България, Гърция и Румъния ще работят заедно за възстановяването на Украйна

За това се договориха зам.-министърът на външните ни работи Велислава Петрова, алтернативният министър на външните работи на Гърция Милтиадис Варвициотис и държавният секретар по европейските въпроси на Румъния Даниела Гътман

Обратно в новината

Коментари - България, Гърция и Румъния ще работят заедно за възстановяването на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости на търкалета! Как пък решиха, че още ще я бъде Украйна?

Какво е това чудо "алтернативен министър"?

Нещо, като "алтернативно" умен!

Съвсем сме прокопсалита, та за Крайна ще се грижим

Каква смешна снимка. Кои са глуповатите и грозни блондинки. От какво са въодушевени, ще утешават украински войници ли? Не са ли много стари и амортизирани?

Щото ние сме цъфнали...мекерета гадни...

Управляващата партия сгази закони за да остави незаконно изнесени 120 (!) безценни находки от 2500 п.н.ера в САЩ, прави фирма там за целта (!) , отказва да внесе всички документи в парламента, та да стане ясно кой как се е договарял, хващат майки да дават непълнолетни деца на педофили, и въобще вече ще ги стигнат американците, ама за Украйна се загрижили. Ние имаме да изхранваме Бойко и Простото, които теглят заем след заем, за Украйна сме загрижили.

Въобще ще има ли възстановяване от западните страни никой нищо не може да каже защото може и цяла украйна да премине в ръцете на русия Ако продължават украинците да вярват на запада и най-вече на съединените щати наистина това ще се случи и няма да съществува като държава на картата аз ще бъде русия И тогава какво ще възстановявате долни предатели

Аз тази дума ,,работа'' изобщо, даже хич въобще не я харесвам!!

е, ако си плащат, ще "помагаме"... Упс, ами те нямат пари!... Вярно е, че САЩ им бият постоянно инжекции, но да не забравяме, че това са парички предвидени само за войната срещу Русия...

И за кое по точно ще работим за възстановяването в Украйна? На инфраструктурата за над 400 млрд. евро ли? За задълженията към другите нации? За възстановяването на напълно унищожената икономика ли? Основният им доход беше транзитните такси на руският газ. Само със зърното няма да се оправят, а за отпадането на зъдълженията им и дума няма да става! А да не говорим, че това са решения за дейности след войната!!! А до тогава цяла ЕВропа може да е фалирала от всякъде сто пъти. "Фокусът бяха актуалните въпроси, свързани с развитието на трите държави и приносът им за напредъка на Европейския съюз." Последният голям принос и напредък за ЕС беше приемането на Македония към съюза. Но не защото е някакъв реален принус към съюза, а защото изтичаше мандата на французите по отговорността за разширяването на съза. Нещо за което франсетата бяха напълно забравили и игрорираха с години. И ако не бяха постигнали договарянето то тогава щеше само и единствено да им пострада малко имиджа. Но без реални последици.

А кой ще работи за възстановяването на БГ?

Сега им пращате оръжия да разрушавате, а после подаяния да възстановяват. Не е ли малко налудничаво това начинание? Жалко че не е жив Ген. Лебед, войната да е свършила, даже да са я забравили.

с Гърция която е затваряла българските църкви и училища и прогонвала българските учители и свещеници, опожарявала българските градове в Егейска Македония за да прогони българите от тях и нарича българите там славяноговорящи, докъде стигнахме

Вместо да мислят,как да възстановят България са се загрижили за Украйна!Престъпни лицемери!

Кого възстановите селата от наводненията и пострадалите изкарахте от фургоните та сте ми тръгнали да оправяте чужбината

Понеже бг правителство и сие възстанови България, че сега ще иде да възстановява Украйна!!! Ункрайнските бежанци се настаняват в хотели с олл инклузив по слънчака и по черноморието, а нашите пенсионери си броят стотинките за хляб и мляко, взимат на верисия по някое парче сирене и от глад открадват по малко кашкавал, защото и на тях им се дояжда. Но нали не са украински емигранти, гладуват!!!

Възстановяване означава кой да лапне по-голямото парче.Мисля,че Русия сама ще я възстановя.

България да възстановява БЪЛГАРИЯ !

След като България за кой ли път беше обявена за терористична държава ще трябва и да възстановява щетите на Укрорайха.

дано само пътища да не строят наште, че си е......ло майката

е неуспяла биоложка, от политика разбира колкото шефът и Слави Трифонов. Какво търсибтази още в МС?

Добре са се наклецали във външно с тия млади женички- и полезно и приятно.Те вероятно за всичко стават- така едно време муруците назначаваха при себе си девоймчета.

абе тази калинка Велислава Петрова кво търси в МС? Тая има никому ненужна диплома по биология, никъде не са я взели на научна работа, а чалгарите я направиха зам министър, че и още се държи!

Как по-точно ще им изпртатим цигани работници след войната ли че ние сме цъфнали и вързали сега и за усрайна да даваме?!?

Никой няма да ви пусне да припарите до Украйна гниди продажни.

Същите приказки ги слушахме, когато НАТО бомбардира Ирак. Братята американци обещаха България да участва във възстановяването му. Историята приключи с това, че от братски чувства опростихме дълга на Ирак към България. И нито една българска фирма не стигна до Ирак да го "възстановява" :)

Това е тест за нервите на данъкоплатеца в България. Нашенците "цъфтят", сега е време да се занимаете и с други народи...Надявам се скоро да се съберем жалките остатъци от българи на тази територия и да ви пуснем кръвчица.

_stankow

По-добре да отпишат Украйна и работят за оцеляването на страните си. Русия ще се погрижи за Украйна. Веднага след капитулацията ѝ ще я залее с газ, нефт и енергия. Да не ги мислим нейните граждани ...

Ще те залеят тебе, с юнашко мляко и ще се облизваш даже.

Ми те убаво ше работят, ами кой ще плаща

Смятайте само, по образование е вирусолошка, ама иначе зам.министър на външните работи. Аз като съм инженер, ще ме пуснат ли да почна като вирусолог?

Тези боклуци на снимката българи ли са. Оправиха България остана само за фашистка Украйна да мислят.Срам и позор за българските политици.Мръсни и долни предатели.Дано Господ ги накаже и тях и децата им. Ухилени до ушите марш в Украйна продажници долни

Въобще ако остане нещо от Украйна де

Те нашите пътища са като след бомбардировка, те Украйна щели да възтановяват. Краварите да я възтановят, аман от слагачество.

Вижте че България не я бръснат за слива. Американеца и европееца му свидят няколко долара или евро за погрома който направиха над предприятия, заводи изградените ТКЗС, пътища нямаме караме по макадан в селата, обаче ето ти заглавие!

;)

А първо да пратим зам.-министърът на външните ни работи Велислава Петрова да възстанови няколко села в Карловско. Да видим как възстановява. Значи, това учреждение, наречено Външно министерство. трябва да се изпразни изцяло. Май трябва съвсем нов персонал. Всичко американски образец дебили. Безполезни и безсмислени. То само това ако беше добре. Ама те вече стават и сериозно вредни. На момент искрено съжалявам за стари нецивилизовани времена, дето на използването на пушки и други подобни не се е гледало с такъв упрек. А може би трябва да се разреши свободно носене и свободна употреба. Тогава тия ще станат много внимателни.

На тоз бухъл от снимката, пи*ката му тряа да е поне 22 санта, кат гледам как го гледат!!!

Абе мама ви слагаческа, вие какво искате: болен здрав ли да носи? Украйна щяла да възстановява кофлата му с кифла. Ами задели си от заплатата и грабвай кирката и лопатата и заминавай, тъпа овца!

Само им вижте физиономиите на фотото и не ви трябва да им четете поредните глупости, Интересно определили ли са дата кога да почнат ''да възстановяват'' Украйна или чакат ментора им да каже кога смята да престане да руши и убива и в Европа.

защо още е в държавна структура лицето с двойно гражданство /мома англичанка/ Велислава - зам мин на външните работи? за кого важат законите в РБ? махнете това недоразумение. да върви в ингилистко да си гледа микробите.

Да, ама нашето русо Ленче има много таланти...

Украйна НЯМА ДА ИМА... айде моля ви се оправете България първо пък после гледате там тия разбити нацисти... Просто всеки един ден все повече се доказва, че някои хора трябва да бъдат разстреляни на площада или обесени..

Я стига, не могат 10 къщи в карловско да възстановят след наводнението, а се опнали за Украйна.

какви наивници! България участва в Кавмбоджа, даде жертви-няма българска компания в Камбоджа. Бяхма в Ирак-отказахме се от дълга на Ирак, няма БГ компания в Ирак, бяхме в Афгнистан-нито при американците нито при талибаните-няма БГ-компания с бизнес там, за Либия да не говорим, Дори и ние ли вече не вярваме в поговорката за Лъжливото овчарче?!

А кой ще плаща?

То не се знае още дали ще има украйна, те за въстановяване се готвят... Миризливата риба заобиколена от атомни бомби, а те слага тигана...

комбайна-вършачка-паламаде-трошачка, чакарака

България има нужда от възстановяване след прехода към капитализъм, превърнал страната ни благодарение на некадърните, алчни и продажни политици в гетото на Европа. А тази зам.външна министърка, докарана от ИТН от Женева, да си се занимява с това, за което е учила в медицинската област, а не да изпълнява поръчки относно външната политика.

другарЕ, комунизъмЪт умрЕ и няма да се върне. Свиквайте.

А ти свиквай че рано или късно ще плащате, и то болезнено!

комунизмът не знам дали е измрел, ама твойто мозък, много точно се е споминал

Много си прост! Комунизъм никога не е имало! Това е идея! А ти сега живееш в капиталистическо общество, плод на нашенския сбъркан преход! Или ти харесва България най бедната страна в Европа! Е, ако си от 2 процента, които са си напълнили гушите и от обслужващия им персонал, може.

Точно покрай Украйна може да понаправят нещо и при нас...

Японски преводач си подал оставката, след като не успял да преведе от български език диалога: - Какво правиш? - Нищо. Работя.

Моля първо да се възстановят тротоарите в Лозенец.