Бащата на студента убиец в Перм: Непрекъснато стоеше пред компютъра (видео)

По всичко личи, че става дума за някакви отклонения на младежа, който е извършил тези убийства, каза говорителят на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Бащата на студента убиец в Перм: Непрекъснато стоеше пред компютъра (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е "прекарвал цялото си свободно време пред компютъра" значи е чел всички коментари от троловете в ДИР-а и след определено време е врътнал шайбата и му е прекипяло. Възможно е да се е впечатлил и от статиите във връзка с това колко са избитите от бялата мафия пациенти в демократична България.

100% е ваксиниран и е хванал линеен сигнал по 5джи-то .... изпълнил е заповед 66 .... не съм робот

Ти спечели интернета днес

Жалко за жертвите! Тук обаче трябва да се зададе въпрос към българските русофили: "Абе и в Русия ли стават такива работи?" Щото си спомням едни писания при такива инциденти в САЩ!

Е тъй де, ама за щатите това е през седмица кажи речи... Или викаш броя на година няма значение, важното е че и при блядовете става..

В САЩ оръжията са на килограм, повече хора са и на по- малка площ. Броят на жертвите от огнестрелни оръжия съотнесенкъм броя на циркулиращите свободно оръжия в САЩ е в пъти по малък от жертвите на пистолети спрямо броя на свободно носените в Русия. Сиреч сравнявайки само според ролята на човешкия фактор в Русия има много повече жертви на огнестрелно оръжие.

Не е нужно да го трепат или дават на народа да го разкъса , много лесно ще му е , Господ ще го съди , трябва наказание предлагам да го сложат в металургичните заводи да мета руда в пещите там облъчването първо ще му вземе зъбите и после ще си замине в адски мъки ....

Поредният инсел.

"...Непрекъснато седеше пред компютъра..." Шефе имаш ли рибки? Не! Ахам, значи си п....!

... щом е кутията е квадратна и черна, значи в нея има нещо кръгло и оранжево, а щом е кръгло и оранжево, значи е портокал. Ей, пе@#$&Ст, я да връщаш кравата на Бай Генчо.

Така е в Русофилия.... га се смеехте... сега ви се връща...

Платен русофобски педераст.

Нито е педераст нито е платен!

Отваряш интернет, и търсиш колко стрелби в училища е имало от 2010 до днес в щатите и колко в Русия. После сядаш и пишеш опорки. Между другото в коя от двете държави обсъждаха учителите да са с оръжие в час, и за децата пуснаха серия бронирани раници? Та опитай пак. А то и Норвегия нямаше такива докато не дойде Брейдик. Което поне за сега е добре, че у нас такива неща не се случват а и дано така да остане! Но с тия дебили по пътищата май няма особена разлика..

Щом има и шофьор е ясно, че става въпрос за организиран тероризъм - ислямски джихад. Не виждам защо трябва да се крият тези неща. И на Запад се опитват да ги крият, уж било лудост, сега и руснаците се правят на ударени. Не трябва да си затваряме очите за тази заплаха!

Коя? Седенето пред компютъра?

И Алма Ата днес накакъв се разгърмял, ама там са минали само с 5 човека. Съвпадение ...

Всички се сещаме какво е правил на компютъра по цял ден. Играл е на американските игри със стрелба. После е решил да повтори "подвига" на американските си идоли, които убиха десетки студенти в един университет, което стана мода после...

Така е - пак са виновни американците! :) :) :) Преди компютърните игри, Сталин не се беше и сетил да избива хора с милиони! :) :) :) Как може да сте такива малоумници?! Сган!

Не са виновни, но иначе само Сталин да беше избивал милиони.. И двамата сте еднакво крайни.

Мда.. То и Иван Грозни, и Ленин, и Сталин са висяли пред компа по цял ден...

А ако не бяха, щяха да станат видни представители на западния хуманизъм като Хитлер, Наполеон, Торкемада и Труман.

КГБ е объркало таргета и е обработвало мюсулманин без да се сетят да попитат в коя държава е.

Руска кочина

С тая каска съвсем се е вживял. Като те срещне, дори няма време да си кажеш молитвата, въй.

Как може да оставят подобно видео в Youtube ?? Лицата на хора се виждат доста ясно. Горките им близки. И мир на праха на загиналите. Трагедия

Въобще не искам да го гледам като знам, че е наистина.

Тоя все едно играе Counter Strike или Crisis, ама с живи хора. На тоя дето падна до вратата му направи headshot. Направо мамата си трака

Да си спимним и случая със стрелбата и убитите в джамия в Нова Зеландия. Сега случаят е подобен с обратен знак. Очакваше се нещо такова.

Момчетуй приелу наркуманскити ценности и по примера на задокеанскити си ментори сай пумислел за Батман. Навалнист Цър.

В България пък същите олигофрени седят пред интернет и после нападат ваксинационни пунктове и анитваксърстват. Интернета е опасна работа, особено гарниран с прост народ

Ама мноого агресия, да не станеш като тоя от клипа?

Ако създадат Концентрационни лагери за неваксинирани, точно фанатици като тебе биха станали надзиратели и палачи там.

АЗ НЕ СЪМ ФАНАТИК, ПРОСТО НЕ ИСКАМ, ЗАРАДИ НЕВАКСИНИРАНИ ОЛИГОФРЕНИ ПАНДЕМИЯТА ДА СЕ ТОЧИ ОЩЕ ГОДИНИ. АНТИВАКСЪРИТЕ СТЕ ПРОСТО ГЛУПАЦИ. ОРДА МАЛОУМНИЦИ ПО ВЛИЯНИЕТО НА ИНТЕРНЕТ И НИЩО ПОВЕЧЕ.

Обработен е психологически от специалисти и е извършил нападението. 100% съм сигурен че ще открият интересна кореспонденция с въпросния "някой си"!

Вражеска империалистическа диверсия?

Лично Бин Ладен и Ал Кайда.

ЦРУ, Ми-6 ... възможните подбудители не са много!