Байдън за губернатора на Ню Йорк, обвинен в секстормоз: Би трябвало да се оттегли

"Никого не съм докосвал по неподходящ начин", отрече Андрю Куомо. Негови служителки обаче искат импийчмънт

Обратно в новината

Коментари - Байдън за губернатора на Ню Йорк, обвинен в секстормоз: Би трябвало да се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До "пффф" - Тъпичка си баце и само ти знаеш колко..Уф извинявай, надцених те:))

Наближава новия модел на айфон и джендърките трябва кинти от някъде да вземат. А и е добър ПР. В днешните либерални времена, ако си направиш #metoo пост в туитър, ще ти платят солидно за да те покажат в ефир. Ако е грамотна може и книга да изфантазира нещо.

Да,Куомо е демократ, от техните, но Джо сега имат нови "ценности" и е обещал поста, разбира се на жена, черна, ако е и lgbt-лесби като чикагската съвсем е улучил, налял е парички на митутките и те действат по въпроса, още "жертви" ще изкарат като им плащат особено с нашите данъчни пари. Така че ще гледаме скоро някоя нова и цветна кметица.Тя разбира се няма да дава интервюта на бели журналисти, ще сложи на важните постове само жени, и от нейния цвят и прочие, либерасти, сър.

Що ДА не сложи жени, досега слагаха мъже на важните постове

на тоя калитар каква реклама му правиха, даже му дадоха награда ЕМИ. Сега за едно пощипване на някой дебел г-з, ще се сбогува с политическата кариера. Друго си беше едно време с Моника Блуински и чичо Бил с кубинската пура ....

БайГън дали въобще е разбрал за какво става дума? Той, завалията, по стъпалата трудно се катери, в коридорите се губи, речите му са тотален виц, а ориентацията му е отдавна пълен провал... Така че, надали знае за този губернатор, а и да са му казали, сигурно го бърка с японския император или украинския президент..., все му е едно и също, стига да не оплете съвсем конците...

бързо в токио на тепиха с таибе

"Самият губернатор е категоричен, че не е вършил нищо нередно." Да нищо нередно, както и нямаше нищо нередно да заповяда старческите домове да бъдат запечатани до изкарването на всичките им обитатели в чували за трупове. От друга страна не очаквах че Джо няма да подкрепи губернатора след като е от демократите!? Но пък може и да е забравил този факт или просто губернатора вече е неудобен след като всичко казано от Джо е написано предварително от друг!?!

Тоя е техен човек ама се дънни много особено с 'кризата'

ЯВно не е удобен на някого, губернато е доста в час и управлявше кризата като за пример. Няма как да знаем истината но има добър шанс да е натопен. Особено с това подмятане "трябва да се оттегли".

КОЙ СИ ТИ, БЕ ПЕДЕРУНГЕЛ, МНОГО ДОБРЕ ГИ ЗНАЕШ НЕЩАТА, ДА НЕ ТЕ ЛЮБИЛ И ТЕБ?

Тоя е техен човек ама се дънни много особено с 'кризата'

Време е бумерангът, метнат като го.в.но по вентилатор, да полети към чутурите на злоупотребяващите от #me too. Жалко за светът, който упорито отказва да разчита знаците.

Тръгна то. MGTOW, движението "червено хапче"... Пълно е в туба с видеота дето разни скучубри питат "къде изчезнаха свестните мъже?". Бих казал, че ще го ядат, ама то това е, че скоро никой няма иска да им го даде, освен разни "чук и бег" куражлии. Да не говорим, че в страните където със закон зсбраниха тестовете за бащинство числото на сключваните бракове рязко спадна. Интернет е благословия. Има описани всякакви трикове - как се ходи на среща за да им бъде платена вечерята на ресторанта примерно и подобни. Как разликата между тормоз и флирт зависи от това доколко мъжът е богат или хубав... Половината бракове така или иначе се разпадат и при развода мъжът е почти винаги прее... Ами Нео се събуди от матрицата.

В Белия дом са ставали още по-значими неща от сексуален характер. Но нито Клинтън, нито Кенеди са подавали оставка. А Линдън Джонсън е секс шампиона на Белия дом. Историята на Куомо е слаба и недоказана

Да, при подобни обвинения би следвало да се оттегли и да си търси правата в съда. Поне едно време политиците, когато все още имаха някакъв морал, така правеха. Но също така и Байдън трябва да се оттегли при съмнения за старческа деменция или да опровергае по най-бързия начин слуховете, а той нищо не прави по въпроса.

На бай Дъно старческата деменция му е най-малкият проблем. Справка: изнесените милиарди от Украйна.

Тоя не беше ли запален либераст ? То накрая все така става. С твоите камъни по твоята глава.

Спецов!

Върви някакво ТВ шоу тип въпроси - оговори и два отбора се състезават. Водещия: И така отговора на господин Петров е правилен, но точките отиват при господин Иванов, защото той първи даде отговор и също така го изкрещя много по-силно от господин Петров! И така минаваме към втори кръг на играта "Фактите нямат значение!". Защо все пак не опишат подробно в какво се е състоял сексуалния тормоз. Искам да се ориентирам, щото могат да ме обвинят и мен, щото колектива ми е смесен.

То вече да те е страх едно цвете да подариш на колежка, да се усмихнеш, да кавалерстваш, да й отвориш врата, да я поканиш на танц при празнуване, да я закараш до дома й, да я изпратиш... Явно правилното е да я зарежеш като куче и оставиш сама да се оправя в тъмното, да седиш като пукъл и да гледаш в земята, да танцуваш сам и показваш пълно безразличие и социопатия. Това са либерастките норми за поведение на хетеро мъжете. Виж, ако се решиш да налетиш на колега, о това е друга бира. Това е свръх либерастка ценност, тук никой за никакъв сексуален тормоз няма да те обвини. Напротив, ще те поощрят...И ще те дадат за светъл пример. Да е...либерастката ви извратена перверзия !

Ех, горкия той! Свестен, пък не може да го покаже и не го ценят! И всичката тая мъка дето я изписа е за това колко жените ще загубят, че ти не можеш да им обръщаш внимание, нали? :))) Кога глупаците ще разберете, че жена може и с мръсен виц да я свалиш, но не винаги, не навсякъде и не всяка... Цветя тръгнал да подарява на колежките... Като си от тия дето си личи, че иска да получи нещо в замяна, естетсвено, че няма да ти искат цветята и по-добре да стоиш забил поглед и да не правиш нищо, което не е свързано с работата.

Има една модерна притча за пича дето отива на паркинга при една и аха да си отвори устата и тя вика "имам си приятел". А той и показва спуканата й гума на колата. И тя моли за помощ, а той казва "имам си приятелка".

Тоя Куомо трябва да бъде съден за оставяне на болни от ковид в старчески домове(убийство) не за тормоз

Да https://www.dailysignal.com/2021/08/02/accountability-not-clear-for-cuomo-in-new-yorks-covid-19-nursing-home-deaths/

Тези глупаци копаят дъното! Всяка шахматния може да те издържи!

Да отива при брат си в CNN, да си разпространяват на воля обективна журналистика, плурализъм и свобода на словото в стил Маркс, Мао, Маркузе...

Корумпето Байдън ще се изказва за други. Да каже как като вице, за да осигури държавна подкрепа от САЩ на Украйна, направи сина си директор на газонефтена компания там, че през врътки да краде милиони долари.

Свършен си уважаеми. Такива са времената. Щом служителката го казва, край.