Коментари - Ученикът, нападнал и бил учителка, членувал в Skinheads | Днес.dir.bg

Ученикът, нападнал и бил учителка, членувал в Skinheads

За съжаление инцидентът е факт. Повод за случилото се с Богомилка Николова е поставената слаба оценка. За постъпката е образувано досъдебно производство.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, нападнал и бил учителка, членувал в Skinheads | Днес.dir.bg

Коментари

Ало дира, тука някакъв психично болен пуска 25 мнения под едно и също име че Европа му била виновна. Ако обичате докладвайте го на властите ако може да го озселят в Азия. И за него по-добре да е доволен и за нас европейците.

Драги, че дирниците са със силно ограничени когнитивни и граматически способности е мнение, по която би имало рядко единодушие в тоя форум, но предвид това, че въпросният форум е сборище на най-голямата утайка необразовани и неспособни да разсъждават дегенерати, дори дирниците не могат да проследят всеки кретен, дето ЕС му е виновен, че е импотентен и че жена му спи с комшията (пак заради ЕС).

И пак родителите са виновни!

Толерастията доведе хората до лудост, като инстинкт за самосъхранение!

И после "Българио, децата ни върни!"... Има да си го пеем още много десетилетия, докато най-накрая не станем просто една бедна румънско-турско-сръбска провинция!

Ако са се опитвали да му пълнят главата с толерастия и са го наказвали по един или друг начин, защото има различно мнение от това, което се налага на масите - напълно го оправдавам!

Ето до къде ни докара преклонението и силовото налагане на българина еврогейската култура.

Бабината ти трънкина...

Тя се казва.....Нейното име е.......Че не трябва да посмеете да им пишете слаби оценки, защото следва бой до изчерпване на количествата! Вижте физиономията на един завършен и оформен изрод. Да ви е честит, но не замръквайте навън след 20.00 ч., така, за всеки случай.Нещо да добавят Дружеството за защита на детето, Сдружението на родителите и Хелзинския комитет? Няма? Така си и мислех. Има си хас.

това е един от продуктите на европата! европата да се осъди, а човеко да се пусне на свобода!!!

Трябва да се осъди и неговите родители , защо са го правили в пияно състояние и са направили , Изрод ! Този ако ми падне ще забрави Скинхед ,минхед , ще го смачкам изрода миризлив !

иди да се прегледаш - няма да те боли

Кочо, я по спокойно, да не усетиш на коча оная работа. Трябва да се търси и намери причината, за това младежа да стигне до това положение, тоест принуждаването да се толерират всякакви ненормални същества и явления, употребата (ако има такава") на наркотични вещества и кой го допуска това. Родителите му нямат вина за това, те сигурно едвам свързат двата края. Политиците са за бой!

Такива първосигнални дебили като теб, дето не виждат достатъчно далеч пред носа си, че да се правят на големите мъже пред симптома, но не и пред причината (не че мухльовците от тая категория реализирате дори това, вие сте големи само на приказки), сте част от същия проблем, от който и това скинско леке.

Не,най-доброто лекарство за кухоглави разгонени пубери е среща с чичко-шкембелия,плешив, с малки очички и да лъщи от мазнина. След като си "поиграе" малко с пубера,агресията изчезва и всички са доволни,и обществото,и чичкото,само пубера малко ще го боли тук-таме,ама и той ще е доволен в крайна сметка.

Ти защо не сподели с някого за това което ти е причинил този дебел ,мазен чичко тази травма ще ти остане цял живот и всяка агресия ще ,,наказваш ,,с това което си преживял Има институции ,анонимно споделяне .защо си изтърпял тази физическа и психическа болка ??? Можеш да спасиш някой от твоето преживяване ,а не да ,,наказваш ,,анонимно

Защо не си споделил ,че това с дебелия и мазен чичко с малките очички си го преживял и за това сега го пожелаваш като наказание за провинените .Трябвало е да го споделиш за да може да се лекуваш от тази травма физическа и психическа цял живот ще го помниш този чичко

Звучи като нереализираната ти фантазия, така детайлно и с любов описваш всички подробности! Или си успял да я реализираш и сега се замечтаваш да повториш?

Ученикът трябва да бъде изключен без право да продължи в дневна форма на обучение. Освен това родителите носят и съдебна отговорност и аз ако бях на мястото на учителката щях да ги съдя за много пари, защото вместо да му ги дават на него, за дрехи, дискотеки-кой знае след година автомобил, или жилище, то да ги вземе тази учителка, която няма вина, че са и дали да обучава някакъв изрод.

Тия драскачи дето пишат как трябва да го възпитат с бой са същите,които реват,когато някой "невменяем" пребие баба или лекар.А,тия,които са нападнали баба или лекар са бити като по-малки от подобни бавноразвиващи се примати,които смятат,че решението е бой.Решението никога не е бой и никога няма да бъде,но докато тоя прост народ го осъзнае ще е изчезнал безследно.

недей се нада на това, небългарски кавалко. Точно възпитателен бой му е майката, специално за тоя пикоч

Възпитавай си децата така,селска маймуно.А,аз ще те гледам по новините как се обясняваш на хората,че детето ти е добро не е такова,то е уплашено чете книжки отличник е и т.н.После детето ще обяснява и за неговото и така докато не изчезнете приматите.И туко-виж държавата се оправи.Дай боже!

иди да се прегледаш - няма да те боли

Човек, напълно прав си и имаш мите адмирации, но просто не си давай труда. Тъпата нация, която сама се е докарала до икономически, морален и демограски колапс, и се бие по кръстовищата за предимство, но в същото време е твърдо убедена че е номер едно и Сорос и Путин денонощно работят срещу нея, просто няма да загрее, че едно 17-годишно пале не се е родило научено на тия простоии, ами 17 години е расло в среда, дето хем го е научила така, хем не си е мръднал пръста да го превъзпита, и тая среда е създадена именно от гореупоменатите скотове. Така че наистина няма смисъл да опитваш да обясняваш - останалите в тая територия обитатели са прости, злобни и тъпи и няма да загреят, а най-много и на теб да хвърлят един бой досущ като стадо маймуни (ако им стиска де, щото иначе са страхливи и им липсва доблест). Утешението идва от това, че скоро сами ще се изядат и тая така наречена нация ще изчезне от демографската карта.

След като не се носи наказателна отговорност още от седем годишна възраст - ще бъде така . Също и за психично болните невменяеми . След като психично болния е на улицата трябва да носи двойно по-голяма наказателна отговорност за действията си или бездействията си в сравнение със здравите хора . Понеже невменяемия е много по-опасен за околните . Да видим дали ще посмее да извърши престъпление . Така както са новите водачи на мпс с по-малко точки в талона , докато не придобият опит . След като тези два типа хора са оставени да вършат с нас каквото си поискат значи правовата система умишлено и съзнателно ни подлага на техния терор и ги оправдава !!! За да бъдем тормозени законно без да имаме право да се защитим . Това ли е правовата система ?

От котилото на протестърчетата, Радани Къневци.

Скинчето при Гитлер, щеше да изпуши през комина! Това са неориентирани комуненца ;) Никакви нацисти не са, а пионерчета!

На това момче и подобните трябва да им се обясни,че трябва да минат на по-високо ниво. Разбира се комунистическо. Техният фашизъм катастрофира пред Червената армия.

Какъв фашизъм, бре дрис? Тия се кланят на Путин :) Това са Воленовите говедца!

Писала му е "слаб" по етика? Очевидно е била права жената - не е никак етично, че я е набил. Наказанието "преместване в друго училище", което е пълна отживелица, с цел милото дете да започне начисто ли му се налага? С какво го наказвате точно? Има мобилните телефони на другарчетата си, фейсбуците им. Няма да го изолирате от тях. Това наказание ли е? И къде ще го пратите за наказание? В някоя елитна езикова гимназия вероятно?

То след ТОХ-а на Сточна гара няма кой знае къде да те пратят, че да те уплашат...

Истинските нацисти щяха много да му се "зарадват". В Третия Райх да посегнеш на учителя си никак не е било добра идея.

стига да е чист ариец

Това с арийската раса са преувеличения на победителите. Я го виж Рудолф Хес, втория човек в Райха- не само не мяза на ариец ,ами и от половина българи е по черен и космат.

От къде го излюпихте тоя Skinheads? Или според Вас всеки, без коса, е неонацист?

фашистите и расистите в затвора.никаква толерантност.има ли прокурори в тази страна??

Все едно ние не сме били 16-17 годишни и не помним какво ни е влияело. На кой му е пукало от приказки и мъмрения? Пукаше ни от последствията - колкото бяха по-бързи и осезаеми(например незабавен тупаник) толкова по не ни минаваше през ума да повторим.

ти сигурен ли си че в цялата държава през 1986г. примерно не е имало нито един такъв случай?! това че сега се дава много гласност а тогава никаква е доста важен фактор

човекът говори за себе си, за мен, за теб, престани да политизираш, и да е имало, какво, трябва да се повтаря ли, нали уж днес е по-добре, да ама не, каквото си беше, това си остана

Още някой да се изтъпани да пита дали е циганин? Що направо не го обявите за националист и патриот тоя келеш? Българите са оскотели тъпоумни мизерници, децата им като следствие - също! И въобще не се притесняват от този факт, иначе щяха да се опитват да променят нещата. Добре е поне, че изчезват от демографската карта.

циганите бият тези дето мразят циганите бият май не останаха много варианти ...

Впрочем нищо сложно няма! Първопричината за всички тези негативни промени в българското общество е, че след 1990 година ние (повтарям НИЕ), изкопирахме като едни маймуни американският модел общество, едно към едно. А пък американската държава и общество са базирани на два основни принципа: сребролюбие и агресия, отделно са създадени след проведен геноцид спрямо заварено местно население, просто няма как да копираш такива модели и да очакваш добри резултати, това е......

Е да ама в нормалните американски училища сега, се смята за агресия когато докоснеш с пръст съученик, без негово позволение, не е разрешено тичането, както в класните стаи, така и по коридорите, крещенето също. Тамошните по-палави, агресивни и отворени им назначават успокойтелни и задължителни срещи с психолог ... а има и затвори за непълнолетни!

Е сега като почнат едни ми ти тежки наказания - разговори- супервизии с психолог и то само ако пишлигаря е разположен и мама му е доброволно съгласна !Там едни НПО тетки ще му избиват агресията като заедно рисуват с водни боички картинки,нижат мартенички ,изрязват коледни гирлянди и отчитат дейности в дълги фермани!След това той ще излезе променен,няма вече да бие , направо ще заколи директора!

+10

Деца не се бият вече. Това много хубаво. А ако "децата" нападнат първи какво правим? Блъскал по стени и хвърлял столове? Това не е бияч, това е хитър истеричен келеш, който просто вижда, че поведението му е ефективно: 1. Възрастните жени ги е страх от него 2. Няма последствия Преди това дълго е опипвал границата, при преминаването на която ще получи юмрук между очите. Като е видял, че такава няма е посегнал на жената. Ако и сега не му се покаже на неговия език(с бой), че е минал границата може и да я наръга следващия път.

Прав е бил ученика

Разбира се, че е бил прав. Нали е изпотрошил всички столове, къде да седне?

ми продължаваите да не ги вкарвате в затвор за малолетни и да не ги биете. честито

Непълнолетен бияч на учители и жени? Ами дайте го на някой рецидивист да си поприказва с него - те ги обожават такива. Тъкмо да види накъде отива и каква ще му е компанията занапред.

ми продължаваите да не ги вкарвате в затвор за малолетни и да не ги биете. честито

И в цялото училище няма един МЪЖ, който да хване за вратлето този келеш и да му вкара един педагогически тукат? Бая наплашени са преподавателите - видял е, че му минават номерата и няма последствия и му се е усладило. "Който жали пръчката, не жали детето си" - този цитат откъде беше някой помни ли?

В цялото училище? То в цяла България мъже няма вече!

Е как, за Динко и Перата не си ли чувала? Па и премиерът ни е живо олицетворение на мъжкарството!

Личи си, че не си виждал много 17-годишни...

От Библията!!!

ТВУ!

При нормални условия да - ТВУ, но при тези ежедневни нападения на шибани цигани над млади хора е нормално да развият агресия и да поздравяват като бате Адолф..

Добре. Бой. После ТВУ!

Коментари - Ученикът, нападнал и бил учителка, членувал в Skinheads | Днес.dir.bg

Ученикът, нападнал и бил учителка, членувал в Skinheads

За съжаление инцидентът е факт. Повод за случилото се с Богомилка Николова е поставената слаба оценка. За постъпката е образувано досъдебно производство.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, нападнал и бил учителка, членувал в Skinheads | Днес.dir.bg

Коментари

Ало дира, тука някакъв психично болен пуска 25 мнения под едно и също име че Европа му била виновна. Ако обичате докладвайте го на властите ако може да го озселят в Азия. И за него по-добре да е доволен и за нас европейците.

Драги, че дирниците са със силно ограничени когнитивни и граматически способности е мнение, по която би имало рядко единодушие в тоя форум, но предвид това, че въпросният форум е сборище на най-голямата утайка необразовани и неспособни да разсъждават дегенерати, дори дирниците не могат да проследят всеки кретен, дето ЕС му е виновен, че е импотентен и че жена му спи с комшията (пак заради ЕС).

И пак родителите са виновни!

Толерастията доведе хората до лудост, като инстинкт за самосъхранение!

И после "Българио, децата ни върни!"... Има да си го пеем още много десетилетия, докато най-накрая не станем просто една бедна румънско-турско-сръбска провинция!

Ако са се опитвали да му пълнят главата с толерастия и са го наказвали по един или друг начин, защото има различно мнение от това, което се налага на масите - напълно го оправдавам!

Ето до къде ни докара преклонението и силовото налагане на българина еврогейската култура.

Бабината ти трънкина...

Тя се казва.....Нейното име е.......Че не трябва да посмеете да им пишете слаби оценки, защото следва бой до изчерпване на количествата! Вижте физиономията на един завършен и оформен изрод. Да ви е честит, но не замръквайте навън след 20.00 ч., така, за всеки случай.Нещо да добавят Дружеството за защита на детето, Сдружението на родителите и Хелзинския комитет? Няма? Така си и мислех. Има си хас.

това е един от продуктите на европата! европата да се осъди, а човеко да се пусне на свобода!!!

Трябва да се осъди и неговите родители , защо са го правили в пияно състояние и са направили , Изрод ! Този ако ми падне ще забрави Скинхед ,минхед , ще го смачкам изрода миризлив !

иди да се прегледаш - няма да те боли

Кочо, я по спокойно, да не усетиш на коча оная работа. Трябва да се търси и намери причината, за това младежа да стигне до това положение, тоест принуждаването да се толерират всякакви ненормални същества и явления, употребата (ако има такава") на наркотични вещества и кой го допуска това. Родителите му нямат вина за това, те сигурно едвам свързат двата края. Политиците са за бой!

Такива първосигнални дебили като теб, дето не виждат достатъчно далеч пред носа си, че да се правят на големите мъже пред симптома, но не и пред причината (не че мухльовците от тая категория реализирате дори това, вие сте големи само на приказки), сте част от същия проблем, от който и това скинско леке.

Не,най-доброто лекарство за кухоглави разгонени пубери е среща с чичко-шкембелия,плешив, с малки очички и да лъщи от мазнина. След като си "поиграе" малко с пубера,агресията изчезва и всички са доволни,и обществото,и чичкото,само пубера малко ще го боли тук-таме,ама и той ще е доволен в крайна сметка.

Ти защо не сподели с някого за това което ти е причинил този дебел ,мазен чичко тази травма ще ти остане цял живот и всяка агресия ще ,,наказваш ,,с това което си преживял Има институции ,анонимно споделяне .защо си изтърпял тази физическа и психическа болка ??? Можеш да спасиш някой от твоето преживяване ,а не да ,,наказваш ,,анонимно

Защо не си споделил ,че това с дебелия и мазен чичко с малките очички си го преживял и за това сега го пожелаваш като наказание за провинените .Трябвало е да го споделиш за да може да се лекуваш от тази травма физическа и психическа цял живот ще го помниш този чичко

Звучи като нереализираната ти фантазия, така детайлно и с любов описваш всички подробности! Или си успял да я реализираш и сега се замечтаваш да повториш?

Ученикът трябва да бъде изключен без право да продължи в дневна форма на обучение. Освен това родителите носят и съдебна отговорност и аз ако бях на мястото на учителката щях да ги съдя за много пари, защото вместо да му ги дават на него, за дрехи, дискотеки-кой знае след година автомобил, или жилище, то да ги вземе тази учителка, която няма вина, че са и дали да обучава някакъв изрод.

Тия драскачи дето пишат как трябва да го възпитат с бой са същите,които реват,когато някой "невменяем" пребие баба или лекар.А,тия,които са нападнали баба или лекар са бити като по-малки от подобни бавноразвиващи се примати,които смятат,че решението е бой.Решението никога не е бой и никога няма да бъде,но докато тоя прост народ го осъзнае ще е изчезнал безследно.

недей се нада на това, небългарски кавалко. Точно възпитателен бой му е майката, специално за тоя пикоч

Възпитавай си децата така,селска маймуно.А,аз ще те гледам по новините как се обясняваш на хората,че детето ти е добро не е такова,то е уплашено чете книжки отличник е и т.н.После детето ще обяснява и за неговото и така докато не изчезнете приматите.И туко-виж държавата се оправи.Дай боже!

иди да се прегледаш - няма да те боли

Човек, напълно прав си и имаш мите адмирации, но просто не си давай труда. Тъпата нация, която сама се е докарала до икономически, морален и демограски колапс, и се бие по кръстовищата за предимство, но в същото време е твърдо убедена че е номер едно и Сорос и Путин денонощно работят срещу нея, просто няма да загрее, че едно 17-годишно пале не се е родило научено на тия простоии, ами 17 години е расло в среда, дето хем го е научила така, хем не си е мръднал пръста да го превъзпита, и тая среда е създадена именно от гореупоменатите скотове. Така че наистина няма смисъл да опитваш да обясняваш - останалите в тая територия обитатели са прости, злобни и тъпи и няма да загреят, а най-много и на теб да хвърлят един бой досущ като стадо маймуни (ако им стиска де, щото иначе са страхливи и им липсва доблест). Утешението идва от това, че скоро сами ще се изядат и тая така наречена нация ще изчезне от демографската карта.

След като не се носи наказателна отговорност още от седем годишна възраст - ще бъде така . Също и за психично болните невменяеми . След като психично болния е на улицата трябва да носи двойно по-голяма наказателна отговорност за действията си или бездействията си в сравнение със здравите хора . Понеже невменяемия е много по-опасен за околните . Да видим дали ще посмее да извърши престъпление . Така както са новите водачи на мпс с по-малко точки в талона , докато не придобият опит . След като тези два типа хора са оставени да вършат с нас каквото си поискат значи правовата система умишлено и съзнателно ни подлага на техния терор и ги оправдава !!! За да бъдем тормозени законно без да имаме право да се защитим . Това ли е правовата система ?

От котилото на протестърчетата, Радани Къневци.

Скинчето при Гитлер, щеше да изпуши през комина! Това са неориентирани комуненца ;) Никакви нацисти не са, а пионерчета!

На това момче и подобните трябва да им се обясни,че трябва да минат на по-високо ниво. Разбира се комунистическо. Техният фашизъм катастрофира пред Червената армия.

Какъв фашизъм, бре дрис? Тия се кланят на Путин :) Това са Воленовите говедца!

Писала му е "слаб" по етика? Очевидно е била права жената - не е никак етично, че я е набил. Наказанието "преместване в друго училище", което е пълна отживелица, с цел милото дете да започне начисто ли му се налага? С какво го наказвате точно? Има мобилните телефони на другарчетата си, фейсбуците им. Няма да го изолирате от тях. Това наказание ли е? И къде ще го пратите за наказание? В някоя елитна езикова гимназия вероятно?

То след ТОХ-а на Сточна гара няма кой знае къде да те пратят, че да те уплашат...

Истинските нацисти щяха много да му се "зарадват". В Третия Райх да посегнеш на учителя си никак не е било добра идея.

стига да е чист ариец

Това с арийската раса са преувеличения на победителите. Я го виж Рудолф Хес, втория човек в Райха- не само не мяза на ариец ,ами и от половина българи е по черен и космат.

От къде го излюпихте тоя Skinheads? Или според Вас всеки, без коса, е неонацист?

фашистите и расистите в затвора.никаква толерантност.има ли прокурори в тази страна??

Все едно ние не сме били 16-17 годишни и не помним какво ни е влияело. На кой му е пукало от приказки и мъмрения? Пукаше ни от последствията - колкото бяха по-бързи и осезаеми(например незабавен тупаник) толкова по не ни минаваше през ума да повторим.

ти сигурен ли си че в цялата държава през 1986г. примерно не е имало нито един такъв случай?! това че сега се дава много гласност а тогава никаква е доста важен фактор

човекът говори за себе си, за мен, за теб, престани да политизираш, и да е имало, какво, трябва да се повтаря ли, нали уж днес е по-добре, да ама не, каквото си беше, това си остана

Още някой да се изтъпани да пита дали е циганин? Що направо не го обявите за националист и патриот тоя келеш? Българите са оскотели тъпоумни мизерници, децата им като следствие - също! И въобще не се притесняват от този факт, иначе щяха да се опитват да променят нещата. Добре е поне, че изчезват от демографската карта.

циганите бият тези дето мразят циганите бият май не останаха много варианти ...

Впрочем нищо сложно няма! Първопричината за всички тези негативни промени в българското общество е, че след 1990 година ние (повтарям НИЕ), изкопирахме като едни маймуни американският модел общество, едно към едно. А пък американската държава и общество са базирани на два основни принципа: сребролюбие и агресия, отделно са създадени след проведен геноцид спрямо заварено местно население, просто няма как да копираш такива модели и да очакваш добри резултати, това е......

Е да ама в нормалните американски училища сега, се смята за агресия когато докоснеш с пръст съученик, без негово позволение, не е разрешено тичането, както в класните стаи, така и по коридорите, крещенето също. Тамошните по-палави, агресивни и отворени им назначават успокойтелни и задължителни срещи с психолог ... а има и затвори за непълнолетни!

Е сега като почнат едни ми ти тежки наказания - разговори- супервизии с психолог и то само ако пишлигаря е разположен и мама му е доброволно съгласна !Там едни НПО тетки ще му избиват агресията като заедно рисуват с водни боички картинки,нижат мартенички ,изрязват коледни гирлянди и отчитат дейности в дълги фермани!След това той ще излезе променен,няма вече да бие , направо ще заколи директора!

+10

Деца не се бият вече. Това много хубаво. А ако "децата" нападнат първи какво правим? Блъскал по стени и хвърлял столове? Това не е бияч, това е хитър истеричен келеш, който просто вижда, че поведението му е ефективно: 1. Възрастните жени ги е страх от него 2. Няма последствия Преди това дълго е опипвал границата, при преминаването на която ще получи юмрук между очите. Като е видял, че такава няма е посегнал на жената. Ако и сега не му се покаже на неговия език(с бой), че е минал границата може и да я наръга следващия път.

Прав е бил ученика

Разбира се, че е бил прав. Нали е изпотрошил всички столове, къде да седне?

ми продължаваите да не ги вкарвате в затвор за малолетни и да не ги биете. честито

Непълнолетен бияч на учители и жени? Ами дайте го на някой рецидивист да си поприказва с него - те ги обожават такива. Тъкмо да види накъде отива и каква ще му е компанията занапред.

ми продължаваите да не ги вкарвате в затвор за малолетни и да не ги биете. честито

И в цялото училище няма един МЪЖ, който да хване за вратлето този келеш и да му вкара един педагогически тукат? Бая наплашени са преподавателите - видял е, че му минават номерата и няма последствия и му се е усладило. "Който жали пръчката, не жали детето си" - този цитат откъде беше някой помни ли?

В цялото училище? То в цяла България мъже няма вече!

Е как, за Динко и Перата не си ли чувала? Па и премиерът ни е живо олицетворение на мъжкарството!

Личи си, че не си виждал много 17-годишни...

От Библията!!!

ТВУ!

При нормални условия да - ТВУ, но при тези ежедневни нападения на шибани цигани над млади хора е нормално да развият агресия и да поздравяват като бате Адолф..

Добре. Бой. После ТВУ!