Българи опитаха измама в чейндж бюро в Мексико

Двама членове на българска престъпна банда са задържани в мексиканския град Акапулко, докато опитвали да извършат измама с обмяна на около 10 000 долара в чейдж бюро, пише вестник „Ел Насионал”.

Обратно в новината

Коментари - Българи опитаха измама в чейндж бюро в Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само единият е българин и то се казна хасан или хюсеин

TVA E DA SI BALGARIN POGLEDNTETE SE NAVSYAKADE .POCHTI V VSICHKI STRANI SA DIGNALI TARCETE SI OT VAS.SEGA SHTE IMA MEKSIKANCITE DA IM SHIBAT ZADNITCITE S LUTI CHILE DO ZORI .CHE KAKVA EBLIVA NACIA SA LELE LELE GORKO NA BALGARITE SHTE OSTANAT BEZ DEVSTVEN ZADNIK.

Е ТИЯ АКО НАИСТИНА СА БЪЛГАРИ СА МНОГО ТЪПИ. РЕШИЛИ ДА ИЗВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ДЪРЖАВА В КОЯТО ПРЕСТЪПНОСТТА Е НАЧИН НА ЖИВОТ. АКО СЛУЧАЙНО НЕ ГИ ОСЪДЯТ ЗА КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ,ЩЕ ГИ ПРЕЧУКАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЧЕЙНДЖА.

Otrejete im racete...I poneje moje posle da kradat i sas zadnicite si - moje i glavite da im se otrejat...Obojavam Krumovskite zakoni...

СОФИЯ. Измамникът Виктор Лъчезаров Димчев от София е задържан по сигнал на излъган гражданин. Димчев използвал страниците за обяви във вестници, за да набира кандидати за издаване на визи за Мексико. Жертвите му давали на ръка по около 600 долара и попълвали пълномощно на името на Минка Вътева за издаване на виза. Измамникът прибирал парите и документите им и изчезвал. Изчаквал известно време и започвал да изнудва клиентите си по телефона за допълнителни суми. Ако някой дръзнел да се откаже от услугите му, рекетът преминавал в заплаха, че ще си вземе парите със сила. От МВР умоляват гражданите, които имат информация за заловения измамник, да се обадят на телефони 9827 3220 или 9827 3882. Инфо от МВР за собственика на ТРАВЪЛ ТВ

Дали 10 000,а откраднали 7000 - е на тия определено им куца математиката.Както и всичко останало.

СОФИЯ. Измамникът Виктор Лъчезаров Димчев от София е задържан по сигнал на излъган гражданин. Димчев използвал страниците за обяви във вестници, за да набира кандидати за издаване на визи за Мексико. След уговорка по телефона насрочвал среща на клиентите си в импровизирания си офис или в някое софийско кафене. Там жертвите му давали на ръка по около 600 долара и попълвали пълномощно на името на Минка Вътева за издаване на виза. Измамникът прибирал парите и документите им и изчезвал. Изчаквал известно време и започвал да изнудва клиентите си по телефона за допълнителни суми. Ако някой дръзнел да се откаже от услугите му, рекетът преминавал в заплаха, че ще си вземе парите със сила. По случая е образувано дознаниеОт МВР умоляват гражданите, които имат информация за заловения измамник, да се обадят на телефони 9827 3220 или 9827 3882. Този пък е собственикът НА ТРАВЪЛ ТВ

На мен ми намирисва на по-лошотия.Защо нямат печат на паспортите?Нещо нелегално се върши- я бял прашец или торби с фалшиви финикийски знаци.Абе осрали се...простаците.

Сега ще разберът , какво е обработка на ануса с Люто Мексиканско Чили!

Е сега ще видат как кротко растът и цъфтят кактусите. Ще ги пуснат амаа....маняна. Понаправили са се на Бъч Касиди и Фриско Кид и сега ще им шабароват задниците.

Ей,амигос,много сте се объркАли-това не е вашата мила родна страна!Сега ви чакат в панделас мексиканас!

Тези не са уцелили държавата в която да се пробват :)))На краставичари краставици тръгнали да продават! :)))))

Веднага заминавам за Мексико,за да ги освободя.

измама?? това си е грабеж...

Нека се докаже първо, че са българи. Че то откраднати документи за самоличност много:)))

Няма да ги закарат в затвора а направо в имигрей шъна. ОБАЧЕ ПРИ СТРОГИ УСЛОВИЯ,ЗАТВОРЕНИ В КЛЕТКИ. Имаше един руснак така,майка му нямаше право да му носи храна. Тя беше също вътре но можеше да излиза на двора. Хранеха го когато се сетят. Беше полудял вътре ,а подадеш ли му парченце хляб го взима като гладно животно. Ужасна гледка. Пак в Акапулко беше направил нещо. А една китайка ,беше обрала банка и също беше там а не в затвора. След 6 месеца ще ги върнат в българия психично болни. И идея нямат къде са тръгнали да си пробват тарикатлъка.

Невинни са.Долу ръцете от тях!

тези са мангалиерос....

Където по света има престъпления-българи сме там.Толкова многобройна нация ли сме,че от всеки край на земното кълбо съобщават за наши сънародници там,където има убийства,измами или други престъпления.Веднага Бойко Борисов да прати правителствения самолет да ги прибере тия невинни българи от Мексико.Тук на летището ще ги чака Гоце Първанов и ще ги посрещне като космонавти-с почести и червен килим.

На цигански не са ли пробвали да говорят с тях?А испански ще имат време да научат в затвора,покрай другите неща...

Са ше ги пратят в пустинята да прекопават кактусите.

В мексиканските затвори никак няма да им хареса.

Тези са от тройната коалиция.

Е СЕГА ЩЕ ПРОБВАТ ПАНДИЗИТЕ В МЕКСИКО И ПОСЛЕ АКО МОГАТ ЩЕ РАЗКАЗВАТ

докога ще ни срамят по света тези измамници

Amatyori - ne sa si napisali domashnoto, yavno ne znayat koy komandva v Acapulco y na kogo sa ne samo change byurata :-) V tozi kurort y za po-malki prestupleniya ti e... maykata, no puk turistut e tzar!

И в мексико се на*рахме... не остана място на тая плането дето не сме се изявили в най-лошата си светлина... пък после не се чудете заюо ни гледат с презрение и недоверие.

чейдж бюро?!

Е, поне сега ще научат испански... в панделата.

Секс с българи ще има сега! По повод трагичната смърт на сънародниците ни Бойко Борисов коментира още, че хората искат да пътуват, но не могат да съберат 8000 евро да отидат примерно в Акапулко, а успяват да спестят 80 лева до Охрид.

защо не качвате коментарите

Какъв е този чейдж?Буквата Н да не би да е излязла от употреба?!

Ще има да лъскат години мексикански бастуни.

Не се ли пише чейНдж?

защо не качвате коментарите