Коментари - Профилът на Бойко Борисов във Facebook бе хакнат | Днес.dir.bg

Профилът на Бойко Борисов във Facebook бе хакнат

Истинският профил на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook, който беше създаден вчера, е бил хакнат тази вечер. Много им дойде на комунетата, коментира Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Профилът на Бойко Борисов във Facebook бе хакнат | Днес.dir.bg

Коментари

Цецо открий хакера или си признай ,че си тъп

И в профил и в анфас тиквата все е празна.

когато разрежеш една тиква виждаш два пръста жълта каша и една шепа тиквено семе.такова е съдържанието на най-кръглата тиква във вселената.действа идеално разхлабително.

И ти си наясно с уменията на руските и китайските другари!

Защо не хакнат профила на СерГей?? Отговор: Него го хака Винегин

Къде се бута пък този, това не е за индианци!

Бочко, то твойта е ясна - хакване от всякъде - в профил, в анфас , от близки и познати, от ляво и от дясно... Носи си бронежилетката, брато, и копай землянка!

Омразата ти ще погуби но как да го разбереш.

Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа! 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 5. Промени начина за събиране данъците от наем. 6. Обложи доходите от лихви на богатите българи, които могат да си позволят да спестяват.Досега същите доходи бяха необлагаеми. 7. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 8. спрян руски проект Бургас Александропулис. 9. спрян руски проект AEЦ Белене 10. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 10 Излови митничари как делят рушвети

ТОВА Е САМО НЯКОЙ ХАКЕР, НА КОЙТО КОМУНДЕТАТА СА МУ ПЛАТИЛИЯ, ЗАЩОТО ТЕ ТОЛКОВА АКЪЛ ЗА ТАКИВА НЕЩА НЯМАТ! ОСВЕН ТОВА САМО ТЕ СА СПЕЦОВЕТЕ ПО ТЕЗИ ДЕЛА - МРЪСНИТЕ!!!

веднага да кажат името на хакера! дано да не е в пети за шести клас:)

Че е нает от Позитано,нали?!

това са поредните му шменти-капели и профилът му е крив като него и е ясно колко струва, а колко ние сме платили ще каже прокуратурата

Профила го оправихме. Сега ако може да му хакнем един в анфаса, може и да схване какво мислят хората за него.

давай, много чакаме на ред зад теб....

Аз така и не разбрах каква е разликата между тоя и комунетата. Може би колкото между пепси кола и кока кола

Защо му хакнахте профила бре ! Нямаше ли какво друго да хакнете?

Г-н , Борисов , много сме , които Ви подкрепяме и ще гласуваме за Вас !С Вас сме , трябва да свалим тази тройна коалиция и то , много скоро .Само оставка на тези крадци и престъпници , довели Б-я до дъното на Европа .

Ти си по- голям комунист от всеки друг ! Толкова, ме е е страх от това Вие г-н БОРИСОВ да се върнете на власт и да работите само за олигарсите и да доубиете народа си, че предпочитам и най- големите лумпени да ме управляват! Защо нямаше фейс когато беше на власт :)

Аз лично съм изненадан, че Борисов може да пише! До последно си мислех, че любими са му книжките за оцветяване.

Бойко, Бойко - ЛУД УМОРА НЯМА!

Хей хакерю, не те ли е срам бе? Човекът от вчера във Фейса... Много си гаден:)

Ааа, това не се брои за хакване, ясно е, че паролата е била "магистрала". За мен по-добра новина би било, че сам тиквата е хакнат между зъркелите от хакера Йосич. Айде бе, Сретене, цял народ те чака?

Как може един г.з да има "профил"?

Ох, че ме развесели! Той бърка профил с фас, затова! А после се пита защо му е хак!

ТОЯ ЛУМПЕН НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ ЗАТОВА МУ ГО ХАКНАХА, КАТО ЗАВЪРШИ ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ ОТ УЧИЛИЩЕТО СИ ЩЕ МУ ГО ХАКНЕМ ПАК И ОТЗАД И ОТПРЕД. НА ЛИЛЕТО СЪЩО ЩЕ ГО ХАКНЕМ.

Пази боже от този самовлюбен идиот.Ако си мисли, че някой изобщо го помни... нещастник

помним го и още как.И ТИ ГОПОМНИШ И ЧК СЕ НАПИШКВАШ ОТ СТРАХ.НО ИМА ЗАЩО,СТРАХУВАЙ СЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.

Освен да се изсмея на глупостта ти друго не мога да направя

Само цецо ще да му е хакнал профила, с отвертка.

Както се казва: "Ти Умри, па че видим..."

Странна еволюция - преизборното състояние на Бойко преминава в предреволюционно. Подобен антипарламентаризъм не следва ли да се санкционира? Нищо ли не значат 500 000 подписа в защита на правителството? 5 000 000 ли трябва да станат?

всички знаем как се събират тези подписи. ще ви се свършат циганските гета и после подписи нанай

Вие защо не се преброите?

Pesh0

тея подписи , на каква хатртия ги правите , дайте ги на независима агенция да им провери достоверността и тогава претендирайте с тях. Така ако е мека хартията , ги ползвайте в тоалетните .

Станишев го е хакнал!!!!

не е станишев, моника е:))))

Заради хакването на фейсбук страницата си, Борисов заяви, че призовава за това през медиите. Днес, през фейсбук страницата си, щях да призова всички наши съмишленици да свалим от власт тази неестествена коалиция." После Роско пак ново правителство от служебни гербери ще подреди...Добре - но повечето хора в България не желаят този сценарий. Само с 30 % върви ли се към такива цели?

О, БОЖЕ! ТОЗИ НАИСТИНА Е МНОГО, МНОГО , АМА МНОГО ЛУД - КАТО НЕГОВИЯТ ПОСЛЕДВАТЕЛ ОТ АЛЕКСАНДРОВСКА Д-Р АНГЕЛОВ. АМА АНГЕЛОВ ВЕЧЕ ИМА КНИЖКА И ТО МНОГО -МНОГО ЖЪЛТА - ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯТ НАРОД!

ами не баце Боци ако умреш няма да ми пречиш на мен лично, но виж това кото накъка последните години ще пречи на всички още дълго време....

НЯМА СТРАШНО, НЯМА ПО-ГОЛЯМ КОМПЮТЪРЕН ГЕНИЙ ОТ БОЙКО!!! НЯМА ТАЙНИ ЗА НЕГО В ТАЗИ ОБЛАСТ!!! САМО ПЪРВИЯ УРОК Е ИЗПУСНАЛ: КАК СЕ ПУСКА КОМПЮТЪРА? НО ЗА ТОВА СИ ИМА СПЕЦИАЛИСТИ

уаууу, какви компютърни специалисти има сред неграмотните червени гумени глави , поназнайват , а са и оригинални

Този, който, когато загуби доверието на хората, не иска да си тръгне с мир по демократичен начин, ще си тръгне по друг начин." Всички управляващи все някога си тръгват. Другарю Борисов, Вие забравяте - сега сте малцинство и трябва да сте опозиция... Ако не желаете - очаква Ви съдбата на СДС и НДСВ. Вие с другаря Плевнелиев ще унищожите Герб! Кои и колко ще гласуват за превратаджии?

Чудесно мнение. Но неадекватно. Навярно си имал предвид др. Станишеф? Прекалено пристрастно, сладникаво розово (избеляло червено).

Напоследък все ни бъркат с БСП - а ние сме още по-леви и от тях.

Казвах му аз да смени паролата от боко на боко_31, ама не...

Комунетата нямат нищо общо с хакването. Хакнат е от хора, които немогат да те понасят... мутра нещастна!

Абе хакнат е друг път... кой ще полага толкова усилия за профил, създаден преди часове, и на всичкото отгоре в който пишат от пресцентъра на ГЕРБ а не самият ТОЙ !!! Най-вероятно това е някакъв абсолютно идиотски ПР ход за трупане на популярност .... чудя се как въобще може да наемат и да плащат на такива Фейсбукари ... сигурно са дали 50 000 лв. за тоя профил на някоя от каките на Миро Найденов - БАСТАРДА

Сръбският му "приятел" е виновен, първо виртуално след това реално

Абе драскачи, Сидеров по колко ви плаща за да драскате във форума? Както видяхме по Канал 1, даваше по 30 лв. за да стоят ячките момчета на улицата. А на драскачите с мъничките челца сигурно плаща десетина.

Завиждаш ли? Или ГЕРБ са ти свалили заплатката щото са извън властта? :-)

Този профил е на Бойко ама друг път. Писанията в него нямат нищо общо с накъсания и хаотичен бойков стил на изразяване, а на всичкото отгоре са почти перфектни граматично .... запетайки, пълен член ...... къде е бойковото НИЕ ГОВОРИМЕ ??? Герберски PR-и пишат там, не е интересно.

И аз мисля, че ББ е Боко, не съм гласувал за него, ама хакването е показателно. Като е тъп оставете го да пише, ние да преценим. Тия тримата - Сергей, Местан и Боленчо са се панирали отвсякъде. Тъпи уволнения, по-тъпи назначения, съвсем тъпи обяснения, на Сер-гей му било МЕКО управлението, Боленчо каза, че давали по 40-50 лм. на протестиращ, като че ли е бил на опашката за пари....

Г-н пожарникар, защо ви е профил в мрежата? Яжте си филията намазана с мас и се разхождайте сред картофените си поля в Банкя. Жалко, че само са ви хакнали. Ако пак направят" опит за убийство" ще е по- интересно.....Поздрави

Липса на всякаква толерантност. Аз нямам профил, щото не искам. Но има хора, които искат да имат. Тази липса на толерантност е характерна само за един изчезващ за BG-то вид - бк(с)П.

Толерантност в глутницата е равносилна на самоубийство ....

Пише "Ще посрещате ли депутатите на 4-ти?" Подстрекава за още антипарламентарни прояви. Обаче май други хора вместо него пишат там...Тези хора /с 30 % гласоподаватели /преврат ли искат да правят? Плевнокиоадата явно ще продължи.

Пише "Ще посрещате ли депутатите на 4-ти?" Подстрекава за още антипарламентарни прояви. Обаче май други хора вместо него пишат там...Тези хора /с 30 % гласоподаватели /преврат ли искат да правят? Плевнокиоадата явно ще продължи.

На 12 май Боко Тиквуняка бе хакнат от българския народ, а изличаването му от Фейсбука е само логично следствие от могъщият народен шут по тази тъпа и нарцистична мутра! Кеф!

в интервю пред дудука-бареков, анонимния хакер признава, че налучкал паролата на вожда от втория път, първо пробвал с - amfeti, паролата която е ползвал бащицата да се логва в информационната с-ма на МВР, а после пробвал с magistrali

а паролата на гея е "спартакус",да не забравя от къде е дошъл:)))

"Комунето" Боко коментира другите "комунета" :)))

напълно нормално за какво му е профил на тоя чукундур от банкя

Колко нещастие лъха от коментара ти.. Баща ти ли те е онождал като малък?

Не ,онождал е майка ти,ама явно не е била качествена,като гледам продукта

ХАКНАЛИ МУ ПРОФИЛА :))))) АБЕ ТОЯ ЧОВЕК САМО СЕ ЧУДИ КАК ДА ВЛЕЗЕ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО ............Ама нещо хич не му се получава защото вместо да изпише вежди , вади очи , което междувпрочем е типично за бедните духовно и емоционално хора , като какъвто се доказа и той . А що се касае до писанията му във Фейсбук , надали той се е справил с тежката задача да мисли интелигентно и да пише също толкова грамотно и интелигентно/

Ами като си толкова тъпа да вярваш на комунистическата пропаганда за малоумници-сега много неща ще те учудват,а тепърва ще стават все повече..

КАК БОРИСОВ КАТО Е ТОЛКОВА ПРОСТ (СПОРЕД ВАС), ВИ БИЕ ЯКО ВЕЧЕ 8 ПЪТИ ПОРЕД НА ИЗБОРИ? ИЗЛИЗА, ЧЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ПО-ПРОСТИ, НАЛИ? КОМУНДЕНЦА, МНОГО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ОТ ББ. МНОГО. АМИ АКО СИ ИЗБЕРЕМ НЯКОЙ ОЩЕ ПО-УМЕН И КАДЪРЕН? ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ МИНЕТЕ 4%?

Ей ИДИОТ от Бойко по-умен, по-красив, по-честен и по-мъжествен НЯМА!!! РАЗБРА ЛИ БЕ ЧЕРВЕНА ТИКВО!!!!

червената тиква си ти байовото от село забий клечка дупнишко ама нали си селски идиот няма как да го разбереш и само на ЕГН-то ти се надяваме да те освободи от мъките

Това ли е водещата новина на ДЪРЖАВАТА , ДА СЕ ЗАНИМАВА с един малоумник????????????????

Че кой се занимава с теб?!?

Кифлата страда по боко,тема за турски сериал

До Ивайла: Не търси вината в другите затова че са те пропуснали снощи(и не само снощи)

Не са му хакнали профила, а той си е забравил паролата, като се знае умствения му капацитет.

Сега трябва да се очаква как боко ще си удари главата в стената и след това ще се жалва че са го нападнали в тоалетната от БСП..Този индивид на какво ли не е способен само и само да се споменава името му, да е в медиите...

ББ е достоен мъж. Не заслужава такива номера, казвам го въпреки че подкрепям Орешарски.

Да приемем , че Бойко Борисов е достоен мъж , но бихте ли обяснил на , каква база формирахте това мнение???Благодаря

Забрани шистовият газ например, а имаше и други добри решения.. Когато си получил властта с протекция от САЩ и пак оттам са ти натрапили Дянков и Трайков като независими агенти, това си е кураж и не е лесно. Пак ще повторя, подкрепям Орешарски.

Коментари - Профилът на Бойко Борисов във Facebook бе хакнат | Днес.dir.bg

Профилът на Бойко Борисов във Facebook бе хакнат

Истинският профил на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook, който беше създаден вчера, е бил хакнат тази вечер. Много им дойде на комунетата, коментира Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Профилът на Бойко Борисов във Facebook бе хакнат | Днес.dir.bg

Коментари

Цецо открий хакера или си признай ,че си тъп

И в профил и в анфас тиквата все е празна.

когато разрежеш една тиква виждаш два пръста жълта каша и една шепа тиквено семе.такова е съдържанието на най-кръглата тиква във вселената.действа идеално разхлабително.

И ти си наясно с уменията на руските и китайските другари!

Защо не хакнат профила на СерГей?? Отговор: Него го хака Винегин

Къде се бута пък този, това не е за индианци!

Бочко, то твойта е ясна - хакване от всякъде - в профил, в анфас , от близки и познати, от ляво и от дясно... Носи си бронежилетката, брато, и копай землянка!

Омразата ти ще погуби но как да го разбереш.

Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа! 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 5. Промени начина за събиране данъците от наем. 6. Обложи доходите от лихви на богатите българи, които могат да си позволят да спестяват.Досега същите доходи бяха необлагаеми. 7. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 8. спрян руски проект Бургас Александропулис. 9. спрян руски проект AEЦ Белене 10. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 10 Излови митничари как делят рушвети

ТОВА Е САМО НЯКОЙ ХАКЕР, НА КОЙТО КОМУНДЕТАТА СА МУ ПЛАТИЛИЯ, ЗАЩОТО ТЕ ТОЛКОВА АКЪЛ ЗА ТАКИВА НЕЩА НЯМАТ! ОСВЕН ТОВА САМО ТЕ СА СПЕЦОВЕТЕ ПО ТЕЗИ ДЕЛА - МРЪСНИТЕ!!!

веднага да кажат името на хакера! дано да не е в пети за шести клас:)

Че е нает от Позитано,нали?!

това са поредните му шменти-капели и профилът му е крив като него и е ясно колко струва, а колко ние сме платили ще каже прокуратурата

Профила го оправихме. Сега ако може да му хакнем един в анфаса, може и да схване какво мислят хората за него.

давай, много чакаме на ред зад теб....

Аз така и не разбрах каква е разликата между тоя и комунетата. Може би колкото между пепси кола и кока кола

Защо му хакнахте профила бре ! Нямаше ли какво друго да хакнете?

Г-н , Борисов , много сме , които Ви подкрепяме и ще гласуваме за Вас !С Вас сме , трябва да свалим тази тройна коалиция и то , много скоро .Само оставка на тези крадци и престъпници , довели Б-я до дъното на Европа .

Ти си по- голям комунист от всеки друг ! Толкова, ме е е страх от това Вие г-н БОРИСОВ да се върнете на власт и да работите само за олигарсите и да доубиете народа си, че предпочитам и най- големите лумпени да ме управляват! Защо нямаше фейс когато беше на власт :)

Аз лично съм изненадан, че Борисов може да пише! До последно си мислех, че любими са му книжките за оцветяване.

Бойко, Бойко - ЛУД УМОРА НЯМА!

Хей хакерю, не те ли е срам бе? Човекът от вчера във Фейса... Много си гаден:)

Ааа, това не се брои за хакване, ясно е, че паролата е била "магистрала". За мен по-добра новина би било, че сам тиквата е хакнат между зъркелите от хакера Йосич. Айде бе, Сретене, цял народ те чака?

Как може един г.з да има "профил"?

Ох, че ме развесели! Той бърка профил с фас, затова! А после се пита защо му е хак!

ТОЯ ЛУМПЕН НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ ЗАТОВА МУ ГО ХАКНАХА, КАТО ЗАВЪРШИ ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ ОТ УЧИЛИЩЕТО СИ ЩЕ МУ ГО ХАКНЕМ ПАК И ОТЗАД И ОТПРЕД. НА ЛИЛЕТО СЪЩО ЩЕ ГО ХАКНЕМ.

Пази боже от този самовлюбен идиот.Ако си мисли, че някой изобщо го помни... нещастник

помним го и още как.И ТИ ГОПОМНИШ И ЧК СЕ НАПИШКВАШ ОТ СТРАХ.НО ИМА ЗАЩО,СТРАХУВАЙ СЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.

Освен да се изсмея на глупостта ти друго не мога да направя

Само цецо ще да му е хакнал профила, с отвертка.

Както се казва: "Ти Умри, па че видим..."

Странна еволюция - преизборното състояние на Бойко преминава в предреволюционно. Подобен антипарламентаризъм не следва ли да се санкционира? Нищо ли не значат 500 000 подписа в защита на правителството? 5 000 000 ли трябва да станат?

всички знаем как се събират тези подписи. ще ви се свършат циганските гета и после подписи нанай

Вие защо не се преброите?

Pesh0

тея подписи , на каква хатртия ги правите , дайте ги на независима агенция да им провери достоверността и тогава претендирайте с тях. Така ако е мека хартията , ги ползвайте в тоалетните .

Станишев го е хакнал!!!!

не е станишев, моника е:))))

Заради хакването на фейсбук страницата си, Борисов заяви, че призовава за това през медиите. Днес, през фейсбук страницата си, щях да призова всички наши съмишленици да свалим от власт тази неестествена коалиция." После Роско пак ново правителство от служебни гербери ще подреди...Добре - но повечето хора в България не желаят този сценарий. Само с 30 % върви ли се към такива цели?

О, БОЖЕ! ТОЗИ НАИСТИНА Е МНОГО, МНОГО , АМА МНОГО ЛУД - КАТО НЕГОВИЯТ ПОСЛЕДВАТЕЛ ОТ АЛЕКСАНДРОВСКА Д-Р АНГЕЛОВ. АМА АНГЕЛОВ ВЕЧЕ ИМА КНИЖКА И ТО МНОГО -МНОГО ЖЪЛТА - ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯТ НАРОД!

ами не баце Боци ако умреш няма да ми пречиш на мен лично, но виж това кото накъка последните години ще пречи на всички още дълго време....

НЯМА СТРАШНО, НЯМА ПО-ГОЛЯМ КОМПЮТЪРЕН ГЕНИЙ ОТ БОЙКО!!! НЯМА ТАЙНИ ЗА НЕГО В ТАЗИ ОБЛАСТ!!! САМО ПЪРВИЯ УРОК Е ИЗПУСНАЛ: КАК СЕ ПУСКА КОМПЮТЪРА? НО ЗА ТОВА СИ ИМА СПЕЦИАЛИСТИ

уаууу, какви компютърни специалисти има сред неграмотните червени гумени глави , поназнайват , а са и оригинални

Този, който, когато загуби доверието на хората, не иска да си тръгне с мир по демократичен начин, ще си тръгне по друг начин." Всички управляващи все някога си тръгват. Другарю Борисов, Вие забравяте - сега сте малцинство и трябва да сте опозиция... Ако не желаете - очаква Ви съдбата на СДС и НДСВ. Вие с другаря Плевнелиев ще унищожите Герб! Кои и колко ще гласуват за превратаджии?

Чудесно мнение. Но неадекватно. Навярно си имал предвид др. Станишеф? Прекалено пристрастно, сладникаво розово (избеляло червено).

Напоследък все ни бъркат с БСП - а ние сме още по-леви и от тях.

Казвах му аз да смени паролата от боко на боко_31, ама не...

Комунетата нямат нищо общо с хакването. Хакнат е от хора, които немогат да те понасят... мутра нещастна!

Абе хакнат е друг път... кой ще полага толкова усилия за профил, създаден преди часове, и на всичкото отгоре в който пишат от пресцентъра на ГЕРБ а не самият ТОЙ !!! Най-вероятно това е някакъв абсолютно идиотски ПР ход за трупане на популярност .... чудя се как въобще може да наемат и да плащат на такива Фейсбукари ... сигурно са дали 50 000 лв. за тоя профил на някоя от каките на Миро Найденов - БАСТАРДА

Сръбският му "приятел" е виновен, първо виртуално след това реално

Абе драскачи, Сидеров по колко ви плаща за да драскате във форума? Както видяхме по Канал 1, даваше по 30 лв. за да стоят ячките момчета на улицата. А на драскачите с мъничките челца сигурно плаща десетина.

Завиждаш ли? Или ГЕРБ са ти свалили заплатката щото са извън властта? :-)

Този профил е на Бойко ама друг път. Писанията в него нямат нищо общо с накъсания и хаотичен бойков стил на изразяване, а на всичкото отгоре са почти перфектни граматично .... запетайки, пълен член ...... къде е бойковото НИЕ ГОВОРИМЕ ??? Герберски PR-и пишат там, не е интересно.

И аз мисля, че ББ е Боко, не съм гласувал за него, ама хакването е показателно. Като е тъп оставете го да пише, ние да преценим. Тия тримата - Сергей, Местан и Боленчо са се панирали отвсякъде. Тъпи уволнения, по-тъпи назначения, съвсем тъпи обяснения, на Сер-гей му било МЕКО управлението, Боленчо каза, че давали по 40-50 лм. на протестиращ, като че ли е бил на опашката за пари....

Г-н пожарникар, защо ви е профил в мрежата? Яжте си филията намазана с мас и се разхождайте сред картофените си поля в Банкя. Жалко, че само са ви хакнали. Ако пак направят" опит за убийство" ще е по- интересно.....Поздрави

Липса на всякаква толерантност. Аз нямам профил, щото не искам. Но има хора, които искат да имат. Тази липса на толерантност е характерна само за един изчезващ за BG-то вид - бк(с)П.

Толерантност в глутницата е равносилна на самоубийство ....

Пише "Ще посрещате ли депутатите на 4-ти?" Подстрекава за още антипарламентарни прояви. Обаче май други хора вместо него пишат там...Тези хора /с 30 % гласоподаватели /преврат ли искат да правят? Плевнокиоадата явно ще продължи.

Пише "Ще посрещате ли депутатите на 4-ти?" Подстрекава за още антипарламентарни прояви. Обаче май други хора вместо него пишат там...Тези хора /с 30 % гласоподаватели /преврат ли искат да правят? Плевнокиоадата явно ще продължи.

На 12 май Боко Тиквуняка бе хакнат от българския народ, а изличаването му от Фейсбука е само логично следствие от могъщият народен шут по тази тъпа и нарцистична мутра! Кеф!

в интервю пред дудука-бареков, анонимния хакер признава, че налучкал паролата на вожда от втория път, първо пробвал с - amfeti, паролата която е ползвал бащицата да се логва в информационната с-ма на МВР, а после пробвал с magistrali

а паролата на гея е "спартакус",да не забравя от къде е дошъл:)))

"Комунето" Боко коментира другите "комунета" :)))

напълно нормално за какво му е профил на тоя чукундур от банкя

Колко нещастие лъха от коментара ти.. Баща ти ли те е онождал като малък?

Не ,онождал е майка ти,ама явно не е била качествена,като гледам продукта

ХАКНАЛИ МУ ПРОФИЛА :))))) АБЕ ТОЯ ЧОВЕК САМО СЕ ЧУДИ КАК ДА ВЛЕЗЕ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО ............Ама нещо хич не му се получава защото вместо да изпише вежди , вади очи , което междувпрочем е типично за бедните духовно и емоционално хора , като какъвто се доказа и той . А що се касае до писанията му във Фейсбук , надали той се е справил с тежката задача да мисли интелигентно и да пише също толкова грамотно и интелигентно/

Ами като си толкова тъпа да вярваш на комунистическата пропаганда за малоумници-сега много неща ще те учудват,а тепърва ще стават все повече..

КАК БОРИСОВ КАТО Е ТОЛКОВА ПРОСТ (СПОРЕД ВАС), ВИ БИЕ ЯКО ВЕЧЕ 8 ПЪТИ ПОРЕД НА ИЗБОРИ? ИЗЛИЗА, ЧЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ПО-ПРОСТИ, НАЛИ? КОМУНДЕНЦА, МНОГО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ОТ ББ. МНОГО. АМИ АКО СИ ИЗБЕРЕМ НЯКОЙ ОЩЕ ПО-УМЕН И КАДЪРЕН? ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ МИНЕТЕ 4%?

Ей ИДИОТ от Бойко по-умен, по-красив, по-честен и по-мъжествен НЯМА!!! РАЗБРА ЛИ БЕ ЧЕРВЕНА ТИКВО!!!!

червената тиква си ти байовото от село забий клечка дупнишко ама нали си селски идиот няма как да го разбереш и само на ЕГН-то ти се надяваме да те освободи от мъките

Това ли е водещата новина на ДЪРЖАВАТА , ДА СЕ ЗАНИМАВА с един малоумник????????????????

Че кой се занимава с теб?!?

Кифлата страда по боко,тема за турски сериал

До Ивайла: Не търси вината в другите затова че са те пропуснали снощи(и не само снощи)

Не са му хакнали профила, а той си е забравил паролата, като се знае умствения му капацитет.

Сега трябва да се очаква как боко ще си удари главата в стената и след това ще се жалва че са го нападнали в тоалетната от БСП..Този индивид на какво ли не е способен само и само да се споменава името му, да е в медиите...

ББ е достоен мъж. Не заслужава такива номера, казвам го въпреки че подкрепям Орешарски.

Да приемем , че Бойко Борисов е достоен мъж , но бихте ли обяснил на , каква база формирахте това мнение???Благодаря

Забрани шистовият газ например, а имаше и други добри решения.. Когато си получил властта с протекция от САЩ и пак оттам са ти натрапили Дянков и Трайков като независими агенти, това си е кураж и не е лесно. Пак ще повторя, подкрепям Орешарски.