Бащата на студента убиец в Перм: Непрекъснато стоеше пред компютъра (видео)

По всичко личи, че става дума за някакви отклонения на младежа, който е извършил тези убийства, каза говорителят на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Бащата на студента убиец в Перм: Непрекъснато стоеше пред компютъра (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обработен е психологически от специалисти и е извършил нападението. 100% съм сигурен че ще открият интересна кореспонденция с въпросния "някой си"!

В България пък същите олигофрени седят пред интернет и после нападат ваксинационни пунктове и анитваксърстват. Интернета е опасна работа, особено гарниран с прост народ

Момчетуй приелу наркуманскити ценности и по примера на задокеанскити си ментори сай пумислел за Батман. Навалнист Цър.

Ама мноого агресия, да не станеш като тоя от клипа?

Тоя все едно играе Counter Strike или Crisis, ама с живи хора. На тоя дето падна до вратата му направи headshot. Направо мамата си трака

Да си спимним и случая със стрелбата и убитите в джамия в Нова Зеландия. Сега случаят е подобен с обратен знак. Очакваше се нещо такова.

Вражеска империалистическа диверсия?

Лично Бин Ладен и Ал Кайда.

Как може да оставят подобно видео в Youtube ?? Лицата на хора се виждат доста ясно. Горките им близки. И мир на праха на загиналите. Трагедия

ЦРУ, Ми-6 ... възможните подбудители не са много!

Въобще не искам да го гледам като знам, че е наистина.

С тая каска съвсем се е вживял. Като те срещне, дори няма време да си кажеш молитвата, въй.

Руска кочина

КГБ е объркало таргета и е обработвало мюсулманин без да се сетят да попитат в коя държава е.

Мда.. То и Иван Грозни, и Ленин, и Сталин са висяли пред компа по цял ден...

Ако създадат Концентрационни лагери за неваксинирани, точно фанатици като тебе биха станали надзиратели и палачи там.

Всички се сещаме какво е правил на компютъра по цял ден. Играл е на американските игри със стрелба. После е решил да повтори "подвига" на американските си идоли, които убиха десетки студенти в един университет, което стана мода после...

Така е - пак са виновни американците! :) :) :) Преди компютърните игри, Сталин не се беше и сетил да избива хора с милиони! :) :) :) Как може да сте такива малоумници?! Сган!

Не са виновни, но иначе само Сталин да беше избивал милиони.. И двамата сте еднакво крайни.

Щом има и шофьор е ясно, че става въпрос за организиран тероризъм - ислямски джихад. Не виждам защо трябва да се крият тези неща. И на Запад се опитват да ги крият, уж било лудост, сега и руснаците се правят на ударени. Не трябва да си затваряме очите за тази заплаха!

Така е в Русофилия.... га се смеехте... сега ви се връща...

Платен русофобски педераст.

"...Непрекъснато седеше пред компютъра..." Шефе имаш ли рибки? Не! Ахам, значи си п....!

... щом е кутията е квадратна и черна, значи в нея има нещо кръгло и оранжево, а щом е кръгло и оранжево, значи е портокал. Ей, пе@#$&Ст, я да връщаш кравата на Бай Генчо.

Коя? Седенето пред компютъра?

А ако не бяха, щяха да станат видни представители на западния хуманизъм като Хитлер, Наполеон, Торкемада и Труман.

И Алма Ата днес накакъв се разгърмял, ама там са минали само с 5 човека. Съвпадение ...

Поредният инсел.

Не е нужно да го трепат или дават на народа да го разкъса , много лесно ще му е , Господ ще го съди , трябва наказание предлагам да го сложат в металургичните заводи да мета руда в пещите там облъчването първо ще му вземе зъбите и после ще си замине в адски мъки ....

Жалко за жертвите! Тук обаче трябва да се зададе въпрос към българските русофили: "Абе и в Русия ли стават такива работи?" Щото си спомням едни писания при такива инциденти в САЩ!

Нито е педераст нито е платен!

Така де! Според умствения багаж и изказването! Па и културно!

100% е ваксиниран и е хванал линеен сигнал по 5джи-то .... изпълнил е заповед 66 .... не съм робот

АЗ НЕ СЪМ ФАНАТИК, ПРОСТО НЕ ИСКАМ, ЗАРАДИ НЕВАКСИНИРАНИ ОЛИГОФРЕНИ ПАНДЕМИЯТА ДА СЕ ТОЧИ ОЩЕ ГОДИНИ. АНТИВАКСЪРИТЕ СТЕ ПРОСТО ГЛУПАЦИ. ОРДА МАЛОУМНИЦИ ПО ВЛИЯНИЕТО НА ИНТЕРНЕТ И НИЩО ПОВЕЧЕ.

Щом е "прекарвал цялото си свободно време пред компютъра" значи е чел всички коментари от троловете в ДИР-а и след определено време е врътнал шайбата и му е прекипяло. Възможно е да се е впечатлил и от статиите във връзка с това колко са избитите от бялата мафия пациенти в демократична България.

Ти спечели интернета днес

Е тъй де, ама за щатите това е през седмица кажи речи... Или викаш броя на година няма значение, важното е че и при блядовете става..

Отваряш интернет, и търсиш колко стрелби в училища е имало от 2010 до днес в щатите и колко в Русия. После сядаш и пишеш опорки. Между другото в коя от двете държави обсъждаха учителите да са с оръжие в час, и за децата пуснаха серия бронирани раници? Та опитай пак. А то и Норвегия нямаше такива докато не дойде Брейдик. Което поне за сега е добре, че у нас такива неща не се случват а и дано така да остане! Но с тия дебили по пътищата май няма особена разлика..

В САЩ оръжията са на килограм, повече хора са и на по- малка площ. Броят на жертвите от огнестрелни оръжия съотнесенкъм броя на циркулиращите свободно оръжия в САЩ е в пъти по малък от жертвите на пистолети спрямо броя на свободно носените в Русия. Сиреч сравнявайки само според ролята на човешкия фактор в Русия има много повече жертви на огнестрелно оръжие.