Коментари - Българи и румънци в германските кланици живеят в мизерия, мухъл и без дезинфектанти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да ги е карал насила да го правят?

Единствения шанс е да се изметат!На запад!

Карма. Убиват невинни животни всеки ден. Не ги съжалявам.

Каква ирония, да се гласиш за класна вечеря в скъп ресторант например, готина обстановка, добро обслужване а да ти донесат пържола обработвана от вмирисан мангал който не си мие ръцете след като отиде да сере.... Бон Апети ....

да си занесат месо и кокали в къщи да си правят русенско варено, или ядат направо само на работното място?

Сега ако добавят, че са яли сурово месо от закланите животни картинката ще е пълна.

Нали е минала термична обработка :)

Еми да ама получават по 1200 евро на месец! Къде у нас може да получаваш подобни пари? Никъде! И друго, къде у нас има дори и елементарни условия за живот? Еми няма такова нещо освен ако не си депутат или мафиот.

В германия на всички мухлясват стените, особено зимата, защото пестят като пускат по малко парното. Освен това там много вали.

А в същото време "специалистите на мама" живеят окохно с помощите, които тя им дава, без да работят и вършейки всевъзможни престъпления! Това е то европейска демокрация

В София има десетки хиляди хора, които изкарват над 1200 евро на месец.

"Живеят в мизерия, мухъл и без дезифектанти" !!!!!!!!!!! Ами, че и аз всяко лято пръскам апараметна със "Саво" срещу мъхъл, И ТУК ИМА МУХЪЛ, МИЗЕРНО живеят и хортата в бЪЛГАРИЯ, а ДЕЗИНФЕКТАНТИ ДА СИ КУПЯТ СТРУВАТ 2-3 ЕВРА, И ПРЕПАРАТ ПРОТИВ МУХЪЛ 6-7 ЕВРА, значи 10 евра ще се оправят (БЕЗ МИЗЕРИЯТА, АКО ЗА 10 ЕВРО СТАВАПЕ И НИЕ В БГ ЩЕШЕ ДА Я ОПРАВИМ).

Е , все пак е по-добре от концлагер.

И стотици хиляди хора кретат с по 1000 лева на месец! В София само мисирките и калинките са с над 1200€ на месец. Все пак целият държавен апарат се води че работи в София!

очаквам ,,умни коментари,, от щерев-> майора

Въпросът тук е защо трябва в Германия да има такива заводи при такива робски условия? Не им ли стигат бемветата и всичко друго технологично? Защо тези заводи да не са в страни от Източна Европа и у нас включително? Тук хората си имат къщи по градчетата и ако се организира производство нещата ще са много по- човешки и екологични. Трябва да се дават задължителни указания от ЕС както е с конкуренцията и да ги задължават немците да споделят инак най им е лесно - всички заводи при тях и депортиране на населението, че и претенции за интеграция...

ето затова ни приеха нас и румънците в ЕС. да ни отдалечат от Русия и да ни ползват като евтина работна ръка. веднъж като бели роби в техните държави и още веднъж като роби в България. затворихме всички производства от които преди сме изкарвали пари и станахме евтина китайска работилница. Тулупа се гордее с заводи но не казва че те не произвеждат нищо. ние тук просто сглобяваме нещо. ние сме един склад и нищо не остава като печалба. тук се плащат само едни осигуровки. преди няколко дни имаше информация за немски фирми които затварят заводи в Словения или Словакия и ги местят край Пазарджик. утре ще примат Македония в ЕС и големите инвеститори в България просто ще се изместят за да плащат по малко за заплати. ние тук ще си останем с големи празни складове защото "инвеститорите" ще си вземат машините, а тук ще останат пустеещи хамбари. но при това управление и този манталитет това е напълно заслужено за нас. и отново вместо да се възмутим от това отношение ние пак почваме да обвиняваме българите които са отишли да работят там, да изкарват пари които пращат и харчат тук. ние сме за трепане

пазара в страни като България е малък. всичко приоизведено тук трябва да се изпраща пак там. а и кой ще работи тук такава работа за 800 лв. по селата вече няма овчари и кравари и това също води до колене на животните защото няма кой да ги извежда на паша. а не IT-тата от София а станат овчари.....то не е като дда имаш феерма у фейса

в американските кланници.Те са по-добри

скапаната западна демокрация ликвидира и България и българите

са обичайните западнни стандарти от последните 30-40 години-мизерия ,социално слаби, дългове на население и държави.Нека дза отиват още и още към западниял свят, най вече там отиват арби, африканци и талибани, но има българи които се разпадат от кеф като чуят работа в мизерията на запад отиват колкото повечме толкова повече.

с 1200 евро че и с 2000 евро в Германия или където и да било на запад може само да отидеш в някой кашон на улицата и да станеш едино от средностатистическите клошар.Милиони са такива там.

Ето това е Германия....,,голяма,, работа са....но следващият канцлер ще се казва Мо.амед.

Електората на бсп/дпс/евророма в Германия бил живеел в мизъри! НА КОЙ МУ ПУКА! Да ходят да работят в любимият с руски кенеф като не им харесва!

Изобщо да не ми се жалват. Да се връщат тука и да си налягаме парцалите да си оправим държавата. На всички стана ясно, че чужбината не е като едно време, даже обратното - там е в пъти по-лошо отколкото у нас.

Напишете при какви условия работят високообразованите българи в Германия - лекари, адвокати и инженери. Те не са малко. Тогава сравнявайте и се оплаквайте. В кланица и в България не очаквайте разкош, цветя и рози. Работата е за нискоквалифициран труд, поради това е нископлатена и условията са лоши.

"...живеят в мизерия, мухъл и без дезифектанти". В интерес на истината е да се уточни, че тези българи са само български граждани със специфична битова култура. В Германия навсякъде има вода. Парцали за чистене и евтини препарати ще се намерят. И при добра воля и сръчни ръце жилището може се превърне в чиста и дори уютна квартира. Но това не е тяхната цел. Германия ги оплаква, защото не може да си представи, че те, където и да се намират, живеят по техен си стереотип.

Плащат пенсията на германските бабички, после идват тука без здравни осигурявки, ма ние сме ларш, нЪл са българи! А бледоликите ще бач и плащ!