друго е как бат Бойко си говори с Ангела Меркел!

Меркелката без друго яко я гони параноята! Според нея и Щатите я подслушват постоянно! Така, че тя ще е първата, която ще се върже на лакърдиите на Боко!

Сега системно и масово се подслушват западни политици, по нареждане на другаря Станишев! Работата става дебела и силно миризлива! Бойко разрови мравуняка и мравките са в паника! Боли ли, сега боли ли! А сега с флашките под мишница и право пред Европейската Комисия! Госпожа Меркел вече попита, кой е тоя Хамстер, дето е наредил да я подслушват! Утре на Пленума ще има гърч!

Коментари - Борисов изпрати писмо на Европа: Подслушват ни наред | Днес.dir.bg

Борисов изпрати писмо на Европа: Подслушват ни наред

ГЕРБ информира в писма европейските институции за поредния скандал с подслушване на лидери на опозицията в България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изпрати писмо на Европа: Подслушват ни наред | Днес.dir.bg

Коментари

Представете си семейство, в което всеки тича да се оплаква от половинката си на съседи и приятели / ако ги има/. Кой би уважавал такива хора? Правеха го преди сини депутати, същото прави сега Борисов. Кой ще ни приема за равностойни партньори с такива политици? Смешно и недостойно е, да прочетат биографиите на първите ни държавници след Освобождението и да се научат как се пази национално достойнство.

Този е психясал.Заедно с Цецо слушалката ходят и плуят по България,оплювайки уж правителството.Единият го подслушвали,другият се жалвал,че си заграждаме границата и така сме ограничавали нахлуващите на тълпи у нас бежанци.Май е крайно време да им покажем къде им е мястото.Но и Цацаров е виновен.Едно читаво обвинение не можа да им стъкми.Ами ще ги слушат.Единият има сериозни обвинения,другият-агент Буда не се разграничава,а напротив покровителства престъпника,а и не се знае каква информация имат ,която ние не знаем.Къртиците от подземният свят може да са се раздвижили.

не си вършиш работата и виж какви ги дроби тоя...що те е страх до го опандизиш....в някаква сдечица ли участваш

бедни ми бедни, Винету....защо не се случи костинбродската далавера, сега нямаше да виеш и да пишеш де що свариш. Плачещ смешник

Боко,тикво спри да се оплакваш а мисли кога и как ще ми дадеш останалите 488 000лева,които ми обеща в Банкя

Това петно лекелйосва интернет

Боко тъпото е национален предател и заслужава да бъде обесен на центъра на София пред НС !!!

е защо такава почит...в центъра на София...може на некоя лампа в Банкя

УОУ !!! Тоя тъп селяндур и лъжец съвсем се оля !!! Няма ли кой да отърве България от него ???

и европейските партии да разберат с какъв примат си имат работа. Тоя овряка цяла Европа, а какво да кажат българите като вече месеци наред тровиш обществото със скандали и съботажи, призиви за сваляне на законно избрано правителство и прочие малоумия

за примата станишев говориш предполагам? Понеже Борисво направи икономичеески ръст в дълбока криза и му отива по-скоро "гениален". Станишев нарпави икономически спад в период на нечувани инвестиции, което говори за крайна некадърност и му отива "примат". За патологичността на лъжите на последния има ли нужда да споменавам? Само това го различава от примат, понеже приматите не са способни на лъжа. Това имах да кажа.

не трябваше да пишеш, много е нагло твоето писание. Според докладите на Сметната палата по "времето" на идиота Борисов е унищен 8 милиарда лева резерв, само през 2012 година дянков е взел заел 1.8 милиарда лева, които сега щем не щем трябва да плащаме с нови заеми. Икономиката на България беше наврята в кучи гъз от Тиквата и компания-десетки хиляди фирмички фалираха. Престъпността окончателно превзе държавата-мафията за пръв път в Европа си имаше държава.

подслушвали лицето Цеко-Пъпеша, докато бил подсъдим, а Боко-Тиквата щото давал рушвет на някой си да организира държавен преврат... бива ли таквиз работи, ама-ха?!! хаха

choko73

За това народа си има поговорка: Крадеца вика: дръжте крадеца!

Да са живи и здрави боко и цеко.Докато ръсят глупости,властта ни е осигурена

а пък аз считам ,че срс-тата, които достигат до нас са твърде интересни и показват действителността.Тези, които искат да лапат тайно направиха така,че ползването на срс е немислимо за да се опазят.Поради тази причина съпротивителните сили срещу престъпността намаляват!

Леле Боце,що стана? Вие подслушвахте,когато бехте на власт...сега вас ви подслушват! Ако дойдете отново на власт пак вие ще подслушвате:) Ама,ако пак паднете,пак вас ще ви подслушват!:) Леле Боце,що стана!То не беше подслушване,то не беше чудо!:):):)

Егати наглеца! Май само на Далай Лама и на арменския поп не се е оплакал още!

комунистите ни избавиха от страха, трябва да сме благодарни. Какво че ни подслушват и милиционерите ни пеоверяват?

"Другарко бият ни."

Все по-хленчещ, все по-жалък. Един дебел, объркан, глупав мишок!

По-големи национални предатели не съм виждал. Непрекъснато да се оплакваш пред чужди политици и масмедии, да излагаш собствената си Родина, да пишеш доноси и изнасяш непотвърдена информация за собствената си държава и т.н. - това НЕ може да бъде наречено по друг начин от национално безотговорно и излагащо държавата ни поведение.

choko73

Да, ама с такова поведение вече един път стана министър - председател!

Кой велик Българин беше казал: "В моята страна такива работи не се вършат" . На кой полюс е тиквата?

мамо... опънааме!!!!!!!!!!!"

Щом и в личния му кенеф го подслушаха Главния Секретар на МВР, бахти националната сигурност, добре, че само пръдна, ама иначе се на*ра, ;-)))

Параноя

Някой умрял да слуша простотиите на един смешник, който няма ценз, но на всичко отгоре - даваше акъл на европейските политици. Само някой по-глупав от него би имал желание да го слуша и да се поучава от него.

Цветанов ги подслушвал! Сигурно с изчезналата по времето на следствието по делото срещу него изчезнала мобилна подслушвателна станция!

Боко, нали бяха всички съгласни от твоя кабинет да бъдат подслушвани, що сега се отмятате ?

крадеца вика -дръжте крадеца! абе боко - а именно ти и твоите копои извършихте най-непочтенните подслушвания. влизахте по къщите с нахлуване с ревящи гърла - сякаш гледахме по телевизиите самото гестапо! абе я си гледай работата.

Попитали дете кава работи Бойко Борисов, а то отговорило...журналист:) По едно бг радио 93.4 по цял ден говори Бойко Борисов. Той е навсякъде-пише и във facebook и постоянно го цитират.Стига вечееее

КАТО ти стига, дигай гащи и бягай...

Марийка:Моля,другарко пък Иванчо ме щипе!А,че и Бойковата работа !

бочко, чувал ли си: "Тарикат мъж не пищи!" Явно ти не си нито едното нито другото(може би ама селски), какво съм седнал да ти отварям очите. Ти си по скоро "Мара общата" дето хленчи, че някой я ощипал!

Боко ,върни писмото. Аз въведох подслушването.Провери се селския кенеф.

еееее бате боико добре си увладял използването на четвартата власт /медяте/ и добре манипулираш дори и европеиските институзии, но забравяш че и те си имат тяхни източнизи и че не ти вярват на 100 %. нали знаеш че има една стара поговорка че това което правиш се враща като боомеранг кам теб така че внимаваи много ако нож вадиш от нож умираш досега биеш всички политизи по манипулиране на масите с лажи и инсзениробки според мен ако има приз за наи-успеваем политик то трябва да се присади на таб даваи пак да видим до каде ще стигнеш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха ха - "бойче, а га яди кифтетата ни рива а " ! Ти кат оподслушваше беше за наше добро, сега тебе като те подслушват е за лошо - лицемерно нали другарю милиционер ?

Боко Тиквата е Отчаян тип ! Тоя би продал майка си за се задържи на повърхноста и изчезне напълно заедно със Бандата си !! Да не говорим масираното Топене на Българската държава ! Това което прави Сега ! Боко е Жалък Стархлив Отчаян Топач !

А ПЕС не е ли европейска институция, писмо до нейния председател защо няма?

"ГЕРБ информира в писма европейските ....." .... Другарко, другарко, а пък Сергейчо ми плюе в паничката ... Депутатите ни имат поведението на малки деца и завиден апетит на страдащи от булемия възрастни ...

когато чуя запис на някоя зачервена кратуна ,може и с фес,тогава ще повярвам,че цц и бб стоят зад подслушванията!!!!!!! то бива пошлост и простотия ,ама червената простотия е вече е извън пътя!

Борисов да изпрати копие до американските институции....за редовност:)

Боко Амфетамина още не е в затвора?

Зад флашките с доносите седи ДПС координарано или поотделно с БСП, вижда се как ДПС извличат информация от ДАНС и я използват и даже искаха да си сложат директно свой човек за шеф(Пеевски). Тия неща дето ги говорите че Борисов чак толкова глупав че да се подслушва сам са твъде елементари и не правят чест. До сега не съм видял във форумите, някой да се възмущава че примерно че подслушван министър председателя на България или зад подслушванията седят някакви анонимни мафиотски субекти, в случая Борисов не е толкова опасен колкто хората които свалят и издигат на власт когото си искат, като маниполират обществото.

Не подменяйте темата! Тук става дума за това, че по нареждане на Станишев и Местан тъпака Йовчев подслушва системно и целенасочено западни политици! В новата история на България това е прецедент! Това е български Уотъргейт, заради който един президент се импична! Ако Бойко не е последния тъпак, трябва да организира международен скандал! Кой е дал правото на Станишев да подслушва западните партньори, и къде снася подслушаната информация! Той в Русия, Местан в Турция! Готвят флашки с компромати! Веднаж продаде на мафията шест секретни документа и му се разминаха 15 години затвор! И сега ако му се размине, утре вече ще продаде и България!

"Бойко", обаче, очевидно Е ... Последния ... Плюс клеветник срещу България.

аха-значи ,който казва истината е клеветник,а който работи срещу държава и народ е герой на социалистическият труд!!! да ти имам мисленето червена кратуно

като Тиквата и Цецо Гестапото, като бандата им!

Или лъжецът вика дръжте лъжеца

Не знам да съществува друго такова леке в политиката, на която и да е страна. Борисов е най-големата подигравка, която си заслужаваме.

Сергей, ще обере парсата, демек, ще се пързаля с шейничка на олимпиядата още барекиядата. А всъщност Йовчев бившият шеф на ДАНС, а сега вице е феса на подслушването.

"Крадецът вика:Дръжте крадеца!" е хубава и актуална пословица!

Какво написал Боко до Брюксел:"Помощ , тези от сегашната власт ни подслушват повече и от Цецо! Мисля, че не е възможно, но все пак проверете!"

Тъпако, можеш ли да четеш? Бойко ясно е написал, хей Вие там от Брюксел, имайте впредвид, че Бея и Гея ви подлушват! Внимавайте кво говорите, че като извадят флашките, лошо ви се пише! Това е темата, не се опитвайте да я подменяте!

очевидно, този, който може да чете си ти ЕДИНствен! Лошото е, че четеш като дявола -евангелието!Само, което ти отърва!И, запомни-човек, който контактува чрез обиди е просто - ами прост, какво друго!

За това несме народ,САМИ СЕ ТОПИМ В БРЮКСЕЛ.Ето заща докладите от там са такива.После "кой ми сра в гащите"

То е от ясно по-ясно! Станишев, Местан и Уренарски отново се одрискаха! Едно е да подслушваш Цв.Цв. друго е как бат Бойко си говори с Ангела Меркел!

Меркелката без друго яко я гони параноята! Според нея и Щатите я подслушват постоянно! Така, че тя ще е първата, която ще се върже на лакърдиите на Боко!

Сега системно и масово се подслушват западни политици, по нареждане на другаря Станишев! Работата става дебела и силно миризлива! Бойко разрови мравуняка и мравките са в паника! Боли ли, сега боли ли! А сега с флашките под мишница и право пред Европейската Комисия! Госпожа Меркел вече попита, кой е тоя Хамстер, дето е наредил да я подслушват! Утре на Пленума ще има гърч!