Близо 5 г. затвор за турски тираджия, убил съпрузи край Лесово

При катастрофа пострада и 3-годишното дете на загиналите Кънчо и Галина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тва е справедливо. Дали съдиите са безсмъртни в колите си...

просто го гръмнете.

Трябва да лежи доживот.

Вие Съдии български , Българите ги нямате за нищо ! Какви 5 години за два човека Убити по най-жестокия начин , вие имате ли родители ,деца че сте така жестоки към Българския Народ ????

tonk11

Пожелавам на съдиите да го срещнат същия тоя на пътя след 6.5 години. Ама да не ги убива. Само да ги потроши ама много качествено.

Бог да ме пази от българското правораздаване!

Нарушава правилата за движение причинявайки тежка катастрофа при която загиват двама души,а други двама ранени.И за всичко това получава само някакви си 4 години и 8 месеца затвор!?! И като за капак присъдата "подлежи на касационно обжалване и протестиране" при върховният съд!? Браво на голямото ни правосъдие,че отново се грижи за извършителите да отърват кожата от истинска присъда!Докато реве,че е претрупано с работа и има малки заплати!?

А шофьора наличен ли е? Имам спомен, че се укри, или бъркам!

НЕ го е съдила съдийката Недялка Николова Нинова. Помните ли как пусна Фарук Бекташ с един хвъррчаю и флашив лист хартия?

да е точно тоя шофьор.има много тирове с подобни престъпни поведения .

Много са го осъдили ,ако беше циганин щяха да го пуснат да си ходи .

За Двама мъртви 5 години ,за едно куче 1 година ,в каква държава живеем

5 г!!!?.тия съдии в кой свят живеят бе..убиват цяло семейство без вина, 5г и пито платено..това ако е в турция дали ще е такава мека присъдата..Отвратштелна държава и закони само в полза на престъпността..Адвокатите пък щяли да протестират срещу лошите условия в арестите..от какъв зор,пълно безумие..