Асен Василев обяви край на "безпардонното крадене", Карадайъ го нарече "случаен минувач"

Закани, обвинения и емоционални реплики размениха представителите на управляващи и опозиция по време на дебата за оставката на Никола Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така и Бойко се заричаше, ама му се осладиха кюлчетата........сега и вие Кирчо и Кокорчо вървите по неговия път и българите не ви вярват вече!

Ало колега Карадаьъ,научи български бе ахмак.или с Доганчо го карате само на мойчиния език. Сигурно и Пейо гонаучихте на турски.Големи сте аркадаши. Евала от мен.Големи крадци сте ий,гоооолеми.

Партията дпс оправдава своето съществуване като непрекъснато заплашва с етническо противопоставяне. Всъщност те са единственият фактор за противопоставянето. Никой българин не желае да се противопоставя с мюсюлманите в страната. Сега Карадайъ натъртвА, че България е неговата родина , а преди месеци ходи на консултации при ердоган. Лицемери сте ДПС и всички ви виждат.

Не, просто така им е наредено от Московията - да съсипят всички, които се опитват да ни освободят от прегръдката на Газпром

конците на ДуПиСе се дърпат от Козяк, дебил.

ДПС са най големите крадци!

Тиквите,мангалите,чалгарите и руските подлоги са глави на една ламя.

ДПС ще се окажат най - патриоти в НС и с повече кураж от целия опозиционен пейзаж. Не съм им фен, но се замислям, те единствено инвестират в грамотни, образовани кандидати за политически позиции и постове. Корумпирани са не повече от другите лицемери представящи се за промяната и новия морал. Говорят премерено и с езика на политика, не на надменния гамен случайни във властта с претенции за уникалност и диплома за тоалетна хартия, па макар и от Харвард.

Не вярвай на празните и фалшиви приказки на дпс. Те са петата колона на Турция в страната

Фатално привличане между тие двамата. Дано не се награбят още в пленарната зала.

Мустафа Карадайъ тоя е голям БЪЛГАРИН! ДАЖЕ И ИМЕТО МУ НЕ МОГА ДА ПРОИЗНЕСА!!! БЪЛГАРИЯ ДО 50Г ЩЕ САМО С РЕЗЕНИ ХУЙОВЕ И МАНГАЛИ!!!!!!!

Аз съм случаен минувач. За тея не зная.

Ти да видиш, да съм на едно мнение с ДПС

УРА,НЯМА ГИ КРАДЦИТЕ ВЕЧЕ! Но доведоха държавата до катастрофа! Вън и айде у дома!

Цялата "държава" в сегашния порочен, прогнил вид, ТРЯБВА да катострофира и да се изгради наново и начисто, ако искаме децата ни да живеят в нормална страна, а не да имигрират в други такива. Това е болезнената истина, и всички ние ще си платим цената, за това, че сме ги търпели тези безобразия толкова години.

"Той обвини министър-председателя, че е отправил призив за етническо противопоставяне и отбеляза, че с омраза и лъжа не може да се управлява" Етническо какво? Срещу кой и на база какво? И с омраза към какво? Ех това е да си мюсюлманин и депутат от дпс-то за които всичко опира до етническо насилие и омраза на расова основа. " ДПС остана последователно и не изневери на нашата мисия - да сме пазители на мира, на сигурността" И за чии мир и чия сигурност става дума? На НС ли? Е пълен провал идва на ум. За нация ли? Е къде бяха при три от четирите години на протести пред НС при Орешарски? Все в НС без много да се обаждат и без да имат трайно усещане за присъствие в политиката ама те били най-големите защитници!!! Мисият им беше да създават разделение между християните и мюсюлманите, така че да искарат малцинствата и мюсюлманите великите жертви. Само дето не се получи това, но поне замазаха положението като започнаха да твърдят, че чрез тях се получил мирът и разбирателството между християните и мюсюлманите. И по специално почетният им лридер постигнал именно това! И от там на сетне вече тихи като мишки 90% от времето.

карадая си има родина, като не му изнася, да си ходи, но там ще е никой, а тук е вечен д.тат с хубава заплата. Не ви ли омръзна да слушате, как дпс пълно с българи еничари е стожер, пазител и не знам какво още в бг политика? Кой сее омраза и злоба, ако не герб барабар с т.лупа? Политиците, вместо да се обединят и да работят заедно все се ръфат, обвиняват, самоизтъкват. А на ПП се падна много лошо време за управление, с всякакви кризи, та не знаят, откъде да започнат и няма човек или партия, която би се справила с всичко бързо и адекватно. Това, че гербавите се хвалят колко са можещи, а другите не стават не означава, че е вярно, а само това, че пак драпат за власт, щот им секна кранчето от къщи за гости и магистрали например.

Роден е в България, вземи прочети малко

и други са родени тука, но работят за други държави

Чети ти. Не ми дреме къде е роден. Важното е, какво прави, какви ги плещи къде ходи за благословия.

са в парламента, защото всеки път най много 20% ходят да гласуват, вместо 80%. Раята си стои вкъщи на избори.

гласувам. Ставам съучастник на престъпници.

Това е то ! Дадохме на Мангалите да ни крадат и да правят каквото си искат с нас !

Ами като сте некадърни...

Фесът пак мучи нечленоразделно....

Е, шамара които ви залепи с гласуването сигурно го разбра, а? Ако не си, другата седмица ще ти го разясни подробно...

Той не е фес, той е ахрянин

Хайде по-бързо към съответните служби, че въобще не сте хората, които да задават посока на България. Толкова сте си повярвали, че не може да видите колко сте зле , това не ви е извънсъдебно споразумение с недоволен работодател.

ама те са в генезиса на Мафията и управлението в България .... защото само 20% ходят да гласуват.

Крада(я) не може кафе да свари на Асен Василев !!! Даже бившите му Нидерландски стдружници плюейки по Асен Василев на няколко пъти повтарят: ТОЙ Е МНОГО УМЕН ! Никога Крада(я) не ми е направил впечатление с ум или правоговор. Изреченията са му празни приказки и клишета ! Изключително посредствен куриер на волята на сивия кардинал - Ахмед Доган .

Всички, които нямат никакви аргументи срещу ГЕРБ, започват да повтарят вълшебните думички- чекмедже, кюлче, пачка, шкафче. Вече две години. От зеления чорап, Дамаджаната, Кирчо, Кокорчо и много други лапачи. Защо никой не казва- педалче на Кокорчо. И тази дума е звучна и има "ч".

На изборите.

Рушат се. Разруха. Грозни човекоподобни по улиците. Студ. Смрад. Вятър. Изчезнаха пойните птици. Жега. Нищоправене. Същества по бюра, грозни.

Асенчо е такъв фатмак, че обрече всички следващи правителства на агония. Трудно ще му оправят кашата която забърка.

Това беше най-черния ден в новата история на ЕС! Корупцията НАДДЕЛЯ!

И той изпълнява заповеди, ама на осакатен английски!

Карадайъ се заигра с етническия мир. Но той е в резултат на хората,българи и турци.А не на жалката му партия.И той би ни хвърлил във война,ако ДПС има интерес от това.

Този нагъл клиентелист Карадайъ, или както там му се пише и изговаря името на безпардонния турски наместник, докога ще размахва пръси и реплики в обвинителна поза? Не съм привърженик на ПП, но тези от ДПС краднат и плюскат вече повече от 30 години. Наглостта им и безпардонноста им е потресаваща...

"ДПС 32 години води национално отговорна политика. Различни хора минаха през терена на политиката, но ДПС остана последователно и не изневери на нашата мисия - да сме пазители на мира, на сигурността, да я опазим дори от такива като тези тук Това което става в момента е връщането на държавата 30 г. назад , като видяхме как копейки,пълни чекмеджета с евро и злато,държавна сигурност и сараи,както откровенна опростачена чалга говорят по най-циничен начин за национална отговорна политика.В резултат на тази "национално отговорна" политика в последните 32 г. България се нареди на последно място в ЕС по икономически и финансови показатели, свобода на словото , социална политика,което бе и предпоставка за най-ниския стандарт на живот в ЕС.

Възхвала на ДПС , техният почетен председател преди няколко години арогантно заяви,че той е обръчите от фирми и той разпределя порциите. Това ли е отговорното поведение? Наглост превзела парламента!

Откакто президентът Радев попита Карадайъото коя е НЕГОВАТА родина, ВСЯКА ВТОРА дума на Карадайъто е МОЯТА / за България / родина. :))) Доживот ще му държи ВЛАГА. :)))

И Фърчилков е пътник

е интересно. Родата на тоя К...ъйк ми е казала, че в Турция се бачка яко и мизерията е голяма. И той се е вкопчил в България, щото му е по-лесно, страх го е да се пробва в Турция.

Ако А. Василев е СЛУЧАЕН МИНУВАЧ, то Карадайъто е НЕИЗТРЕБИМА ПИЯВИЦА.

Едното не изключва другото!

На петата руска колона в България -ДПС, им се иска пак да са във власта, заедно с ГЕРБ мошениците, но няма да стане.

Ше стане батка

Не съм бил, НЕ СЪМ и надявам се няма да бъда гербераст, бесепар или член/симпатизант на която и да е от многото конюнктурно появили се ОПГта! Аз съм Българин! По, надявам се понятни за вас причини, дпс и конкретно мустафа карадайъ МНОГО ТРУДНО ПОНАСЯМ! НО в интерес на коректността, ПРИНУДЕН съм да го ПОЗДРАВЯ ЗА НАЙ-ТОЧНАТА, НАЙ-ПЪЛНАТА И КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ асАн васАлев.

Асан Василев е по-умен от цялата парламентарна група на ДПС,заедно с Пеевски, Карадайъ и Данчо Ментата.

Кое от двете, по точно? по „умен“ или по ПРОДАЖЕН?

Неграмотен ли си?Много ясно съм написала по-умен.

КОГАТО ПОГЛЕДНЕШ цените в магазина, сметката си за еленергия и сметката си за парно на есен И ТИ ПРИНУДИТЕЛНО ЩЕ СЕ ОГРАМОТИШ! Запомни ми думите!

Отговорен е Борисов и подлогата му Слави.Ти го мисли.

Както каза Томислав миналата седмица управляващите ни докараха само до избор на само лоши решения.Дори и изборът да гласуват Дпс и Възраждане заедно примерно,но това зло трябва да бъде изгонено максимално бързо от управлението ако вече не е и много късно.. И последната година много любопитно освен за Борисов и Гешев как окрали българския народ някак си се появи странна тишина около Баневи,Стайкови,Бобокови,Арабадживи и тем подобни герои на прехода

С Бобокови,Баневи,Стайкови се занимаваше Гешев.И нито едно от тези шумни дела не е внесено в съда.А делото срещу Божков е на трупчета вече трета година.И също не е внесено в съда. И разберете най-после ,има разделение на властите.Правителството е изпълнителна,а не съдебна власт.

Асенчо, Не се прави на луд - откакто сте на власт не пипнахте 1 нито един човек или фирма на ДПС...

Гешев ги пази.Той направо "изпра" Пеевски

Една от любимите ми книги е Кво Вадис на Сенкевич. Наблюдава се при мене парадокс. Хем търся себе си и съм единак, хем съм нищо извън социума. Проявявам асоциалност като отбягвам общуване и колеги, но пък без тях съм никой. Винаги съм имал нужда от ментор на работа, но това рядко, почти никога не се е случвало. Ех да имаше опитен мениджър да ми покаже къде греша, вместо да дебне грешките ми. Моят плюс е, че картите ми са винаги на масата. Нося винаги къси ръкави. Няма изненади. Каквото сабя покаже и честта. Чужд съм на междуособици и сплетни. Пожелавам същото и на тебе. Кви

доста "пожелателно" говорене... то само с обществен натиск не става. Трябва и политически. за разлика от САЩ тукашните прокурори не ходят на избори. Трябва и много време, с което обаче не разполагаме. единственият ни шанс, реалистичен, е deus ex machina решение.

Асен е рядко некадърно недоразумение. Колко още актуализации ще правиш за да си натъмъниш именно безкронтролното харчене, което твоята шайка наложи като стандарт. Колко още дълг ще теглиш за да прикриеш малоумната си политика. Кога държавата е оставала без пари. При Жан и при Корнелия и Асен.

Жалко че не може да се разбере, тези които не можеха да се примирят с Борисов и партията му, дали сега вече не са се примирили и какви обяснения биха дали.

"Българските" "патриоти" и "националисти" резко се съгласиха с Карадайъ... :)))))))))))))) Ако не беше страшно, щеше да е много смешно. Само, че е страшно тъжно, колко е просто тоя народ. Харесва му да го клатят, но мрази гейовете. Парадокс...

И за кой да гласуваме? Дайте един нормален човек да видим, че аман от путета

Разбирам бунтарството. Разбирам реакцията. Разбирам търсенето на социалното в работата и неглижирането на 'професионалното'. Младият човек е чужд но подобни обязаности и те най-малкота са фрустриращи. Зреенето при човек отнема време. В процесът на зреене е твърде вероятно човек да среща опозиция и критика. Това е част от зреенето и самоопределянето. Имал съм безчет колеги които съм искал убия заради критика. Но, такъв е животът. Мина време, осъзнах, че това е част от всичкото. Не ми се сърди. Надявам се да съм единственият на когото се гневиш. Но на дали. Не ме мрази. Приличаме си.

КП и АВ да сигнализират прокуратурата за откритите нарушения и да се занимават със законите и проблемите на народа на България, тогава ще имат малък шанс да се закрепят. Не е работа на НС да проверява сметки на фирми. Аман от говорене за кражби, без да се правят законови промени, за да не се допускат такива изтичания и липса на контрол на качеството на свършената работа - от тук нататък.

те сигнализират, ама след това нещата в прокуратурата потъват в бюрократичната машина и накрая всичко се качва на трупчета.

От управляващата коалиция обявиха опозицията за крадци и мутри. От опозицията отвърнаха, че управляващите са крадци и мутри. За пръв път в историята на парламента и двете страни не лъжеха!

Проблемът на тази коалиция е БСП идеологически, ИТН практически и ПП защото дойдоха от Мунчо Решетников. Опозицията без коментар. Там са доказани крадци и путинофили.

Асен направи феса Карадайъ на две стотинки.

Признавам, че наистина си успешен. Съгласен съм, че си можещ. Имаш присъствие и разбирам какво имаш предвид във всяко твое изказване. Мисля, че си моята зодия. Приписвам на това големи сходства помежду ни. Много съжалявам, че работната среда не ни даде възможност за директна консумация. Сигурен съм, че щяхме да се напаснем. Наистина. Гли, Кви

крадци от дпс мафията застава ,който и да е,ще го подкрепя. Плюете по дпс ,че са етническа(те са корпорарация за грабене) партия,а ги подкрепяте в краденето . Ненормалници и ибрикчии. Да ви е честита ,,стабилност,,още 12 г. Ако останат хора на територията разбира се.

Бойко и Кирето решили да си направят автопортрети, ама се наговорили да се рисват от кръста нагоре, че да избегнат конфунзни ситуациии. След известно време показали един на друг своите шедьоври.Бойко обяснил:" Нарочно съм се изобразил с различни по размер ръце. В това съм вложил известна символика. С малката ръка давам на народа. А с голямата - вземам за себе си." Киро пък подхванал: "А аз нарочно съм се изобразил с две женски гърди. И то - различни по големина! С малката кърмя своята партия, а с голямата - моите роднини." Бойко се зачудил:"А с какво кърмиш народа?" Киро свил рамене: "Еее, сега... Нали се разбрахме да се рисуваме само до кръста?"

Най - ужасните партии са ПП и Герб.

Да, така е, 12 години при ГЕРБ спокойствие и ни стана скучно. Сега е екшън всеки ден

Един известен филм ще перефразирам Костадинчо май се гушка с турците. Чисти !

Навлизаме в Василевата Зима. Дори и Господ да го направим министър пак нищо няма да стане

Навлизаме в Бацевата зима.

Шом дпс подскачат значи Асенчо е на прав път.

Щом цялата държава подскача, значи не е на прав път. Инфлацията ще ни убие

инфлацията е по цял свят, не е изолирана само при нас. Няма как да си част от света и да не усещаш негативните ефекти

Съвсем не прав път, 9 милиарда за 9 дни. Като начало е съвсем добре

на ДПС това няма да им е нито първото, нито последното правителство, което свалят, щото "така са си решили"

Сега да се върне Борис III всички депутати отиват в ареста и затвора . И само на честни хора ще се дават общественни поръчки . Една тръба за улул 5.60м 1 милион лева , от злато да е ще е по-евтина .

Коалиция между ДПС, ИТН, Възраждане и евентуално БСП, ако влезнат в следващия парламент.

Най важното е ГЕРБ да са вън от управлението защото имам най много избиратели

Оставка! 10 млрд нови заеми, само 6 млрд от плана за възстановяване и развитие, при положение че Италия взе 200 млрд. Лъжи, схеми, задкулисие, измами... Никаква битка с инфлацията, никаква битка с корупцията, нищо... Занимават се само с Русия и Македония, забравиха за България и нейният народ! Оставка!