Коментари - Искров обещал да подаде оставка тази седмица | Днес.dir.bg

Искров обещал да подаде оставка тази седмица

Имаме ясно заявен ангажимент от Иван Искров, че ще подаде оставка тази седмица, обяви пред журналисти финансовият министър Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Искров обещал да подаде оставка тази седмица | Днес.dir.bg

Коментари

... "Искров обещал да подаде оставка"... друг път!

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

Трябва му време и Искров като Царя - втория мандат се съюзи дори с БСП/който го натирили след 09,09/ за да узакони и замаже !

Да ама не.

за мен този човек е за съд и евентуално за затвор.кои проспа,предизвика фалита на ктб?тои.кои говори глупости?(били изнесени 205 000 000 лв в чували!!)-пак тои.никои ли не си спомня?няма ли съд в тази държава?този човек е просто една мижитурка която лапа заплата и ходи до тоалетната друго не прави.от такива хора няма полза а само загуба.това е човек без чест и достоинство,напълно излишен предвид милиардите загуби които проспа.вирус.

добре де, тоя нищасник , защо го карат да си подава оставката. само на мен ли ми се струва, че е за затвора.като незнае каде са $$$ да влезе малко на топло та белкем му просветне.булгаря ще се управи като почене всеки да си носи отговорноста. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На този нещастник за неупражнен контрол за КТБ не му ли стигна 1 година кандардисване. Що за закони се приемат за да не може да се освободиш от такъв некадърник и ........................

В очакване на Годо....

Pesh0

А как ще си запали джапанките от българия в мига в който подаде оставка . И целия сват няма да го намети :)

kirchevo

Веднага след като я подаде да фаща самолета за Београд

Pesh0

да не е луд ................... той е демократично избран .

Обеща? Нека се надяваме да обещае, че ще се яви и пред съда.

МОЖЕ САМО ДА СВИВА УШИ И ДА СЕ МОЛИ НА ГАУЛАЙТЕРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ МОСКВА :)

Бисер Манолов петното да смени иван искров и готово...

ХОРА, КЪДЕ ЖИВЕЕМ? ПРЕСТЪПНИК 1, ЦЯЛА ДЪРЖАВА ГО ЧАКА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!!!!

Назад, назад, моме Калино

Ами, хайде де, бъди мъж.

Мека китка и мъж?...

Другари демократично прости мозъци, като изплюе камъчето Ванката да не се окаже че борсовия спекулант признат от цял свят е в дъното на цялата тази далавера както при Виденовото правителство с трите лева долара защото и сега имаше клатушкане на долара. Много се кефя като ви смъкват и последната риза от гърба.

... кефиш се, ама... да не се молиш после... да ти обуят поне някакви... гащи...

няма нужда от оставка.... този ше го заколят някъде... другият вариант е затвор..., ако иска да живее..

няма нужда от оставка.... този ше го заколят някъде... другият вариант е затвор..., ако иска да живее..

Е как се дава оставка ,като заплатата му е 100 000 лева на месец ,много ясно ,че ще протака копелето докрай

Сега като подаде оставка и Боеко Великолепний ще го подпука много яко .Няма да му се размине,че забаламосва цяла година държавата за КТБ.Ще го накажат да заеме поста дипломат на мисията ни или в Лондон ,или ще го зачукат чак в Париж със същата заплата,както взимаше и в БНБ.И нека да гние и да страда там докато му уври главата .

Да направят прозрачен конкурс и да изберат читав наместник. Тогава вече оставката на Искров ще е лесна работа.

Ами ако има деца и не може да си намери друга работа?

хич не го жали ,тоя толкова пара е откраднал,че няма да има нужда да работи до края на живота СИ

... защо говориш за края на живота му?!? - да не го заплашваш, а?

Не знам в каква държава живеем ама един от главните виновници за КТБ да му се моли целия държавен апарат да си подаде оставката ми се струва меко казано трагично. В същото време се молят и на Цв.Василев да си дойде ако иска. На Пеевски не смеят думичка да му кажат. Цацаров мълчи като риба, абе парите ги няма, престъпление и виновници няма. Ние май измислихме перфектното престъпление.

На такива пладнешки разбойници в Китай им забиват куршума в тила, а у нас той се гаври със всички. Как да бъде другояче, когато с него е главния прокурор и вся остальная сволочь. Опита на нашите разбойници, като този тъпанар е водещ и вероятно ще бъде изучаван в целия свят, как се крадат 4 000 000 000 лв. и се разсипва една от основните банки в страната. Само дето не успяха да сринат цялата банкова система, но ако продължаваме така да ги търпим и това ще направят. Ние от държава през 1989 г. вече сега сме само територия, пардон протекторат на САЩ и нас ни управляват специалистите от библиотекарския институт. Впрочем тоя взема 35 000 лв. на месец без другите екстри, за да съсипва банковата система на страната. За тоя не съд, ами въже трябва да му приготвят.

А Цацата няма ли да обещае да го вкара в панделата?!

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

Яд, смях, гняв, възмущение, но ме е страх тази невзрачна "искра+ да не ни подпали чергата!

А защо не сега, в този момент?

държавата се моли на един профанизиран крадец да си подаде оставката, а пък той обещавал... баси идио...

Този защо не е арестуван?

Хора, къде живеем? Вместо да е затворник 1 ние го чакаме да си подаде оставката!!!!!

е...ти и тапака си бе искров подаи я тази оставка не виздас ли че хората не те искат вече си прочетен весник

Чака платежната дата Човека. Така правят и тука нашите работници, с начално образование на село. Вземат парите и бегат!! Ама на село поне вършат работа и то за минимална заплата. Защо няма честни хора на висока длъжност у БГ-то??!!..

Каква оставка чакаме от този престъпник. Според мен тоя заслужава да бъде моментално арестуван, съден, и да върне взетите от него хиляди левове / 90/ заплата на месец през години, в които си е живуркал. Но за съжаление нямаме държава.

Егати фарса. Демек Искров казал: "Хайде от мен да мине, ще подам оставка." Неам думи...

И после обществото било незряло, щото нямало доверие в банките, банковия надзор и правителството, представлявано от Горанов. Правителство, което не може/иска да се справи с човек, носещ лична отговорност за 3.5 милиарда евро откраднати от България пари.

Защо никой не смее да пита - КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ И КЪДЕ ГИ ЗАНЕСЕ? Ако обикновен човек открадне 100 лв, то ще е полиция, разследващи, прокурори... А тук става на въпрос за 4 000 000 000 (пиша го нарочно цифром) и ....НИЩО! Ало, журналистите, защо не питате? Вчера на строеж на самия плаж, журналистите питат работниците, защо отливали там бетон? Защо не питат кмета, главният архитект, полицията, прокурора? Защото утре няма да ги има.

Колегите на раздяла: Спри, не си отивай, ще ни бъде тъжно. Ще ни бъде тъжно без нашите пари ... Не, не си отивай, ще ни бъде тъжно без нашите единствени пари.

ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ КОЙ НАЗНАЧИ ДВАМАТА ЛАЙНАРИ, ПЛЕВНЬО И БОКО. ЕДИНИЯ КОМСОМОЛЕЦ, А ДРУГИЯ КОМУНИСТ!!! ...И ИСКРОВ И ДЕБЕЛАКА ПЕЕВСКИ И ШУМКАРСКАТА ВНУЧКА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА И ДРУГАРКАТА СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА И ИВАН КОСТОВ И..... ОСТАНАЛИТЕ В НАШИЯ СПИСЪК ;)

Май много се изучихте от технологията на местан, да разтегля локуми от рода на "дръжте крадеца" за да изглежда, че не неговата партия го прави.

Този човек е за затвора, а ние го чакаме да подаде оставка...

Тъй де, да свърши месеца, че да си вземе поне заплатката от 35 бонки за цял месец, нали Иванчо? Пък после "благодарните" политици ще те изпратят и с подобаващи почести - кеш и в ордени! Крадливи некадърници!

Ivo

Информацията е за 90.000 лв. на месец.

Владкоуу, обещаното не е като даденото. Той и на Мендето обеща, ама... И тя ни обеща да го набие, ама...

Ха,ха.Тия вече много грубо се гаврят с хората. Искров, типичен апаратчик, некадърен, смотан...и нагъл. До това доведоха 70 години комунизъм. То не става за овчар, ама нали е на син на Пешо Миткин- шофьора на тато , ние че го направим Банкер!!! Ти го гониш , то те гледа нагло и вика: "ЧЕкай сега! Не моа още да си ода! Требе да назнача синот за заместник!!!"

... без заплата - това е УЖАСССС! Това са цели 270 хил. лева! Този бандит заслужава да поживее малко с макс. пенсия от 840 лв. със заболяванията на тези, които са я придобили с честен труд.

ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРА!

Днес на спирката пред МОЛ София активист на БКП разправяше, като очевидец колко са зли американците, хвърляли от самолети детски играчки - бомби. И колко невинни души загинали в тази война. Не се умориха да ЛЪЖАТ!

Той обеща същото преди един месец. Също преди една година. Такива мижитурки нямат морал и достоинство да извършат такъв акт. Той всяка вечер пита жена си какво да направи?

Още една заплата от 30 хил. лева !

И внимавайте да не го засегнете този крадец.може да си подаде,ама може и да не си подаде.В каква държава живеем углавни престъпници да ни управляват.За каква работа тази мъ..а получава заплата.

Не се косете,бре хора!Някой каза, че това бил най-новият миц!

Най ме е яд като кажат, че фонда за гарантиране на вземанията е покрил пасивите на КТБ! Какъв фон, бе лицемери, българите пак опраха пешкира! А мисля , че по закон този фонд трябва да набира средства от банките, които да управлява и когато една банка фалира или е в затруднение да я финансира! Това си беше меко казано пладнешки обир!

Това е така ама на Запад. Тук народа плаща масрафа на банките. Де се е чуло и видяло на Запад да теглиш пари от дебитна карта (лична не фирмена) и да ти вземат такса. В Б-я обаче хората си плащат и си мълчат. Такса да ти разгледат молба за кредит и да ти кажат не. Затова народа плаща на банкерите, а не обратно. Така ги научихме.

Коментари - Искров обещал да подаде оставка тази седмица | Днес.dir.bg

Искров обещал да подаде оставка тази седмица

Имаме ясно заявен ангажимент от Иван Искров, че ще подаде оставка тази седмица, обяви пред журналисти финансовият министър Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Искров обещал да подаде оставка тази седмица | Днес.dir.bg

Коментари

... "Искров обещал да подаде оставка"... друг път!

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

Трябва му време и Искров като Царя - втория мандат се съюзи дори с БСП/който го натирили след 09,09/ за да узакони и замаже !

Да ама не.

за мен този човек е за съд и евентуално за затвор.кои проспа,предизвика фалита на ктб?тои.кои говори глупости?(били изнесени 205 000 000 лв в чували!!)-пак тои.никои ли не си спомня?няма ли съд в тази държава?този човек е просто една мижитурка която лапа заплата и ходи до тоалетната друго не прави.от такива хора няма полза а само загуба.това е човек без чест и достоинство,напълно излишен предвид милиардите загуби които проспа.вирус.

добре де, тоя нищасник , защо го карат да си подава оставката. само на мен ли ми се струва, че е за затвора.като незнае каде са $$$ да влезе малко на топло та белкем му просветне.булгаря ще се управи като почене всеки да си носи отговорноста. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На този нещастник за неупражнен контрол за КТБ не му ли стигна 1 година кандардисване. Що за закони се приемат за да не може да се освободиш от такъв некадърник и ........................

В очакване на Годо....

Pesh0

А как ще си запали джапанките от българия в мига в който подаде оставка . И целия сват няма да го намети :)

kirchevo

Веднага след като я подаде да фаща самолета за Београд

Pesh0

да не е луд ................... той е демократично избран .

Обеща? Нека се надяваме да обещае, че ще се яви и пред съда.

МОЖЕ САМО ДА СВИВА УШИ И ДА СЕ МОЛИ НА ГАУЛАЙТЕРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ МОСКВА :)

Бисер Манолов петното да смени иван искров и готово...

ХОРА, КЪДЕ ЖИВЕЕМ? ПРЕСТЪПНИК 1, ЦЯЛА ДЪРЖАВА ГО ЧАКА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!!!!

Назад, назад, моме Калино

Ами, хайде де, бъди мъж.

Мека китка и мъж?...

Другари демократично прости мозъци, като изплюе камъчето Ванката да не се окаже че борсовия спекулант признат от цял свят е в дъното на цялата тази далавера както при Виденовото правителство с трите лева долара защото и сега имаше клатушкане на долара. Много се кефя като ви смъкват и последната риза от гърба.

... кефиш се, ама... да не се молиш после... да ти обуят поне някакви... гащи...

няма нужда от оставка.... този ше го заколят някъде... другият вариант е затвор..., ако иска да живее..

няма нужда от оставка.... този ше го заколят някъде... другият вариант е затвор..., ако иска да живее..

Е как се дава оставка ,като заплатата му е 100 000 лева на месец ,много ясно ,че ще протака копелето докрай

Сега като подаде оставка и Боеко Великолепний ще го подпука много яко .Няма да му се размине,че забаламосва цяла година държавата за КТБ.Ще го накажат да заеме поста дипломат на мисията ни или в Лондон ,или ще го зачукат чак в Париж със същата заплата,както взимаше и в БНБ.И нека да гние и да страда там докато му уври главата .

Да направят прозрачен конкурс и да изберат читав наместник. Тогава вече оставката на Искров ще е лесна работа.

Ами ако има деца и не може да си намери друга работа?

хич не го жали ,тоя толкова пара е откраднал,че няма да има нужда да работи до края на живота СИ

... защо говориш за края на живота му?!? - да не го заплашваш, а?

Не знам в каква държава живеем ама един от главните виновници за КТБ да му се моли целия държавен апарат да си подаде оставката ми се струва меко казано трагично. В същото време се молят и на Цв.Василев да си дойде ако иска. На Пеевски не смеят думичка да му кажат. Цацаров мълчи като риба, абе парите ги няма, престъпление и виновници няма. Ние май измислихме перфектното престъпление.

На такива пладнешки разбойници в Китай им забиват куршума в тила, а у нас той се гаври със всички. Как да бъде другояче, когато с него е главния прокурор и вся остальная сволочь. Опита на нашите разбойници, като този тъпанар е водещ и вероятно ще бъде изучаван в целия свят, как се крадат 4 000 000 000 лв. и се разсипва една от основните банки в страната. Само дето не успяха да сринат цялата банкова система, но ако продължаваме така да ги търпим и това ще направят. Ние от държава през 1989 г. вече сега сме само територия, пардон протекторат на САЩ и нас ни управляват специалистите от библиотекарския институт. Впрочем тоя взема 35 000 лв. на месец без другите екстри, за да съсипва банковата система на страната. За тоя не съд, ами въже трябва да му приготвят.

А Цацата няма ли да обещае да го вкара в панделата?!

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

Яд, смях, гняв, възмущение, но ме е страх тази невзрачна "искра+ да не ни подпали чергата!

А защо не сега, в този момент?

държавата се моли на един профанизиран крадец да си подаде оставката, а пък той обещавал... баси идио...

Този защо не е арестуван?

Хора, къде живеем? Вместо да е затворник 1 ние го чакаме да си подаде оставката!!!!!

е...ти и тапака си бе искров подаи я тази оставка не виздас ли че хората не те искат вече си прочетен весник

Чака платежната дата Човека. Така правят и тука нашите работници, с начално образование на село. Вземат парите и бегат!! Ама на село поне вършат работа и то за минимална заплата. Защо няма честни хора на висока длъжност у БГ-то??!!..

Каква оставка чакаме от този престъпник. Според мен тоя заслужава да бъде моментално арестуван, съден, и да върне взетите от него хиляди левове / 90/ заплата на месец през години, в които си е живуркал. Но за съжаление нямаме държава.

Егати фарса. Демек Искров казал: "Хайде от мен да мине, ще подам оставка." Неам думи...

И после обществото било незряло, щото нямало доверие в банките, банковия надзор и правителството, представлявано от Горанов. Правителство, което не може/иска да се справи с човек, носещ лична отговорност за 3.5 милиарда евро откраднати от България пари.

Защо никой не смее да пита - КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ И КЪДЕ ГИ ЗАНЕСЕ? Ако обикновен човек открадне 100 лв, то ще е полиция, разследващи, прокурори... А тук става на въпрос за 4 000 000 000 (пиша го нарочно цифром) и ....НИЩО! Ало, журналистите, защо не питате? Вчера на строеж на самия плаж, журналистите питат работниците, защо отливали там бетон? Защо не питат кмета, главният архитект, полицията, прокурора? Защото утре няма да ги има.

Колегите на раздяла: Спри, не си отивай, ще ни бъде тъжно. Ще ни бъде тъжно без нашите пари ... Не, не си отивай, ще ни бъде тъжно без нашите единствени пари.

ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ КОЙ НАЗНАЧИ ДВАМАТА ЛАЙНАРИ, ПЛЕВНЬО И БОКО. ЕДИНИЯ КОМСОМОЛЕЦ, А ДРУГИЯ КОМУНИСТ!!! ...И ИСКРОВ И ДЕБЕЛАКА ПЕЕВСКИ И ШУМКАРСКАТА ВНУЧКА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА И ДРУГАРКАТА СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА И ИВАН КОСТОВ И..... ОСТАНАЛИТЕ В НАШИЯ СПИСЪК ;)

Май много се изучихте от технологията на местан, да разтегля локуми от рода на "дръжте крадеца" за да изглежда, че не неговата партия го прави.

Този човек е за затвора, а ние го чакаме да подаде оставка...

Тъй де, да свърши месеца, че да си вземе поне заплатката от 35 бонки за цял месец, нали Иванчо? Пък после "благодарните" политици ще те изпратят и с подобаващи почести - кеш и в ордени! Крадливи некадърници!

Ivo

Информацията е за 90.000 лв. на месец.

Владкоуу, обещаното не е като даденото. Той и на Мендето обеща, ама... И тя ни обеща да го набие, ама...

Ха,ха.Тия вече много грубо се гаврят с хората. Искров, типичен апаратчик, некадърен, смотан...и нагъл. До това доведоха 70 години комунизъм. То не става за овчар, ама нали е на син на Пешо Миткин- шофьора на тато , ние че го направим Банкер!!! Ти го гониш , то те гледа нагло и вика: "ЧЕкай сега! Не моа още да си ода! Требе да назнача синот за заместник!!!"

... без заплата - това е УЖАСССС! Това са цели 270 хил. лева! Този бандит заслужава да поживее малко с макс. пенсия от 840 лв. със заболяванията на тези, които са я придобили с честен труд.

ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРА!

Днес на спирката пред МОЛ София активист на БКП разправяше, като очевидец колко са зли американците, хвърляли от самолети детски играчки - бомби. И колко невинни души загинали в тази война. Не се умориха да ЛЪЖАТ!

Той обеща същото преди един месец. Също преди една година. Такива мижитурки нямат морал и достоинство да извършат такъв акт. Той всяка вечер пита жена си какво да направи?

Още една заплата от 30 хил. лева !

И внимавайте да не го засегнете този крадец.може да си подаде,ама може и да не си подаде.В каква държава живеем углавни престъпници да ни управляват.За каква работа тази мъ..а получава заплата.

Не се косете,бре хора!Някой каза, че това бил най-новият миц!

Най ме е яд като кажат, че фонда за гарантиране на вземанията е покрил пасивите на КТБ! Какъв фон, бе лицемери, българите пак опраха пешкира! А мисля , че по закон този фонд трябва да набира средства от банките, които да управлява и когато една банка фалира или е в затруднение да я финансира! Това си беше меко казано пладнешки обир!

Това е така ама на Запад. Тук народа плаща масрафа на банките. Де се е чуло и видяло на Запад да теглиш пари от дебитна карта (лична не фирмена) и да ти вземат такса. В Б-я обаче хората си плащат и си мълчат. Такса да ти разгледат молба за кредит и да ти кажат не. Затова народа плаща на банкерите, а не обратно. Така ги научихме.