17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак някой ще изнесе ли данни колко прасета в България до момента са умрели от свинската чума? Не избити превантивно, а умрели от въпросната болест.

То вобще има ли такава или е ГЕРБЕРСКА схема за убиване на животновъдството в България в интерес на Франция Германия Холандия то всичко е планирано България трябва да остане зона за ползване от горе посочените страни дори и безлюдна зона тва вече всички правителства след Виденов го доказаха

Разрешете ваксините за животните идиоти. Забраната да се правят ваксини на животните ще съсипе животновъдството и ще ни превърне в роби на големите корпорации.

Тая чума ще да е много интелигентна, само в страните от източна Европа които са в ЕС се разпространява. Иначе ни осведомяват за толкова много огнища, ама нито едно умряло прасе не са ни показали. Сигурно и на снимка да е, пак носи зараза, друго обяснение няма

Подстрекател смотан, ей заради такива кат тебе, ще ядем свинско по 20лв килото. Нямало чума, цял свят сигурно са излъгали, хората и фермите сигурно ей така ще си избият животните заради конспирацията. Познатите ми ловджии сигурно намират диви прасета с малките им умтрели от смях по полята. Дебил мръсен!

Догодина са кравите

Значи да ядеш ваксинирано животно. Ми не не искам да ям такова.

Чумата е разпространената само в бившите социалистически страни след евтаназия на свинете трябва да се унищожи и фуража