Коментари - Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия | Днес.dir.bg

Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия

Ситуацията в Сирия остава сложна, но Русия се надява, че сътрудничеството й със Съединените щати ще доведе до коренни промени в страната.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Руснаците вече тук "промениха" всичко, после десетилетия не можем да се оправим. "Безсмъртния полк" е нагла типично руска агитация - вижте на българския им сайт кой е по снимките, сатрапите на България и мекеретата им.

Щерев, неграмотнико нещастен, защо си на всяка п...а мерудия.Погледни се-освен модерни, списани на Козяк идеологеми в стил неокомунизъм празната ти глава ражда само и единствено смешки-плоски,инфантилни и гротескни.Добре,чередакторите на дир-а ти пазят bottom-ът и дават трибуна на скудоумието ти.

Путин опитва да приспи НАТО, едновременно да поддържа горещи точки в Украйна и Сирия, за да се говори за него, а едновременно с това да прави походи с така наречения "безсмъртен полк" - путинска фашистка атака срещу нормалния свят

Сиреч, Гейове, гейки и гьотверени от всички страни съединявайте се!!!!! Съвокуплението прави силата!!!!!

Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия..ха..ха Че кой е Путин и защо се бута в "А" група..ха..ха Азиатския вож се взема много на сериозно.

Някаква разлика да виждате с днес. На 27 ноември 1919г. министър-председателят Стамболийски подписва договора за мир между България и държавите от Съглашението в парижкото предградие Ньой. От страната са откъснати нови и ценни парчета земя. По западната граница Сърбия заграбва Струмишка околия, Босилеградско, Царибродско, села в Трънско и Кулско. Румъния отново слага ръка върху житницата на България-Южна Добруджа. Войските на Съглашението окупират Западна Тракия, която по-късно е предадена на Гърция. България трябва да изплати в срок от 37 години 2,25 милиарда златни франка и да продаде в натура на своите съседи много добитък, хиляди тонове каменни въглища и др. Страната може да има само малобройна наемна войска, чийто състав, заедно с полицията и граничната стража, не трябва да надхвърля 30 000 души.

Е ти къде видя прилика незнам

яд ме хваща - разделили сте се на фили и фоби и вече голям праз-едните щели да скрият топката на другите и обратно!!! а бе свирчовци и от двата лагера-не ви ли стана ясно,че всичките злини на планетата са породени от руско-американската надпревара за надмощие!!! Cирия е жив пример,как си разиграват коня тия,а вие(фобите и филите)ще си извадите очите да защитавате чуждото,ама ако стане въпрос за нашето-родното,тогава отивате за гъби!!! ами утре тез мошенници(руско-американските) ще си поделят и България бе...

Идиот .15 септември За този ден на добричките войски, усилени са две турски батареи, една турска картечна рота (всичко турски части: 75-и полк, 2 батареи и 1 картечна рота), се заповяда на разсъмване да продължат преследването на противника в две колони в устап назад на 6-а дивизия: лявата от Докузачи за Каваклар, и дясната в устап назад на лявата колона. Армията преследва разбития противник почти до смръкване, като дивизиите занощуваха на линиите: с. Казил Мурат - с. Калмаджа - Де-мирча, 1 км северно от с. Хайранкъой - с. Дели Юсуф Куюсу128- Ха-санча129 - Калайджи130 - кота 196, северно от с. Севенджик - с. Настра-дин131 - с. Караамат - височината 181(върха Кузгун) - с. Алиман - с. Получи. Добричките войски - на линията - с. с. Калмаджа - Демирча и северно 1 км от с. Хайранкьой.

Соросо дебилите не разбират. Путин има предвид новите САЩ след избирането на поставленика на Путин Тръмп. Как е генерал Колев с ордена Османие дето му вдигате костите на бесарабският циганин умрял през 17 от хив в австрийска болница след многократните му хомосексуални връзки с Фердинанд и турските дивизиони командири. просто обикновен дегенерат

Ние ("братска" Русия) предлагаме на "краварите" да предадем съюзника Асад срещу по-високи цени на петрола. Спешно търсим друг съюзник.

Кремъкският гном след Мобопардът на победата на путинска Русия наф Хитлер започна да говори и от името на САЩ. Я сигкедах кафявоте паади на павославбия фашизън

Пределно ясно, е сирия в старата си форма, няма да има. Така, че да престанат всички да скачат като ужилени и да се разделят. И сирия и ирак са изкуствени държава, които можеха да съществуват само при силна диктатура. Садам го няма, а асад отдавна изпусна юздите. Шиити, сунити, маронити, кюрди.... Тези хора изобщо не могат да се понасят. За пример ливан. Войната там трая две десетилетия, но мир така и не е постигнат. Конфликта си тлее и периодично избухва. В сирия е още по сложно. Да се разделят и да се слага край. Другото са илюзии. Нито асад може да превземе "бунтовническите" територии, нито тия брадата гаджали биха могли да създадат мирна държава в старите и граници. Няма как да стане. Да не говорим тая територия просто няма да се възстанови. За такова нещо биха били нужни стотици милярди, които няма от къде да дойдат.

Без външна подкрепа главорезите, действащи на територията на САР нямат шанс срещу САА. Причината за конфликта в САР е борбата между външни за страната сили.

Франция кани Саудитска Арабия, Турция и Катар на отделна спявка по въпросите за Сирия. САЩ и Русия явно не дават друг да им се меси по въпросите за Сирия! Започва да става интересно. То, че ще я цепят, делят и разтурят е ясно, но как и кога?

Защо " ще променим коренно Сирия" вие вече го направихте.Превърнахте една суверенна държаеа в артилерииски полигон.А спрете вече с промените това че сте големи и силни не во дава право да променяте по свпе разбиране света

Плюсът Ви е от мен. :-). Заслужихте го.

Ха сега де. Нали сами щяха да се справят?

"Ситуацията в Сирия остава сложна, но Русия се надява, че сътрудничеството й със Съединените щати ще доведе до коренни промени в страната." На колко се разбрахте да разделите Сирия? :-)))

Руснаците е ясна -25г договор за газ и нефт в Сирия.

Всеки гони интереса на страната си. С определени изключения, които се гъзят просто за да се харесат на господарите си :-). Колкото до въпроса, дали в Сирия е възможен мир, в момента съм умерен песимист. С такава "опозиция" подкрепяна от "цената на петрола" и продажбата на оръжие на терористични правителства - мирът ще е винаги поставен на най-слабата карта в бридж-белота, а именно двойка спатия.. :-)))

руснаците направиха за 6 месеца 10 000 полета и тръгнаха преговори за мир. САЩ за 2 години "отчетоха" 50 000 полета и .... нищо не постигнаха, освен разширение на ИДИЛ.

е? Руснаците се насраха и избиха хиляди невини ....Нали щяха за седмица да свъшат с ИД?..ха.ха

Ей това путинофилите сте изключително елементарни хора. Путин се изложи като кифладжия защитавайки интересите на Сирийския главорез, който е легитимно избран както беше Тодор Живков.

Явно сте възхитени от парада, но не се нааквайте до безкрайност. От вашите глупости и матушката ви Россия става смешна, ако ви интересува.

хм... тези Ахрар аш Шам не са "Ислямско движение на свободните хора", а "Ислямско движение на свободните хора от Шам". Това не е демократично движение за свобода, а сунити-салафити, борещи се за шериат. НЕ ПРЕИНАЧАВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ

вече си призна , че не може сам срещу целия свят / изключвам Асад , Назърбаев , Волен и Доган/.

щото САЩ и НАТО, заедно с целия свободен свят, оправиха планетата за последните 5-6 години!

късокракий е по- държелив , а той клекна ден след " грандиозния парад". " Денги нету , снимай пиджак"

Абе променяйте си Сирия, само ви моля и двата партньора да стоите далеч от България!

Нещо самичък ми се видя ботокса на парада. Само Назърбаев подсмърчаше до него.

Ъм твоя палячо плюнконлиев с кого беше на цирковото представлние на 6-ти май в София?

Пиз...ин и на малкият пръст не може да се равнява на нашият Президент!Със санкции и изолация му показаха,че е тъп криминалник от кагебе който съсипва Русия!

Бах маму, толкоз бомби и пак нищо.

купища бомби! И ефект КРЪГЛА НУЛА!! Володя хвърли 5 бомби..И ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ТЕРОРИСТИ И ИДИЛ СЕ НАСРАХА:) А БРАБАР С ТЯХ И ЛУДИТЕ КРАВИ, ГЕЙСЪЮЗА И НАТО:)

Нещо самичък ми се видя ботокса на парада. Само Назърбаев подсмърчаше до него.

Ти вярваш на Маркс и Енгелс, знам те аз.

Ловя бас че Сирия ще се стабилизира след като Плевнелиев и Ердоган ги махнат от власт , така ще се спре подкрепата на ИДИЛ . Запланувано е от ФСБ и ЦРУ за края на тази година .

Без всякакво съмнение, американците си намериха майстора в лицето на Путин. Те в началото го бъркаха малко с Елцин, но се наложи да изтрезнят. И сега, когато те разбраха, че с Путин на глава не се излиза, удариха мекият брус. Нещо, което поне мен, не ме учедва никак. Щом се говори така, значи пазарлъка е скъсан. Ще я делят бившата държава Сирия. Само че то дали остана народ там. Нищо, територията си е останала същата. Петрола също си стои. Значи още ще има хляб там.

ама не е така . След 10 000 полета и нулев ефект и вероятния фалит на Раша ако продължава да се прави на световна сила Путя си прина ,че без САЩ не може. Срам го е , яд го е , ама си призна.

Тъй ,тъй камък върху камък няма да остане ако продължава така!

ако заедно със Сирия промените САЩ.

Русия е единствената страна, която е нападала ВСИЧКИТЕ си съседи

не си съвсем прав! не е нападала само сащ, щото не и стиска! гамените тормозят винаги по слабите от тях!

сам ще се убедиш колко далече си от истината. Русия граничи с половината от държавите членки на ООН освен разположените в Африка и Австралия. Виж за България това е абсолютно вярно. Ние сме воювали с кого ли не. Не съм сигурен дали имаме мирен договор и със САЩ след като по време на 2-та световна сме им обявили война. В резултат на което от 1400 години, 800 сме били под робство, присъствие или съжителство и вместо на 3 морета скоро ще се съберем в Софийско и Пловдивско.

Първият път Киевска Рус ни напада и съсипва.

В Габровско и Беликотърновско сме малко, а Софийско и Пловдивско е доста мултинационално и мултирелигиозно.

ПУТИН И СИЛНА РУСИЯ СА ГАРАНТ ЗА СПАЗВАНЕ РЕЗОЛЮЦИИТЕ НА ООН,ТОЕСТ ЗАКОННОСТТА!!!

Тъй,сине тъй то у ООН-то други държави няма!:)))

Русофил

ТИ ОТНОШЕНИЕТО НА САЩ КЪМ ООН ЛИ КОМЕНТИРАШ???

РУСИЯ ВИНАГИ ОСВОБОЖДАВА ДЪРЖАВИ ОТ СОБСТВЕНИЯ ИМ НАРОД И СЛАГА РЪКА НА БОГАТСТВАТА.ТЕ СА ПРОСТО КАТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ. Асад кани Русия да добива нефт и газ Всъщност Саудитска Арабия искаха да отстранят Асад (с помоща на САЩ и Израел) от власт за да завземат залежите на газ и нефт открити в акваторията на Сирия. За това са и всички избити мирни граждани на Сирия. За това бе създадена и ИДИЛ (с помощта на САЩ и Израел). Тъй като нефтените залежи на Саудитска Арабия са на привършване до 5 години я очаква фалит.Башар Асад официално покани руски компании да разработят находища и да добиват петрол и природен газ в страната, съобщи Руска пролет, като се позова на свой представител, участвал в разговорите на руска парламентарна делегация с Асад в Дамаск.Според сирийския президент, вече има и сключен договор със СоюзНефтеГазом за проучване и разработка на ново находище на природен газ в крайбрежния шелф и това е покана и за други руски компании от бранша да дойдат в Сирия.Асад е бил категоричен, че само страни, помагащи му да води войната с Ислямска държава и опозицията ще получат дял от петролния и газов бизнес, като Русия и Иран. Той е посочил, че и инфраструктурни проекти, както и тези в петролната и газова сфера няма да бъдат възлагани на западни компании.

Добре, че Володя е МИРОТВОРЕЦ и разумен човек..Който иска да донесе мир на народа на Сирия..Дай Боже, и неговите усилия да са успешни! Това ще е добре не само за Сирия и сирииския народ, но и за Европа!!!

Да пази Господ Сирия от Володята Путин. Този лешояд още пирува върху труповете на избити и прогонени Сирийци.

Като заоворихме за лешояд..Я обясни за какво получи Нобеловата награда за ВОЙНА твоя любимец Обонго? Да не е за ВОЙНАТА В СИРИЯ, ЛИБИЯ, УКРАЙНА, АФГАНИСТАН, ИРАК, ЙЕМЕН И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ ..А?!

путин и русия навсякъде носят мир! понеже мирът е тежко нещо , го карат с военни камиони , космически сили , подводници , крилати и безкрили ракети, снаряди и так дале!

Да! Иначе ако не беше Путин, сега ИДИЛците да те опъваха отзад като някаква малка куч.....Защото с нашата умряла армия..И с помоща на Туркестан за ИДИЛ ..Щеше да получиш еврогейските си ценности отзад, и то в излишък!

Аз и батко (САЩ) можем да набием всеки.

115 крилати ракети и САЩ омекнаха и почнаха да се дговарят. Ето какъв в правилният подход в общуването с Вашингтон.

Защо със САЩ? Нали според "патриотите" сам щеше да триумфира за 3-4 дни в Сирия? А сега, заедно с "краварите"?

В САР, РФ си има работа най-вече със САЩ, защото определени кръгове във Вашингтон стоят зад т.н. "умерени" главорези. Йерархията там е следната главорези-Турция-Катар и Сауд. Арабия-ЕС и най-горе Вашингтон. Т.е. Путин си има работа с Вашингтон. Ти за кого мислиш беше организирана цялата тая демонстрация на сила и възможности от страна на РФ??? За неграмотните главорези, които не знаят къде е Каспийско море и които представа си нямат какво значи X-101?

Ревнаха пак Демократите, а никой не обръща или не му се иска, но ....абе много народ се извървя да ходи при Путин, та устни послания му носеха изглежда "кръсника" си смени мястото. Между другото, агенциите казват, Азаз до турската граница е обкръжен от кюрдите, въпрос на дни, паднели и той, Ердоган съвсем му се свиват .....Друго, агенциите ровят Ердган, че някъде турските войски са изгорили живи 100 цивилни от кюрдската област. Или е партенка, или мажат ските на Ердоган. Да и акто гледам тук в България как изведнъж почнаха да се ежат от коневръза, БСП, АБВ, ПФ, друг вятър ще да е духнал......

Лошо нещо е домокрацията! Свобода да мислиш! Свобода да решаваш сам! Свобода да се движиш! Свобода да работиш! Свобода да избираш! Свобода да твориш! Все мръсни и лоши неща! За фашисти, болшевики, робовладелци, феодали, царе, князе, чорбаджии, султани, боляри, господари!

FuckTheEU

Свобода да мислиш! - Като оня турския комик, който мислеше весели нещица за ердоганя? Свобода да решаваш сам! - Че коя "демокрация" решава сама? В сащ вече са решили всички вместо нея, и ако не стане по тяхно му просто сменят единия президент/премиер с друг. Свобода да се движиш! - Да, сащ вече отмениха визите, нали?! Свобода да работиш! - В Лондон и холандия толкова ни "искат", че приеха специални закони срещу нас. Свобода да избираш! - ХА-ХА-ХА Свобода да твориш! Тази свобода я има навсякъде, дори сащ не могат да ти я отнемат!

че на сирия какво и е? тя си е там! е , путин помогна на асад да изгони четвърт от населението и да избие още толкова , но сирия си е там!

че на "изгонените" "сирийци" какво им е? те са тук! е , малко бити, бани и аклани в резултат на "сирийския" прилив към Европа, но те са тук и ни кефят яко!

Цял свят воява срещу една банда брадати разбойници, който не могат дори да се нарекат армия. Бомбардировки от въздуха, без да има някаква противовъздушна отбрана и ефекта е почти никакъв. Малко чудно изглежда от страни всичко това.

Е, сега ще подбираме ли - за някои е важно да се разчисти територията и всички средства са позволени. Само че сирийите са се запънали като магаре на мост пущините: хем се множат (демографията им е по-добра от нашата), хем към Асад бягат, а не от него!

Не е вянно: -Даже Путя не воюва с Кадиров! Даже му копува "Ролс Роиси"-само мир да има!:)))

Оптимист по рождение -КГБ-ист по мислене ,дребна ушанка по значимост! Има да гледа Сталин със завист!

е не е проскубана гарга да грачи само

" ... местен бунтовнически командир." Още малко и с Нобелова награда за Мир ...

нобелиста го гледахме 8 години какво направи за световния мир и в собствените си ферми,тамън 50 на брой

Коментари - Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия | Днес.dir.bg

Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия

Ситуацията в Сирия остава сложна, но Русия се надява, че сътрудничеството й със Съединените щати ще доведе до коренни промени в страната.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Руснаците вече тук "промениха" всичко, после десетилетия не можем да се оправим. "Безсмъртния полк" е нагла типично руска агитация - вижте на българския им сайт кой е по снимките, сатрапите на България и мекеретата им.

Щерев, неграмотнико нещастен, защо си на всяка п...а мерудия.Погледни се-освен модерни, списани на Козяк идеологеми в стил неокомунизъм празната ти глава ражда само и единствено смешки-плоски,инфантилни и гротескни.Добре,чередакторите на дир-а ти пазят bottom-ът и дават трибуна на скудоумието ти.

Путин опитва да приспи НАТО, едновременно да поддържа горещи точки в Украйна и Сирия, за да се говори за него, а едновременно с това да прави походи с така наречения "безсмъртен полк" - путинска фашистка атака срещу нормалния свят

Сиреч, Гейове, гейки и гьотверени от всички страни съединявайте се!!!!! Съвокуплението прави силата!!!!!

Путин: Заедно със САЩ ще променим коренно Сирия..ха..ха Че кой е Путин и защо се бута в "А" група..ха..ха Азиатския вож се взема много на сериозно.

Някаква разлика да виждате с днес. На 27 ноември 1919г. министър-председателят Стамболийски подписва договора за мир между България и държавите от Съглашението в парижкото предградие Ньой. От страната са откъснати нови и ценни парчета земя. По западната граница Сърбия заграбва Струмишка околия, Босилеградско, Царибродско, села в Трънско и Кулско. Румъния отново слага ръка върху житницата на България-Южна Добруджа. Войските на Съглашението окупират Западна Тракия, която по-късно е предадена на Гърция. България трябва да изплати в срок от 37 години 2,25 милиарда златни франка и да продаде в натура на своите съседи много добитък, хиляди тонове каменни въглища и др. Страната може да има само малобройна наемна войска, чийто състав, заедно с полицията и граничната стража, не трябва да надхвърля 30 000 души.

Е ти къде видя прилика незнам

яд ме хваща - разделили сте се на фили и фоби и вече голям праз-едните щели да скрият топката на другите и обратно!!! а бе свирчовци и от двата лагера-не ви ли стана ясно,че всичките злини на планетата са породени от руско-американската надпревара за надмощие!!! Cирия е жив пример,как си разиграват коня тия,а вие(фобите и филите)ще си извадите очите да защитавате чуждото,ама ако стане въпрос за нашето-родното,тогава отивате за гъби!!! ами утре тез мошенници(руско-американските) ще си поделят и България бе...

Идиот .15 септември За този ден на добричките войски, усилени са две турски батареи, една турска картечна рота (всичко турски части: 75-и полк, 2 батареи и 1 картечна рота), се заповяда на разсъмване да продължат преследването на противника в две колони в устап назад на 6-а дивизия: лявата от Докузачи за Каваклар, и дясната в устап назад на лявата колона. Армията преследва разбития противник почти до смръкване, като дивизиите занощуваха на линиите: с. Казил Мурат - с. Калмаджа - Де-мирча, 1 км северно от с. Хайранкъой - с. Дели Юсуф Куюсу128- Ха-санча129 - Калайджи130 - кота 196, северно от с. Севенджик - с. Настра-дин131 - с. Караамат - височината 181(върха Кузгун) - с. Алиман - с. Получи. Добричките войски - на линията - с. с. Калмаджа - Демирча и северно 1 км от с. Хайранкьой.

Соросо дебилите не разбират. Путин има предвид новите САЩ след избирането на поставленика на Путин Тръмп. Как е генерал Колев с ордена Османие дето му вдигате костите на бесарабският циганин умрял през 17 от хив в австрийска болница след многократните му хомосексуални връзки с Фердинанд и турските дивизиони командири. просто обикновен дегенерат

Ние ("братска" Русия) предлагаме на "краварите" да предадем съюзника Асад срещу по-високи цени на петрола. Спешно търсим друг съюзник.

Кремъкският гном след Мобопардът на победата на путинска Русия наф Хитлер започна да говори и от името на САЩ. Я сигкедах кафявоте паади на павославбия фашизън

Пределно ясно, е сирия в старата си форма, няма да има. Така, че да престанат всички да скачат като ужилени и да се разделят. И сирия и ирак са изкуствени държава, които можеха да съществуват само при силна диктатура. Садам го няма, а асад отдавна изпусна юздите. Шиити, сунити, маронити, кюрди.... Тези хора изобщо не могат да се понасят. За пример ливан. Войната там трая две десетилетия, но мир така и не е постигнат. Конфликта си тлее и периодично избухва. В сирия е още по сложно. Да се разделят и да се слага край. Другото са илюзии. Нито асад може да превземе "бунтовническите" територии, нито тия брадата гаджали биха могли да създадат мирна държава в старите и граници. Няма как да стане. Да не говорим тая територия просто няма да се възстанови. За такова нещо биха били нужни стотици милярди, които няма от къде да дойдат.

Без външна подкрепа главорезите, действащи на територията на САР нямат шанс срещу САА. Причината за конфликта в САР е борбата между външни за страната сили.

Франция кани Саудитска Арабия, Турция и Катар на отделна спявка по въпросите за Сирия. САЩ и Русия явно не дават друг да им се меси по въпросите за Сирия! Започва да става интересно. То, че ще я цепят, делят и разтурят е ясно, но как и кога?

Защо " ще променим коренно Сирия" вие вече го направихте.Превърнахте една суверенна държаеа в артилерииски полигон.А спрете вече с промените това че сте големи и силни не во дава право да променяте по свпе разбиране света

Плюсът Ви е от мен. :-). Заслужихте го.

Ха сега де. Нали сами щяха да се справят?

"Ситуацията в Сирия остава сложна, но Русия се надява, че сътрудничеството й със Съединените щати ще доведе до коренни промени в страната." На колко се разбрахте да разделите Сирия? :-)))

Руснаците е ясна -25г договор за газ и нефт в Сирия.

Всеки гони интереса на страната си. С определени изключения, които се гъзят просто за да се харесат на господарите си :-). Колкото до въпроса, дали в Сирия е възможен мир, в момента съм умерен песимист. С такава "опозиция" подкрепяна от "цената на петрола" и продажбата на оръжие на терористични правителства - мирът ще е винаги поставен на най-слабата карта в бридж-белота, а именно двойка спатия.. :-)))

руснаците направиха за 6 месеца 10 000 полета и тръгнаха преговори за мир. САЩ за 2 години "отчетоха" 50 000 полета и .... нищо не постигнаха, освен разширение на ИДИЛ.

е? Руснаците се насраха и избиха хиляди невини ....Нали щяха за седмица да свъшат с ИД?..ха.ха

Ей това путинофилите сте изключително елементарни хора. Путин се изложи като кифладжия защитавайки интересите на Сирийския главорез, който е легитимно избран както беше Тодор Живков.

Явно сте възхитени от парада, но не се нааквайте до безкрайност. От вашите глупости и матушката ви Россия става смешна, ако ви интересува.

хм... тези Ахрар аш Шам не са "Ислямско движение на свободните хора", а "Ислямско движение на свободните хора от Шам". Това не е демократично движение за свобода, а сунити-салафити, борещи се за шериат. НЕ ПРЕИНАЧАВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ

вече си призна , че не може сам срещу целия свят / изключвам Асад , Назърбаев , Волен и Доган/.

щото САЩ и НАТО, заедно с целия свободен свят, оправиха планетата за последните 5-6 години!

късокракий е по- държелив , а той клекна ден след " грандиозния парад". " Денги нету , снимай пиджак"

Абе променяйте си Сирия, само ви моля и двата партньора да стоите далеч от България!

Нещо самичък ми се видя ботокса на парада. Само Назърбаев подсмърчаше до него.

Ъм твоя палячо плюнконлиев с кого беше на цирковото представлние на 6-ти май в София?

Пиз...ин и на малкият пръст не може да се равнява на нашият Президент!Със санкции и изолация му показаха,че е тъп криминалник от кагебе който съсипва Русия!

Бах маму, толкоз бомби и пак нищо.

купища бомби! И ефект КРЪГЛА НУЛА!! Володя хвърли 5 бомби..И ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ТЕРОРИСТИ И ИДИЛ СЕ НАСРАХА:) А БРАБАР С ТЯХ И ЛУДИТЕ КРАВИ, ГЕЙСЪЮЗА И НАТО:)

Нещо самичък ми се видя ботокса на парада. Само Назърбаев подсмърчаше до него.

Ти вярваш на Маркс и Енгелс, знам те аз.

Ловя бас че Сирия ще се стабилизира след като Плевнелиев и Ердоган ги махнат от власт , така ще се спре подкрепата на ИДИЛ . Запланувано е от ФСБ и ЦРУ за края на тази година .

Без всякакво съмнение, американците си намериха майстора в лицето на Путин. Те в началото го бъркаха малко с Елцин, но се наложи да изтрезнят. И сега, когато те разбраха, че с Путин на глава не се излиза, удариха мекият брус. Нещо, което поне мен, не ме учедва никак. Щом се говори така, значи пазарлъка е скъсан. Ще я делят бившата държава Сирия. Само че то дали остана народ там. Нищо, територията си е останала същата. Петрола също си стои. Значи още ще има хляб там.

ама не е така . След 10 000 полета и нулев ефект и вероятния фалит на Раша ако продължава да се прави на световна сила Путя си прина ,че без САЩ не може. Срам го е , яд го е , ама си призна.

Тъй ,тъй камък върху камък няма да остане ако продължава така!

ако заедно със Сирия промените САЩ.

Русия е единствената страна, която е нападала ВСИЧКИТЕ си съседи

не си съвсем прав! не е нападала само сащ, щото не и стиска! гамените тормозят винаги по слабите от тях!

сам ще се убедиш колко далече си от истината. Русия граничи с половината от държавите членки на ООН освен разположените в Африка и Австралия. Виж за България това е абсолютно вярно. Ние сме воювали с кого ли не. Не съм сигурен дали имаме мирен договор и със САЩ след като по време на 2-та световна сме им обявили война. В резултат на което от 1400 години, 800 сме били под робство, присъствие или съжителство и вместо на 3 морета скоро ще се съберем в Софийско и Пловдивско.

Първият път Киевска Рус ни напада и съсипва.

В Габровско и Беликотърновско сме малко, а Софийско и Пловдивско е доста мултинационално и мултирелигиозно.

ПУТИН И СИЛНА РУСИЯ СА ГАРАНТ ЗА СПАЗВАНЕ РЕЗОЛЮЦИИТЕ НА ООН,ТОЕСТ ЗАКОННОСТТА!!!

Тъй,сине тъй то у ООН-то други държави няма!:)))

Русофил

ТИ ОТНОШЕНИЕТО НА САЩ КЪМ ООН ЛИ КОМЕНТИРАШ???

РУСИЯ ВИНАГИ ОСВОБОЖДАВА ДЪРЖАВИ ОТ СОБСТВЕНИЯ ИМ НАРОД И СЛАГА РЪКА НА БОГАТСТВАТА.ТЕ СА ПРОСТО КАТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ. Асад кани Русия да добива нефт и газ Всъщност Саудитска Арабия искаха да отстранят Асад (с помоща на САЩ и Израел) от власт за да завземат залежите на газ и нефт открити в акваторията на Сирия. За това са и всички избити мирни граждани на Сирия. За това бе създадена и ИДИЛ (с помощта на САЩ и Израел). Тъй като нефтените залежи на Саудитска Арабия са на привършване до 5 години я очаква фалит.Башар Асад официално покани руски компании да разработят находища и да добиват петрол и природен газ в страната, съобщи Руска пролет, като се позова на свой представител, участвал в разговорите на руска парламентарна делегация с Асад в Дамаск.Според сирийския президент, вече има и сключен договор със СоюзНефтеГазом за проучване и разработка на ново находище на природен газ в крайбрежния шелф и това е покана и за други руски компании от бранша да дойдат в Сирия.Асад е бил категоричен, че само страни, помагащи му да води войната с Ислямска държава и опозицията ще получат дял от петролния и газов бизнес, като Русия и Иран. Той е посочил, че и инфраструктурни проекти, както и тези в петролната и газова сфера няма да бъдат възлагани на западни компании.

Добре, че Володя е МИРОТВОРЕЦ и разумен човек..Който иска да донесе мир на народа на Сирия..Дай Боже, и неговите усилия да са успешни! Това ще е добре не само за Сирия и сирииския народ, но и за Европа!!!

Да пази Господ Сирия от Володята Путин. Този лешояд още пирува върху труповете на избити и прогонени Сирийци.

Като заоворихме за лешояд..Я обясни за какво получи Нобеловата награда за ВОЙНА твоя любимец Обонго? Да не е за ВОЙНАТА В СИРИЯ, ЛИБИЯ, УКРАЙНА, АФГАНИСТАН, ИРАК, ЙЕМЕН И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ ..А?!

путин и русия навсякъде носят мир! понеже мирът е тежко нещо , го карат с военни камиони , космически сили , подводници , крилати и безкрили ракети, снаряди и так дале!

Да! Иначе ако не беше Путин, сега ИДИЛците да те опъваха отзад като някаква малка куч.....Защото с нашата умряла армия..И с помоща на Туркестан за ИДИЛ ..Щеше да получиш еврогейските си ценности отзад, и то в излишък!

Аз и батко (САЩ) можем да набием всеки.

115 крилати ракети и САЩ омекнаха и почнаха да се дговарят. Ето какъв в правилният подход в общуването с Вашингтон.

Защо със САЩ? Нали според "патриотите" сам щеше да триумфира за 3-4 дни в Сирия? А сега, заедно с "краварите"?

В САР, РФ си има работа най-вече със САЩ, защото определени кръгове във Вашингтон стоят зад т.н. "умерени" главорези. Йерархията там е следната главорези-Турция-Катар и Сауд. Арабия-ЕС и най-горе Вашингтон. Т.е. Путин си има работа с Вашингтон. Ти за кого мислиш беше организирана цялата тая демонстрация на сила и възможности от страна на РФ??? За неграмотните главорези, които не знаят къде е Каспийско море и които представа си нямат какво значи X-101?

Ревнаха пак Демократите, а никой не обръща или не му се иска, но ....абе много народ се извървя да ходи при Путин, та устни послания му носеха изглежда "кръсника" си смени мястото. Между другото, агенциите казват, Азаз до турската граница е обкръжен от кюрдите, въпрос на дни, паднели и той, Ердоган съвсем му се свиват .....Друго, агенциите ровят Ердган, че някъде турските войски са изгорили живи 100 цивилни от кюрдската област. Или е партенка, или мажат ските на Ердоган. Да и акто гледам тук в България как изведнъж почнаха да се ежат от коневръза, БСП, АБВ, ПФ, друг вятър ще да е духнал......

Лошо нещо е домокрацията! Свобода да мислиш! Свобода да решаваш сам! Свобода да се движиш! Свобода да работиш! Свобода да избираш! Свобода да твориш! Все мръсни и лоши неща! За фашисти, болшевики, робовладелци, феодали, царе, князе, чорбаджии, султани, боляри, господари!

FuckTheEU

Свобода да мислиш! - Като оня турския комик, който мислеше весели нещица за ердоганя? Свобода да решаваш сам! - Че коя "демокрация" решава сама? В сащ вече са решили всички вместо нея, и ако не стане по тяхно му просто сменят единия президент/премиер с друг. Свобода да се движиш! - Да, сащ вече отмениха визите, нали?! Свобода да работиш! - В Лондон и холандия толкова ни "искат", че приеха специални закони срещу нас. Свобода да избираш! - ХА-ХА-ХА Свобода да твориш! Тази свобода я има навсякъде, дори сащ не могат да ти я отнемат!

че на сирия какво и е? тя си е там! е , путин помогна на асад да изгони четвърт от населението и да избие още толкова , но сирия си е там!

че на "изгонените" "сирийци" какво им е? те са тук! е , малко бити, бани и аклани в резултат на "сирийския" прилив към Европа, но те са тук и ни кефят яко!

Цял свят воява срещу една банда брадати разбойници, който не могат дори да се нарекат армия. Бомбардировки от въздуха, без да има някаква противовъздушна отбрана и ефекта е почти никакъв. Малко чудно изглежда от страни всичко това.

Е, сега ще подбираме ли - за някои е важно да се разчисти територията и всички средства са позволени. Само че сирийите са се запънали като магаре на мост пущините: хем се множат (демографията им е по-добра от нашата), хем към Асад бягат, а не от него!

Не е вянно: -Даже Путя не воюва с Кадиров! Даже му копува "Ролс Роиси"-само мир да има!:)))

Оптимист по рождение -КГБ-ист по мислене ,дребна ушанка по значимост! Има да гледа Сталин със завист!

е не е проскубана гарга да грачи само

" ... местен бунтовнически командир." Още малко и с Нобелова награда за Мир ...

нобелиста го гледахме 8 години какво направи за световния мир и в собствените си ферми,тамън 50 на брой