17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можах нещо да разбера как ще живеем по-добре? Вие да-с тлъстите комисионни в джоба ,но ние сме и ще си останем все същите цървули докато сте на власт! Затова ОСТАВКА И ,айде" оди" си на Банкя да садиш картофи ,другарю Борисов!

Кацнал Бойко на трънка и започнал да дрънка....

Глупакът,след като извърши глупост, се оправдава,че това е било негов дълг-Бърнард Шоу.Така изчезват държави,защото няма приказен кит,върху който се крепи светът,а вина на народа издигнал на върха на властта казано по български МЕКЕРЕТА.

Колко по-добре ще живеем бе Баце! Та ти ни скъсА от добър живот. Направо се размазАхме от хубав живот! Това магистрали, това огромни пенсии, това саниране, това магистрали, това хъбове и хъбчета! Магистралите казах ли ги? По цял ден слушаме Шошана и пукаме шампанско Moet!

Сега очаквам най-накрая да вдигне заплатите. Хайде бе ББ,че ще дойде време ......да........ ама ............ Шоково и незабавно европийски заплати иначе си отивате.

да говори . Щели сме да живеем по-добре, хахаха, прилича ми на една манипулираща рекламна кампания по телевизорите, платена и организирана от "Америка за България", в която постоянно повтарят "Силата е в теб." И тва го говорят нон стоп на робите от окупираната от ФАЩ България, с 5-6 американски бази, оставена без производство, без промишленост, без селско стопанство, без армия и без хора !

Че той и сега си живее по-вече оат добре.Вместо да е в затвора за мутренските си години в силовите групировки (ИПОН, СИК..), той води за носа цяла държава!

"Най-важното сега е гражданите на всички страни на Балканите да разберат, че този договор не води до териториални претенции или бъдещи проблеми, а напротив - ще ни помогне да живеем заедно по-добре"

Нали нямаше да взимаш страна, бе ти, що се наричаш водач на народа? Или както кажат началниците?

Ъхъ... ще си делим историята, героите и събитията! Само парите няма ка кда си ги делим, щото и те като нас са цъфнали, че чак вързали!

прилича ми на оная песен цъфнал герб или нещо такова

Какво се случва като изкъпеш македонец - чист българин и малко мръсна вода !

Разбойници управляват България, разбойници управляват Европа и света !

Има ли по света някой, който да не знае какво е България?Това е държавата на МАФИЯТА,естествено е всеки да страни от нея. Това е държавата на абсурдите с най много бетон излят навсякъде където има природа с крадени пари,с най много луксозни возила,с най много полицаи работещи за престъпниците,с липса на правосъдие,с най беден и болен народ,с най неграмотни деца,с най некачествени храни.......неизброимо е всичко отрицателно тук,едно положително няма.

За съжаление, това което казваш е истина ! Проклети да са алчните престъпници, които управляват България и света ! Всички те са зомбита с общ господар - Рогатия !

Бог забавя, но не забравя ! Нека скоро Бог да ти въздаде, родоотстъпнико проклети !

а ние отново го духаме ,защото Борисов нямаше топки да ги накара да си признаят че са Българи,а сега беше момента

Както се очертава -Македония ,газов ХЪБ на Балканяка! Така Европа ще бъде диверсифицирана...

Недей подкокоросва макетата ! Ще вземат да дупчат за газ и ..през дупката да им изтече Охридското езеро.

Боко Тъпото да каже защо сме толкова зле в момента, а Сърбия и Македония без да са в ЕС, имат по-висок стандарт на живот от нас, защо строят истински пътища, защо ядат истинска храна и т.н. все неща, които отдавна ги няма в БГ?

Както се казва в една реклама: "Ми щото така!"

Е, що са калабичкате насам-натам? В ЕСа щебъдем наедно, заедно - в общи гащи ! ...Само дето онзи ,чехът взе, че ги изгори.

И за какво умряха, Даме,Гоце, Тодор и Ванчо, че дори и Яне?За какво умря Пито Гули?За какво, бе, антибългарино, двеста хиляди българи си оставиха кокалите да белеят на Вардара? За какво,бе, че почти няма семейство от западна България, което да не е почернено от тая пуста Македония? Безсрамник! Дано Господ да те гледа отгоре!

То бива, бива тъпотия , но чак до такава степен не бива.

нато ...Ще пратят макета и черногорци като миротворци в Донбас!?

Пътник си. Власт отново - на-най.

Какъв напън и накрая тиквата не го поканиха!

че там било като на сватба. Това да не е пазар за дини?

премиера днеска има почивен ден, едно мерси не знам дали са му казали по телефона, госпожа могерини беше, но защо не беше и другарката катерини, пълен провал

Борисов: Договорът между Гърция и Македония ще ни помогне да живеем по-добре Щом разчитаме на този договор да ни помогне да живеем "по-добре", значи държавата ни действително е излязла извън "релси".

всички ни се подиграват и за две стотинки не ни ебават, пълен външнополитически провал дори с новото име на македония меко казано сме изиграни унизени и наритани

Много симпатично старо мултфилмче. Едни такива сладки геройчета с шапчици и клюнчета. Добра анимация е имало на времето, не като сега. И старите огледала какви левенти са показвали само, а днес, уви, не са така свежи /огледалата/. Само читалищата, книгите и религията и църквата ще ни спасят, но ни едно не функционира вече и входът е хванал паяжина. За сметка на входовете за чалготеки и барове с консумация и пилон. И климата се промени, и ценностите се изместиха от полюсите си и сега не знаем кога ще настъпи краят, но той си идва и без нас.

как и защо ще живеем по добре не обяснява тиквата. Ха да ви е честито.

Не си го разбрал другаря генерал Тиквоний Борисов. Той иска да ни съобщи, че сега си живее добре, но утре ще живее още по-добре.

Сърбия е на световното в Русия, а ние сме с ценности ,по добре сме. Стандарта в Сърбия и Македония е по висок от този в България,с малко но по висок , пак сме по добре, на първо място сме в ЕС по измиране и ниска раждаемост, пак сме по добре.

Бате, не съ кахъри, ниъ ша опрайм работата!

Randall_Zwinge

Ша опрайте, ама кой ша ва хрантути...

...комисарите от ЕСа, ба!

Циглетата сами лапат!?

Как ще живеем по-добре с най-ниските доходи в Европа,с най-жалкото здравеопазване и най-голямата корупция.Полицейска държава, полицията е 2,5 пъти повече от армията.Нема такава държава! Да живее бай-.уй!!!

ГЕРБ е американска партия управляваща България

Борисов, жалка картинка си. Най-лошото е че не разбираш колко си вреден за България. Преди сто години около езерото Преспа са живели само българи и никакви други.

За какво ли се тепахме по чукарите?

Този е такъв калъф, че дори не осъзнава какво е направил и как за пореден път са го превърнали в посмешище /за справка, първият път - думите на Ердоган отпреди 3 дни за "Южен поток"; вторият път, Зайо, заради който Б.Б. скача на амбразурата, се направи, че не е подписвал договор с България и обяви Климент Охридски за македонец, а в Илинденското въстание участвали всякакакви други ,но не и българи./ Жалко,

Едно време бананите бяха кът, защото Бай Тошо ги изнасяше за СССР! А днес за всеки има бананче, че и допълнително щом му се услажда. Е, как да не живеем по-добре?

Кеф ти-лапкаш си го по малко, кеф ти мушкаш си го цял..в устата!.

Значи, смело може да се каже, че сме ,,бананова държавица,,?

Хубаво е от време на време да се показват тези мили коментари на този човек.Така ще е в крак с народната любов , която струи от всеки ред написан за него.

..та даже прелива и в любов към близки хора!?

Някои ще заживеят!.

Този като приказва, вярва ли си или иска нас да убеди?

ТО Е ЮНАК .А ЩО Е ЮНАК ТО Е Г-------НО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Е гласувал за ТОЗИ ГРОБ БЕ ???????????????КОИ!!!!!!!!!!!!!!!

ОФЦА МОЖЕ И НОВИ БАЗИ НА ФАЩ ДА ПОКАЖЕ КЪДЕ ДА НАПРАВЯТ ЧЕ ГОРКИТЕ КРАВАРИ НЕМАТ НИЩО ПО СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1АБЕ Е ИЗБРАЛ ТИЯ МЪРТВО РОДЕНИ ХОРА ДАНИ УПРАВЛЯВАТ????????????

Егати глупака. И как точно ще заживеем по добре.

Това множествено число включва само калинките от мравуняка ГЕРБ, не се нареждайте на тази опашка.

Вече толкова добре ви опознахме,че ако прочетеш коментарите ще се гръмнеш.Е изключам троловете

САМО ТОЗИ ГОЛОТОР НИ ЛИПСВА ТУКА!!!!!!!!!!!!1

В ЕС ?????????????????? това да не е поредната дивотия СУДЖУК БЕИ БАНКЯЛИЯТА?????????????????КАК ВИ МАКЕТА КАКВИ 5 ЛЕВА????КОИ Е БАЦЕ ЗНАХАРКАТА ЧЕ СЕ ПРАВЯТ НА НАЧАЛНИЦИ В ЕС???ТА ТЯХ НИКОИ НЕГИ СЛУША ПРОСТО ОТ ТОВА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НЕЩО МАИ СА ИЗПЕРКАЛИ ОТ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!МАКЕТАТА ЩЕ БЪДАТ В ЕС ТОГАВА КОГАТО СЛЪНЦЕТО ИЗГРЕЕЕЕ ОТ ЗАПАД ЗНАХАРКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

да каже, какво знае за партията „Единна Македония“ (да ви напомня нещо; сигерно е съвсем случайно), какви са целите й и най-вече, кой точно обучава активистите ѝ и в кои две държави става това?

Не се прави на "Минута е много" и "Стани богат", а кажи колко са членовете ѝ! Поименно...

Набира членската си маса между..сестри и братовчедки.

Боко Тъпото вярно е изключително тъп. Така ни разправяха как ще живеем много добре, по европейски, и след като влязохме в ЕС и НАТО. Да, малцина, близки до правителствата се облажиха с парите от еврофондовете, но за ограмната част от българите имаше само комбинация от три пръста, с преобладаващ среден. Тъпото е тъп, защото и македонците няма да заживеят по-добре - те в момента са си по-добре от българите, все още ядат истинска храна и строят истински пътища, но когато влязат в ЕС ще станат прошляци като нас. На ЕС им трябва територия да си пласира боклуците, а не жива икономика. Колкото до НАТО - не знам какво ще прави Македония там - в момента тя има повече летящи вертолети от нас - цели 2, самолети няма, боеспособна армия съща като нас няма. Заев е същия троянски кон като Тъпото, послушко, те затова и краварите го сложиха на власт и махнаха Груевски. Така, че Тъпото да не се опитва да се прави на умен, неслучайно го наричат Боко Тъпото, а да мисли кога през есента ще си подаде оставката! Анадънму, ага Боко?

е създадена партията „Единна Македония“ - да попречи на Македония да падне в капана на гнусния Запад. Целта на „Единна Македония“ е пълно интегриране с Русия с последващ от това небивал просперитет на държавата. Ще се къпят в богатство и благоденствие. Е, първо щели да бъдат избити „националните предатели“, според председателя на партията.

С такава цел беше създадена и партия герб - "ГастроЕгзофагеална Рефлукстна Болест" и вече 10 години имаме видими резултати. Скоро ще настигнем Македония по население, което е резултат от видимите и невидимите политики на герп.

Гледам фотото ,муцката на Борисов с играещите му очички и в мен се поражда усещането ,че той сам не вярва на себе си и подобрението на живота ни от споразумението между Ципрас и Заев.

са побеснели. Губят и Македония. На Балканите само едни сръбски главочи им останаха.

Пак си препасло на Козяк 16, ходи се издрискай някъде другаде!!!

То край охридското езеро все едни чукчи са налягали..пекът се!?

Е какво му беше на живота досега? По времето на 3 правителства си живеехме много добре - магистрали, молове, мостове ....какво повече да искаме?

Поздравления! Чувството ти за хумор е...неустоимо! Само ми кажи защо все още във всяко обяснение и "отчет" какво са направили и какво не, герберските калинки винаги хленчат и се оправдават я със Станишев, я с Орешарски или дори с Октомврийската революция! Смях до козирката!

Ами отговорът е много прост - имаме Октомврийска революция, имаме Станишев, имаме Орешарски, ... абе имаме и Ленин ама там нещата са по-сложни и затова никой не смее да се оправдава с него...

След подписаното споразумение между Гърция и Скопие ,Бойко гарантира ,че ще живеем по-добре.Това означава добро здравеопазване,сигурност ,справедлива съдебна система,образование ,наука ,повишение на заплати и пенсии до стандарта на Гърция до 2050 година.Радвайте се българи и честито ви помагането за по-нормален живот.Това е историческо постижение благодарение на Аз Бойко Методиев Борисов.