Борисов: Депутатът Трифонов ще е отговорен за следващите избори (видео)

Ще представим нови и млади кметове, заяви премиерът в оставка на среща с актива на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това прилича на бункера на Хитлер1945 г.

И на оня пленум за бай Тошо..

Ще заковеш на майка си задника!

ГЕРБ ще се върне на власт на бял кон! Защото ние българските избиратели искаме Бойко Борисов и ГЕРБ да ни управляват. А на вас като не ви изнася, ей го къде е Терминал 2 на летище София. Ще ви изпратим с цветя и рози и ще махаме след отлитащия ваш самолет. Ще подскачаме и ви аплодираме докато аеропланът изчезне в небето. Ще ви пращаме "въздушни целувки". На добър път! Към чуждите държави. А който остане тук ще бъде управляван от ГЕРБ. И никой друг! Вземете си Отровното трио, да не трови цяла България, мънкащия Ристю Бойкикиев, маршал Атанас Атанасов, майчето Мая и прав ви път, към свободния свят! Или към Азия. Имате правото на избор.

Дават ли си сметка тия дебили гласували за тоя - обикновено алкохола холичщци повтарящи като дебили "бате Бойко", бате хуйко" , от къв обир ги спасиха всички гласували против тоя олигофрен и бандата му от мръсни крадливи подлоги!? Трябва ни целуват ръцете на всички, които го спряхме тия мръсен тулуп....За съжаление обаче ГеПИ групите му още действат през директорите на всички държавни университети, болници, институти и други държавни предприятия....

Моля от сърце д-р Цветеслава Гълъбова да се намеси...

Все едно гледам комунистически пленум..... Изроди!

вероятно депутатът трифонов се е видял в чудо. в понеделник радевой бързаше да дава мандатите. в петък радевой рязко забави темпото. и той изведнъж се сети, че редовно правителство. отсякъде натискат депутата трифонов да предлага кабинет...

Предните виновни, следващите също, ти кога?

Този вече е бита карта. Докога ще разпространявате бръщолевенето му?!

Гледайте си далаверките с Шили и Гешо, мутро. На народа достатъчно навредихте!

а ти ще си отговорен за 10 години самоуправство и не си мисли, че няма да ти се търси отговорност и то съдебна!

Откъде накъде ще обиждаш съсловието бе простак, мафиот си ти и нито един адвокат няма да те защитава когато те подкарат свиньо ПРОСТА. Тоя гьотферем периодично обижда цели съсловия от народа и често всички българи. Ще те изринем КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН. Ще те заковем мръсник долен.

Тези които избрахте ,единият е с родители комунисти, попитайте го къде е учил и кой муне плащал обучението.Какво правиха комунягите едно време ,разпродадоха и окрадоха държавата. Разберете ,че който и да дойде на власт ,ще взема,но въпроса е колко.

Сега се радвайте ,че червените спечелиха.Тъпия народ си ги избра.

даже не си е сдал и партийната книжка, все още... БКП-еец лайнян червен гъз крадлив, лъжлив. Всичко мръсно комунистическо се е събрало в Тулупа лайнян.

ВСИЧКИ КРАДЛИВИ МУТРИ ЧАКАТ АМНИСТИЯ !! ВРЕМЕВА !! ХАДЖИ..... НАЛИ ЗА ТОВА Е ТАМ ?? ДУБАЕЦА СНАСЯ. ОТ БЕЛГРАД СЪЩО. ОНЕЗИ С БОКЛУЦИТЕ ОТ РУСЕ....ВЪЛЧОВЦИ ...МАРИНКИ... РАЗНИ КРАДЦИ НА СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ !! БАЙ ЧАЛГА С КРЪЖОКА ЧАЛГАРИ Е САМО НАЕМНИК !! И ПОНЕЖЕ СА ЛАКОМИ –10 000 ЛЕВА ИСКАТ ЗАПЛАТКИ !! А И ПРИ БОЙКО СЕ УЛЕЖАХА РАЗНИ МОМЕТА. СКЪПИТЕ ОЧИЛЦА ХУБАВО НО ВСЕ ПАК СИ В. МИНИСТЪР ?? НЕ ТИ Е ФИХТЕЛБЕРГА У ПАЗАРДЖИК ТОВА !! МАЛКО ПО–СКРОМНО !! СИМЕОНОВ И МАРЕШКИ ЛИПСВАТ МНОГО !! ШКЕМБЕТО–ВОЙВОДА АКО ИМА ДОСТОЙНСТВО И Е МЪЖ–ВЕДНАГА ХВЪРЛЯ ОСТАВКА !! ПРОВАЛИ ЦЯЛАТА ПАРТИЯ !!

Какво ще рече "отговорен за следващите избори"? Бойко Борисов защо не спечели изборите с 60%? В този смисъл той е повече от отговорен за настоящия състав на парламента и за вероятността за нови избори. Бойко отстрани Цветан Цветанов, който на практика изгради партията и който години наред успешно провеждаше всякакви кампании. След като Бойко разбра, че без човек като Цветанов трудно ще се справи, се зае сам да организира кампанията, използвайки в продължение на повече от година държавни пари, държавни ресурси, работното си време, за да проежда всеки божи ден предизборни мероприятия. Само че се оказа, че ефектът е по-скоро обрате и усилията му са били напразни. Само с аматьорски действия и жълта фланелка не става.

на тиквоня винаги някой друг му е виновен.. 10 години Орешарски и тройната коалиция му бяха виновни, сега пък тези, които още не са дошли...

Партията на Слави на следващите избори ще задмине партията на Мухобойко затова е целия писък и вой. Тогава Джибко Бибитков няма да полза държавния ресурс за подкупване на изборите. Ако не мине гласуването за намаляване на партийната субсидия на 1 лев на глас - бормално е да се разпусне веднага парламента.

Как ли пък не,няма да гласувам за червените тикви и един чалгар с голямо его!

ИТМ ,ако сега траете като гъ Зове, на следващите избори ще сте АУТ от парламента да ви е ясно! Никой няма да гласува за вас! Хеле па я пенсионера,като знам ,че нови пари за избори ще се трошат!!! И така мислим над 2 милиона пенсионери!

Съд за НОЩ и ЛичнотоМу правителство..

Сега чакаме "партийте на протеста" да се издължат на спонсорите си: Божков, Василев, Банев, Арабаджиев, Бобокови и други и да им се затлачат преписките. Затова и толкова адвокатчета се набутаха от тези партийки в Парламента. Нито ГЕРБ е целта на протеста, нито Борисов. Целта е да се елиминират Гешев и Цацаров и с подкрепата на Радев да се оневинят крадливите и корупирани олигарси.

Погледа, на Толупа, е точно... както гледаше Оня,.. селски хитрец от Правец на 10 ноември 1989!!! Уплашен,.. НАСРАН от СТРАХ , НО ...Знаещ и Разбиращ какво го ОЧАКВА ...с 200 в дупарата!!!;)

Еми това е! Сега чакаме Мунчо, Славе и Маяма да ни опраят. Най-смешното е, че пак се повтаря сценария орешарски. Чалга народ - толкоз

ФАКТ !! ЧЕ ИМА ХОРА ЗА СМЯНА ?? ФАКТ!! НОРМАЛНО Е !! НО ДА ИСКАШ 10 000 ЛЕВА ЗАПЛАТА ??? ТОВА Е ЛУДОСТ НА ИЗГЛАДНЕЛИ ЧАЛГАРИ !! ТАТКО ИМ –ПЕНСИОНЕРА РУМЕН ПЪК СИ ВЗЕМА ЕДНИ 15 000 НА МЕСЕЦ !! А ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА БАВНО МНОГО ИМ ПУКА !! СЛАВЧО ПЛЕШИВИЯ ДИС ДОРИ НЕ СЕ ПОЯВИ ?? КРАДЦИ ПРЕСТЪТПНИЦИ И МУТРИ СЕ МОБИЛИЗИРАХА . НАСТЪПИ ГИ ПРАВОСЪДИЕТО И ЦАЦАРОВ СИ ИСКА ДЪЛЖИМОТО !! А МУТРИЧКИТЕ ИСКАТ САМО ДА ЛАПАТ !! Е НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ !! ДОРИ КОГАТО ПОДЛОГА ПОМАГА !!

Плачи шифиоре! Плачи по-нагоре!

Борисов, няколко години без власт и ще разбереш кой е истински гербер и кой ти е приятел!!!

Бойко , сън не те лови!!! Бая имоти имаш да губиш, та толкова си се се натегнал за власт....

Такова чудо не е било от Татово време ..Боко ни върна в ерата на комунизма-тогава хората от централния комитет на партията бяха безгрешни и вечни, ай си кривнал или надигнал глава -тежко ти,както и сега ,с тази разлика,че Боко и компания са си изградили комунизма ,а простолюдеието-сиреч ние сме превърнати в крепостни селяни -"трай и бачкай и се радвай ,че Боко ти дава работа и жълти стотинки да не умреш от глад и криво-ляво да продължаваш мизерничкия си живот...и сега"кво"някой иска да му прави ревизия,ама неможе другари и другарки,как така?Че "кво"ще правим без тоя тиквун?Зер без него няма да съмне?Пълна пародия ,жалко и тъжно е,че в тази срамна Боковщина участват и стойностни хора/а може би не са чак толкова стойностни/,певци,артисти,раболепни журналисти ,медии и то /водещи,ама какво им е водещото-обслужващ персонал,боклуци,мисирки../как врякат в един глас,как си скубят косите и вайкат-ако случайно кумирът им падне в канала,как спират предавания само и само да видим тиквун как се пенляви по долни гащи, това си е най долна простащина,как допуснахме това...и ....освен отвращение какво друго може да изпита един нормален човек в една абсурдна държава?Какви журналисти са това-продажна сган,защо не го попитахте Боко къде са тия 800 милиона дето си ги търси Путин,коя е Мата Хари,каква е връзката му с къщата в Барцелона,за пробива в националната ни сигурност,нали сте "журналисти"...питайте..що мълчите и сумтите...защото ви е страх,защото сте обезличени,защото сте инструмент в ръцете на един самозабравил се ..айде "бегайте" да го снимате кат се..е" ,че то си е"голяма "новина...

Вторият мандат ще връчат на СЛАВУН...някъде след Великденските празници...:)) То в конституцията няма определен срок, а Конституцията трябва да се спазва!! Може да му го връча след 3-4 месеца,за да може Манолца да извади на бял кон...далаверите на Баце:)) Тъкмо за 3 месеца СЛАВУН трябва да си изясни...ще прави ли правителство,ще сваля ли обеци,ще въвежда ли задължителна татуировка за всеки пълнолетен гражданин!? Това са важни въпроси,които не търпят отлагане...СПОЛАЙ ВИ И УМНАТА!!

Не си си пил хапчетата тая седмица и ето резултата

Някои за 10 години управление не допуснаха нито една грешка и не носят никаква отговорност, а други вече носят отговорност още със стъпването си на политическата сцена.

За хаоса в дъжавата е виновен селския идиот Мунчо ..докато не бъде изгонен с ритници от Дундурков 2 ще става още по лошо

СЕГА КАТО ВИ СПРАТ КРАЖБИТЕ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ХАОС И РЕВ ЩЕ НАСТАНЕ.МУНЧО ЩЕ ВИ ОМАЙМУНЧИ!!!

Тези които избрахте ,единият,родители комунисти, какво правиха те едно време ,разпродадоха и окрадоха държавата. Разберете ,че който и да дойде на власт ,ще взема,но въпроса е колко.

Ей емигранта, спирай дрогата че виж какви глупости пишеш

И от ляво и от дясно ,сама плюнки,обиди и цинизми.Това не е форум а слово блудство ,достигащо драстични размери.По този начин на политиканстване ,няма да се стигне до никъде.В края на краищата ,за да се ориентираме ,как стоят нещата ,дайте да се разберем : Голословни твърдения не са необходими а ДОКАЗАТЕЛСТВА.До сега такива няма а само дрън-дрън граничещи с истерия а те са признак на безсилие.

ВИе ще сте виновни ако има иэбори утре всички от статуквото се коминисти от мая дончева атанасов христов бсп герб слави да не е луд да прави правителство с вашата подкрепа,правете си правителство и си продължавайте хорото докато ние хората ви търпим още

Баце, изборите беха на 4 Април бе, к'ъв един месец, к' ви пет лева? Целата ти работа е такава, говорене на едро отпред, кражби на едро отзад...

Не те искаме Баце, скрий се някъде, че затвора идва.

Щом така силно вика и обвинява, значи са го настъпили някъде

Хитрият селянин ще свърши зле. Това е ясно на всички.

От ИТН Излъгаха Тоз Прост Народ Класата си е класа

Първо, нали вие спечелихте изборите?! Не спирате да го натяквате. Защо някой друг да носи отговорност за следващите? Вторро. Много сте направили за София? А защо след всеки "ремонт" на улица в града, оствяте винаги по някоя незапълнена дупка? За да порасне от дъждовете и да има какво да се "ремонтира" пак след 6 месеца. Трето. Ако " новите лица" за кметове са толкова нови, колкото и "новите" министри, не ми ги хвали. Голям праз, че сте направили някакво си приложение за билетчета! Това всеки първокурсник в IT специалност може да го направи без пари. Колокото и да се хвалите, всичко, което сте"направили" няма да изкара и 5 години. Новите ви магистрали се рушат, а да не споменаваме колко пъти трябваше да се прави "ремонт" на Орлов мост. София не прилича по нищо на европейски град! Стига сте се хвалили. Все още няма достатъчно места в детските градини и училищата, но продължавате да позволявате никненето на нови квартали, нищо, че място дори за улици в тях няма.

Каквото и да говори тоя престъпник, ако не бяха крали с калинките толкова нагло и безогледно, България щеше да е 2 пъти по-добре от сега. Погледнете Румъния, която беше по всичко почти след нас, когато тоя дебелак дойде на власт и къде пред нас са сега. Да не говорим, че в държавата, която сътвориха тия предатели и престъпници нито някой иска да инвестира, нито да строи бъдещето за себе си и децата и внуците си. За огромно съжаление!!!

Боико, Боико, защо не си пуснеш една пенсия и да се занимамаш с внуците, а още се циганьориш? Живей си живота спокоино.

Защо ни занимавате с този труп? Новина ще бъде, ако е в затвора.

Борисов е маук

Няма такъв идиот като Слави Трифонов! Ще му лъсне задника като проговори! Но глупаците са тези дето гласуват за него. Накрая те ще го отнесат най-много!

Добре им го каза Борисов! Много ясно! Слави Трифонов е последния проект на ген. Любен Гоцев преди да отиде в пъкъла, от кръга “Монтерей” на бившата Държавна сигурност. А бъдещите служители на Чалгаря са млади образовани българи завършили престижни университети в чужбина от кръга “Милениум”, които са деца и внуци на червената номенклатура. Те са само поставени лица. Зад тях стоят истинските кукловоди на мафията- червените олигарси.

Ахахаха, а пък "депутатът Борисов" се на-ра и се отказа да носи каквато и да била отговорност. Признай си, че те мрази 90% от народа бе, изр-д

Типично за един арогантен и нагъл простак ! Преди му бяха виновни предишните, сега са виновни бъдещите, които дори още не са дошли ! Но никога за нищо не е виновен той - само той може, само той знае, само той заслужава ... Тъжна картинка ! Следва приземяване !

Ми иска да продължава да си краде.Кметовете редовно му снасят и това му харесва.2,5 милиарда потроши Томи интелигента за нищо, що и фандъчка да не се понапъне и след 50, 60 милиона можем да си купуваме билетче по телефона...урааа

Президента Радев е достатъчно умен човек и разбра, че тоя парламент няма да роди правителство. Затова им дава време да подготвят нещата за нови избори и да сменят не толкова Бойко, а да сменят досегашната система. И не Бойко създаде тая система, други я създадоха, а Бойко беше само за кукла на конци. Но Бойко не разбра това, защото е прост.

ГЕРБ е класи над башибузукът намърдал се в парламента

Е как - ПКП, цецка цачева, гошо тъпото, миро мършата, лъчо лъжата ... все интелектуалци намчело с еднокнижният "конграчюлейшънс" аристократ с пачки евро и кюлчета злато ... в чекмеджето, снимани от крва ! Класика ! Ниво ! Естетичност ! Пфу ...

Ти си едно голямо и миризливо лайно Борисов. От както се помня ,все някой ти е виновен за нещо. Само ти не. Ти си кретен. Ти си толуп Ти си мутра Ти си толуп Ти си мисирка Ти си банкенска проста путка Ти си крадец и убиец

Изражението на лицето му на снимката изглежда като да се е насрал....