Коментари - Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген

Мигрантите идват не от тези държави, а от Унгария, заяви Александър ван дер Белен

Обратно в новината

Коментари - Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

кой какво обявил, за тях това приемане вече е отпаднало от дневният им ред. Набийте си го туй в чутурите. Това са на онази шарлатанка мара от герб лъжите!

не щем Шенген искаме американски визи!

Чеп за зеле не става от тази наша СГЛОБКА !

А пък австрийската BILLA е активен фактор и участник в днешната дива спекула в България. BILLA краде, граби, дере, дои, стриже и гърби българските робове като за световно. Направо не е истина. Това което въобще не е позволено на BILLA в Австрия е безпроблемно позволено в колониална България. Честито на БГ-робите!

И OMV. И в двете не съм стъпвал поне от 5 години. А сметките си от Райфайзен банк, дето се маскираха наскоро, прехвърлих другаде преди 10 години. Нямаше други латексови изделия като тях, дето да те карат да пишеш ръчно на бланки.

Никакъв Шенген за Ганя прост! Да гние в изгнание!

НЕ ни трябва Шенген... В БЪлгария, от Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО, през 1878 г имаме парична единица- Български ЛЕВ. Който иска да ползва Евро или Турски лири, нека се маха от БЪлгария.. ВЪН Предателите !!!

И какво общо има левът с Шенген? Таивъ у простата, празна тиква!

Ей копейка неграмотна! Научи се да се изразяват.

Не ти трябва Шенген ,защото си свикнал да живееш ,като животно в една панелка. Страх те е да похарчиш някой лев за екскурзия из ЕС.

Тоя е луд

А русия ,беларус и иран влизат в на майка си у п....

Гледам българафобите русороби са ти сложили минуси ?

от ДС!? Ген. Терзиева пуска ли ти още!?

онкел Гюнтер домакина на операта!

Какъв е тоя австралийски президент? Там не са ли към британската корона с държавен глава крал Чарз?

Четене муй макята. Не само опорки..

Царя дава, пъдаря не дава.

Мигрантите в Австрия идвали от Унгария, а не от Румъния и България !? Тоя откри топлата вода ! Абе , тюфлек, ами Австрия граничи с Унгария , а не с Румъния и България и е естествено мигрантите да идват оттам . Унгария обаче граничи с Румъния, а Румъния - с България ! Ха !

Браво! Размазан им кръвта...

мигрантите идват Албания, Сърбия, Унгария и стигат Австрия. През България минават много малко.

Всички знаем, че доброто и лошото ченге се играе пред престъпници или малоумници.

Австрия винаги е била на наша страна! Те спряха Румъния, за да не сме сами! Австрия и Германия са нашият гръб! Това са нашите съюзници!

Мунчо от него нищо на зависи , но ако Нехамер стане Дахамер тогава няма проблем :)))

че нещо зависи от теб ама мерси.... нема да стане с тия рушлямопитеци тука... много ни е ясно защо не ни искате...

Ша ми влезете у Шенген ама само през шундата ми

ЗА жалост Президента няма думата А правителството на Австрия, И след аферата в Лукойл ще си останем с добри пожелания !

че ви спира държавата потоците свежи парички от рафинерията към Вгъзраждане ли. Че ви спира финансирането на антибългарските формирования ? Н атова ли му викаш афера путинска маймуно проста

Да не би тоя да прави разлика между български ,румънски и унгарски....цигани? Шефе няма разлика!

Австрия винаги е била на наша страна! Те спряха Румъния, за да не сме сами! Австрия и Германия са нашият гръб! Това са нашите съюзници!

Интересно как троловете тук плюят по президента на Австрия, страната-подлога на Путин. Бившата външна министърка на Австрия даже живее в Русия - рядък случай на мазохизъм, на каквито дори българските пропаднали тролове не се решават.

Този наистина счупи тъпомера... За да стигнат до Унгария, прелитат ли?!

Не, унагрците ги наритват към Австрия и мигрантите го знаят.

А преди България Минават През Турция !

от този нищо не зависи, защото има чисто протоколни функции. Заради тия идиоти затворихме 4 реактора на Козлодуй, а сега се гаврят с нас за шенген.

Затворихме ги заради тъпаците, които взривиха Чернобил и идиотите, които фалираха България няколко пъти. БСП подписаха, че ще я затворим за да ни помагат с пари когато и СССР ритна камбаната.

реакторите ги затвори леля Кунка, малко преди да влезем в ЕС. Това беше условие точно от Австрия.

Циркаджия

Хората вече могат да предотвратят или излекуват диабета само с едно лекарство. Подходящо за всеки и действа бързо, помогнете на себе си или на близките си това е лекарството: ----- https://goo.su/diabexin

Явно са решили да ги връщат тук талибаните. Друга причина да ни приемат няма.

Една чудесна новина: в петък отваря Руската църква в София. В България вече е новият предстоятел - протойерей Владимир Тишчук.

ами бързай да му делнеш един пискун , не закъснявай .

А до Унгария? Отгоре, от космоса идат...

Кой пита??

Според този, мигрантите не идват от Близкия изток и северна Африка, а от ЕС. Гениално!

Според архитектът от „Спаси София“ Явор Панев, който е част от екипа на Васил Терзиев, празните апартаменти на софиянци могат да бъдат отнемани в полза на общината.

Пълни глупости не спекулирай с ппразни приказки на един архитвкт, подобни неща трябва да минат обсъждане и парламент. Коя фирма ще си даде празните апартаменти а ?

Така трябва. Също и ако комшийката мъжът и не я уважава известно време, да я пращат при комшията, който да върши работата.

И този президент е пълен идиот. Е как имигрантите да дойдат в Австрия, от България, след като България и Австрия нямат граница. Или от Румъния. И защо точно от Унгария, защото точно Унгария е пръст в гъзза на всички евродебили. Включително и този

Унгария защото имат граница с тях за това. Ако погледнеш картата ще разбереш, тези които наводянват идват от Гърция и Италия през Сърбия в Унгария …. През нас минават много малко тарамбуки

Според твоята логика, по полезно ще е за Австрия да изключат Унгария от шенген, отколкото да присъединяват България. Тоест ако присъединят България, имигрантдкия натиск въобще няма да спре. И тогава обясни защо и е на Австрия да присъединява България

Конвенция за прилагане на споразумението от Шенген от 14 юни 1985 година между правителствата на държавите от Икономическия съюз Бенелюкс, Федерална република Германия и Френската република за постепенното премахване на контрола по техните общи граници. А бе към 40-тата година може и да стане .

Требе да са изфащат сички руски кавали

Първо, “сглобката” беше създадена с една -единствена цел - приемането ни в Шенген ! И второ - няма никакво значение какво казва австрийския президент, щом правителството му е на противното мнение ! И трето - ако до края на годината не влезем в Шенген, съществуването на “сглобката” губи смисъл !

Александър ван дер Белен От този ли дадка зависи дали да сме в шенген ЕБАТИ австиричите тямат материал Няма ли някой по млад да стъпи начела да държавата

А-1 В бг ТЕЛ ЗА контакти 88 123 хА хаа 88 Е Н-Н демек Хаил Хитлер Каде Схът Еврейте От ШАЛОМ ???

Австрия е като България - Президента казва - Мутри в Затвора - Денков казва - оставка на Президента .

Защо точно упорстват Австрия и Нидерландия? Най-краткият отговор гласи: по вътрешнополитически причини и защото им е безплатно. Нека да си припомним, че предишното правителство на Марк Рюте падна в резултат от така наречената Афера с детските надбавки. След публикации в нидерландските медии, според които хиляди семейства на пришълци от България мамели държавата с надбавките, близо 20 000 родители трябваше да връщат със задна дата получените надбавки и изпаднаха в мизерия. И когато се оказа, че обвинението е неоснователно, през януари 2021 Рюте си подаде оставката. Сега той отново е премиер, но проблемът с мигрантите очевидно все още не му дава мира. Както и на част от избирателите му. Австрия и контролът по външните граници Сходно е положението и с ветото, наложено от Австрия. Сегашният австрийски канцлер, консерваторът Карл Нехамер, още като министър на вътрешните работи си изгради имиджа на един от най-ревностните агитатори за максимално суров контрол по външната граница на ЕС. И днес тъкмо притокът на мигранти по така наречения Балкански маршрут му осигурява привидно непоклатим аргумент срещу приемането на България и Румъния – аргумент, който в Австрия определено му носи сериозни политически дивиденти. И не му причинява непосредствени вреди нито в ЕС, нито в Шенгенското споразумение. Тоест, поради споменатите конструктивни дефекти, Хага и Виена могат „безплатно“ да наложат волята си.

Много глупости си написал . Не мислиш ли че ЕС спъва България заради Липса на Присъди за Корумпирани Политици , които ни изядоха Децата ?

Не съм ги писал аз бе ей !!!

ти пък с тая корупция, да не мислиш в EC няма ? уаооо, ЕВРИКА !

След като сащ свършиха парите за украйна, може ли България да стане гарант пред финансовите пазари на украйна?

Охлюв!

По принцип има доста правомощия президентът на Австрия.Може ако реши да разпусне правителството.Друг е въпросът,че няма да го направи.Трябва много тежки упреци да има.

Сега пък Ние Не ви Искаме !!! ха ха вятъра Задуха В обратна Посока Китай Един Пояс Един Път Русия Газ Петрол И Диаманти А за Вас Лайна Австриски Да Гледате Овце В Алпите Щото Сняг Няма Вече !!

Тоя не важи ...

Президентите в европейските държави не са фактор във външната политика на държавите си. Важно е какво казва министър председателя на дадена държава в Съвета на Министрите на ЕС. ,а той казва каквото му нашепва Министъра на вътрешните работи.

на килима в Австрия, за да се стигне до тоя резултат.

Нищо не зависи от тоя палячо. Само интервюта дава и по кетъринги ходи.

мвр е коптор на 8 хиляди мърши пенсионери на пенсия тавана-пенсионерска 3000 лв и заплата офицерска 3000 лв+добавки+извънреден+бакшиши на месец по 8хилки.Айде памперси слагайте минусчета .

да бе ! Сериозно ?! Е ся си е...майката ! После, след пенсия пък доработват...

Мнението му е такова докато не се срещне със селските тарикати шарлатани, класика за бранша, като Киро Шашмата и плъха Денков.

“ Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген” Браво на Дянков и екипа му, на Пранителството, и на госпожа Габриел! Те много бързо (само за няколко месеца) успяха да обяснят и убедят и Австрия да ни подкрепи! Огромен успех! (Защото ГЕРБ за 15 години на власт, както и БСП и НДСВ преди това) не успяха да обяснят в Европа и ЕС и те ни заявяваха, че … не разбирали проблемите ни със Скопие, например! Сега остава още малко усилия (всъщност все така умна и упорита работа) и току виж … се подквасило морето и злобарите и враговете на правителството ще гледах като препикани мушкати, ако се случи случката:)

Не ги разбираш нещата.

Слушай, бе малкия, не се опитвай да учиш баща си как се правят деца! Ти когато говориш с мен ще мълчиш! И ще слушаш и ще си записваш! После може да те препитам, ако имам желание и време за губене.

Коментари - Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген

Мигрантите идват не от тези държави, а от Унгария, заяви Александър ван дер Белен

Обратно в новината

Коментари - Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

кой какво обявил, за тях това приемане вече е отпаднало от дневният им ред. Набийте си го туй в чутурите. Това са на онази шарлатанка мара от герб лъжите!

не щем Шенген искаме американски визи!

Чеп за зеле не става от тази наша СГЛОБКА !

А пък австрийската BILLA е активен фактор и участник в днешната дива спекула в България. BILLA краде, граби, дере, дои, стриже и гърби българските робове като за световно. Направо не е истина. Това което въобще не е позволено на BILLA в Австрия е безпроблемно позволено в колониална България. Честито на БГ-робите!

И OMV. И в двете не съм стъпвал поне от 5 години. А сметките си от Райфайзен банк, дето се маскираха наскоро, прехвърлих другаде преди 10 години. Нямаше други латексови изделия като тях, дето да те карат да пишеш ръчно на бланки.

Никакъв Шенген за Ганя прост! Да гние в изгнание!

НЕ ни трябва Шенген... В БЪлгария, от Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО, през 1878 г имаме парична единица- Български ЛЕВ. Който иска да ползва Евро или Турски лири, нека се маха от БЪлгария.. ВЪН Предателите !!!

И какво общо има левът с Шенген? Таивъ у простата, празна тиква!

Ей копейка неграмотна! Научи се да се изразяват.

Не ти трябва Шенген ,защото си свикнал да живееш ,като животно в една панелка. Страх те е да похарчиш някой лев за екскурзия из ЕС.

Тоя е луд

А русия ,беларус и иран влизат в на майка си у п....

Гледам българафобите русороби са ти сложили минуси ?

от ДС!? Ген. Терзиева пуска ли ти още!?

онкел Гюнтер домакина на операта!

Какъв е тоя австралийски президент? Там не са ли към британската корона с държавен глава крал Чарз?

Четене муй макята. Не само опорки..

Царя дава, пъдаря не дава.

Мигрантите в Австрия идвали от Унгария, а не от Румъния и България !? Тоя откри топлата вода ! Абе , тюфлек, ами Австрия граничи с Унгария , а не с Румъния и България и е естествено мигрантите да идват оттам . Унгария обаче граничи с Румъния, а Румъния - с България ! Ха !

Браво! Размазан им кръвта...

мигрантите идват Албания, Сърбия, Унгария и стигат Австрия. През България минават много малко.

Всички знаем, че доброто и лошото ченге се играе пред престъпници или малоумници.

Австрия винаги е била на наша страна! Те спряха Румъния, за да не сме сами! Австрия и Германия са нашият гръб! Това са нашите съюзници!

Мунчо от него нищо на зависи , но ако Нехамер стане Дахамер тогава няма проблем :)))

че нещо зависи от теб ама мерси.... нема да стане с тия рушлямопитеци тука... много ни е ясно защо не ни искате...

Ша ми влезете у Шенген ама само през шундата ми

ЗА жалост Президента няма думата А правителството на Австрия, И след аферата в Лукойл ще си останем с добри пожелания !

че ви спира държавата потоците свежи парички от рафинерията към Вгъзраждане ли. Че ви спира финансирането на антибългарските формирования ? Н атова ли му викаш афера путинска маймуно проста

Да не би тоя да прави разлика между български ,румънски и унгарски....цигани? Шефе няма разлика!

Австрия винаги е била на наша страна! Те спряха Румъния, за да не сме сами! Австрия и Германия са нашият гръб! Това са нашите съюзници!

Интересно как троловете тук плюят по президента на Австрия, страната-подлога на Путин. Бившата външна министърка на Австрия даже живее в Русия - рядък случай на мазохизъм, на каквито дори българските пропаднали тролове не се решават.

Този наистина счупи тъпомера... За да стигнат до Унгария, прелитат ли?!

Не, унагрците ги наритват към Австрия и мигрантите го знаят.

А преди България Минават През Турция !

от този нищо не зависи, защото има чисто протоколни функции. Заради тия идиоти затворихме 4 реактора на Козлодуй, а сега се гаврят с нас за шенген.

Затворихме ги заради тъпаците, които взривиха Чернобил и идиотите, които фалираха България няколко пъти. БСП подписаха, че ще я затворим за да ни помагат с пари когато и СССР ритна камбаната.

реакторите ги затвори леля Кунка, малко преди да влезем в ЕС. Това беше условие точно от Австрия.

Циркаджия

Хората вече могат да предотвратят или излекуват диабета само с едно лекарство. Подходящо за всеки и действа бързо, помогнете на себе си или на близките си това е лекарството: ----- https://goo.su/diabexin

Явно са решили да ги връщат тук талибаните. Друга причина да ни приемат няма.

Една чудесна новина: в петък отваря Руската църква в София. В България вече е новият предстоятел - протойерей Владимир Тишчук.

ами бързай да му делнеш един пискун , не закъснявай .

А до Унгария? Отгоре, от космоса идат...

Кой пита??

Според този, мигрантите не идват от Близкия изток и северна Африка, а от ЕС. Гениално!

Според архитектът от „Спаси София“ Явор Панев, който е част от екипа на Васил Терзиев, празните апартаменти на софиянци могат да бъдат отнемани в полза на общината.

Пълни глупости не спекулирай с ппразни приказки на един архитвкт, подобни неща трябва да минат обсъждане и парламент. Коя фирма ще си даде празните апартаменти а ?

Така трябва. Също и ако комшийката мъжът и не я уважава известно време, да я пращат при комшията, който да върши работата.

И този президент е пълен идиот. Е как имигрантите да дойдат в Австрия, от България, след като България и Австрия нямат граница. Или от Румъния. И защо точно от Унгария, защото точно Унгария е пръст в гъзза на всички евродебили. Включително и този

Унгария защото имат граница с тях за това. Ако погледнеш картата ще разбереш, тези които наводянват идват от Гърция и Италия през Сърбия в Унгария …. През нас минават много малко тарамбуки

Според твоята логика, по полезно ще е за Австрия да изключат Унгария от шенген, отколкото да присъединяват България. Тоест ако присъединят България, имигрантдкия натиск въобще няма да спре. И тогава обясни защо и е на Австрия да присъединява България

Конвенция за прилагане на споразумението от Шенген от 14 юни 1985 година между правителствата на държавите от Икономическия съюз Бенелюкс, Федерална република Германия и Френската република за постепенното премахване на контрола по техните общи граници. А бе към 40-тата година може и да стане .

Требе да са изфащат сички руски кавали

Първо, “сглобката” беше създадена с една -единствена цел - приемането ни в Шенген ! И второ - няма никакво значение какво казва австрийския президент, щом правителството му е на противното мнение ! И трето - ако до края на годината не влезем в Шенген, съществуването на “сглобката” губи смисъл !

Александър ван дер Белен От този ли дадка зависи дали да сме в шенген ЕБАТИ австиричите тямат материал Няма ли някой по млад да стъпи начела да държавата

А-1 В бг ТЕЛ ЗА контакти 88 123 хА хаа 88 Е Н-Н демек Хаил Хитлер Каде Схът Еврейте От ШАЛОМ ???

Австрия е като България - Президента казва - Мутри в Затвора - Денков казва - оставка на Президента .

Защо точно упорстват Австрия и Нидерландия? Най-краткият отговор гласи: по вътрешнополитически причини и защото им е безплатно. Нека да си припомним, че предишното правителство на Марк Рюте падна в резултат от така наречената Афера с детските надбавки. След публикации в нидерландските медии, според които хиляди семейства на пришълци от България мамели държавата с надбавките, близо 20 000 родители трябваше да връщат със задна дата получените надбавки и изпаднаха в мизерия. И когато се оказа, че обвинението е неоснователно, през януари 2021 Рюте си подаде оставката. Сега той отново е премиер, но проблемът с мигрантите очевидно все още не му дава мира. Както и на част от избирателите му. Австрия и контролът по външните граници Сходно е положението и с ветото, наложено от Австрия. Сегашният австрийски канцлер, консерваторът Карл Нехамер, още като министър на вътрешните работи си изгради имиджа на един от най-ревностните агитатори за максимално суров контрол по външната граница на ЕС. И днес тъкмо притокът на мигранти по така наречения Балкански маршрут му осигурява привидно непоклатим аргумент срещу приемането на България и Румъния – аргумент, който в Австрия определено му носи сериозни политически дивиденти. И не му причинява непосредствени вреди нито в ЕС, нито в Шенгенското споразумение. Тоест, поради споменатите конструктивни дефекти, Хага и Виена могат „безплатно“ да наложат волята си.

Много глупости си написал . Не мислиш ли че ЕС спъва България заради Липса на Присъди за Корумпирани Политици , които ни изядоха Децата ?

Не съм ги писал аз бе ей !!!

ти пък с тая корупция, да не мислиш в EC няма ? уаооо, ЕВРИКА !

След като сащ свършиха парите за украйна, може ли България да стане гарант пред финансовите пазари на украйна?

Охлюв!

По принцип има доста правомощия президентът на Австрия.Може ако реши да разпусне правителството.Друг е въпросът,че няма да го направи.Трябва много тежки упреци да има.

Сега пък Ние Не ви Искаме !!! ха ха вятъра Задуха В обратна Посока Китай Един Пояс Един Път Русия Газ Петрол И Диаманти А за Вас Лайна Австриски Да Гледате Овце В Алпите Щото Сняг Няма Вече !!

Тоя не важи ...

Президентите в европейските държави не са фактор във външната политика на държавите си. Важно е какво казва министър председателя на дадена държава в Съвета на Министрите на ЕС. ,а той казва каквото му нашепва Министъра на вътрешните работи.

на килима в Австрия, за да се стигне до тоя резултат.

Нищо не зависи от тоя палячо. Само интервюта дава и по кетъринги ходи.

мвр е коптор на 8 хиляди мърши пенсионери на пенсия тавана-пенсионерска 3000 лв и заплата офицерска 3000 лв+добавки+извънреден+бакшиши на месец по 8хилки.Айде памперси слагайте минусчета .

да бе ! Сериозно ?! Е ся си е...майката ! После, след пенсия пък доработват...

Мнението му е такова докато не се срещне със селските тарикати шарлатани, класика за бранша, като Киро Шашмата и плъха Денков.

“ Австрийският президент се обяви "за" приемането на България и Румъния в Шенген” Браво на Дянков и екипа му, на Пранителството, и на госпожа Габриел! Те много бързо (само за няколко месеца) успяха да обяснят и убедят и Австрия да ни подкрепи! Огромен успех! (Защото ГЕРБ за 15 години на власт, както и БСП и НДСВ преди това) не успяха да обяснят в Европа и ЕС и те ни заявяваха, че … не разбирали проблемите ни със Скопие, например! Сега остава още малко усилия (всъщност все така умна и упорита работа) и току виж … се подквасило морето и злобарите и враговете на правителството ще гледах като препикани мушкати, ако се случи случката:)

Не ги разбираш нещата.

Слушай, бе малкия, не се опитвай да учиш баща си как се правят деца! Ти когато говориш с мен ще мълчиш! И ще слушаш и ще си записваш! После може да те препитам, ако имам желание и време за губене.