Българи се сражават на страната на ”Ислямска държава”

Министърът на отбраната Велизар Шаламанов заяви, че от съюзнически държави е постъпвала информация за българи, сражаващи се на страната на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Българи се сражават на страната на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и това някаква изненада ли трябва да е ?Да не забравяме ,че миналата година по това време по телевизията призоваваха българите да подпомагат Сирийската свободна армия даже имаше развети знамена пред щаба в София....

Може би е по правилно да се каже - турци с българско гражданство се бият като наемници за ислямска държава..

Рамадан Кънев от РБ също се е записал да отива войник. Наставникйт му както знаете е сериозно обрязан и има нужният за тези страни цвят на кожата.Е, продадоха с Райков въздушен коридор на краварите против съседзите ни, гепиха около 16 млн.долара.Имат пари да оборудват кандидата, завършил почтено Сороско образование.

докато не се премахне двойното гражданство и на личната карта да пише истинската народност българин българин,циганин циганин турчин турчин евреин евреин и т.н.,ако се учим от америка.

Шаламанов няма вина.Той казва това, което му разпореждат Щатите. Найдобрата демокрация на света била тази на САЩ.Налагат я със сила.Каква е тази демокрация? 1. Държавният Федерален Резерв е ЧАСТЕН ! Убиха Кенеди защото предложи одържявяването му. 2.Нямат пряк избор от народа на президент. 3.Имат 23 вида полиция . Създадоха ЕС и НАТО като свои пуделчета. Е, да е жива и здрава свободата на европейските народи. За 25 години ни докараха до 64% импорт.Фалирахме като колониална държава!!!

Как става така, че хора антигонисти като тебе, са все неграмотници... Дори не можеш да пишеш (погледни се къде слагаш точки и как свършваш изреченията си), а си тръгнал да коментираш. Вземи мини първо през 6-ти клас и после коментирай, че срамота, че си Българин.

шаламанов маи се опитва да ни пробута картата на страха .има ислямска дървава следователно трябва да копуваме бомби срещу русия.няма да му се получи>

с етнически партии и гнезда на ислямизъм какво очаквате

това е вярно и не така малко ! там им плащат повече и каследсвие не само българи и хоара почти целия ЕС и Авсралия ! няма нищо странно в това иаз ко ме вземат ще отида там където са повечето пари

прав си това е бизнес. дали ще работиш в бомбена фабрика за з00 кинта и накрая ще се взривиш или ще отидеш да се биеш за з000 кинта има рзлика

Г-н Шаламанов определено живее в някаква виртуална реалност! Ще привежда армията ни в съответствие с някакви западни стандарти, само че отпреди 30 години. Аз не съм съгласен да ни дава парите на американците за боклуците им и да даваме знак на Русия да насочва оръжието си срещу България, заради продажни политици-еднодневки! А кой има по-добро оръжие се вижда с просто око - докато руските подводници от ново поколение поразяват с прецизност цели на 7-8 000 км, американците изстрелват неуспешно спътници с остарели руски двигатели (на повече от 40 години), модифицирани от Украинските им съюзници и имагинерни американски частни фирми!

За всички е ясно, че става въпрос за НЕбългари с българско гражданство. За чий хй т.нар. ни министри, журналисти и т.н. глсти не си го кажат открито както си е - че става въпрос за двукрако с български документи, а не за българин? За да пазите някаква ваша фикция, дето и викате етнически мир ли? Значи като ги оставите да ни видят лека полека сметка се нарича мир ли? Ние сме българи, псета нещастни, няма да ви мине номера!

шами отдавна е печално известен с не особено тихата си лудост.

Шаламанов, шматко такава, ти в първи клас ли си бе, че правиш такива изказвания?

Като чух, че това го каза по ТВ Великият евроатлантик Шаламанов се осъмних. Той обясни, че затова НАТО трябва да ни въоръжава и да дойде да ни пази и някакви други дрън-дрън. Спете спокойно деца!

малий, тия момчета като се върнат ще почнат дългоочакваната революция тука

У тая ИДИЛ май само сирийци и иракчани не се сражават.

Добре де, защо никой от тъпото българско племе никога не казва истината? Нормалните хора казват имената на изродите, и ги лишават от гражданство, само тука ги крием, да не се обидят????

кои б.лгари? това са ислямисти бг паспорти

Европейските страни да пускат зомбираните си ислямисти, тъкмо по-лесно и за по-кратко да се отърват от тях, Аллах ги чака.

проблема е че те са техни граждани родени в тези дьржави.пьтуват свободно и имат достьп до всяка служба и дори позиции в нато.бьлгария трябва да излезе временно от безвизовите споразумения и да проверява всеки преминаващ границта щателно като утежни получаването на визи за всички лица от и за опасните дьржави.

100 дни лице в лице с джихадистите от Ислямска държава това е преживял българин, чиято професия е сочена за една от най-опасните. 35-годишният Борислав Раянов е един от 8-те българи, наети от чужди охранителни компании в Ирак. Работата му в горещата зона е да пази територии и персони на големи инвеститорски компании. Това го сблъсква и с "Ислямска държава", разказва в репортаж bTV."Заплащането е бонус, но тази работа е за хора, за които, как да кажа, това им е в кръвта. Може би ми беше трудно да взема решението, защото имам семейство тук.", признава той.

Добре де ,защо русофилите и американофилите не си направят един собствен сайт и там да се обиждат...

Лошото е, че ако кажеш, че ИДИЛ е създадена от САЩ веднага те обвиняват,че си русофил въпреки снимките и видеоматериалите от контактите между двете страни! Аз съм съгласен да покажат снимки от среща на лидерите на ИДИЛ и Путин и тогава да намесваме Русия в темата!

Руските терористи не са В ИД а в източна Украйна

Травеститите в НАТО проведоха първа международна среща в САЩ! Този месец във Вашингтон се проведе първата международна конференция на транс-сексуалните военни, на която присъстваха представители от 18 държави. Висши военни от 18 държави от НАТО, както и от Израел, проведоха първата и най-голяма международна конференция под наслов Перспективите пред транссексуалните военни, искайки подкрепата на САЩ за разрешаване на кастрацията сред военния персонал и войниците в държавите-членки на НАТО.В Съединените щати също се води дискусия по въпроса. По-рано президентът Обама заяви, че може да премахне забраната за кастрация на военните в американската армия и без разрешение от Конгреса, пише Дейли мейл. На първата по рода си конференция всички представители от НАТО и Израел бяха мъже, облечени в дамски дрехи, повечето се оказаха суетни и бяха и гримирани. Открояваха се представителите от Швеция, Великобритания, Канада, Австралия, и Нова Зеландия. Транссексуалните военни се оплакали пред американските представители, които подкрепят разрешаване на кастрацията на военните, че военните от европейските държави-членки на НАТО не се подлогат на операция за смяна на пола, тъй като тя е твърде скъпа. Единодушно те са заявили, че като държавата с най-голям военен бюджет в алианса, а и във светът, следва САЩ да поеме разходите за тези операции. В САЩ подобна операция струва около $ 30 000 щатски долара. По официални данни около 15 000 военнослужещи в американската армия са транссексуални, но пазят това в тайна заради забраната. Броят на хомосексуалните е по-голям. Използвани източници: Daily Mail, AFP

Казва ли се нещо за Шаламанов? Бил ли е на тази среща или само са го представяли? Че като чета какви ги ръси, само за там си е.

Защо не пари власт-янките го правят толкова години пък и наши има в ирак ако съм по млад бих...!

От 25 год. нищо вече не струваме. Нямаме армия и войници. Разграден двор сме. Смешни и жалки. До това ни докараха нашите алчни управляващи. Заслепени в кражбите си, загърбиха сигурността на държавата. Неспособни сме да се защитим от Недай си Боже, чужда инвазия !

Добре че сме в НАТО и Турция ни пази от ИД и руска агресия.

Sabertooth

А кой ще ни пази от турска агресия? Кипър?!

Не са ни докарали нашите управляващи, а едни други, външни и вътрешни ни съсипаха армията и ни докараха тези наши "алчни управляващи" като бонус.

Българи се сражават на страната на Ислямска държава СЪЗДАДЕНА ОТ САЩ....

Да се заловят и да се скопят.

Горещата любов на кланите 500 години българи се изля в участие във войната на рязаните днес. Перверзията на нашенци не знае предел. Започва се с чалга, минава се през внос на филми-буклук за бавно развиващи се, в защита на всичко турско, в простотия до небето, и се свършва с обезглавявания кат орепетиция за утрешния ден на страната ни. Няма възмездие, няма наказание, няма страх. Е, ще си патите!

Не са българи- православни християни, а са турци- натрапници, които са съжаление не успяхме да убедим да си ходят в турция 89г

Това е напълно нормално! Все пак сме съюзници със САЩ, които са основен спонсор и идеологически ментор на ИДИЛ. Даже , предполагам, Плевнелиев е обещал и повече българи да се присъединят към ИДИЛ. Не знам само дали ще спи на паркинг в Ирак или ще си спи тука при секретарката!

Родните антируски тролове 3 години се сражават на страната на ИДИЛ!

Чета коментарите и ми става жал. Първо, тия, където се сражават на станата на който и да е, но не и на страната на справедливостта и мъдростта, не са никакви българи. Още по-малко са българи всякакви екстремисти, почитащи като идоли и религии, всякакви други личности или идеологии. Всякаква форма на екстремизъм е еднакво лоша. Не може ли, човек еднакво да приема и в същото време отрича всяка една партия и да подлага конкретиката на здравословна критика от гледна точка на справедливостта и мира? Защо всичко трябва да е или пълно зло, или най-голямото добро. Това ви го насаждат в главите някакви богохулци, които печелят когато хората са разделени и във война едни с други. Както русофила си има промиваща мозъка му агенция, такава си има и русофоба и ислямиста и комуниста и капиталиста и т.н.. Просто сме закачени за матрицата и не искаме сами да се откачим, защото, като овцете, търсим сигурността на стадото и като такива ни доят. Поне се осъзнайте и в коментарите си, не желайте вълчи времена, защото предполагам кои ще са първите изядени.

Щом има българи подкрепящи руския тероризъм,защо да няма и българи които подкрепят ислямския тероризъм.

Просто си за съжаление! По рождение ли си тъп или с упоритост култивираш тъпота?

Ти кога ще се запишеш във войската на ИД?

НИКОГА!

Пак да те питам: На каква дрога си, че си се захванал да ловиш пингвини и попови лъжички из облаците?!

...Българи се сражават на страната на Ислямска държава....

ebasi tupanarite, kak moje da se narichat bulgari..

Имат предвид български граждани. Имаме много такива сънародници, мюсюлмани, може някои да са отишли от религиозни съображеният. Освен това такива участия се заплащат, не е само заради обещанията за онзи свят ...

Недейте да хулите човека, той сигурно е имал предвид Николай Младенов, който организираше конференции на главатарите на ИД в България, в качеството си на външен министър

Много по-страшни от ислямистите за нас са комунистите, които избиха десетки хиляди българи и обрекоха милиони на мизерия и ужас! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Господ да пази от всякакви идиоти и комунисти, и антикомунисти.

Да бе, замечтал си се за петвековната ислямска мелачка на всичко българско. Личи ти, че си турчин или най-малкото ислямоид.

Я да не се правим на глупаци? Търсете ги при ония който ги съдиха в Пазарджик. Тамошни възпитаници и действащи такива. Майтап Ви се струваше? Излезе ли истината? Да ме извиняват, ама те не са за България, да си отиват в майката държава за която милеят.

Пидилите искат да направят от цветущия Левант шериатски халифат,а пидерите китна България -задунайски комисариат! Едните се си блъскат капацините по 5 пъти на ден в корана,а другите в плана сайдера,главатарите им са с оцъклени кокаински зъркели,сборищата и на двете шайки са им само от недомаслени зебеци,даалии,манафи,хашиши,кърджалии и капсъзи ,имат свещен зелен байряк,мразят Нато ,обичат Путя и мешките с преводни рубли! Каква е разликата между Путака и Пидил?

А каква е разликата между тебе Обама и маимуната от джунглата?

Митенцеее Мното ли беше когато те ....... атакистите. То бива толкова да го помниш ама тебе това ти постоянно в главата. Явно равмирало те е за цял живот- Завалията

е щом един министър с име шаламанов не може да направи разлика между български гражданин и българин то това говори за интелектуалното ниво на нашия елит.

ШалОмонов НЕ ИСКА да направи разлика. ШалОмонов иска да заличи разликата между гражданство и етнос.

stan_posta@

Точно това е голямата цел !

Защо се учудвате?Щом има българи подкрепящи руския тероризъм,защо да няма и българи които подкрепят ислямския тероризъм.Ами прав е министър Шаламанов.

С какво си се дрогирал чак толкова, че требиш пингвините из облаците?!

Щерев, нарочно ли пишеш глупости?

Кое те притеснява?ИД убива ли невинни-убива.Руските терористи правят ли същото с масови гробове-правят го. ИД създава ли незаконна държава потъпкваща всички международни закони и нарушават начертани граници?Руските терористи не измислиха ли Донетска и Логанска република?ИД не стрелят ли срещу международни наблюдатели?Руските терористи не минира хали и не обстрелваха ли международна комисия която разследва сваления пътнически самолет от руските терористи? ИД =ДОНЕТСКА И ЛОГАНСКА РЕПУБЛИКА

А най-вече има българи подкрепящи ЦРУ тероризма по света. Никито Младенов съдействаше за обучаване на терористите в Правец.

не Българи, а турци - граждани на Република България. Този Шаламанов е или глупав или нагъл лъжец!

пидилите на шейха осама бин ладен и пидерите на халифа долен ал варадеролуи на един пророк се молят-Путомед Безсребърник ал Москалуи!

Вап горкия той Много те е боляло явно Пуста Атака как са те изтормозили само

Съществува разлика с космически мащаби между понятието Българи и граждани на република България. Айше и Сюлейман или Ахмед Доган не са никакви българи и никога не са желали доброто на България. И в този смисъл въобще не е достатъчно да се каже, че има българи в ИДИЛ, което е абсурдно за истински българи с национална памет и самосъзнание. Тоест остават заблудени ислямоиди подпалени от сунитските джамии поникнали като гъби в страната, български граждани с турско самосъзнание или турци изселени от България и потомците им, които знаят български. Просто разликите са повече от съществени и виновното ломотене като провинена ученичка на военния ни министър е крещяща демонстрация на въпиюща некомпетентност. За санкциите е озадачаващо, защото в ИДИЛ има и германски, американски и канадски граждани и какви ли не още. Американците и германците сами ли ще си налагат санкции?! Това за самолетоносача чак ме хвана срам за това... нещо, наречено военен министър. Тъй като такъв примитивен захлас горчиво напомня на репликата: Гледа като теле в железница. И съвсем не в железницата, респективно самолетоносача е проблема. А замяната на МИГ-29 с Ф-16 на старо е като замяна на хърбел с щърбел и средно кадърен военен би трябвало да е наясно с това. Изобщо цялата статия е тъжна и объркана история.

то всеки шиптер от косово и македония с купен бг паспорт може да е българин които се бие на страната на ИДИЛ

истинските етнически българи с тези които имат българско гражданство, но не са българи нито по етнос нито по вероизповедание?! Тези които имат българско гражданство, но живеят в Турция българи ли са?!

Да, да ама не! Не можах да науча младото журналя да употребява термина "български гражданин" независимо откъде и как иде информацията. Не слушат бе! Както не чува и Джимо който ме цитира неправилно. Да, да ама не!

ЕС и НАТО са Г-н Никой. Коимандари Чичо Сам. Следователно давахме оръжие на ИДИЛ, сега ще даваме на Башар Асад. Айде гит бе копеллар !!

Шаламанов,то ако бяха българи,щяхте да им изпишете трите имена,ЕГ нететата,и да им изтипосате снимките по всички слугинажни медии, а репортерчета с наколенки щяха да обсаждат семействата им до 16 братовчед и да звънят по съседи и приятелите им.НО НЕ СА БЪЛГАРИ, а потурнаци,турчеещи се цигани и разни боклуци на които подарихте български паспорти.Това са тварите с промити мозъци от Анадола с двойното гражданство.Проклети да сте всички политикани до девето коляно,всички вие които продължавате да съсипвате държавата и проявявате нечуван геноцид към българина.

100% това са антируски тролове !!

Обичам руснаци и американци,арапи и евреи,ама най страстно мразя до дъното на джигера си гевезетата на капута и мекеретата на пидера! Какъв съм аз,русофил или американофил, капутофоб или пидерофоб? Моля, помогнете ми,нерешим казус -пратете ми календерска и гаджева да решим тройното хикс неизвестно,ще ги повдигна на квадрат със котангеса !!

Не, ти си календерофил и гаджефил. Това е. Вдигай котангенса и ги почвай, тяхната верица!

Мануел

Личи ли му на Митенцето....... Таковата дето проклетите атакисти са го нагласили. Ве му излизат от главата горкият.

Николай Младенов с уса-посланника приеха шефовете на ИДИЛ в резиденция Варна.Дадохме им безплатно оръжие. Сега сме против тях. Да живее Америка и нейните евроизмекяри !!

С такива неспособници като Шаламанов не ми е ясно какви способности ще развиваме. И то с Америка и Нато - едно развитие ще падне!... Срам и позор за човешкия род!

Белгияр Белгия бе Шаламанов, не България

МНОГО ПРОСТ МИНИСТАР НА М О. ОТ ПРОСТ АМА НАЙ ПРОСТ.

Прост и тъп! Това не е мисия на НАТо и къв ще го държим там, освен това и струва скъпо.

Това всъщност не е чак толкова зле, а защо Дир-а не каже кои точно се предполага че са тези ислямисти? Цигани с промити мозъци от Пазарджишко....е, това е повод за сериозно разследване, масови арести на предполагаеми терористи и прилагане на груба и безкомпромисна сила срещу всеки потенциален ислямист: по подобие на нащият стожен на демокрацията САЩ, и няма Хамнести, Мамнести и Циган райтс уоч...за ислямски терорисъм става реч тук

Приятелю при една силна държава и добре работещи служби всичките тези мерки които си посочил ще бъдат излишни по простата причина че същите тези хора трябва да бъдат спомен още преди да вдишат отново Български въздух.

Така е, но...дай дефиниция за нормална държава? Защото над 2000 британци се бият за ИД, Британия не е ли нормална държава? Над 500 руснаци, над 500 германци...те не са ли нормални държави? Виж...за американци не съм чул...и с ислямистите трябва да се процедира точно както САЩ- Гуан, и без право на адвокат и съд, дори те са меки...с тези чалместите трябва много брутално, те от това разбират единствено