Белгия прекратява мандата на посланика си в Сеул заради скандално видео със съпругата му  

Жената получила инсулт и отказала да дава показания заради дипломатически имунитет, но той й е отнет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-добре късно отколкото никога, нали ? тоест нашето крадливо Ленче , настояща достойна активистка на Атлантическия клуб и отколешна демокраДка, не0либерастка и клептоманка също може да бъде поразпитана и санкционирана давността за престъплейницата й не е изтекла още, нали ?

Европейски ценности сър!

Белгийците в не чак толкова далечно минало са били най жестоките колонизатори. Също така не са галели и собствените си граждани. Всеизвестна е картината на Репин "Бурлаки на Волге" Това което е било на Волга е като развлечение сравнено с действителността покрай канала до Гент. И тези хора ни учат на морал.

Ах, Елена 2.

Белжик житани!

Имало и по-зле от нашата евроатлантическа крадла...

Белгия прибира посланик заради крадливата му жена, а у нас ежедневно показват крадливата Елена Поптодорова, която неуморно ни наставлява и ръси морал по американската си "фабрична" настройка.

На нея фабричната й настройка е руска,

След ъпдейт, вече е американска.

Добре,иране на тленни одтанки че не се е слуило в Пхенян, защото нямаше да има отзоваване, а уреждане прибиране на тленни останки.

Е , онази нашата кокошка кралете от магазини по летищата . Ей не можете ни стигна...

Ленчето обаче не може да получи инсулт, тъй като той засяга мозъка....

Е той какво е виновен човекът?

Жената умрела от скука, решила да разнообрази ежедневието си. От де да знае, че ше прецака мъжа си, че и себе си така гадно...

Явно и в Белгия са се ДОМЪКНАЛИ някакви араби и негри и техни помагачи- МИтьо-вци, мангали... Всеки трябва да ги трепе такива, за да има държава...

Ае, статията не е за общаци и чистачи, ве, малоумник! Посланик в Сеул, това е Южна Корея, ако не си наясно. Жалките опити да оправдаете западната измет, намеквайки че нек'ви близкоизточни бекове, изкярили паспорти от западни държави, правят мизериите, просто няма как да минат тоя път.

едни посягат към дрехи, други-към кремчета... Всеки според предпочитанията си...

Имаше една снаха на член на Политбюро. Съпругът и беше Филип Боков. И тя бодро крадеше докато не ги изгониха.

Хубаво, че си спомняш нашите мизерници. Но, както събитията показват, великите "западняци" са същата утайка.

Тези за нагли като лайнометите на Тулупа, който когато няма аргументи и не иска да изпусне властта за да си краде на корем, праща еничари да пребиват мирно протестиращи хора

Не разбирам какво отношение има към случая посланника, освен ако той не се е опитал да прикрие жена си, което едва ли е така, тъй като самата тя се е ползвала с имунитет ???

се пише с ЕДНО Н.... Ограмотявайте се!

То е като сенник

Малий колко си простт!

Майко мила, това е самозабравила се тьотка

Имам един въпрос, как след като Южна Корея възниква 1948 г., а днес е 2021 г., как сега Белгия може да празнува 120 г. от установяването на дип-отношения с Южна Корея? За електората 2021-120=1901 и 1948+120=2068

Тогава възниква Северна Корея. През 1897 година е обявено създаването на Корейска империя, чиято наслидница, най-малкото според факта, че повече от 2/3 от населението остава в южната част след разделението, е Южна Кория.

След като империята се разделя - без значение са пропорциите - ако не е записано изрично, коя част е наследник на империята с всички активи и пасиви, е необходимо или двете да се броят за наследници, или и двете да се броят като новообразувани!

Корейската империя е ликвидирана през 1910 г. от Великата Империя на Изгряващото Слънце Нипон, известна сред западните-варвари гайкуджин като Japan или Япония. Банзай!

Нашата Елена Поптодорова поне не ги беше шамарила . Ако това е някакво “предимство” в случая ?

Това е просто "смекчаващо обстоятелство " - Иначе НАГЛОСТТА на т.н. " дипломати " КРИЕЩИ се зад "имунитета" си е една и съща , особено ако са си ПРОСТАЦИ по ПРИРОДА и ПРИЗВАНИЕ , а такива съвсем НЕ липсват както в Бг така и по света !!!! Само защото направиха Брюксел " столица " на ЕС , за да могат Германците да замажат заробването на Европа под техен контрол , не означава че Белгийците са по различни Ганьовци от нас !!!

НО ПРОСЪЛЖАВАТ ДА ДАВАТ АКЪЛ ПО МЕДИИТЕ...

Ето че и белгийците се резилят, но се прикрива по новините.

Приятелка на бай тошовата преводачка?