Борисов търси партньори в Каспийския регион, разговаря с вицепрезидента на Иран

Премиерът е на посещение в Тюркменистан, ще има среща с руския си колега Медведев

Обратно в новината

Коментари - Борисов търси партньори в Каспийския регион, разговаря с вицепрезидента на Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце имай милост към Нинова ! Сън не я хваща от твоята дейност ! Не разбра ли че те харесва но не знае как да ти го каже ! Моля те обърни и малко внимание...

Да остане там , за да продължава да търси .

Полека с Иран. Защото САЩ може да ни наложат санкции и да не получим платените самолети. Франция така не достави на Русия платени бойни кораби. Сега като сме с парите напред,трябва да си отваряме очите на четири,защото циклопите поради тази причина са изчезнали.

ИСка се направо талант да блестиш с простота и първичност в републиките.

Та, чий беше хъбът МУ, ДИР-ници? Много бързо трийкате!!!

Никой не може да настигне борисоф в мечтите.Вярно е ,че преди хилядолетия Ч.море и Каспийско са били свързани с река така сочат данните от някой разкапки,но това е минало. Вече става смешен и жалък в очите и на децата. А ресурсите ни тук ,във всяка област се държат от шепа престъпници. Кой държи земятя ни?Няколко престъпника ,които дават жълти стотинки рента само от субсидията,а никой не се интерисува от ПЕЧАЛБАТА им.И само това ли?Но сега е момента за рентите ,но кой се интерисува,че ако те са подобаващи доста ще се вдигне жизнения стандарт на населението.

Търси, я!!! Нали е дърт педераст, но е чумав и никой не му се навива!!! Да бéга да се чука при Щерев на околовръстното!!! Лика-прилика ще са си - ГЕРБави сифилистички по терлички!!!

В др.сайт,са изредени"бисерите"му от вчера...добре,че има преводачи и хората там не го слушат в прав текст.Уникални простотии,пак в изблици на пословичното Му чуство за хумор.Шегички.Какъв Иран Го вълнува-не знам.Биг Брадър е наложил такива рестрикции и санкции спрямо Техеран,че какви ще ги развива.....То за един интерколектор с Гърция,от ЕИБ му спряха финансирането,та с Иран ще прави бизнес! А прословутия"газов хъб Балкан",вече от къде ли не го пълни,а има ли изобщо такова чудо?Изградено ли е?Лаладжийска работа-големите думи,реализациите нулеви.

Изтока харесва ли бивши мутри на каишка от САЩ? Запада е ясно че харесва.

Шило

Ба си, Дир изтрещяха. А бе, не знаете ли какво е отношението на САЩ към Иран? Който се заиграе с персите му търсят цаката. Да не излезе нещо като апартаментгейт, та нашия да си ходи?

След евроизборите властта в Европа се смени и вече никой не брои Боце за жив. Никъде не го канят и си измисля посещения при другите авторитари от съветските републики.

Борисов уреди завод на фолсваген,газ от Тюркменистан и много работни места на Луната.Той може всичко.

Толкова много инвестиици,че нямаме работна ръка!!! Но търсим инвеститури!!.шизофриния

Борисов, ако беше Пинокио, носът му да е стигнал вече до луната.

Абе, няма ли Байрям за тез хора? Как ше работят по време на байряма?

А къде е газтта от Катар или камилите измряха и няма превоз?! По-голям виц не бях чувал газ от Каспии през Русия!! Добре знаете кога цъфтят налъмите, нали ? Този да си сяда на задника и да престане да излага България и народа й , че ни омръзна.

"Устойчивата свързаност на Каспийския басейн с Европа ще допринесе за изграждането и развитието на качествена инфраструктура, за подобряване на икономическата, социалната и екологична среда и ще гарантира транзит на стоки и услуги в общ интерес", допълни министър-председателят. А,ето защо влачи и 4-те нашенски тюфлека с него - знаех си аз, че ще им подобряваме нещо си в региона;))) Само дето се е объркАл маленко - "социалната" среда ще я "подобрява " с Теменужката на Енергетиката ни;)) Останалите калинки вече имат работни срещи сигурно;)

Сега всичко се обещава - идват избори!!!

Защо тюркменски газ?! Нали още от 2016 -та трябваше да добиваме собствен газ и дори да ИЗНАСЯМЕ!!! г-н премиер. Нали комунистите и всички мразещи успехите на партията само ви пъхаха прът в колелата, но вие с хъс и саможертва преодоляхте всичко и щяхме досега да имаме ноеграничена в количество собствена газ. От 2014 до 2018 все с това се "залъгвахме". Къде отиде нашата газ и защо изоставихме начинаието. Пак руснаците ли ни попречиха??

Е-е, това е много стара дъвка! Тя отдавна се е износила. Сега дъвката е завод за производство на акумулаторни батерии от Корея. Започваме да дъвчем! А може би Тиквата си мисли, че като правим лявото капаче на батерията, това е производство на цели батерии. Защото той две шприц машини за гумени уплътнения ги брои за завод за части на автомобил! И така та до 250!

Комунистите се противопоставиха на добива на шистов газ! Сега можехме да изнасяме, другите страни продължиха да си проучват и добиват шистов газ, но комунистите го спряха у нас заради руски интереси!

Кои са другите страни? Подскажи, че не сещам!

Шило

И правилно са направили.

Нещо като партньорство СИК- ВИС?

Баце, както си подкарАл държавата, скоро щи търсиш партньори в Централна Африка и Полинезия!

руските тролове и руските партии в БЪлгария ще се опитат да провалят тези сделки за да запазят монопола и скъпите цени на Газпром.

Наш боко не е ли чул как менторите му санкционират тия дето искат нещо от Иран????или щом е краварска задача няма и преки за изпълнението и.... Омръзна ми от ежедневните му самохвалебствия..

ЗА КАКВО ЛИ СА ГОВОРИЛИ ПЕРСИЕЦА С ПРИЯТЕЛЯ НА БЕНЯМИН НЕТАНЯХУ?? "РАЗГОВОР" или опит за евреите да влезнат в Иран с троянския си кон БОРИСОВ?!

Тиган без риба , хъб без газ......... ха да видим дали има риба????

Тоя така и не спря с разходките си та и компания от толкова ''умни'' като него си води че баламурниците продължават да им поемат разноските:(((( Чудя се защо навън не се диша от миризмата на ''газ'' вече че няма разходка от която тоя да не е преговарял за нещо на което той му вика ''договорехме'' непроумявайки че преговорите са само някаква част от приказките на софрите....

Вашио тиквендулник търси вчерашния ден и аванта, ама нема.

Някога им продавахме разни неща и доста пари правеше държавата Купуваха оръжия, тютюни, агнешко и прочие благини.

Партнъори в Каспийския регион,ПРЕЗ Русия ??? УМОПОМРАЧИТЕЛНО,а ???

хм, отесняло му е костюмчето сиреч време му е да слиза от жипката

И никога не е имала по-голям враг от Русия. Всеки газ е по-добър от нейния, дори на двойна цена. Ние, българите, казваме: вън Русия и креатурите и от България . Давай, Бойко, продължавай да ги биеш по мутрите тези нещастнци. Докато се разциврят като деца.

Ало Саше, ало Йорданов...Ти ли си, бе?:)

Не е той. Даже и оня изглежда по-умен от тоя!

Когато беше един GSM оператор беше скъпо и неизгодно. Сега е същото с газта. Имаме само руска и ни я продават на колкот им е кеф. Скъпо е и нечестно. Когато докараме друга газ и направим хъба ще имаме избор между различни доставчици. Ще има конкуренция. Така че тези преговори са много важни за да не могат вече руснаците да ни доят.

Ще имаш различни доставчици ама ще ползваш само руската тръба. Къде е конкуренцията?

БАЦЕ търси под вола теле!!! Повтарям за олигофрени Герберистки!!!!!

Ся да видим какво ще договори мутрата от СИК след като обяви Русия за враг. Може би щеше да е по-добре на форума да бяха отишли братя Галеви?

няма по-мръсно и противно племе от руското

Вие в Анадола имате право.

брао БАЦОК! внимавай с иран, щото Персия никак не е за подценяване... древна държава! Дариус велики 1500 г преди новата ера кви съоржения е правил... ти с твоя хан аспарух (дивака на коня) на малкия пръст не можеш да му стъпиш

Бобобаши в компанията на елитни баши-та от каспийския регион;) Освен снимката за спомен с башитата, друго не чакайте!

Поредните лакърдии на тоя ... В крайна сметка нищо няма да стане, ама лаф да става.

Всичките Му успехи са един постоянен медиен фъш, пълен турист и фигурант на форуми, където се обсъжда нещо важно.

Все отбор юнаци!

Заедно ще се борят срещу американците. Аванта и за двете държави. Ще станат американски щати.

За нас авантата ще е, ако американците ни наложат санкции, и развалят договора за закупуване на изтребители Ф-16 преди да сме превели парите!

Преводът, вече е ФАКТ!!! Крайният срок беше 31.07.2019г.