Борисов търси партньори в Каспийския регион, разговаря с вицепрезидента на Иран

Премиерът е на посещение в Тюркменистан, ще има среща с руския си колега Медведев

Обратно в новината

Коментари - Борисов търси партньори в Каспийския регион, разговаря с вицепрезидента на Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заедно ще се борят срещу американците. Аванта и за двете държави. Ще станат американски щати.

Все отбор юнаци!

Всичките Му успехи са един постоянен медиен фъш, пълен турист и фигурант на форуми, където се обсъжда нещо важно.

Поредните лакърдии на тоя ... В крайна сметка нищо няма да стане, ама лаф да става.

За нас авантата ще е, ако американците ни наложат санкции, и развалят договора за закупуване на изтребители Ф-16 преди да сме превели парите!

Бобобаши в компанията на елитни баши-та от каспийския регион;) Освен снимката за спомен с башитата, друго не чакайте!

брао БАЦОК! внимавай с иран, щото Персия никак не е за подценяване... древна държава! Дариус велики 1500 г преди новата ера кви съоржения е правил... ти с твоя хан аспарух (дивака на коня) на малкия пръст не можеш да му стъпиш

Ся да видим какво ще договори мутрата от СИК след като обяви Русия за враг. Може би щеше да е по-добре на форума да бяха отишли братя Галеви?

БАЦЕ търси под вола теле!!! Повтарям за олигофрени Герберистки!!!!!

Когато беше един GSM оператор беше скъпо и неизгодно. Сега е същото с газта. Имаме само руска и ни я продават на колкот им е кеф. Скъпо е и нечестно. Когато докараме друга газ и направим хъба ще имаме избор между различни доставчици. Ще има конкуренция. Така че тези преговори са много важни за да не могат вече руснаците да ни доят.

И никога не е имала по-голям враг от Русия. Всеки газ е по-добър от нейния, дори на двойна цена. Ние, българите, казваме: вън Русия и креатурите и от България . Давай, Бойко, продължавай да ги биеш по мутрите тези нещастнци. Докато се разциврят като деца.

Преводът, вече е ФАКТ!!! Крайният срок беше 31.07.2019г.

хм, отесняло му е костюмчето сиреч време му е да слиза от жипката

няма по-мръсно и противно племе от руското

Партнъори в Каспийския регион,ПРЕЗ Русия ??? УМОПОМРАЧИТЕЛНО,а ???

Някога им продавахме разни неща и доста пари правеше държавата Купуваха оръжия, тютюни, агнешко и прочие благини.

Вашио тиквендулник търси вчерашния ден и аванта, ама нема.

Вие в Анадола имате право.

Тоя така и не спря с разходките си та и компания от толкова ''умни'' като него си води че баламурниците продължават да им поемат разноските:(((( Чудя се защо навън не се диша от миризмата на ''газ'' вече че няма разходка от която тоя да не е преговарял за нещо на което той му вика ''договорехме'' непроумявайки че преговорите са само някаква част от приказките на софрите....

Тиган без риба , хъб без газ......... ха да видим дали има риба????

ЗА КАКВО ЛИ СА ГОВОРИЛИ ПЕРСИЕЦА С ПРИЯТЕЛЯ НА БЕНЯМИН НЕТАНЯХУ?? "РАЗГОВОР" или опит за евреите да влезнат в Иран с троянския си кон БОРИСОВ?!

Наш боко не е ли чул как менторите му санкционират тия дето искат нещо от Иран????или щом е краварска задача няма и преки за изпълнението и.... Омръзна ми от ежедневните му самохвалебствия..

руските тролове и руските партии в БЪлгария ще се опитат да провалят тези сделки за да запазят монопола и скъпите цени на Газпром.

Баце, както си подкарАл държавата, скоро щи търсиш партньори в Централна Африка и Полинезия!

Нещо като партньорство СИК- ВИС?

Защо тюркменски газ?! Нали още от 2016 -та трябваше да добиваме собствен газ и дори да ИЗНАСЯМЕ!!! г-н премиер. Нали комунистите и всички мразещи успехите на партията само ви пъхаха прът в колелата, но вие с хъс и саможертва преодоляхте всичко и щяхме досега да имаме ноеграничена в количество собствена газ. От 2014 до 2018 все с това се "залъгвахме". Къде отиде нашата газ и защо изоставихме начинаието. Пак руснаците ли ни попречиха??

Е-е, това е много стара дъвка! Тя отдавна се е износила. Сега дъвката е завод за производство на акумулаторни батерии от Корея. Започваме да дъвчем! А може би Тиквата си мисли, че като правим лявото капаче на батерията, това е производство на цели батерии. Защото той две шприц машини за гумени уплътнения ги брои за завод за части на автомобил! И така та до 250!

Сега всичко се обещава - идват избори!!!

"Устойчивата свързаност на Каспийския басейн с Европа ще допринесе за изграждането и развитието на качествена инфраструктура, за подобряване на икономическата, социалната и екологична среда и ще гарантира транзит на стоки и услуги в общ интерес", допълни министър-председателят. А,ето защо влачи и 4-те нашенски тюфлека с него - знаех си аз, че ще им подобряваме нещо си в региона;))) Само дето се е объркАл маленко - "социалната" среда ще я "подобрява " с Теменужката на Енергетиката ни;)) Останалите калинки вече имат работни срещи сигурно;)

Комунистите се противопоставиха на добива на шистов газ! Сега можехме да изнасяме, другите страни продължиха да си проучват и добиват шистов газ, но комунистите го спряха у нас заради руски интереси!

Кои са другите страни? Подскажи, че не сещам!

Шило

И правилно са направили.

А къде е газтта от Катар или камилите измряха и няма превоз?! По-голям виц не бях чувал газ от Каспии през Русия!! Добре знаете кога цъфтят налъмите, нали ? Този да си сяда на задника и да престане да излага България и народа й , че ни омръзна.

Абе, няма ли Байрям за тез хора? Как ше работят по време на байряма?

Борисов, ако беше Пинокио, носът му да е стигнал вече до луната.

Толкова много инвестиици,че нямаме работна ръка!!! Но търсим инвеститури!!.шизофриния

Борисов уреди завод на фолсваген,газ от Тюркменистан и много работни места на Луната.Той може всичко.

След евроизборите властта в Европа се смени и вече никой не брои Боце за жив. Никъде не го канят и си измисля посещения при другите авторитари от съветските републики.

Шило

Ба си, Дир изтрещяха. А бе, не знаете ли какво е отношението на САЩ към Иран? Който се заиграе с персите му търсят цаката. Да не излезе нещо като апартаментгейт, та нашия да си ходи?

Изтока харесва ли бивши мутри на каишка от САЩ? Запада е ясно че харесва.

В др.сайт,са изредени"бисерите"му от вчера...добре,че има преводачи и хората там не го слушат в прав текст.Уникални простотии,пак в изблици на пословичното Му чуство за хумор.Шегички.Какъв Иран Го вълнува-не знам.Биг Брадър е наложил такива рестрикции и санкции спрямо Техеран,че какви ще ги развива.....То за един интерколектор с Гърция,от ЕИБ му спряха финансирането,та с Иран ще прави бизнес! А прословутия"газов хъб Балкан",вече от къде ли не го пълни,а има ли изобщо такова чудо?Изградено ли е?Лаладжийска работа-големите думи,реализациите нулеви.

Търси, я!!! Нали е дърт педераст, но е чумав и никой не му се навива!!! Да бéга да се чука при Щерев на околовръстното!!! Лика-прилика ще са си - ГЕРБави сифилистички по терлички!!!

Ало Саше, ало Йорданов...Ти ли си, бе?:)

Не е той. Даже и оня изглежда по-умен от тоя!

Никой не може да настигне борисоф в мечтите.Вярно е ,че преди хилядолетия Ч.море и Каспийско са били свързани с река така сочат данните от някой разкапки,но това е минало. Вече става смешен и жалък в очите и на децата. А ресурсите ни тук ,във всяка област се държат от шепа престъпници. Кой държи земятя ни?Няколко престъпника ,които дават жълти стотинки рента само от субсидията,а никой не се интерисува от ПЕЧАЛБАТА им.И само това ли?Но сега е момента за рентите ,но кой се интерисува,че ако те са подобаващи доста ще се вдигне жизнения стандарт на населението.

Та, чий беше хъбът МУ, ДИР-ници? Много бързо трийкате!!!

Ми не си следил внимателно информационния поток - тези "вълшебници" там - в каспийския региона, са успели от "каспийския газ даже бензин да правят в момента" - БоБоБаши лично съобщи сензацията от региона на производството;)) Ето - това е достатъчно сериозен повод и ние, ако е нужно, да стигнем 151 място даже;)

ИСка се направо талант да блестиш с простота и първичност в републиките.

Ще имаш различни доставчици ама ще ползваш само руската тръба. Къде е конкуренцията?

Полека с Иран. Защото САЩ може да ни наложат санкции и да не получим платените самолети. Франция така не достави на Русия платени бойни кораби. Сега като сме с парите напред,трябва да си отваряме очите на четири,защото циклопите поради тази причина са изчезнали.