17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко чепела от Банки да си двети на свещи да го целата му рода....!

фейсбук се прецака пак!

Същото като с НАП. Само дето тук няма да окошарват 20 годишен бушон, за да спасяват имиджа на трите прасета

Смешници! ЧЕЗ уволниха 2/3 от екипа по поддръжката. Сега викат екипи от Етрополе за ремонта в Бояна. А касите на ЧЕЗ ги дадода през % на EASY Pay. Тъпа работа... Със сигурност в Чехия не работят така

Повредата не е на ел. провод на ЧЕЗ.

Аварията е приченена от Розовия хакер!@№

Розовия хакер с вид на свиня майка Пеефскей торбата с лой.

Електрозахранването ще се осигурява по резервна схема Електроноски на мегданя. Моля обуйте си гумени цървули и идвайте само с пластмасови кофи! Тези с поцинкованите ще бъдат връщани.

Евала за резервното захранване

Нека да видят шопите - какво е като ние в провинцията през ден-два сме без ток!!

бълхи хапят ли те?

аз съм шоп принципно и мога да ти кажа, че се чуствам огнетено малцинство ::::))))) в Софето ние сме малцинство тука и не смеем даже да шукнем

И правилно, щот ше ви разбием мутрите нагли!

Че в ливадите шопи нЕма!!! Само алфа селяни под наем!!

принципно одобрявам. сараите без ток! ура другари!

Стройте, стройте още без инфраструктура... ама нали се бърза да се лапат пари. Без улици, без тротоари, без предвидени нови линии на градски транспорт, без велоалеи, без паркове и зелени площи, а както става ясно и без допълнителни инвестиции в електропреносната мрежа. Сторйте! Бул България вече не може да поеме трафика! Бъкайте блок до блок в полите на Витоша. От много кооперации не се вижда Витоша, а предната кооперация. Тези, които я виждат да си направят снимка, понеже след 5 години и те няма да я виждат. "Hill side" Boyana residence" "пичка ти майка резидънс" - звучи яко като за 1200EUR кв, а инфраструктурата - кучета я яли.

Браво, Ицо! Освен от морето ще трябва да се изселваме отвсякъде!

Не, не бяха там стълбовете. Мутрите принудиха електричарите да променят трасето, за да могат да строят там . Кой е подписал стълбовете да са между матнинелите на бул. България. Това е абсолютно забранено- няма никакви отстояния от далекопоровода! Съд за тези които са разрешили това безобразие!

Колко удобно - кабелът е на ЧЕЗ, ама пише, че бил на ЕСО. А защо се е запалил - понеже не са го сменили - нали бегат от БГ-то Все - ако може на другата глава да се прехвърли .

Е да, но не позна... На държавната фирма ЕСО са.

Колко удобно се е запалил тоя кабел... чудехме се само кога ще се появи "причина" за премахване на тези далекопроводни стълбове... все пак на новодомците не им е приятно да имат под прозорците проводници за високо напрежение. А пък и рекламата на самата сграда върви без тези стълбове така или иначе. А тези стълбове са там, още когато това бяха ливадите на селяните от по-горните села.

Новодомците къде гледат, като купуват, ве?!

Те го купуват с презумпцията, че общината "ще ги махне"

Какво да гледат? Не могат като Цецо Апартаментите, Баба цецка и др. да си купят за по 200Евро/м2 на пъпа на София.