Близо 5 г. затвор за турски тираджия, убил съпрузи край Лесово

При катастрофа пострада и 3-годишното дете на загиналите Кънчо и Галина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5 г!!!?.тия съдии в кой свят живеят бе..убиват цяло семейство без вина, 5г и пито платено..това ако е в турция дали ще е такава мека присъдата..Отвратштелна държава и закони само в полза на престъпността..Адвокатите пък щяли да протестират срещу лошите условия в арестите..от какъв зор,пълно безумие..

За Двама мъртви 5 години ,за едно куче 1 година ,в каква държава живеем

Много са го осъдили ,ако беше циганин щяха да го пуснат да си ходи .

НЕ го е съдила съдийката Недялка Николова Нинова. Помните ли как пусна Фарук Бекташ с един хвъррчаю и флашив лист хартия?

А шофьора наличен ли е? Имам спомен, че се укри, или бъркам!

Нарушава правилата за движение причинявайки тежка катастрофа при която загиват двама души,а други двама ранени.И за всичко това получава само някакви си 4 години и 8 месеца затвор!?! И като за капак присъдата "подлежи на касационно обжалване и протестиране" при върховният съд!? Браво на голямото ни правосъдие,че отново се грижи за извършителите да отърват кожата от истинска присъда!Докато реве,че е претрупано с работа и има малки заплати!?

Бог да ме пази от българското правораздаване!

tonk11

Пожелавам на съдиите да го срещнат същия тоя на пътя след 6.5 години. Ама да не ги убива. Само да ги потроши ама много качествено.

да е точно тоя шофьор.има много тирове с подобни престъпни поведения .

Вие Съдии български , Българите ги нямате за нищо ! Какви 5 години за два човека Убити по най-жестокия начин , вие имате ли родители ,деца че сте така жестоки към Българския Народ ????

Трябва да лежи доживот.

просто го гръмнете.

Е тва е справедливо. Дали съдиите са безсмъртни в колите си...