Активните случаи на COVID-19 в страната отново надминаха 10 000

685 е броят на новозаразените за последното денонощие, има четирима починали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължаваат с дезинформацията. Научния подход изисква данни 1. колко са тестваните 2. колко са положителните тестове 3. колко са болни което значи колко души са развили симптоми. 4. колко от положително тестваните са безсимптомни. “активни случаи” както пише по горе обединява 2, 3, и 4 в една група. Имаме право да знаем истината, а те са длъжни да я публикуват.

Ковид тестове вече правят само хора със симптоми. Никъде и за нищо дрруго не се иска тест. И понеже всички са "настинали" и не слагат маски никъде и не се тестват , % ще се покачва защото свободно го разнасят. А част от просто настиналите ще си отидат от тромбози защото толкоз им е здравната култура.

Частици от SARS-CoV-2 остават в тялото до 100 дни след заразяване. Дори тест да намери частица от вируса, която да го отбележи, като положитен, това не значи, че човекът може да зарази някого.

Г-жо Да, Това не значи че човекът може да рарази някого, но и не значи, че не може да зарази някого. Също както храната, когато тръгнала да се разваля, не значи че може да се пос@реш от нея. Обаче за всеки случай не я ядеш, нали?

Трябва да се пише не 685 души ново заразени,а 685 души с положителен тест.Защото не се знае колко от тези хора са заразени точно с ковид. Тези тестове показват само че човекът има инфекция, а дали е ковид не се знае. И особено сега когато има толкова респираторни заболявания. По добре да се отчитат болните постъпили в болница.

Ало, сдасд, троле наш, Хората с други инфекции обикновено са с отрицателни ковид тестове. Такива с едновременно положителни за ковид и грип или ковид и бактериален, почти няма, освен ако вече са се докарали до пневмония. Тогава вече може и бактериалният да светне. А ти пак си трол.

Ако се чудите дали и какво правителство ще имаме,ето ви отговора- Ковид-19 ще състави правителството !

ми надминали са щото РЗИтата не ги отписват, а не че хората са още болни, те по едно време дължаха над 100 000 вие сега за тая мижава бройка. Тъй като тези хора не са отписани от системата, ако починат от друга болест ги броят поченали от ковид

Сънародници! Не давайте да ви бъркат в носа с никакви клечки и тампони. И се противопоставятйте по всякакъв начин на ковид фашизма.

Ало, Кънчо, троле наш, В различни държави са наблюдавани от 2 до 8 венозни тромбози на 1000 преболедували в рамките на 90 дни и от 1 до 8 артериални тромбози, част от тях с летален изход. Рискът да не ти изпишат профилактичните тромболитици си остава твой. И това е само едно от възможните усложнения.

Бати безопасните "ваксини", щом ти трябват "профилактичните тромболитици", за да има шанс да оцелееш!

3евзек

Ало, Аха, тролице проста, Лекарите не изписват профилактични тромболитици при поставяне на ваксина, понеже няма нужда, ами при положителен тест. Нещо което системно отказващите ваксините и тестовете няма как да знаете. Понякога тромбът е първи симптом при "безсимптомните". Не изписват тромболитици и при поставяне на ваксина против ненужни тролове, но този път причината е друга - целият полезен ефект за намаляване на популацията им се губи. А ти пак си трол.

Българите сте уникално прост народ.

10 000, много бе, ние направо сме пламнали!

Как разбират дали едно заболяване е грип или журналистическата болест? С тест не става, тъй като тези тестове реагират и на сенна хрема.

На никой не му пука за измислената пандемия, нито вече ни интересува, какаво ще се спусне по медиите. Не разбрахте ли, че хората вече не ви ебават за нищо?

Прочети коментара ми по-горе.

Има едни 80% избиратели и берачи на гъби, които трябва да се сертифицират и за които са поръчани едни инжекции. Никакво мърдане, под строй. Другият път пак така да гласуват

Ало, Така така, Това означава ли, че точно тези 80% не са ваксинирани?

Не са разбира се. Ти не разбра ли, че няма достатъчно ваксинирани? Колкото и често да се боцкат и разболяват, все са много уязвими. И опасни за околните.

Брех, брех, даже една седмица от изборите не изчакахте да мине... Не ме интересува стъкмистиката, казвайте кога ще ни затварят, че учениците ги мързи, искат да цъкат на компито, не да киснат в час докато някой ги занимава с глупости. Нали после ще изгледат едно клипче на поредното спонсорирано щедро "Рационално общество" и ще станат вещи историци, които да влизат в ожесточен спор, че българите са имали повече права в Османската империя от колкото в "мракобесния" соц... Халал да са ви бъдещите олигоренизирани поколения.

Aма,разбира се,как няма да скочат,минаха изборите и хайде ковид дойде. А как се пръска небето, да не говорим.

днес са почивка , но вчера беше страшно , цялото небе в хиксове.

До вчера не вярвах в теорията за пръскалките по небето... ама вчера от сутринта чертаеха здравео! След обед беше вече пелена! Днес скочили случите! няма връзка, аз съм идиот, а другите са умни и се маскират без да се къпят!

Ало, дир-а, защо пак блокирате IP адреси бе? Това ли са ви привилегиите за регистрирани потребители? Май наистина не ви стиска да бликирате мобилни? В същото време сте толкова некадърни, че един профил не можете да блокирате. И триете коментара, защото ви е срам, че току виж ви лъснали задниците пред хората.

Що бе, мен ме разблокираха... Чукча доволен

3евзек

Теб са те разблокирали, но моят още е окупиран. Като са дошли на война, ще я получават доакто се предадат пак.

Триенето на неудобни коментари и блокирането без основателна причина е слабост! Прокопиев щв си завиди. Гьобелс - също.

Кога ли ще бъдат обявени всички боклуци спонсорирани от фащ да разпространяват това нещо наречено ваксина?! Ей такива кат Кунчо, който бе уличен, че участва в организация на Ротшилд/Сорош?! Все още никой от тия по тв-то не може да даде адекватно становище на въпроса: След като ПСР отчита всички видове коронавируси (които са сред хора и животни от мн години насам), как разбират, че именно ковид 19 е причината за днешната заболеваемост?! Естествено теорията за пръскането от самолетите все още не е потвърдена, но изобщо не я отричам, щото знам на какво са способни краварските кукловоди!!! В тази връзка винаги ми е било чудно, как познават деня и часа на новата вълна, дори по-точно и от прогнозната за времето?! Световният хегемон - Фащ, трябва да бъде изгонен от Европа!!! Стига толкова мародерстване и убийства!!!

Активни - бабината ви трънкина на слънце. Влемето се захлади , всеки грлупак с хрема има ковид ? Да ви ЕПМ.

въпроса е кога хората с една хрема ще спрат да си преавят тестове

Преразказваме за нормалните хора. Активните случаи на сезонен грип и настинки, надминаха 10 000.

ㅤ

А дали не е само обикновена настинка? Едно от 50те състояния, които pcr тестовете засичат и които зомбираните дУХтУРЯ са свикнали да наричат ковРид?!!

Да, но модерна - с тест ;)

Ало, , троле наш, Може би не са ви уточнили, но 50 състояния засичат PCR тестовете за тролове. Така са разработени, за да можете да разправяте от личен опит какво засичали. Обаче човешките за ковид рядко засичат друго. Дори антигенните с времето станаха достатъчно добри.

Защо коментирате само статии за т.н. Ковид-19?

3евзек

Ало, Зевзи, троле нагъл и лъжлив, Защо пак лъжеш бе? Не е вярно, че коментирам само статии за Ковид-19. Имам коментар в статията за стента на малкото дете, имам коментари в статиите за катастрофи, чат пат някой в другатв ви любима руска тематика... Обаче теб нещо те няма там. Изглежда ти нямаш лиценз дори да ги четеш, понеже си трол?

2022-10-07 07:46:14 Ахаа (нерегистриран) Открили сте 10000 кихнали?!!! Това е много опасно!!! Не знам дали само са кихнали или им е било последно . Вчера бях в централните гробища и гробището на Бакърена фабрика . И на 2 места забелязах много млади хора починали и продължаваха да копаят за млади хора. Що така бе ?????????????????

много млади и уж интелигентни хора се "ваксинираха",изпиха огромно количество ненужни "лекарства",живеят в постоянен страх, забравиха да живеят и се отдадоха на виртуалния вирус.

Абе ти какво правиш само по гробищата? Някои хора не сме стъпвалибтам с години,други за на по няколко!

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Колкото по-бързо напълните и ви ядат червеите, толкова по-добре!

*напълните траповете

За твое огромно съжаление, тези неща не работят така... И двата варианта на вируса изкарах и съм си жив и здрав, без щети по сърцето и мозъка (проверено с кардиограма и енцефалограма)... Вие гледайте да не предозирате, че нещо хиперреагирате на минимални дразнения и получавате яки халюцинации...

ㅤ

Добро утро "защитен" идиоте! Не мога да разбера защо е тая злоба от защитените към незащитените? Явно защитените разбират, че не са толкова защитени и за да не ги е яд, че са се прекарали, се опитват да отклонят собственото си безсилие под формата на гняв към незащитените, които си живеят живота.

3евзек

Ало, , троле наш, Според мен Ваксо е сбъркал. злобата трябва да е към онези, които излъгаха много хора да не се защитят. Да, за вас говоря. Първо ги излъгахте да преболедуват алфа и делта, а сега ги лъжете, че ваксините убивали. Същевременно сигурно половината сте набодени, както в онази парламентарна група.

Charlet Crichton - октомври 7, 2022 След като самата аз пострадах от ваксина и миналата година основах група за подкрепа на други като мен, аз също писах на Дейм Джун Рейн от името на тогавашните ни 530 членове. Имаше един прост въпрос, който ме притесняваше, след като слушах лекцията на Рейн през декември 2021 г. "Регулацията следва науката", в която тя заяви по отношение на съобщенията за нежелани реакции след ваксинация с Ковида: "Очаквахме 100 000, сега сме над 400 000". (Това се случва на около 13 мин. и 50 сек. във видеото.) https://youtu.be/G4OIYjjyUlU В писмото си попитах: "Ако MHRA е очаквала толкова много доклади, защо не е имало нищо за хора като мен?". Наивно предполагах, че ако съм имала нещастието да претърпя нежелано събитие, ще се погрижат за мен; мислех, че ще има изследователски екип; мислех, че ще има помощ. Това е далеч от истината. Аз съм 43-годишна майка на двама възрастни сина и спортен терапевт. Преди да ми бъде поставена ваксината, тичах три пъти седмично и тренирах с тежести, като успоредно с това ръководех бизнеса си. След втората ми инжекция от AstraZeneca през февруари миналата година получих реакция, която предизвика остро изтръпване, тремор и повече от 30 други симптома. Нежеланата реакция към ваксината Covid е потвърдена в медицинските ми бележки. Досега съм имала седем диагнози: периферна невропатия, синдром на постурална ортостатична тахикардия, сърдечна аритмия, ME/CFS, фибромиалгия, постурална хипертония и нистагъм. Не съм работила от 15 месеца и не мога да спортувам поради продължаващите сърдечни изследвания. Няма насоки за нежелани събития като моето, всъщност лекарите не знаят какво да правят с мен. Приемам многобройни лекарства само за да функционирам на около 30 % от предишния си живот. Похарчих близо 10 000 паунда в търсене на отговори. За съжаление, не съм единствената. Нашата група за подкрепа, UK CV Family, www.ukcvfamily.org, вече има близо 800 членове. Сред тях има майки, които са твърде болни, за да се грижат за децата си, и млади мъже, които са приковани на легло; увреждането от ваксината не прави разлика между възраст, пол или раса. Повечето от тези хора са били здрави и в добра форма, преди да приемат ваксината, но някои от тях вече са имали хронични заболявания, които са се изострили и са ги направили инвалиди. Миналия месец присъствахме на едно погребение: един от нашите членове не можеше повече да живее този живот на страдание и реши да си вземе отпуск. Симптомите ни могат да бъдат плашещи, болезнени, безмилостни и постоянно променящи се. Сякаш се борим с пожари - тъкмо когато един симптом отшуми, друг се завръща и едновременно горят няколко пожара. Къде е "допълнителното ниво на сигурност", което ни обещахте в лекцията си от декември 2021 г., Дейм Джун Рейн? (Около 13 мин. във видеото.) Трябва ли да бъдем изхвърлени като съпътстващи щети? Така ли се отнасяме към хората, когато нещата се объркат? Изминаха четири месеца, откакто писах на Джун Рейн от мое име и от името на многото хора, които страдат. Все още очаквам отговор. Бележка под линия: Членове на семейството от Обединеното кралство участват в последния документален филм на Oracle films и Марк Шарман тук. https://tube.oraclefilms.com/w/dnGpSrTLoqYrp4Q4hrYKs8 Друг филм е заснет от Джеймс Уелс и включва депутата от торите сър Кристофър Чоуп, който говори пред почти празната Камара на общините за тежкото положение на пострадалите от ваксини. Филмът се нарича "Семейството на британската автобиография": Писмо до моя депутат и може да се види тук. https://sp.rmbl.ws/s8/2/h/h/p/t/hhpte.caa.mp4?u=4&b=0

"Така активните случаи в страната отново надминаха 10 000 - 10 141 души." Знаетели, кога надминаха последно 10,000 активни случая? На 02 октомври 2022, когато бяха 10 227, тоест преди 5-6 дена. Разбрахте ли за това? Не. Нещо страшно случи ли се? Не. Ама тогава имаше избори и не трябваше да се разбира и да се прави да изглежда страшно. Ами на 27 юни 2022 имаше 60 930 активни случая, на 11 юли 2022 вече бяха 9,091 активни случая. 51,839 бяха "излекувани" за около 15 дена.

Само относно снимката:::Стоплят ми сърцето ,снимки на такива красиви ,съсредоточени,отговорни ,с мило и топло излъчване млади жени.Такива все по-рядко се срещат.Бих казал ,топла красота и професионализъм

Според мен това, което се вижда на снимката (зад монитора), е кувьоз, т.е. типична снимка от Ковид отделение. Сега и недоносените бебета ли масово ще разболеете от Ковид? И те ли ще станат рискова група с препоръка за масова ваксинация? Е, няма край това нещо, как не се уморихте да облъчвате хората с простотии още от ранни зори!

Да, така е, но аз гледах младите жени /за мен момичета/ ,както и монитора ,тъй като през целият си професионален път съм работил с осцилоскопи , и друга анализираща апаратура основно от TEKTRONIX,,KIKUSUI , НР, LeCroy и т.н. , били те аналогови или цифрови, били монохроматични или с цветни дисплеи,били с електронна тръба или LED дисплеи, били те с различна памет или аналитични възможности и ред други параметри. Е , имашае е унгарски ,гедерейски , съветски и т.н. ,ама това е отклонение от коментара.

ПрезКурАндоМио Com penis mio

Овцете си искаха старите овчари - избраха си ги. Логичното се случва.... следва нов щам, маски, каски, локдауни.....

Взеха грипа, изкуствено го усложниха го, нарекоха го ковид! А вече ковида отново си е обикновен грип!!!

Нарича се "gain-of-function" потърси го и ще намериш много интересни неща.

Минаха изборите, и пак почнахте с ковида като водеща новина да ева ваща мама дирнишка да ева!!! Дано с парите от тези статии си купувате само лекарства и погребални свещи!!!

Всеки ден пръскат отрови от военните самолети.Небето побеля от Кемтрейлс. Вече няма синьо небе.

Възможно е, но няма нужда според мен. Достатъчно е някой агент на страната, която го прави, да се разходи в затворените общински места я с чанта, я със сак, я с раница, която е модифицирана да пръска невидимо с какъвто там вирус е модерен и след най-много седмица имаш забележителен резултат. Та маските не пазят в такъв случай, защото вирусът влиза и през очите, но пък са много добра дресировка за подчинение.

А после Бойко ви бил виновен, че сте тъпи:) пръскат ви те, ех ако можеха да пръскат против простотия!!! Да минат да ръснат над бълхария, че страшно е станало!!

Открили сте 10000 кихнали?!!! Това е много опасно!!!

таман не се бяхме сещали... не върви далаверата вече а?

Изборите минаха, овцете си избраха старите овчари... т.е. всичко започва от начало :) Гледай ся кво става до максимум месец като измсислят, че има нов щам....