Коментари - Училищна директорка изкомандва премиера | Днес.dir.bg

Училищна директорка изкомандва премиера

Директорката на Априловската гимназия в Габрово респектира премиера Бойко Борисов с организаторските си способности и той призна, че досега никой не го е командвал така и дори обяви, че тя ще се справи по-добре от него като министър-председател.

Обратно в новината

Коментари - Училищна директорка изкомандва премиера | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на господин премиера - отново е направил нещо полезно за нас!

Хубаво е човек да бъде усмихнат и да приема всичко с усмивка, ето таакъв е нашият премиер. Престанете да го плюете, защото той си върши работата страхотно. Когато отиде и пререже една лента това значи, че една работа е свършена перфектно, следователно имаме много направени неща от Борисов!

егати директорката и тя стана лизачка,абе да видим да го пратим този боико на лечение тоя човек ептем вече искукурига вече няма ли личен лекар да му обарне внимание вярно че ние сме некачествен матерял а тои вече е вабще нестава и занекачествен матерял време е да си ходи я на чкм я в карлуково *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О, омръзнаха ми простотиите на тоя галош. Спирам да чета новини, както спрях да гледам новини по телевизиите.

хаха, че всеки селски идиот, ако може да чете и едва да пише, ще се справи по-добре като премиер от боко тиквата?!

че за какво ми е да уча, след като директивата е да стана картофопроизводител или овчар ??? направо си скачам в големия бизнес с картофи и овце и съм на 6. никакво даскало и други глезотии.. ама ха 1

Човекът се държи много човешки и естествено. Не е надутко със сигурност и иска да каже,че не е вързан на стола си на министър-председател. Има и други достойни да го заместят. Например, само в този форум колко много има- всички разбирачи, майстори и готови министър-председатели. Готови са да рипнат за стола му и достойно да го заместят. Еми така требе, т'ва си е демокрацията.

Ако си изпълняваше работата "човешки и естествено" отдавна щеше да е освободил мястото...А това че не е "вързан" за този пост реално го знае всяко дете, но не и той.....А какво е демокрация по добре да се помъчите да стигнете до ББ и ако има възможност да му го" набиете" в главата...

Популистка му работа

Лигавщини! Прави му реклама. Защо се споменава партийната принадлежност на директорката? Образованието ни нали на децата нали уж е дпартийно!

Аз не видях такова нещо в статията...

А, бе, г-жо директор, защо не му каза да си обира крушите от премиерското място и да се маха по живо по здрадо, докато е още цял.

Това в Априловската гимназия днес ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ли беше? Ама те там много добри бе! Браво, брависимо! Хвала на тези учителки и най-вече на директорката! Ееех, добре, че децата ми пораснаха, та да мога да НЕ ги запиша в това училище! Защото от там ще излязат направо "народни артисти" под вещото и впечатляващо ръководство на тази гимназия! То бива слагачество, ама и пред другаря Тодор Живков не е имало такова! Вярно е, че "учениците" му надминават и вече задминават учителите! Още веднъж - БРАВИСИМО и благодарим за представлението!

права си - даже не пускали ученици ако не са стриктно изтупани според правилата - а бат Бойко по дънчици - нищо лошо ама за какво тогава ги тормозят децата или по точно ги учат на лицемерие? Наистина прилича на Живковото време ...

Скивай колко интересно става тука? Мога да кажа Дупедати,Бойко Дюнера- но немога да назова Ромите с истинското им име.....защото оператора го изтриваааааа!

Боко, Бокооо, защо правиш така, че да ме сърбят ръцете за изборна бюлетина! Защо зорлем ме караш да гласувам за Калфин. Скрий си пожарникарската физиономия и не я показвай толкова много, че и последните наивници ще прогледнат!

До Оператора на ДИР-а:Моля ВИ,не превръщайте ДИР-а във ДИР-ник!

Не само не ми липсват,но и се увеличиха "мафията, престъпността, далаверите на комунетата" и то в пъти.

Боко ти си социалното зло за българия,но малко ти остава.

Кириле,не мога да повярвам!Ами ти си проспал часовете по български език,момченце!Сега вземи учебника по Граматика и се удари с него по главицата няколко пъти!Ако след това не можеш да си намериш грешките,вземи тухла...

Учителко любима, какво следва след препинателния знак? Не знаеш? А сега вземи и ти тухлата и нали знаеш къде ще трябва да я удариш? По твоята явно празна главица. Да се разкънти и да се разбере какви герберастки се правят на учителки! Марш да се учиш!

Какъв акъл търсите в човек, който носи българско име, а си е сложил за аватар на профила знамето на САЩ ;) Надявам се това "изричение" да НЕ си го разбрал Киро ;)

За Хайнц Кохут развитието на стабилно и съгласувано уникално собствено Аз е основният въпрос за развитието на личността (ако това не се изпълни-както е при теб- води до психопатология).

аззз

какви глупости говориш човеко, сумати банди се разбиха, вече има и следствени министри, заведоха се дела срещу Ковачки, Станишев Доган, Масларова, кой преди би посмял да го направи това.... аре стига само хора които не са в системата могат да говорят така

Този премиер, където отиде, само реже ли реже.Имаше един филм с Джони Деп......на нашия ще му викаме Боко Ножицата!

Априловската гимназия е един от символите на българското образование. Съдейки по статията- и директорката притежава необходимите човешки и професионални качества да изпълнява тази длъжност. Обаче ББ с неговата прочетена една книга /Винету/ не знам какво търси там и как не го е срам да се изтъпани пред децата и учителите и да ръси бисери. Поне чистосърдечно едно си призна- след него в тази държава всеки- бил той мутра, престъпник или неграмотник, може да бъде премиер.

Мадам вече не чете ме глупастите ти ти си толкова безлична че просто си безразлична. Незнам колко ти плаща Боко Тиквата,но и в разврата има морал,но в теб не.

Този път пак сбърка, поради дълбока заблуденост. Виж там и се разберете с другата Силвия. Не ви ли инструктират предварително.

Е да,ама кой да каже на Боко Дюнера,че индианец е едно,а циганин съвсем различно!Ще видите вие Поразяващата ръка в скоро време г-да Дупедати, Политици и !

Оппаааааа....сори!ДИР-а,сбъркал дума!Исках да кажа :г-да Дупедати, Политици и РОМИ!

Аре престани след всеки коментар да си на всяка манджа мерудия . Имам , чувството , че зад местоимението аззз , което използваш стои самият премиер-Тиквата . Само той най- добре владее това местоимение- аз ..аз построих , аз дадох , аз направих .- типичен ник на комплексар и нарцис , като вожда - Боко Рапона .

Сега да не би да има разлика от предните бе слепецо наивен? Алооо Ваньо, там изкарай ги от пивоварната, Алооо Ваньо, Вучката нали знаеш ....и така кататък............нищо по-различно от преди. Само че се сговни много живота на хората, това е единствената разлика.

аззз

ама вие на тези неща ли се връзвате на някакви си репли, кои6то не се знае дали не са манипулирани цъцъцъ

Не дей-така! За Вучката Борисов призна при Ризова изцяло, но забрави да каже, че горкото митничарче се оказа пръв братовчед на популярният крими герой Димитър Вучев - Демби. Сигурно е случайно?! Алооо! Мишо бирата ми се обади пак ...

След днешните новини къде са червените и сини комуняги, герберистите от друга планета и етническите толерасти с "битови проблеми"? Ма кво е тон грозде, няколко пребити? Собственика да го бе подарил на вместо да го копае , пръска и прочее... Премиерът кара час в училище... Евалла!

Девизът на селския цирк "Борисофф": "Нито ден без партенка!"

Божееее, разплаках се от умиление! Христина Янчева писа "добър 5" за работата на премиера, а той я целуна и й благодари. Ела Боко и аз да те благодаря с един ..., че ми качи тока и парното, че живота ми след 2,5 години твоето царуване се влоши и то значимо, а моето семейство уж принадлежи към следната класа. Популист скапан!!!

абе я пак направи справка кой увеличава парното и тока - топлото е собственост на общините, газта се внася, а цената на тока зависи от ел дружествата, какво общщо има това с министър-председателя бе ...

Ти на това чудо министър-председател ли му викаш. Та Боко наистина няма нищо общо нито с тока, нито с парното, нито с икономиката, нито с образованието.. с нищо освен рязането на ленти, футболни мачлета и филии с мас. Имам обаче спомен, че същия този обеща по TV в кратки срокове да сложи на място енергийните дружества, да намали цената на газа и др. подобни. Но щом няма нищо общо ...

След това недоразумение Боко всеки може да бъде премиер.Реално обаче той никога не е бил премиер на България.Той ще е остане в историята като псевдопремиера погубил България.Не че други преди него не се опитваха да ни затрият,но този Българоубиец почти успя.Почти защото и в това се оказа некадърен както във всичко!

По-добре псевдопремиер, отколкото никакъв - визирам педито преди него :)))))

Дамян

А мен ми е чудно защо платените хейтъри гледат само миналото.Толкова ли не могат да измислят нещо за бъдещето или не виждат такова?

за да останат хората в българя са необходими не само пътиста и молове, а састо така и добро здравеопазване, жилиста, работести и произвеждасти фирми със сигурни работни места! то в габрово маса големи фирми фалираха и продадоха машините им за старо желязо, само моловете и две-три фирми останаха и повечето хора нямат пари да пазаруват, а чакат на роднини от чужбина за пари! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще те учудя ли ако ти кажа, че има и много по-лоши места в България ;)

Честно казано от първия абзац ми се доповръща. Очаквам във втория развълнувани дечица да поднесат цветя на генералния секретар на ЦК на БКП ...извинявам се, на министър-откривателя от Герб. Целия този буламач би трябвало надлежно да бъде излъчен във вечерните новини, заедно със справка за изпълнението на петилетката само за три години....примерно

Уфф-Кое не е истина от грамите в Уикилийкс? Че Борисов е прост, самовлюбен, не търпи никаква критика, че подкупва или заплашва журналисти, дръзнали да напишат нещо, което не му изнася, че е популист и има зависимости от своето миналоблизък ? Кое?Премиерът Бойко Борисов е популист и манипулатор, го каза и в интервю за Дойче Веле бившият германски зам.-посланик в София Клаус Шрамайер.Борисов е популист, и то отвратителен.

аззз

а ако правителствените хора не уведомяват народа какво се върши как народа ще го разбере? значи като правителството нищо не каззва защо мълчи, като казва било популизъм. Популизъм са приказките на комунистите, популизъм е когато кандидат-президент обещае вдигане на заплатите и пенсиите - ми той по конституция няма такива правомощия?!? популизъм е когато Станищев каза, че кризата с Нефтохим ще доведе до огромно увеличаване на цените на горивата, а както видяхме те даже паднаха, ама слепи ли сте бе хора или на пук пишете глупости по форумите не знам. Не приписвай всичките си лични неудачи на правителството просто това не е честно и справедливо....

Първото ти действие трябва да е в посока на отделяне на собственото Аз, а коментарите после.

Circus et panem! - Цирк и хляб (изразът е популярно известен като "хляб и зрелища"; изразява философията на римските императори, които низвергнали републиката с подкрепата на тълпата, която спечелили чрез този прийом).

Гладен но самодоволен глупако,за какво правителство ми говориш.Не виждаш ли ,че решенията взема един полуграмотен,нахален човек с мутренски навици.Човек ,който ни прави за смях пред света.Чети чужди вестници или гледай западните телевизии/ако знаеш поне един език,или и ти си като любимеца ти/ да видиш за какво става дума,как се държи в Брюксел и как един наш дипломат на име Бойко Ноев се поти да замазва гафовете на премиера ни.Помисли малко ,защо не ни приемат в Шенген,защо вече никой не го кани по света.Явно ти си от хората ,които обичат да им е трудно но аз не съм мазохист,аз искам да живея като бял човек в бял държава и да ни управлява човек който е ерудиран,без връзки с мутрите и разбира се да е отговорен .Всеки харесва себеподобните си,аз интелигентните,отговорните,завършилите елитни училища а ти...Ще се видим на изборите.

Уважаема г-жо Директор, моля Ви ,запишете Бойко за ученик в елитната Ви гимназия,той има нужда от образование!

Реално ББ не е направил нищо.Всички тия лентички дето ги реже са неща които от години се правят просто в момента са готови и още нещо сина ми като гледаше кадрите от това училище каза-с тия пари щяха поне три четири училища да модернизират.Това са фактите и тоя смешник ББ ми писна да му гледам ухилената и самодоволна физиономия с мотото с чужда пита помен правя!!!!

". Строителството е започнало преди повече от 15 години, но беше завършено едва тази година. Средствата са осигурени от Министерството от образованието."

аззз

Що говориш на изуст не знам. Една детска градина се строи за година и половина ако има пари. Как така нещата са били нап0равени преди а той само ги открива? Градините се прават след проведена обществена поръчка има си срокове. Глупости говорите щото така ви пее другарят станишев. Комунистите бяха на принципа може и десет години да седи но докато не дойде нашия човек няма да се прави. Затова при тях нямаше никакво движение.

Съществува контактна граница между личността и обкръжаващата я среда, отсъствието на такава означава отсъствие на собствено АЗ.

Поредните глупости.......

Абе, няма ли да мине поне един ден без да се спомене нещо за тия прословути магистрали?!Аман!

е очевидно тя ще е следващият министар на образованието,тая ряпа все няма касмет-все на анита попада.

Ебати тъпата кукавелница! Бойко - не се занимавай с кирливи даскалици!

Е, не така..... Все пак учители са това, има и свестни.

Хахаха... браво на г-жа Маринова. Габровци не си поплюват и слагат всеки на мястото му.

Я, за какво си мечтал наш Бъцко. Първо майка му учителката го ступвала, когато бягал от частни уроци, сега пък го скастриха публично и му харесва. Той явно си пада малко мазохист. Е, избори идат, дръж се, драги.

Учебната година не започна ли на 15 септември, или аз нещо съм подранил?

Не са вицове. Истина е.

Скъпа, Анна, така никой не ме е командвал до ден-днешен, както днес ти. 10 години си директор, но можеш да се справиш по-добре и от мен като премиер, ако въвеждаш такъв ред", впечатлен се обърна той към директорката. След това недоразумение абсолютно всеки може да е премиер на България, и не само премиер. Щом такова чудо може да е министър-председател, всеки може да заеме всяка длъжност. Всички други български премиери след 1989, та дори преди това, се извисяват като Монт Еверест над него като политически качества и интелект.

Защото явно не Съединените щати, а България е страната на неограничените възможности, дори и (или най-вече) да си с ограничени способности.В BG всичко може, тука сме Страната на неограничените възможности и ограничените хора и политици.

"България е страната на неограничените възможности, дори и (или най-вече) да си с ограничени способности" Браво, много ми хареса! За сега това е възможно най-краткото и точно определение за България, което съм прочел!

Коментари - Училищна директорка изкомандва премиера | Днес.dir.bg

Училищна директорка изкомандва премиера

Директорката на Априловската гимназия в Габрово респектира премиера Бойко Борисов с организаторските си способности и той призна, че досега никой не го е командвал така и дори обяви, че тя ще се справи по-добре от него като министър-председател.

Обратно в новината

Коментари - Училищна директорка изкомандва премиера | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на господин премиера - отново е направил нещо полезно за нас!

Хубаво е човек да бъде усмихнат и да приема всичко с усмивка, ето таакъв е нашият премиер. Престанете да го плюете, защото той си върши работата страхотно. Когато отиде и пререже една лента това значи, че една работа е свършена перфектно, следователно имаме много направени неща от Борисов!

егати директорката и тя стана лизачка,абе да видим да го пратим този боико на лечение тоя човек ептем вече искукурига вече няма ли личен лекар да му обарне внимание вярно че ние сме некачествен матерял а тои вече е вабще нестава и занекачествен матерял време е да си ходи я на чкм я в карлуково *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О, омръзнаха ми простотиите на тоя галош. Спирам да чета новини, както спрях да гледам новини по телевизиите.

хаха, че всеки селски идиот, ако може да чете и едва да пише, ще се справи по-добре като премиер от боко тиквата?!

че за какво ми е да уча, след като директивата е да стана картофопроизводител или овчар ??? направо си скачам в големия бизнес с картофи и овце и съм на 6. никакво даскало и други глезотии.. ама ха 1

Човекът се държи много човешки и естествено. Не е надутко със сигурност и иска да каже,че не е вързан на стола си на министър-председател. Има и други достойни да го заместят. Например, само в този форум колко много има- всички разбирачи, майстори и готови министър-председатели. Готови са да рипнат за стола му и достойно да го заместят. Еми така требе, т'ва си е демокрацията.

Ако си изпълняваше работата "човешки и естествено" отдавна щеше да е освободил мястото...А това че не е "вързан" за този пост реално го знае всяко дете, но не и той.....А какво е демокрация по добре да се помъчите да стигнете до ББ и ако има възможност да му го" набиете" в главата...

Популистка му работа

Лигавщини! Прави му реклама. Защо се споменава партийната принадлежност на директорката? Образованието ни нали на децата нали уж е дпартийно!

Аз не видях такова нещо в статията...

А, бе, г-жо директор, защо не му каза да си обира крушите от премиерското място и да се маха по живо по здрадо, докато е още цял.

Това в Априловската гимназия днес ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ли беше? Ама те там много добри бе! Браво, брависимо! Хвала на тези учителки и най-вече на директорката! Ееех, добре, че децата ми пораснаха, та да мога да НЕ ги запиша в това училище! Защото от там ще излязат направо "народни артисти" под вещото и впечатляващо ръководство на тази гимназия! То бива слагачество, ама и пред другаря Тодор Живков не е имало такова! Вярно е, че "учениците" му надминават и вече задминават учителите! Още веднъж - БРАВИСИМО и благодарим за представлението!

права си - даже не пускали ученици ако не са стриктно изтупани според правилата - а бат Бойко по дънчици - нищо лошо ама за какво тогава ги тормозят децата или по точно ги учат на лицемерие? Наистина прилича на Живковото време ...

Скивай колко интересно става тука? Мога да кажа Дупедати,Бойко Дюнера- но немога да назова Ромите с истинското им име.....защото оператора го изтриваааааа!

Боко, Бокооо, защо правиш така, че да ме сърбят ръцете за изборна бюлетина! Защо зорлем ме караш да гласувам за Калфин. Скрий си пожарникарската физиономия и не я показвай толкова много, че и последните наивници ще прогледнат!

До Оператора на ДИР-а:Моля ВИ,не превръщайте ДИР-а във ДИР-ник!

Не само не ми липсват,но и се увеличиха "мафията, престъпността, далаверите на комунетата" и то в пъти.

Боко ти си социалното зло за българия,но малко ти остава.

Кириле,не мога да повярвам!Ами ти си проспал часовете по български език,момченце!Сега вземи учебника по Граматика и се удари с него по главицата няколко пъти!Ако след това не можеш да си намериш грешките,вземи тухла...

Учителко любима, какво следва след препинателния знак? Не знаеш? А сега вземи и ти тухлата и нали знаеш къде ще трябва да я удариш? По твоята явно празна главица. Да се разкънти и да се разбере какви герберастки се правят на учителки! Марш да се учиш!

Какъв акъл търсите в човек, който носи българско име, а си е сложил за аватар на профила знамето на САЩ ;) Надявам се това "изричение" да НЕ си го разбрал Киро ;)

За Хайнц Кохут развитието на стабилно и съгласувано уникално собствено Аз е основният въпрос за развитието на личността (ако това не се изпълни-както е при теб- води до психопатология).

аззз

какви глупости говориш човеко, сумати банди се разбиха, вече има и следствени министри, заведоха се дела срещу Ковачки, Станишев Доган, Масларова, кой преди би посмял да го направи това.... аре стига само хора които не са в системата могат да говорят така

Този премиер, където отиде, само реже ли реже.Имаше един филм с Джони Деп......на нашия ще му викаме Боко Ножицата!

Априловската гимназия е един от символите на българското образование. Съдейки по статията- и директорката притежава необходимите човешки и професионални качества да изпълнява тази длъжност. Обаче ББ с неговата прочетена една книга /Винету/ не знам какво търси там и как не го е срам да се изтъпани пред децата и учителите и да ръси бисери. Поне чистосърдечно едно си призна- след него в тази държава всеки- бил той мутра, престъпник или неграмотник, може да бъде премиер.

Мадам вече не чете ме глупастите ти ти си толкова безлична че просто си безразлична. Незнам колко ти плаща Боко Тиквата,но и в разврата има морал,но в теб не.

Този път пак сбърка, поради дълбока заблуденост. Виж там и се разберете с другата Силвия. Не ви ли инструктират предварително.

Е да,ама кой да каже на Боко Дюнера,че индианец е едно,а циганин съвсем различно!Ще видите вие Поразяващата ръка в скоро време г-да Дупедати, Политици и !

Оппаааааа....сори!ДИР-а,сбъркал дума!Исках да кажа :г-да Дупедати, Политици и РОМИ!

Аре престани след всеки коментар да си на всяка манджа мерудия . Имам , чувството , че зад местоимението аззз , което използваш стои самият премиер-Тиквата . Само той най- добре владее това местоимение- аз ..аз построих , аз дадох , аз направих .- типичен ник на комплексар и нарцис , като вожда - Боко Рапона .

Сега да не би да има разлика от предните бе слепецо наивен? Алооо Ваньо, там изкарай ги от пивоварната, Алооо Ваньо, Вучката нали знаеш ....и така кататък............нищо по-различно от преди. Само че се сговни много живота на хората, това е единствената разлика.

аззз

ама вие на тези неща ли се връзвате на някакви си репли, кои6то не се знае дали не са манипулирани цъцъцъ

Не дей-така! За Вучката Борисов призна при Ризова изцяло, но забрави да каже, че горкото митничарче се оказа пръв братовчед на популярният крими герой Димитър Вучев - Демби. Сигурно е случайно?! Алооо! Мишо бирата ми се обади пак ...

След днешните новини къде са червените и сини комуняги, герберистите от друга планета и етническите толерасти с "битови проблеми"? Ма кво е тон грозде, няколко пребити? Собственика да го бе подарил на вместо да го копае , пръска и прочее... Премиерът кара час в училище... Евалла!

Девизът на селския цирк "Борисофф": "Нито ден без партенка!"

Божееее, разплаках се от умиление! Христина Янчева писа "добър 5" за работата на премиера, а той я целуна и й благодари. Ела Боко и аз да те благодаря с един ..., че ми качи тока и парното, че живота ми след 2,5 години твоето царуване се влоши и то значимо, а моето семейство уж принадлежи към следната класа. Популист скапан!!!

абе я пак направи справка кой увеличава парното и тока - топлото е собственост на общините, газта се внася, а цената на тока зависи от ел дружествата, какво общщо има това с министър-председателя бе ...

Ти на това чудо министър-председател ли му викаш. Та Боко наистина няма нищо общо нито с тока, нито с парното, нито с икономиката, нито с образованието.. с нищо освен рязането на ленти, футболни мачлета и филии с мас. Имам обаче спомен, че същия този обеща по TV в кратки срокове да сложи на място енергийните дружества, да намали цената на газа и др. подобни. Но щом няма нищо общо ...

След това недоразумение Боко всеки може да бъде премиер.Реално обаче той никога не е бил премиер на България.Той ще е остане в историята като псевдопремиера погубил България.Не че други преди него не се опитваха да ни затрият,но този Българоубиец почти успя.Почти защото и в това се оказа некадърен както във всичко!

По-добре псевдопремиер, отколкото никакъв - визирам педито преди него :)))))

Дамян

А мен ми е чудно защо платените хейтъри гледат само миналото.Толкова ли не могат да измислят нещо за бъдещето или не виждат такова?

за да останат хората в българя са необходими не само пътиста и молове, а састо така и добро здравеопазване, жилиста, работести и произвеждасти фирми със сигурни работни места! то в габрово маса големи фирми фалираха и продадоха машините им за старо желязо, само моловете и две-три фирми останаха и повечето хора нямат пари да пазаруват, а чакат на роднини от чужбина за пари! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще те учудя ли ако ти кажа, че има и много по-лоши места в България ;)

Честно казано от първия абзац ми се доповръща. Очаквам във втория развълнувани дечица да поднесат цветя на генералния секретар на ЦК на БКП ...извинявам се, на министър-откривателя от Герб. Целия този буламач би трябвало надлежно да бъде излъчен във вечерните новини, заедно със справка за изпълнението на петилетката само за три години....примерно

Уфф-Кое не е истина от грамите в Уикилийкс? Че Борисов е прост, самовлюбен, не търпи никаква критика, че подкупва или заплашва журналисти, дръзнали да напишат нещо, което не му изнася, че е популист и има зависимости от своето миналоблизък ? Кое?Премиерът Бойко Борисов е популист и манипулатор, го каза и в интервю за Дойче Веле бившият германски зам.-посланик в София Клаус Шрамайер.Борисов е популист, и то отвратителен.

аззз

а ако правителствените хора не уведомяват народа какво се върши как народа ще го разбере? значи като правителството нищо не каззва защо мълчи, като казва било популизъм. Популизъм са приказките на комунистите, популизъм е когато кандидат-президент обещае вдигане на заплатите и пенсиите - ми той по конституция няма такива правомощия?!? популизъм е когато Станищев каза, че кризата с Нефтохим ще доведе до огромно увеличаване на цените на горивата, а както видяхме те даже паднаха, ама слепи ли сте бе хора или на пук пишете глупости по форумите не знам. Не приписвай всичките си лични неудачи на правителството просто това не е честно и справедливо....

Първото ти действие трябва да е в посока на отделяне на собственото Аз, а коментарите после.

Circus et panem! - Цирк и хляб (изразът е популярно известен като "хляб и зрелища"; изразява философията на римските императори, които низвергнали републиката с подкрепата на тълпата, която спечелили чрез този прийом).

Гладен но самодоволен глупако,за какво правителство ми говориш.Не виждаш ли ,че решенията взема един полуграмотен,нахален човек с мутренски навици.Човек ,който ни прави за смях пред света.Чети чужди вестници или гледай западните телевизии/ако знаеш поне един език,или и ти си като любимеца ти/ да видиш за какво става дума,как се държи в Брюксел и как един наш дипломат на име Бойко Ноев се поти да замазва гафовете на премиера ни.Помисли малко ,защо не ни приемат в Шенген,защо вече никой не го кани по света.Явно ти си от хората ,които обичат да им е трудно но аз не съм мазохист,аз искам да живея като бял човек в бял държава и да ни управлява човек който е ерудиран,без връзки с мутрите и разбира се да е отговорен .Всеки харесва себеподобните си,аз интелигентните,отговорните,завършилите елитни училища а ти...Ще се видим на изборите.

Уважаема г-жо Директор, моля Ви ,запишете Бойко за ученик в елитната Ви гимназия,той има нужда от образование!

Реално ББ не е направил нищо.Всички тия лентички дето ги реже са неща които от години се правят просто в момента са готови и още нещо сина ми като гледаше кадрите от това училище каза-с тия пари щяха поне три четири училища да модернизират.Това са фактите и тоя смешник ББ ми писна да му гледам ухилената и самодоволна физиономия с мотото с чужда пита помен правя!!!!

". Строителството е започнало преди повече от 15 години, но беше завършено едва тази година. Средствата са осигурени от Министерството от образованието."

аззз

Що говориш на изуст не знам. Една детска градина се строи за година и половина ако има пари. Как така нещата са били нап0равени преди а той само ги открива? Градините се прават след проведена обществена поръчка има си срокове. Глупости говорите щото така ви пее другарят станишев. Комунистите бяха на принципа може и десет години да седи но докато не дойде нашия човек няма да се прави. Затова при тях нямаше никакво движение.

Съществува контактна граница между личността и обкръжаващата я среда, отсъствието на такава означава отсъствие на собствено АЗ.

Поредните глупости.......

Абе, няма ли да мине поне един ден без да се спомене нещо за тия прословути магистрали?!Аман!

е очевидно тя ще е следващият министар на образованието,тая ряпа все няма касмет-все на анита попада.

Ебати тъпата кукавелница! Бойко - не се занимавай с кирливи даскалици!

Е, не така..... Все пак учители са това, има и свестни.

Хахаха... браво на г-жа Маринова. Габровци не си поплюват и слагат всеки на мястото му.

Я, за какво си мечтал наш Бъцко. Първо майка му учителката го ступвала, когато бягал от частни уроци, сега пък го скастриха публично и му харесва. Той явно си пада малко мазохист. Е, избори идат, дръж се, драги.

Учебната година не започна ли на 15 септември, или аз нещо съм подранил?

Не са вицове. Истина е.

Скъпа, Анна, така никой не ме е командвал до ден-днешен, както днес ти. 10 години си директор, но можеш да се справиш по-добре и от мен като премиер, ако въвеждаш такъв ред", впечатлен се обърна той към директорката. След това недоразумение абсолютно всеки може да е премиер на България, и не само премиер. Щом такова чудо може да е министър-председател, всеки може да заеме всяка длъжност. Всички други български премиери след 1989, та дори преди това, се извисяват като Монт Еверест над него като политически качества и интелект.

Защото явно не Съединените щати, а България е страната на неограничените възможности, дори и (или най-вече) да си с ограничени способности.В BG всичко може, тука сме Страната на неограничените възможности и ограничените хора и политици.

"България е страната на неограничените възможности, дори и (или най-вече) да си с ограничени способности" Браво, много ми хареса! За сега това е възможно най-краткото и точно определение за България, което съм прочел!