Коментари - Автомобил с 16 мигранти се обърна след гонка край Сливница | Днес.dir.bg

Коментари - Автомобил с 16 мигранти се обърна след гонка край Сливница | Днес.dir.bg

Коментари

Не оправдавам каналджиите, но проблемът е по-скоро в хилядите навлеци, които се мъкнат тук. Те са абсолютно безнаказани, на всичко отгоре хрантутени и обгрижвани за наша сметка.Ако те са толкова ценни за Европа, нека им осигурят безопасен канал до там, ако искат, да ги вземат със самолети направо от кочините им. Иначе излиза, елате, ама на свой риск и който оцелее, добре дошъл. За нас те са престъпници, нарушили държавна граница. За това всеки нелегален трябва незабавно да се депортира оттам, откъдето се е домъкнал и то, след като плати солидна глоба и заплати разноските си. Ако няма пари, да работи от затвора, докато ги събере. Част от парите да се дават като награда на заловилите ги.

Мигрантите си шетат из цяла България, контрабандата цъфти на всички нива, престъпниците обират посред бял ден, държава няма, финансови потоци от престъпна търговия текат към Президентството от където се покровителства контрабандата. За две години в двете големи пристанища на България - Бургас и Варна количеството на задържаните наркотици и средства за преработката им е НУЛА. А оттам минава 70% от трафика им през България. И всичко това благодарение на "вдигнатия юмрук" и неговото котило от хиени, които Главния Прокурор беше подбрал. Гласувайте пак за тях за да ви таковат мамата окончателно. От две години България сремително търчи назад от всичко, което беше постигнато - на светлинни години сме от Шенген, от еврозоната, от европейските пари. Тия са недостойни даже да ближат праха под обувките на Еднокнижния! Той с простотията си преведе България през двете световни кризи - дълговата през 2009 година и Ковид -кризата - новите не измислиха нито една мярка за преодоляване на Ковид -кризата просто продължиха това, което ГЕРБ бяха прокарали. Ако някой се сеща за поне една тяхна мярка - нека сподели.

Разграден двор,минават си границата както си искат и най вероятно това са талибани преструвайки се на бежанци,значи и въоражени групи могат да минат,и откъде ще имат по хиляди евро за каналджиите това са спонсорирани хора ,най вероятно от руската федерация,много интересно защо не отиват там ,широки простори ,девушки,а все в Европа искат

нали щяха да купуват шипове за пътната полиция ? До кога ще ги гонят като луди по пътищата ? Що не почнат да ги хващат на границата , а ги намират близо до София ? Няма ли край това безумие? Каква е тая държава ?

пък един от Саудитска Арабия не избяга тук ? Само разни ма8нг@ли. Разхождат си се необезпокоявани. Вчера случайон спрях на Кауланд Сандански. 5ма дремеха като сополи някои да ги вземе. После изчезнаха. А полицаите седят горе на разклона , 2 коли. Вече не сме никаква държава.

май австрийците са били прави. Българската граница е надупчена като сито.

Дори информация да стигне до Афганистан, че полицейски гонки ги катастрофират и те загиват или се осакатяват, това пак няма да ги спре да тръгват. Вече са на етапа “свобода или смърт”.

В безвремието на мунчо , ще е така

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

А оставки нещо ? На "министъра" бях точен с парите !!

Тия Полицаи, ПОДКУПИ ли са търсили от арабските башибозуци ??? Би трявбало- АРМИЯТА на БЪлгария с Бронетранспортьори и Танкове да ПРИЧАКАТ арабите и да ги изтребят. Преди 110 години и 7 дни, на 13 март 1913 година, Българската АРМИЯ побеждава и изтребва армията на Мюсюлманите Османци( които са включвали- араби, турци, Сарацините, кюрди сирийци, египетски и иракски ислямисти) при Одрин ( в сегашна Турция)..

Пък много по-преди спасява константинопол от арабите. При това говорим за няколко милиона араби. Ама се сещам че до преди две години хем армията не беше с танкове и броня транспортьори на границата хем нямаше такъв проблем.

Каква е тази пробита граница. Всеки ден хващат по поне 50 броя мигранти. А са влезнали поне 1000 за да хванат 50 случайно на магистралата. Толкова ли не могат 200-300 км. да опазят. А иначе се ежим на Русия - само война не сме и обявили а те без оръжие си влиза който както иска в нашата територия.

И размахано юмруче.

Леле, единия имал течност в корема! Ами сега? Допускам, че аз имам, пих бира

Не разбирам защо харчим ресурс за да ги спираме. Те хората не искат да остават тук, да ги пускат при тези, които им съсипаха държавите.

Явно "решителността" на България и мерките на МВР, законодатели, изпълнителна и съдебна власт са така "изплашили" трафикантите, че вече и гастрольори от Грузия, Сърбия, Полша идват у нас за това, а тук всеки наркоман и "познат на полицията" му е основна дейност. Да не се изненадват медиите, които замлъкнаха по нищоправенето при следваща смърт причинена от гонка.

Хора мислете малко ! Тези бягат защото САЩ прецакаха всичко е Афганистан ! Сега би трябвало всеки хванат афганистанец да го пращаме в САЩ и те да се оправят !

И защо тогава не бягат на изток а бягат към запад???? Гледам дори руснаците не искат да са в твоята любима русия.

А стига, бе. Викаш руснаците всичко бяха оправили и оставиха мед и масло втам и дойдоха американците и уцапаха всичко. Промити мозъци.

комен зи бите, комен

Уикенда масово се лееше помия върху ПП и ДБ в коментари и масова възхвала за възраждане и герб... явно нормалните хора почиват, а троловете вилнеят

Глупости на търкалета явно просто си спал

ТеПП и ДП нормални ли са...ДБ и Ицето беше на каишка при Борисов, сега при Бобокови и другите олигарски...ПП са направо невменяеми- виж какво докараха за няма и година. Явно не усещаш инфлацията с тяхното неразумно харчене...За справка 9 милиарда изчезнаха за 9 дни безотчетно!

България стана една територия, все едно сме Дивия Запад. Дори имаме и индианци.

Голф 2ка...?

Само един?!

Досега сигурно цяла армия е влязла нелегално, пак добре, че без оръжие ....

... засега

Оръжие се намира по-лесно, отколкото се добива боен опит, какъвто всички тези нашественици имат в различна степен.

Na imigrantite NIE TRIQBVA DA OKAZVAME POMOSHT-fsq4eski. Nesa pobegnali ot hubavo nali !

Ама това лек автомобил ли? Във всеки случай тъпотата е потресаваща. 16 души са поне тон и триста тегло. Къде ще избягаш така натоварен бе?

Отговорност да понесат Рашков и левите ПП и ДБ. Точно при тяхното управление пресстъпнистта и миграцията се увеличиха многократно. Плъха Радев също е отговорен.

И ти си виновен за скока на изнасилванията!

Това се казва "карма" да избягаш от талибаните и да загинеш в България заради некачествен асфалт ! Вън ПП и ДБ !

И защо реши, че е заради асфалта?

Щото ПП обещаха да правят по 1 магистрала на година, три тунела и пет моста над Дунав !

Някой ще ми обясни ли какво се случват след като ги хванат? Връщат ли ги обратно , откъдето са дошли? В затвор ли ги вкарват? Реално нарушават куп закони, които ако аз наруша сигурно ще изгния в затвора,

Нападат хора в София....

Пускат ги в Харманли, откъдето те се качват на влака и се изсипват в центъра на София. Там се събират на глутници и започват да миткат напред-назад по цял ден. Не помниш ли миналата година как светкавица нацели четирима такива под дърво в градинката до църквата на Пиротска?

Бързи и яростни. Газ до дупка. Гориво в кръвта. Пътищата в България се превърнаха в каскадьорска площадка. Предлагам правителство до да обяви награда от 1000 EURO за всеки заловен жив или мъртъв незаконен емигрант и проблема ще се реши мигновено.

И ногу брат'чеди ше изгорят покрай това!

И кво,един путинофил по-малко,нали така демократи?

Путин е виновен. За това, че не нападна и не освободи Афганистнат. Който е върнат от светско управление - на талибаните, при това лично от Демократичната Държава.

Ама русия вече беше в афганистан и избяга позорно. При това с огромни загуби и след като изби стотици хиляди афганистанци.

министърът явно разчита на това, да се разчуе че каналът е несигурен, имигрантите могат да пострадат или дори загинат, но за афганистанците е по-сигурно отколкото да останат в Афганистан, имат някакъв шанс, за да спре трафикът трябва да се вземат мерки по опазване на границата, а не да ги гонят след като гранична полиция ги е пуснала и заедно с превозвачите си е получила възнаграждението, а имигрантите остават на издръжка на българите

Изгледжа сякаш не са само в коли. Влачат се и пеша по улиците На тумби някакви странни лица с чужд произход, Гледат като диваци и се мръщят на всичко около себе си. Внимавайте, ако имате навика да се разхождате вечер сами или само по двойки. Още малко ако се влоши положението и ще се сдобием с нови ноу гоу зони. Като нищо ше се вклюват куп НПО-та и полицията няма да смее да стъпи там. Ако сте имали малшанса да си купите кутийка за половин милион в същата зона - пийте една студена вода! Ако не пазим границата, скоро ще изнесем напежениетов кварталите на собствените си градове.

Няма какво да ги гоните. Засечете ли външни нарушители на териториалната ни неприкосновеност, които отказват да изпътлняват разпореждания и се опитват със сила да наложат волята си, направо ги отстрелвайте! Това е ваше законно право и дори задължение. Защо да рискувате живота на собствените си служители, докато пазите някакви чужди лица,м които се държат като врахове?

Стига в това мигранти, тия не са мигранти: - или са минали редовно през ГКПП с документи са бежанци - или са пресякли незаконно граничната бразда и са врагове Мигранти са ако от Карнобат някой отиде във Враца.

Направо са си агресори! Ако пред тях стои само една опасност - да ги арестуват с вероятност примерно 1 към 10, те никога няма да спрат да се влачат тук. Ако обаче има вероятност 1 към 10 да ги отстрелят, 10 пъти ще си помислят. И това важи най-вече за каналджиите.

Това не е важно. Важното е ония тулуп още ли е министър ???

поне кажете марката на "автомобила". за реклама... 18 човека + водача... май е било автобус!

И са прекосили цялата държава... и добре, че са катастрофирали... иначе и граница щяха да минат! Толкова за некадърните полицаи!

Да, спете спокойно... полицията ви пази! Ако не катастрофират... не ги намират! Долни заплаткаджии!

Коментари - Автомобил с 16 мигранти се обърна след гонка край Сливница | Днес.dir.bg

Коментари - Автомобил с 16 мигранти се обърна след гонка край Сливница | Днес.dir.bg

Коментари

Не оправдавам каналджиите, но проблемът е по-скоро в хилядите навлеци, които се мъкнат тук. Те са абсолютно безнаказани, на всичко отгоре хрантутени и обгрижвани за наша сметка.Ако те са толкова ценни за Европа, нека им осигурят безопасен канал до там, ако искат, да ги вземат със самолети направо от кочините им. Иначе излиза, елате, ама на свой риск и който оцелее, добре дошъл. За нас те са престъпници, нарушили държавна граница. За това всеки нелегален трябва незабавно да се депортира оттам, откъдето се е домъкнал и то, след като плати солидна глоба и заплати разноските си. Ако няма пари, да работи от затвора, докато ги събере. Част от парите да се дават като награда на заловилите ги.

Мигрантите си шетат из цяла България, контрабандата цъфти на всички нива, престъпниците обират посред бял ден, държава няма, финансови потоци от престъпна търговия текат към Президентството от където се покровителства контрабандата. За две години в двете големи пристанища на България - Бургас и Варна количеството на задържаните наркотици и средства за преработката им е НУЛА. А оттам минава 70% от трафика им през България. И всичко това благодарение на "вдигнатия юмрук" и неговото котило от хиени, които Главния Прокурор беше подбрал. Гласувайте пак за тях за да ви таковат мамата окончателно. От две години България сремително търчи назад от всичко, което беше постигнато - на светлинни години сме от Шенген, от еврозоната, от европейските пари. Тия са недостойни даже да ближат праха под обувките на Еднокнижния! Той с простотията си преведе България през двете световни кризи - дълговата през 2009 година и Ковид -кризата - новите не измислиха нито една мярка за преодоляване на Ковид -кризата просто продължиха това, което ГЕРБ бяха прокарали. Ако някой се сеща за поне една тяхна мярка - нека сподели.

Разграден двор,минават си границата както си искат и най вероятно това са талибани преструвайки се на бежанци,значи и въоражени групи могат да минат,и откъде ще имат по хиляди евро за каналджиите това са спонсорирани хора ,най вероятно от руската федерация,много интересно защо не отиват там ,широки простори ,девушки,а все в Европа искат

нали щяха да купуват шипове за пътната полиция ? До кога ще ги гонят като луди по пътищата ? Що не почнат да ги хващат на границата , а ги намират близо до София ? Няма ли край това безумие? Каква е тая държава ?

пък един от Саудитска Арабия не избяга тук ? Само разни ма8нг@ли. Разхождат си се необезпокоявани. Вчера случайон спрях на Кауланд Сандански. 5ма дремеха като сополи някои да ги вземе. После изчезнаха. А полицаите седят горе на разклона , 2 коли. Вече не сме никаква държава.

май австрийците са били прави. Българската граница е надупчена като сито.

Дори информация да стигне до Афганистан, че полицейски гонки ги катастрофират и те загиват или се осакатяват, това пак няма да ги спре да тръгват. Вече са на етапа “свобода или смърт”.

В безвремието на мунчо , ще е така

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

А оставки нещо ? На "министъра" бях точен с парите !!

Тия Полицаи, ПОДКУПИ ли са търсили от арабските башибозуци ??? Би трявбало- АРМИЯТА на БЪлгария с Бронетранспортьори и Танкове да ПРИЧАКАТ арабите и да ги изтребят. Преди 110 години и 7 дни, на 13 март 1913 година, Българската АРМИЯ побеждава и изтребва армията на Мюсюлманите Османци( които са включвали- араби, турци, Сарацините, кюрди сирийци, египетски и иракски ислямисти) при Одрин ( в сегашна Турция)..

Пък много по-преди спасява константинопол от арабите. При това говорим за няколко милиона араби. Ама се сещам че до преди две години хем армията не беше с танкове и броня транспортьори на границата хем нямаше такъв проблем.

Каква е тази пробита граница. Всеки ден хващат по поне 50 броя мигранти. А са влезнали поне 1000 за да хванат 50 случайно на магистралата. Толкова ли не могат 200-300 км. да опазят. А иначе се ежим на Русия - само война не сме и обявили а те без оръжие си влиза който както иска в нашата територия.

И размахано юмруче.

Леле, единия имал течност в корема! Ами сега? Допускам, че аз имам, пих бира

Не разбирам защо харчим ресурс за да ги спираме. Те хората не искат да остават тук, да ги пускат при тези, които им съсипаха държавите.

Явно "решителността" на България и мерките на МВР, законодатели, изпълнителна и съдебна власт са така "изплашили" трафикантите, че вече и гастрольори от Грузия, Сърбия, Полша идват у нас за това, а тук всеки наркоман и "познат на полицията" му е основна дейност. Да не се изненадват медиите, които замлъкнаха по нищоправенето при следваща смърт причинена от гонка.

Хора мислете малко ! Тези бягат защото САЩ прецакаха всичко е Афганистан ! Сега би трябвало всеки хванат афганистанец да го пращаме в САЩ и те да се оправят !

И защо тогава не бягат на изток а бягат към запад???? Гледам дори руснаците не искат да са в твоята любима русия.

А стига, бе. Викаш руснаците всичко бяха оправили и оставиха мед и масло втам и дойдоха американците и уцапаха всичко. Промити мозъци.

комен зи бите, комен

Уикенда масово се лееше помия върху ПП и ДБ в коментари и масова възхвала за възраждане и герб... явно нормалните хора почиват, а троловете вилнеят

Глупости на търкалета явно просто си спал

ТеПП и ДП нормални ли са...ДБ и Ицето беше на каишка при Борисов, сега при Бобокови и другите олигарски...ПП са направо невменяеми- виж какво докараха за няма и година. Явно не усещаш инфлацията с тяхното неразумно харчене...За справка 9 милиарда изчезнаха за 9 дни безотчетно!

България стана една територия, все едно сме Дивия Запад. Дори имаме и индианци.

Голф 2ка...?

Само един?!

Досега сигурно цяла армия е влязла нелегално, пак добре, че без оръжие ....

... засега

Оръжие се намира по-лесно, отколкото се добива боен опит, какъвто всички тези нашественици имат в различна степен.

Na imigrantite NIE TRIQBVA DA OKAZVAME POMOSHT-fsq4eski. Nesa pobegnali ot hubavo nali !

Ама това лек автомобил ли? Във всеки случай тъпотата е потресаваща. 16 души са поне тон и триста тегло. Къде ще избягаш така натоварен бе?

Отговорност да понесат Рашков и левите ПП и ДБ. Точно при тяхното управление пресстъпнистта и миграцията се увеличиха многократно. Плъха Радев също е отговорен.

И ти си виновен за скока на изнасилванията!

Това се казва "карма" да избягаш от талибаните и да загинеш в България заради некачествен асфалт ! Вън ПП и ДБ !

И защо реши, че е заради асфалта?

Щото ПП обещаха да правят по 1 магистрала на година, три тунела и пет моста над Дунав !

Някой ще ми обясни ли какво се случват след като ги хванат? Връщат ли ги обратно , откъдето са дошли? В затвор ли ги вкарват? Реално нарушават куп закони, които ако аз наруша сигурно ще изгния в затвора,

Нападат хора в София....

Пускат ги в Харманли, откъдето те се качват на влака и се изсипват в центъра на София. Там се събират на глутници и започват да миткат напред-назад по цял ден. Не помниш ли миналата година как светкавица нацели четирима такива под дърво в градинката до църквата на Пиротска?

Бързи и яростни. Газ до дупка. Гориво в кръвта. Пътищата в България се превърнаха в каскадьорска площадка. Предлагам правителство до да обяви награда от 1000 EURO за всеки заловен жив или мъртъв незаконен емигрант и проблема ще се реши мигновено.

И ногу брат'чеди ше изгорят покрай това!

И кво,един путинофил по-малко,нали така демократи?

Путин е виновен. За това, че не нападна и не освободи Афганистнат. Който е върнат от светско управление - на талибаните, при това лично от Демократичната Държава.

Ама русия вече беше в афганистан и избяга позорно. При това с огромни загуби и след като изби стотици хиляди афганистанци.

министърът явно разчита на това, да се разчуе че каналът е несигурен, имигрантите могат да пострадат или дори загинат, но за афганистанците е по-сигурно отколкото да останат в Афганистан, имат някакъв шанс, за да спре трафикът трябва да се вземат мерки по опазване на границата, а не да ги гонят след като гранична полиция ги е пуснала и заедно с превозвачите си е получила възнаграждението, а имигрантите остават на издръжка на българите

Изгледжа сякаш не са само в коли. Влачат се и пеша по улиците На тумби някакви странни лица с чужд произход, Гледат като диваци и се мръщят на всичко около себе си. Внимавайте, ако имате навика да се разхождате вечер сами или само по двойки. Още малко ако се влоши положението и ще се сдобием с нови ноу гоу зони. Като нищо ше се вклюват куп НПО-та и полицията няма да смее да стъпи там. Ако сте имали малшанса да си купите кутийка за половин милион в същата зона - пийте една студена вода! Ако не пазим границата, скоро ще изнесем напежениетов кварталите на собствените си градове.

Няма какво да ги гоните. Засечете ли външни нарушители на териториалната ни неприкосновеност, които отказват да изпътлняват разпореждания и се опитват със сила да наложат волята си, направо ги отстрелвайте! Това е ваше законно право и дори задължение. Защо да рискувате живота на собствените си служители, докато пазите някакви чужди лица,м които се държат като врахове?

Стига в това мигранти, тия не са мигранти: - или са минали редовно през ГКПП с документи са бежанци - или са пресякли незаконно граничната бразда и са врагове Мигранти са ако от Карнобат някой отиде във Враца.

Направо са си агресори! Ако пред тях стои само една опасност - да ги арестуват с вероятност примерно 1 към 10, те никога няма да спрат да се влачат тук. Ако обаче има вероятност 1 към 10 да ги отстрелят, 10 пъти ще си помислят. И това важи най-вече за каналджиите.

Това не е важно. Важното е ония тулуп още ли е министър ???

поне кажете марката на "автомобила". за реклама... 18 човека + водача... май е било автобус!

И са прекосили цялата държава... и добре, че са катастрофирали... иначе и граница щяха да минат! Толкова за некадърните полицаи!

Да, спете спокойно... полицията ви пази! Ако не катастрофират... не ги намират! Долни заплаткаджии!