17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чумата е разпространената само в бившите социалистически страни след евтаназия на свинете трябва да се унищожи и фуража

Догодина са кравите

Тая чума ще да е много интелигентна, само в страните от източна Европа които са в ЕС се разпространява. Иначе ни осведомяват за толкова много огнища, ама нито едно умряло прасе не са ни показали. Сигурно и на снимка да е, пак носи зараза, друго обяснение няма

Разрешете ваксините за животните идиоти. Забраната да се правят ваксини на животните ще съсипе животновъдството и ще ни превърне в роби на големите корпорации.

Значи да ядеш ваксинирано животно. Ми не не искам да ям такова.

Все пак някой ще изнесе ли данни колко прасета в България до момента са умрели от свинската чума? Не избити превантивно, а умрели от въпросната болест.

То вобще има ли такава или е ГЕРБЕРСКА схема за убиване на животновъдството в България в интерес на Франция Германия Холандия то всичко е планирано България трябва да остане зона за ползване от горе посочените страни дори и безлюдна зона тва вече всички правителства след Виденов го доказаха

Подстрекател смотан, ей заради такива кат тебе, ще ядем свинско по 20лв килото. Нямало чума, цял свят сигурно са излъгали, хората и фермите сигурно ей така ще си избият животните заради конспирацията. Познатите ми ловджии сигурно намират диви прасета с малките им умтрели от смях по полята. Дебил мръсен!