Коментари - 12-годишен заложи бомба на коледен базар в Германия | Днес.dir.bg

12-годишен заложи бомба на коледен базар в Германия

12-годишно момче от иракски произход, заподозряно във връзки с групировката "Ислямска държава", се опита да взриви бомба на коледен базар в град Лудвигсхафен.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишен заложи бомба на коледен базар в Германия | Днес.dir.bg

Коментари

Ей,тия кскто са тръгнали,да не забият черното си знаме на Райхстага? Тогава пак ще трябва да освобождаваме немците ,ама тоя път от муджахеди...лошото за нас българите е че ще се наложи да воюваме на Южен и Северен фронт. Ама един път Тервел ги спря,сега пак ще трябва ние да спасяваме положението. Така че ,стегнете редиците,подравнете се и с маршова стъпка ходом марш.

МЕРКЕЛ НА ПРАКТИКА СЕ ЯВЯВА СЪУЧАСТНИК В ИЗВЪРШВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ В ЕС!!!

Германците започнаха да ни "подгряват" за предстоящите празници. Ислямска държава, нали, обяви атентати из цяла Европа по Коледа. ...

ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ бежанците в германия винаги ще си останат нетолерантни и с визия за просяци, без култура и морал от там идва и злобата им. Интеграцията няма как да стане защото и самите германци няма да допуснат орките до себе си. Това ще си останат 2 различни свята на светлинни години разстояние!

Те в собствените си държави не са се интегрирали, а са на племена и без диктатор с тояга воюват помеждуси, та ще ги интегрират в чужда държава !

" от там идва и злобата им." Злобата им идва главно от корана викам аз.

да го убиват много бавно и мъчително това уродче ...

Не си прав... трябва да го радикализират сега те и да го пратят при ИДИЛ да взривява там... ама те да му направят детонатор, че явно му куца това умение

Тези германци са прост народ, дори нагъл когато ни повличат и нас във тъпата им война. Сега амуджите ще изкльопат цяла европа заради тях ... бахму и простите!

Путлерастите вият от радост. Ама комунизъм повече няма да има, свиквайте

Ти нормален ли си!?

Не, ПЛАТЕН!

Ако алтернативата е да се дупя на орките - не мерси... ще пробвам пак с комунизма

Този комунизъм те пазеше от брадатите, а сега проверявай всяка вечер дали някой от тях не е легнал при жена ти, а може да легне и при теб, моли се поне да се е изкъпал.

Мургавантити зор ще ги научите на Гермаански ред и дисциплина... предполагам че Германците ще бъдат асимилирани и облагородени в стил алах ми го ГОВОРИ.....

Очаквайте Меркел да ни го върне. На нас или на Гърция. Всички диви талибани ще бъдат върнати в буферните зони - ПРАВОСЛАВНИТЕ Гърция и България. Предателите от ГЕРБ са съгласни на всичко, само мама Меркел да потупва Тиквун по мутренския врат и да не му се карат по посолствата в София.

Няма как да ни го върне то си е германски гражданин. Такива тя и французи, белгийци и др. си отглеждат от години, но сега настана време тия гадини да се надигнат.

МАХНЕТЕ ЛУДАТА БАБА И ДЕПОРТИРАЙТЕ ИСЛЯМИСТИТЕ ЗА ДА МИРНЕ ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА,ТЕЗИ ХОРА НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ГЕРМАНЦИ ,ТЕ ДОЙДОХА ,ЗА ДА НАПРАВЯТ ВАС МИСЮЛМАНИ .

ХО ХО хоооо Весели Празници.... и за много пирони....

Араби изнасилват немкини пред очите на полицията, български римляни им пребиват жените в метрото, малки талибанчета залагат бомби по базарите... Интернет е пълен с гаврите, които си правят диваците с немкини?!?!?!??!?!?! Тези кухи кратуни кога ще разберат, че Меркел трябва да бъде свалена и вкарана в затвора?

Либералните германски кратуни само от бой разбират. За съжаление са толкова малоумни, че и половината да измрат пак ще продължават да дрънкат либерални глупости с празни погледи и ще организират хепънинги с дъгички и сърчица.

всеки който говори лошо за мигрантите е ксенонофоб и не е либерал

"ксенофоб" - човек, който не желае да го еват и колят чужденци в дома му.

А бе, що не пише германче, а е написано от иракси произход?! Щом нашите римляни са българи, значи и т'ва е германче!

Добър въпрос? Нека ти отговори някой от продажниците, кичещи се с името "журналист"!

детенцето е сложило коледни подаръци за германците в знак на това че са ги приели. а че вътре е имало бомби и пирони - това е арабска традиция възникнала през ХХ век

Сега родния му чичо иракчанин с немски паспорт така ще го накаже, ще му издърпа ушите до земята...че не е взривил бомбата.

Ами да му ги начукат пироните в гъза, и да го връщат в Ирак! Просто е просто...

Още по-просто - да не ги пускат да припарват в Германия, а и в ЕС.

То това си е баш проблема!!! Аз говоря за заварена ситуация! Иначе си прав

Ей йййй , дирници ! Къде блеете , бе ?!!!! Как така още не сте открили Българска следа ?!!!! И тия от велето лапат мухи .... Може катуна да е минал през България , Български каналджии да са ги доставили в немско , или поне материалите за бомбата да са Български ..... Или някой съучастник Българин да бяхте измислили :)))))

Май пироните били български, но от бай Тошово време.

Този път им се размина на германците, ама колко такива изроди пуснаха у тях с благословия на лудата, никой не знае. Вече няма да има настроение по празниците и то не само в Германия.

на 26 ноември и вече коледен базар

много ксенофоби тука

Умряха баламите.

НЕЗАВИСИМО КЪДЕ Е РОДЕНА!!!!!!!!!!! ...АЙДЕ СЕГА ОБРАТНО В МАЙМУНАРНИКА!

Дърти, космати пърчове на по 20-30г., от Близкия Изток и Африка декларират пред евродебилите, че са малолетни без придружител (така ги инструктират нпо-рките) и получават жилище и джоб парасъ. После са свободни да изнасилват, да убиват, да правят атентати.

Е , дойчовци - да са Ви "честити" "милите бежанци"! Като им "посърбате" попарата, ще дойдете на нашия акъл, ама да не бъде късно!

26 ноември? Тези новини с камили ли пътуват вече?

дкми

Бедните жени и деца, които влизат в Германия! Толкова са изнемощели от беднотия, че им иде да убиват наред....

кои с каквато задача е дошъл,едните да събират социални помощи,други да ритат по метрото,трети да взривяват бомби.

К'во "момче на 12 години" бе?... Ам' чи този "орк" може да е "накопал" вече 2-3 малки оркчета в "градинките" на германките...!!! :::))) А ей такива са всичките "деца", дет' ФрауЩАЗИ покани в еврогейско...!!! Дааа...!!!

Защо антилибералните партии , използват синоними на свободата в своите наименования? Свобода, независимост - това го има в имената на партиите, които искат да има по-малко свобода. Дали лидерите и членовете им са достатъчно добре психически. Най якото наименование е на партията на Жириновски. Либерално-демократическа.

супер ние ги бием тия ги взривяват

не им е лесно на тия хора...от една страна идил от другата балгарите

бАлгари като тебе и оня от метрото.

"Ислямска държава" ли е виновна за слободията и глезотията в европа, нещо ни заблуждават "Ислямска държава" само се възползва от вропейската глупост и неадекватност

Парадоксът е, че ако решим да вървим към ограничаване на свободата първото, което ще направим е да ограничим свободата на словото на лица и организации, които не изповядват ценностите на свободата на личността и проповядват идеологии насочени срещу свободата на личността. Разбирай, че ти няма да имаш право да изразяваш своето мнение, ведно с всички фундаменталисти. Междудругото не виждам защо да не е либерално да ограничим правата на личностите, които проповядват, че трябва да се ограничават правата на личността.

да взривяваш бомби срещу хора които са те приели в дома си и те издържат за какви права и свободи говориш ти либерале

нещо не си разбрал либерал

Брасчет!Ами и от твоята глупост като гледам някой се е възползвал

Новите германци в действие. За съжаление само за това ги бива.

Новите германо-меркели в действие!

Добре че се е случило в Германия, а не в България. В Германия гражданите са бдителни и всеки, който не спазва правилата си има проблеми. Там действа синдрома "баба германка", която вижда всичко. Полицията си е на мястото и действа без много да вдига излишен шум. И затова там терористите много-много "не предат". А всякаква пасмина от рода на антиглобалисти, комунисти, анархисти и други политически онанисти яде бой. И водни струи.

до коледа има време,ще почнат да се случват и в България и то ще почнат от пазарджик,гнездото на "умерените" мюсулмани,да го начу...кам на алах и пророка му.

в запазването целостна на Европейския Съюз, като най-великият проект в историята на човечеството.

либелалната политика трябва да се забрани както фашизма и комунизма

Ще се говори за престъпният демократичен строй, за забрана на режимът, за това как е довел държавите да имат милиарди задължения и т.н. Интересно обаче когато купища извеги вече са из между народа ти, забременили са всичко де що докопат и трябва да ги чистиш ... няма начин просто.

Мразиш расизма и негрите нали. И сигурно мразиш ограниченията на твоята свобода и либерализма.

я стига

домързяло го е да прочете инструкциите докрай за правенето на бомби, слава на техния мързел и умствена ограниченост!

Копелетата на Меркел действат!!!

12-годишно момче от иракски произход, се опита да взриви бомба на коледен базар

Младо-зелено. Още се учи. Следващия път ще бъде всичко точно.

Трупайте ги, трупайте още "клети бежанци", идиоти с идиоти! Накрая те живи ще ви изядат....

Меркел и еврочиновниците би трябвало да ги съдят за престъпление към човечеството! Те съсипаха Европа!

Това не е бомба , ислямски коледен фойерверк !

Леле, леле и мама я почнахаааа.

Да се приеме закон в ЕС за тероризъм смърт на извършителя и семейството до трето коляно както правят Руснаците.

Ако беше гръмнала тази бомба и на следващия ден щеше да изгърми Меркел! .... иначе тепърва ще видим колко германки ще бъдат изнасилени около Коледа .... опааа, извинете политкоректната дума е ОЩАСТЛИВЕНИ .... от добронамерени арабски пръчове!

надали ще изгърми там има цензура

бомба с пирони на оживен пазар, като минимум щеше да има 20 - 30 жертви ... Меркел сама щеше да си намери пистолет и да се гръмне в челото след това.

За съжаление Европа я чака много тежка гражданска война, като с малката разлика че едната страна на конфликта ще са нашественици които не са на границите на Европа е вътре в нея. За съжаление продажното и корумпирано политическо съсловие на Европа ще допусне това къде от глупост къде под външен натиск. Жалко за милионите които ще загинат!

че арабелите и другата сган дето се довлече, от някъде ще се оборудват с автомати, картечници, ракети, танкове, БТР-ри, хеликоптери и самолети, ще си обучат армия и ще тръгнат срещу 500 милионна Европа ли ? :))) а ние къде ще бъдем през това време ?

каква е разликата между ислямска държава, умерената опозиция и либералната демокрация

Недейте така,хора. Те така изразяват себе си. Те са просто по-различни от нас. Те имат свои различни потребности.....така поне каза тези дни онзи в съда в Австрия,който изнасили малко моченце в тоалетните на градския басейн. Некаква толерантност няма у вас. Вие сти животни от балканите,които никога няма интелектуално и духовно да сте част от Европа.

Ангелке споко, следващото хлапе, което домъкна с простата си комунистическо-интернационистическа кратуна в Европа ще успее! Дано и ти или твои близки и приятели (ако изобщо имаш такива) да са на правилното място в точния момент!

Коментари - 12-годишен заложи бомба на коледен базар в Германия | Днес.dir.bg

12-годишен заложи бомба на коледен базар в Германия

12-годишно момче от иракски произход, заподозряно във връзки с групировката "Ислямска държава", се опита да взриви бомба на коледен базар в град Лудвигсхафен.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишен заложи бомба на коледен базар в Германия | Днес.dir.bg

Коментари

Ей,тия кскто са тръгнали,да не забият черното си знаме на Райхстага? Тогава пак ще трябва да освобождаваме немците ,ама тоя път от муджахеди...лошото за нас българите е че ще се наложи да воюваме на Южен и Северен фронт. Ама един път Тервел ги спря,сега пак ще трябва ние да спасяваме положението. Така че ,стегнете редиците,подравнете се и с маршова стъпка ходом марш.

МЕРКЕЛ НА ПРАКТИКА СЕ ЯВЯВА СЪУЧАСТНИК В ИЗВЪРШВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ В ЕС!!!

Германците започнаха да ни "подгряват" за предстоящите празници. Ислямска държава, нали, обяви атентати из цяла Европа по Коледа. ...

ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ бежанците в германия винаги ще си останат нетолерантни и с визия за просяци, без култура и морал от там идва и злобата им. Интеграцията няма как да стане защото и самите германци няма да допуснат орките до себе си. Това ще си останат 2 различни свята на светлинни години разстояние!

Те в собствените си държави не са се интегрирали, а са на племена и без диктатор с тояга воюват помеждуси, та ще ги интегрират в чужда държава !

" от там идва и злобата им." Злобата им идва главно от корана викам аз.

да го убиват много бавно и мъчително това уродче ...

Не си прав... трябва да го радикализират сега те и да го пратят при ИДИЛ да взривява там... ама те да му направят детонатор, че явно му куца това умение

Тези германци са прост народ, дори нагъл когато ни повличат и нас във тъпата им война. Сега амуджите ще изкльопат цяла европа заради тях ... бахму и простите!

Путлерастите вият от радост. Ама комунизъм повече няма да има, свиквайте

Ти нормален ли си!?

Не, ПЛАТЕН!

Ако алтернативата е да се дупя на орките - не мерси... ще пробвам пак с комунизма

Този комунизъм те пазеше от брадатите, а сега проверявай всяка вечер дали някой от тях не е легнал при жена ти, а може да легне и при теб, моли се поне да се е изкъпал.

Мургавантити зор ще ги научите на Гермаански ред и дисциплина... предполагам че Германците ще бъдат асимилирани и облагородени в стил алах ми го ГОВОРИ.....

Очаквайте Меркел да ни го върне. На нас или на Гърция. Всички диви талибани ще бъдат върнати в буферните зони - ПРАВОСЛАВНИТЕ Гърция и България. Предателите от ГЕРБ са съгласни на всичко, само мама Меркел да потупва Тиквун по мутренския врат и да не му се карат по посолствата в София.

Няма как да ни го върне то си е германски гражданин. Такива тя и французи, белгийци и др. си отглеждат от години, но сега настана време тия гадини да се надигнат.

МАХНЕТЕ ЛУДАТА БАБА И ДЕПОРТИРАЙТЕ ИСЛЯМИСТИТЕ ЗА ДА МИРНЕ ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА,ТЕЗИ ХОРА НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ГЕРМАНЦИ ,ТЕ ДОЙДОХА ,ЗА ДА НАПРАВЯТ ВАС МИСЮЛМАНИ .

ХО ХО хоооо Весели Празници.... и за много пирони....

Араби изнасилват немкини пред очите на полицията, български римляни им пребиват жените в метрото, малки талибанчета залагат бомби по базарите... Интернет е пълен с гаврите, които си правят диваците с немкини?!?!?!??!?!?! Тези кухи кратуни кога ще разберат, че Меркел трябва да бъде свалена и вкарана в затвора?

Либералните германски кратуни само от бой разбират. За съжаление са толкова малоумни, че и половината да измрат пак ще продължават да дрънкат либерални глупости с празни погледи и ще организират хепънинги с дъгички и сърчица.

всеки който говори лошо за мигрантите е ксенонофоб и не е либерал

"ксенофоб" - човек, който не желае да го еват и колят чужденци в дома му.

А бе, що не пише германче, а е написано от иракси произход?! Щом нашите римляни са българи, значи и т'ва е германче!

Добър въпрос? Нека ти отговори някой от продажниците, кичещи се с името "журналист"!

детенцето е сложило коледни подаръци за германците в знак на това че са ги приели. а че вътре е имало бомби и пирони - това е арабска традиция възникнала през ХХ век

Сега родния му чичо иракчанин с немски паспорт така ще го накаже, ще му издърпа ушите до земята...че не е взривил бомбата.

Ами да му ги начукат пироните в гъза, и да го връщат в Ирак! Просто е просто...

Още по-просто - да не ги пускат да припарват в Германия, а и в ЕС.

То това си е баш проблема!!! Аз говоря за заварена ситуация! Иначе си прав

Ей йййй , дирници ! Къде блеете , бе ?!!!! Как така още не сте открили Българска следа ?!!!! И тия от велето лапат мухи .... Може катуна да е минал през България , Български каналджии да са ги доставили в немско , или поне материалите за бомбата да са Български ..... Или някой съучастник Българин да бяхте измислили :)))))

Май пироните били български, но от бай Тошово време.

Този път им се размина на германците, ама колко такива изроди пуснаха у тях с благословия на лудата, никой не знае. Вече няма да има настроение по празниците и то не само в Германия.

на 26 ноември и вече коледен базар

много ксенофоби тука

Умряха баламите.

НЕЗАВИСИМО КЪДЕ Е РОДЕНА!!!!!!!!!!! ...АЙДЕ СЕГА ОБРАТНО В МАЙМУНАРНИКА!

Дърти, космати пърчове на по 20-30г., от Близкия Изток и Африка декларират пред евродебилите, че са малолетни без придружител (така ги инструктират нпо-рките) и получават жилище и джоб парасъ. После са свободни да изнасилват, да убиват, да правят атентати.

Е , дойчовци - да са Ви "честити" "милите бежанци"! Като им "посърбате" попарата, ще дойдете на нашия акъл, ама да не бъде късно!

26 ноември? Тези новини с камили ли пътуват вече?

дкми

Бедните жени и деца, които влизат в Германия! Толкова са изнемощели от беднотия, че им иде да убиват наред....

кои с каквато задача е дошъл,едните да събират социални помощи,други да ритат по метрото,трети да взривяват бомби.

К'во "момче на 12 години" бе?... Ам' чи този "орк" може да е "накопал" вече 2-3 малки оркчета в "градинките" на германките...!!! :::))) А ей такива са всичките "деца", дет' ФрауЩАЗИ покани в еврогейско...!!! Дааа...!!!

Защо антилибералните партии , използват синоними на свободата в своите наименования? Свобода, независимост - това го има в имената на партиите, които искат да има по-малко свобода. Дали лидерите и членовете им са достатъчно добре психически. Най якото наименование е на партията на Жириновски. Либерално-демократическа.

супер ние ги бием тия ги взривяват

не им е лесно на тия хора...от една страна идил от другата балгарите

бАлгари като тебе и оня от метрото.

"Ислямска държава" ли е виновна за слободията и глезотията в европа, нещо ни заблуждават "Ислямска държава" само се възползва от вропейската глупост и неадекватност

Парадоксът е, че ако решим да вървим към ограничаване на свободата първото, което ще направим е да ограничим свободата на словото на лица и организации, които не изповядват ценностите на свободата на личността и проповядват идеологии насочени срещу свободата на личността. Разбирай, че ти няма да имаш право да изразяваш своето мнение, ведно с всички фундаменталисти. Междудругото не виждам защо да не е либерално да ограничим правата на личностите, които проповядват, че трябва да се ограничават правата на личността.

да взривяваш бомби срещу хора които са те приели в дома си и те издържат за какви права и свободи говориш ти либерале

нещо не си разбрал либерал

Брасчет!Ами и от твоята глупост като гледам някой се е възползвал

Новите германци в действие. За съжаление само за това ги бива.

Новите германо-меркели в действие!

Добре че се е случило в Германия, а не в България. В Германия гражданите са бдителни и всеки, който не спазва правилата си има проблеми. Там действа синдрома "баба германка", която вижда всичко. Полицията си е на мястото и действа без много да вдига излишен шум. И затова там терористите много-много "не предат". А всякаква пасмина от рода на антиглобалисти, комунисти, анархисти и други политически онанисти яде бой. И водни струи.

до коледа има време,ще почнат да се случват и в България и то ще почнат от пазарджик,гнездото на "умерените" мюсулмани,да го начу...кам на алах и пророка му.

в запазването целостна на Европейския Съюз, като най-великият проект в историята на човечеството.

либелалната политика трябва да се забрани както фашизма и комунизма

Ще се говори за престъпният демократичен строй, за забрана на режимът, за това как е довел държавите да имат милиарди задължения и т.н. Интересно обаче когато купища извеги вече са из между народа ти, забременили са всичко де що докопат и трябва да ги чистиш ... няма начин просто.

Мразиш расизма и негрите нали. И сигурно мразиш ограниченията на твоята свобода и либерализма.

я стига

домързяло го е да прочете инструкциите докрай за правенето на бомби, слава на техния мързел и умствена ограниченост!

Копелетата на Меркел действат!!!

12-годишно момче от иракски произход, се опита да взриви бомба на коледен базар

Младо-зелено. Още се учи. Следващия път ще бъде всичко точно.

Трупайте ги, трупайте още "клети бежанци", идиоти с идиоти! Накрая те живи ще ви изядат....

Меркел и еврочиновниците би трябвало да ги съдят за престъпление към човечеството! Те съсипаха Европа!

Това не е бомба , ислямски коледен фойерверк !

Леле, леле и мама я почнахаааа.

Да се приеме закон в ЕС за тероризъм смърт на извършителя и семейството до трето коляно както правят Руснаците.

Ако беше гръмнала тази бомба и на следващия ден щеше да изгърми Меркел! .... иначе тепърва ще видим колко германки ще бъдат изнасилени около Коледа .... опааа, извинете политкоректната дума е ОЩАСТЛИВЕНИ .... от добронамерени арабски пръчове!

надали ще изгърми там има цензура

бомба с пирони на оживен пазар, като минимум щеше да има 20 - 30 жертви ... Меркел сама щеше да си намери пистолет и да се гръмне в челото след това.

За съжаление Европа я чака много тежка гражданска война, като с малката разлика че едната страна на конфликта ще са нашественици които не са на границите на Европа е вътре в нея. За съжаление продажното и корумпирано политическо съсловие на Европа ще допусне това къде от глупост къде под външен натиск. Жалко за милионите които ще загинат!

че арабелите и другата сган дето се довлече, от някъде ще се оборудват с автомати, картечници, ракети, танкове, БТР-ри, хеликоптери и самолети, ще си обучат армия и ще тръгнат срещу 500 милионна Европа ли ? :))) а ние къде ще бъдем през това време ?

каква е разликата между ислямска държава, умерената опозиция и либералната демокрация

Недейте така,хора. Те така изразяват себе си. Те са просто по-различни от нас. Те имат свои различни потребности.....така поне каза тези дни онзи в съда в Австрия,който изнасили малко моченце в тоалетните на градския басейн. Некаква толерантност няма у вас. Вие сти животни от балканите,които никога няма интелектуално и духовно да сте част от Европа.

Ангелке споко, следващото хлапе, което домъкна с простата си комунистическо-интернационистическа кратуна в Европа ще успее! Дано и ти или твои близки и приятели (ако изобщо имаш такива) да са на правилното място в точния момент!