Коментари - Меркел отхвърли призива за таван на бежанците | Днес.dir.bg

Меркел отхвърли призива за таван на бежанците

Ангела Меркел не приема призива на съюзника си ХСС да се въведат ограничения в броя приемани бежанци годишно в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел отхвърли призива за таван на бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

Тавана и вее на бабата, затова отхвърля тавана на бежанците. Куха лейка!

проклетница, ти и тези около тебе ще платите скъпо много скоро...

И това ако не е цинизъм-освиркали протестиращите срещу посегателствата? Накъде върви тоя свят?!!! Лошото е,че покрай сухото гори и мокрото и не ми се мисли до къде ще ни докарат тия идиоти. Чудя се да си алчен, колко да си алчен да затриеш бъдещето на милиони хора заради едните кирливи пари?!

Предлагам да открием залагания за това кога ще и резнат тиквата и кой - рязаните или германците!

Ейййй на тази бабка, няма да и уври главата....малко ли жени ги обараха и изнасилиха тези арабели!!!

На Грос Мутер Меркелана и е нервно, защото все още не е попаднала в групата на пострадалите (от наша гл.т.) жени! Ще подстрикава и поощрява докато и на нея не и се случи! Тогава обаче е сигурно, че гадовете - мигранти ще се откажат и повече няма да безчинстват!

Ефрейторът сигурно щеше да се обърне в гроба,ако имаше такъв разбира се и ако знаеше какво става в Г-я,но очевидно за това са налице определени обективни предпоставки - необходимост от евтина работна ръка и млад разплоден генетичен "МАТРИАЛ"

Каква простотия !!!!!!!!!! Абе сложете тя в болница , вържете я .

Тая докато не затрие Германия няма да миряса !!!

Хаха,няма такава измислена ''толерантност''.Германците са в двете крайности- от Хитлер до Меркел.. Хитлер сигурно се върти в гроба..

Какво значи "сводода на движение", като няма сигурност на съществуване. Изпадаме в безмислени абсолютизми. Свододата на движение може и да е в обратна посока. Страните са им разрушени и спокойно могат да се върнат там да разчистват и да строят нови домове за децата си. Никой не е длъжен да ги храни. ООН къде е, виновните трябва да побесат вината си.

милиончета ти внесоха в тайната банкова сметка, за да съсипваш Европа?

ми мераклийка е жената, може и на нея да й излезе късмета на някой площад

Бааааааааа то кой? ще си намрази х уя!!!!!!!!!

Да почисти Меркел около гарата, да приготви казаните, сиким-кадаиф да приготви! Курбан- Байрам навлижава,де ! Пък от Баерн-Мюнхен и мажоретките да докара, ръка ще и целуват !

нищо чудно баба Меркел да взема някакви психотропни "лекарства" !

ДО КОЛЬО-БАБА МЕРКЕЛ СИ ПРАВИ САМОУБИЙСТВО, КАТО НАШ БОЧКО С ВИНЕТКИТЕ С КАЗАНИТЕ ЗА РАКИЯ И ОЩЕ КУБ ПРОСТОТИИ!!!

Меркел ке падне..........преди Турция

над 300000 германци са емигрирали по данни от пресата

как бе, никакъв таван на бежанците, приемете още поне 1-2 милиарда мамуна в Германия, белият човек трябва да се загуби в море от негри, араби, монголоиди и всякакви друго човекоподобни

Чудя се на баба Меркел дали съзнава, че си прави политическо самоубийство ?

Изтрихте ме, защото баба Меркел е причината за наглото държане на арабските и "гости"! Сексуалните насилия в Кьолн, Хелзинки, Цюрих и т.н. не я вразумяват! Продължава с инфантилната си политика и какво да си мислиш за нея? Че си го търси, ама срамежливо!

Само от заглавието се разбира,че тая така наречена "канцлер"е за психиатър или усмирителна риза.

Спомняте ли си как се ходеше в Германия, да кажем през 90-те? Огромни опашки в двора на посолството в София. Всъщност дворът е пълен до пръсване с вече допуснати от охраната хора по предварителни списъци, а отвън оградата тълпата е такава, че да успееш да докоснеш самата ограда е недостижима мечта. Чака се цял ден за да ти да сложат номер в паспорта за ред за явяване след около месец. Който е от провинцията, от Добрич да кажем цяла нощ пътува с влака за да бъде сутринта там, вечерта обратно. След месец е вече самото събеседване, носят се всякакви документи, покани от немска страна. Въпреки номера в паспорта пак се чака на опашките отвън и самото влизане в двора е истинска победа. А в сградата на посолството да те допуснат и вече кипиш от неземно щастие. И пак две нощи пътуване в двете посоки. А сега тези манафи влизат в същата Германия както и когато си пожелаят.

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК, ТОВА БАБЕ ПРОТЕСТАНТКА ЛИ Е,ЕВРЕЙКА ЛИ Е РЕЗНЯЧКА ЛИ Е ,КВО ЖИВОТНО Е?!?ТИЯ ШВАБИТЕ МОЖЕ ДА СА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА НАЦИЯ, НО ЯВНО УСЕТА ИМ ЗА НАЦИОНАЛНО САМОСЪХРАНЕНИЕ Е ПРЕТОПЕН БЕЗВЪЗВРАТНО ОТ БРАТУШКИТЕ!?ЯСЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ГОЛЯМО ЕБАНЕ Е ПАДНАЛО ТАМ,ЩОМ СЕГА НЯКАКВИ СИ "1000 ЧЕРНИЛКИ" ИМ БРУЛЯТ КАТЕРИЧКИТЕ И НЕ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!ЖАЛКА КАРТИНКА!!!ДЕМОКРАЦИЯ И ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ!!!ПОМИЯ!!!ТАЯ ТВАР БИ ПО ГАФОВЕ И ОБАМЧО!!!САМО,ЧЕ САЩ СА ДАЛЕЧЕ А ПЪТЯ НА АРАБЕЛИТЕ ДО ГЕРМАНИЯ, МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ!!!!.. АДОЛФО СИГУРНО СЕ ПРЕМЯТА В ГРОБА СИ ОТ ПОГНУСА!!!

какви братушки ве...Ами западно Германците които нямат и хабер от социализъм???? Или си платен трол на фашисткото американско посолство на козяк???? Западна Германия още след втората световна война е под диктата на ФАЩ и бе неофициална колония на същата. еврейско-гейския съюз е проект на същите. Ама нали си платен трол на ционисткото марихуанско посолство,пишеш това което ти е спуснато от господарите.

О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА! ЩЕ ТИ ПОЯСНЯ НЕЩО, А ТИ СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ!?! 1.БАБА МЕРКЕЛ Е РОДЕНА В ГДР И Е ОТЛИЧНА ПИОНЕРКА И КАРИРИСТКА СОЦИАЛИСТКА!! 2.КОГАТО ПАДА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА БЛИЗО 30% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ГДР /ОКОЛО 17 000 000 ДУШИ / СЕ ПРЕСЕЛВАТ В ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ! 3.КЪМ ДНЕШНА ДАТА БЛИЗО 10 000 000 ТУРЦИ ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ А ТЕ НЕ СА ДОШЛИ ОТ ГДР!!! 4.ДЕМОГРАФСКИЯТ СРИВ ВЪВ ФРГ Е ФАКТ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 80 ГОДИНИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК, ЗАТОВА ШВАБИТЕ КАНИХА ГАСТАРБАЙТЕРИТЕ!!! ОСТАВАМ НА МЪДРАТА ТИ ГЛАВИЦА ДА СМЕТНЕШ КАКВА ЧАСТ ОТ ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ Е ПРЕТОПЕНА ЗА 25 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И КОЙ СЕГА ЖИВЕЕ ТАМ!?!...АПРОПО АКО ИМАШ НЯКОЙ ПОЗНАТ В КЬОЛН ОБАДИ МУ СЕ ДА ГО ПИТАШ ,КОЛКО СА ИСТИНСКИТЕ ГЕРМАНЦИ И ТАКИВА НАТУРАЛИЗИРАНИ!!!ЩЕ СЕ ИЗПЛАШИШ И ДАНО СЕ ВРАЗУМИ БОЛНАТА ТИ КРАТУНА!!!

Меркел да си ги взима у тях. Жена съм, но като чета глупостите на сенилната лелка, ми се иска да усети какво е било на обикновените жени тогава, та току виж се осъзнае какво сътвори.

Пълна липса на разум в изказванията на Меркел. Защо ли?!

... а имате ли достатъчно привлекателни германки , за да задоволите сексуалните нагони на азиатци и северноафриканци по гари и паланки?

сус бре месийте пленилиев, местан, радка, кунето и Бат Боко ни водят такива ценностти. Ако ти забият шамар обърни и другата буза. Аз сум Българин и подобна гейски маниери са ми чужди г'да демукрати

Бившият канцлер на Германия сега е вицепрезидент на Газпром. Какво ли е обещано на Меркел?

Кога най-после ще бъде завършена оградата с Турция? Кога??????

Чудно.... А какво казва Папата по темата??? Или още мисли??? Пред храма Божий такива изстъпления ????? Кавалерското ухажване към жената, съпоставено с брутално обарване... а след това обрана като мъж... Колко конфликти на вековни ценности само в една нощ! На всичкото отгоре в тяхната религия жената е неприкосновена, та чак и естата и очите ѝ са забулени, а ако не е девствена - връщане, ако е съгрешила или опипана - умъртвяване с камъни. Да пресметнем колко уважават посрещачите след км. път пеша през камъни, храсти, жега, дъжд, студ, морета! Излиза, че съвсем не са бленували, желали и уважавали живота на Европа, освен парите им, а НЯКОЙ ГИ Е ПРАТИЛ НАДЪХАНИ ВРАЖЕСКИ И ОКУРАЖЕНИ.

ЩОМ в най-католическия град с най-грандиозните и старинни катедрали се случи тази гавра, значи арабелските бежанци нямат спиране. Тежко на немския народ, който няма право да изказва мнение в интернет, в общественото пространство, тежко на всички полицаи и медии, вдигнали палка или слово срещу бежанец - веднага си губят работата. А арабелите заставали нагло пред полицаите и казвали, че лично Меркел ги е поканила в Германия. Каква ирония на съдбата! Леле, ако един мустакат чичико види или чуе това за немската нация.....

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ НЕМСКОГОВОРЯЩИТЕ С ПРИЗИВ да възразят на немски медии, позволили си да ОТЪЖДЕСТВЯТ БЕЖАНСКИТЕ НАПАДЕНИЯ в новогодишната нощ С МАНТАЛИТЕТА И НАЧИНА НА УХАЖВАНЕ НА БАЛКАНИТЕ. ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ, ПРИЗОВЕТЕ НЕМСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ ДА РАЗЛИЧАВАТ АРАБЕЛИТЕ ОТ НАС- ИСТИНСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ, защото нашите жени и момичета никой не ходи да им бърка под полите и в деколтетата и след това в джобовете, И ТО ПРЕД БОЖИЯ ХРАМ - ДОЛНА КЛЕВЕТА И МАНИПУЛАЦИЯ НАД НЕМСКИЯ РАЗУМ И ИНТЕЛЕКТ! ОПРОВЕРГАЙТЕ ГИ, НЕМСКОГОВОРЯЩИ, след като балканските дипломати и посолства мълчат като .....! Ние не сме изроди, помогнете на немския и европейски народ да се ориентира в културите и религиите!

Тази леля няма спирачки. Напълни Европа с гнидави гаджали и за още пита. Какво като германките вече ги изнасилват по улиците? Нея и с пръст няма да я пипнат, още щом я видят каква е хубавела...

МЕРКЕЛ подчинява ГЕРМАНСКИЯ НАРОД и ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ на необходимостите НА МОНОПОЛИТЕ, но Вселенският баланс не може да търпи подчинението на над 20 велики народа пред 10-20 монополиста. Глобализацията, случила се в кризата в сферата на бизнеса, където няколко авто-концерна напазариха останалите и три-четири такива напазариха производствата от другите сектори и сега им е необходима евтина работна ръка, за да наливат хазната с данъци ѝ казват какво да прави и я управляват, вкл. управляващите я от края на ВСВ. Тя служи на ерия капитал, но Бог е създал надребнено човешкия геном и това е против Божиите закони и вселенския мир. ТОВА, КОЕТО ПРАВИ МЕРКЕЛ, НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАНО - пример Наполеон, Хитлер.

ТАзи женичка изпълнява указания, но не на големите монополи, нуждаещи се от раб. ръка. Защото тези ислямистчета не стават за нищо, камо ли за дисциплинирани работници. Още повече , че с идиотската си религия те никога няма да се интегрират в западните общества, а ще бъдат само източник на социално напрежение и конфликти. Вижте само как са надъхани и колко са агресивни. Целта на тази т.нар. бежанска криза е съвсем друга. Снощи даваха коментар на председателя на ЕНП. Вижте го и ще ви светне. Там в прав текст се каза какво става дума. Както вървят нещата западна Европа ще бъде унищожена по мирен път, без война. Слава Севрюкова има едно предсказание от 1990 г., според което във Франция ще се зароди партизанско движение на французите с/у напастта от мюсюлмански и африкански имигранти. Обърнете внимание на изказванията на имамите в З. Европа, които открито заявяват какви цели си поставя исляма и се позовават на Корана. Искат св. халифат и да правят деца на белите европейци, защото те вече не ставали за нищо и в този дух. Събудете се, защото нещата са достигнали критичната точка.

Разбирам. Унищожение на Европа - най-силният континент, дал модела на световната цивилизация и християнските ценности, които след 70-те години се демократизираха и либерализираха до извратеност. Но разнородния многонационален и многорасов модел на държава-континент,какъвто е ЕС съществува на едно друго място, което си има много проблеми с този модел и желае и силна Европа да има същото лице и проблеми, както и сриването и подчинението ѝ.

Ей. По глупаво изказване от това на тази смотана бабушкера не съм чувал. Тази съсипа Германия а покрай нея и Европа. Имам чувство че и е поставена задача да докара Европа до пълно исляминизиране. Тя си е на сигурно място, докато народът и е малтретирн от тези изверги.

колко европейски жени трябва да бъдат изнасилени и колко атентата трябва да има,за да се спрат зомбитата? Нейните идеи са толкова налудничеви,колкото и тези на Хитлер,когато е започнал войната

Уважаеми германци, заповядайте в България! Ще ви посрещнем с радост! Единствено условие е да сте християни.

тъпъ офцъ

Меркел очевидно изпълнява сатанистка поръчка срещу християнството и Европа.

ИЗЛИЗА,ЧЕ МЕРКЕЛ Е НАЙ СТРАШНИЯТ И ЗЛОВРЕДЕН ТЕРОРИСТ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ!!!ТАКАВА БОМБА ИМ ЗАЛАГА,ЧЕ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ИЗВИЕ!!!

Merkel e eврейка, това обяснява всичко.

Контрадемонстрантите са били от арабски или турски произход .В скоро време ще станат повече от немците и ще диктуват правилата.

МЕРКЕЛ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ПРИБИРА ОТ РАБОТА С ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ БЕЗ ОХРАНА И ТОГАВА ДА Я ВИДЯ----ТОВА МИ ЗВУЧИ СПРАВЕДЛИВО И ДЕМОКРАТИЧНО....

А се самобичувахме и се критикувахме! Сега видите ли, че германците са по-прости от нас!?

ТОВА НЕ Е МЕРКЕЛ, ИЛИ Е НЕЙН ДВОЙНИК ИЛИ Е РЕПТИЛ В ЧОВЕШКИ ОБЛИК!

Хората я плюят, пък тя си мисли че вали дъжд :)))

Над един милион бежанци смятат Германия за най-прекрасното място на света и затова пожелаха да намерят подслон именно тук - при това в рамките на една година. И защо не? Могат да правят каквото си искат да си кецкат на воля германки по улиците, безнаказано. Какво друго им трябва?

Коментари - Меркел отхвърли призива за таван на бежанците | Днес.dir.bg

Меркел отхвърли призива за таван на бежанците

Ангела Меркел не приема призива на съюзника си ХСС да се въведат ограничения в броя приемани бежанци годишно в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел отхвърли призива за таван на бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

Тавана и вее на бабата, затова отхвърля тавана на бежанците. Куха лейка!

проклетница, ти и тези около тебе ще платите скъпо много скоро...

И това ако не е цинизъм-освиркали протестиращите срещу посегателствата? Накъде върви тоя свят?!!! Лошото е,че покрай сухото гори и мокрото и не ми се мисли до къде ще ни докарат тия идиоти. Чудя се да си алчен, колко да си алчен да затриеш бъдещето на милиони хора заради едните кирливи пари?!

Предлагам да открием залагания за това кога ще и резнат тиквата и кой - рязаните или германците!

Ейййй на тази бабка, няма да и уври главата....малко ли жени ги обараха и изнасилиха тези арабели!!!

На Грос Мутер Меркелана и е нервно, защото все още не е попаднала в групата на пострадалите (от наша гл.т.) жени! Ще подстрикава и поощрява докато и на нея не и се случи! Тогава обаче е сигурно, че гадовете - мигранти ще се откажат и повече няма да безчинстват!

Ефрейторът сигурно щеше да се обърне в гроба,ако имаше такъв разбира се и ако знаеше какво става в Г-я,но очевидно за това са налице определени обективни предпоставки - необходимост от евтина работна ръка и млад разплоден генетичен "МАТРИАЛ"

Каква простотия !!!!!!!!!! Абе сложете тя в болница , вържете я .

Тая докато не затрие Германия няма да миряса !!!

Хаха,няма такава измислена ''толерантност''.Германците са в двете крайности- от Хитлер до Меркел.. Хитлер сигурно се върти в гроба..

Какво значи "сводода на движение", като няма сигурност на съществуване. Изпадаме в безмислени абсолютизми. Свододата на движение може и да е в обратна посока. Страните са им разрушени и спокойно могат да се върнат там да разчистват и да строят нови домове за децата си. Никой не е длъжен да ги храни. ООН къде е, виновните трябва да побесат вината си.

милиончета ти внесоха в тайната банкова сметка, за да съсипваш Европа?

ми мераклийка е жената, може и на нея да й излезе късмета на някой площад

Бааааааааа то кой? ще си намрази х уя!!!!!!!!!

Да почисти Меркел около гарата, да приготви казаните, сиким-кадаиф да приготви! Курбан- Байрам навлижава,де ! Пък от Баерн-Мюнхен и мажоретките да докара, ръка ще и целуват !

нищо чудно баба Меркел да взема някакви психотропни "лекарства" !

ДО КОЛЬО-БАБА МЕРКЕЛ СИ ПРАВИ САМОУБИЙСТВО, КАТО НАШ БОЧКО С ВИНЕТКИТЕ С КАЗАНИТЕ ЗА РАКИЯ И ОЩЕ КУБ ПРОСТОТИИ!!!

Меркел ке падне..........преди Турция

над 300000 германци са емигрирали по данни от пресата

как бе, никакъв таван на бежанците, приемете още поне 1-2 милиарда мамуна в Германия, белият човек трябва да се загуби в море от негри, араби, монголоиди и всякакви друго човекоподобни

Чудя се на баба Меркел дали съзнава, че си прави политическо самоубийство ?

Изтрихте ме, защото баба Меркел е причината за наглото държане на арабските и "гости"! Сексуалните насилия в Кьолн, Хелзинки, Цюрих и т.н. не я вразумяват! Продължава с инфантилната си политика и какво да си мислиш за нея? Че си го търси, ама срамежливо!

Само от заглавието се разбира,че тая така наречена "канцлер"е за психиатър или усмирителна риза.

Спомняте ли си как се ходеше в Германия, да кажем през 90-те? Огромни опашки в двора на посолството в София. Всъщност дворът е пълен до пръсване с вече допуснати от охраната хора по предварителни списъци, а отвън оградата тълпата е такава, че да успееш да докоснеш самата ограда е недостижима мечта. Чака се цял ден за да ти да сложат номер в паспорта за ред за явяване след около месец. Който е от провинцията, от Добрич да кажем цяла нощ пътува с влака за да бъде сутринта там, вечерта обратно. След месец е вече самото събеседване, носят се всякакви документи, покани от немска страна. Въпреки номера в паспорта пак се чака на опашките отвън и самото влизане в двора е истинска победа. А в сградата на посолството да те допуснат и вече кипиш от неземно щастие. И пак две нощи пътуване в двете посоки. А сега тези манафи влизат в същата Германия както и когато си пожелаят.

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК, ТОВА БАБЕ ПРОТЕСТАНТКА ЛИ Е,ЕВРЕЙКА ЛИ Е РЕЗНЯЧКА ЛИ Е ,КВО ЖИВОТНО Е?!?ТИЯ ШВАБИТЕ МОЖЕ ДА СА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА НАЦИЯ, НО ЯВНО УСЕТА ИМ ЗА НАЦИОНАЛНО САМОСЪХРАНЕНИЕ Е ПРЕТОПЕН БЕЗВЪЗВРАТНО ОТ БРАТУШКИТЕ!?ЯСЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ГОЛЯМО ЕБАНЕ Е ПАДНАЛО ТАМ,ЩОМ СЕГА НЯКАКВИ СИ "1000 ЧЕРНИЛКИ" ИМ БРУЛЯТ КАТЕРИЧКИТЕ И НЕ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!ЖАЛКА КАРТИНКА!!!ДЕМОКРАЦИЯ И ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ!!!ПОМИЯ!!!ТАЯ ТВАР БИ ПО ГАФОВЕ И ОБАМЧО!!!САМО,ЧЕ САЩ СА ДАЛЕЧЕ А ПЪТЯ НА АРАБЕЛИТЕ ДО ГЕРМАНИЯ, МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ!!!!.. АДОЛФО СИГУРНО СЕ ПРЕМЯТА В ГРОБА СИ ОТ ПОГНУСА!!!

какви братушки ве...Ами западно Германците които нямат и хабер от социализъм???? Или си платен трол на фашисткото американско посолство на козяк???? Западна Германия още след втората световна война е под диктата на ФАЩ и бе неофициална колония на същата. еврейско-гейския съюз е проект на същите. Ама нали си платен трол на ционисткото марихуанско посолство,пишеш това което ти е спуснато от господарите.

О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА! ЩЕ ТИ ПОЯСНЯ НЕЩО, А ТИ СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ!?! 1.БАБА МЕРКЕЛ Е РОДЕНА В ГДР И Е ОТЛИЧНА ПИОНЕРКА И КАРИРИСТКА СОЦИАЛИСТКА!! 2.КОГАТО ПАДА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА БЛИЗО 30% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ГДР /ОКОЛО 17 000 000 ДУШИ / СЕ ПРЕСЕЛВАТ В ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ! 3.КЪМ ДНЕШНА ДАТА БЛИЗО 10 000 000 ТУРЦИ ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ А ТЕ НЕ СА ДОШЛИ ОТ ГДР!!! 4.ДЕМОГРАФСКИЯТ СРИВ ВЪВ ФРГ Е ФАКТ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 80 ГОДИНИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК, ЗАТОВА ШВАБИТЕ КАНИХА ГАСТАРБАЙТЕРИТЕ!!! ОСТАВАМ НА МЪДРАТА ТИ ГЛАВИЦА ДА СМЕТНЕШ КАКВА ЧАСТ ОТ ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ Е ПРЕТОПЕНА ЗА 25 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И КОЙ СЕГА ЖИВЕЕ ТАМ!?!...АПРОПО АКО ИМАШ НЯКОЙ ПОЗНАТ В КЬОЛН ОБАДИ МУ СЕ ДА ГО ПИТАШ ,КОЛКО СА ИСТИНСКИТЕ ГЕРМАНЦИ И ТАКИВА НАТУРАЛИЗИРАНИ!!!ЩЕ СЕ ИЗПЛАШИШ И ДАНО СЕ ВРАЗУМИ БОЛНАТА ТИ КРАТУНА!!!

Меркел да си ги взима у тях. Жена съм, но като чета глупостите на сенилната лелка, ми се иска да усети какво е било на обикновените жени тогава, та току виж се осъзнае какво сътвори.

Пълна липса на разум в изказванията на Меркел. Защо ли?!

... а имате ли достатъчно привлекателни германки , за да задоволите сексуалните нагони на азиатци и северноафриканци по гари и паланки?

сус бре месийте пленилиев, местан, радка, кунето и Бат Боко ни водят такива ценностти. Ако ти забият шамар обърни и другата буза. Аз сум Българин и подобна гейски маниери са ми чужди г'да демукрати

Бившият канцлер на Германия сега е вицепрезидент на Газпром. Какво ли е обещано на Меркел?

Кога най-после ще бъде завършена оградата с Турция? Кога??????

Чудно.... А какво казва Папата по темата??? Или още мисли??? Пред храма Божий такива изстъпления ????? Кавалерското ухажване към жената, съпоставено с брутално обарване... а след това обрана като мъж... Колко конфликти на вековни ценности само в една нощ! На всичкото отгоре в тяхната религия жената е неприкосновена, та чак и естата и очите ѝ са забулени, а ако не е девствена - връщане, ако е съгрешила или опипана - умъртвяване с камъни. Да пресметнем колко уважават посрещачите след км. път пеша през камъни, храсти, жега, дъжд, студ, морета! Излиза, че съвсем не са бленували, желали и уважавали живота на Европа, освен парите им, а НЯКОЙ ГИ Е ПРАТИЛ НАДЪХАНИ ВРАЖЕСКИ И ОКУРАЖЕНИ.

ЩОМ в най-католическия град с най-грандиозните и старинни катедрали се случи тази гавра, значи арабелските бежанци нямат спиране. Тежко на немския народ, който няма право да изказва мнение в интернет, в общественото пространство, тежко на всички полицаи и медии, вдигнали палка или слово срещу бежанец - веднага си губят работата. А арабелите заставали нагло пред полицаите и казвали, че лично Меркел ги е поканила в Германия. Каква ирония на съдбата! Леле, ако един мустакат чичико види или чуе това за немската нация.....

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ НЕМСКОГОВОРЯЩИТЕ С ПРИЗИВ да възразят на немски медии, позволили си да ОТЪЖДЕСТВЯТ БЕЖАНСКИТЕ НАПАДЕНИЯ в новогодишната нощ С МАНТАЛИТЕТА И НАЧИНА НА УХАЖВАНЕ НА БАЛКАНИТЕ. ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ, ПРИЗОВЕТЕ НЕМСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ ДА РАЗЛИЧАВАТ АРАБЕЛИТЕ ОТ НАС- ИСТИНСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ, защото нашите жени и момичета никой не ходи да им бърка под полите и в деколтетата и след това в джобовете, И ТО ПРЕД БОЖИЯ ХРАМ - ДОЛНА КЛЕВЕТА И МАНИПУЛАЦИЯ НАД НЕМСКИЯ РАЗУМ И ИНТЕЛЕКТ! ОПРОВЕРГАЙТЕ ГИ, НЕМСКОГОВОРЯЩИ, след като балканските дипломати и посолства мълчат като .....! Ние не сме изроди, помогнете на немския и европейски народ да се ориентира в културите и религиите!

Тази леля няма спирачки. Напълни Европа с гнидави гаджали и за още пита. Какво като германките вече ги изнасилват по улиците? Нея и с пръст няма да я пипнат, още щом я видят каква е хубавела...

МЕРКЕЛ подчинява ГЕРМАНСКИЯ НАРОД и ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ на необходимостите НА МОНОПОЛИТЕ, но Вселенският баланс не може да търпи подчинението на над 20 велики народа пред 10-20 монополиста. Глобализацията, случила се в кризата в сферата на бизнеса, където няколко авто-концерна напазариха останалите и три-четири такива напазариха производствата от другите сектори и сега им е необходима евтина работна ръка, за да наливат хазната с данъци ѝ казват какво да прави и я управляват, вкл. управляващите я от края на ВСВ. Тя служи на ерия капитал, но Бог е създал надребнено човешкия геном и това е против Божиите закони и вселенския мир. ТОВА, КОЕТО ПРАВИ МЕРКЕЛ, НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАНО - пример Наполеон, Хитлер.

ТАзи женичка изпълнява указания, но не на големите монополи, нуждаещи се от раб. ръка. Защото тези ислямистчета не стават за нищо, камо ли за дисциплинирани работници. Още повече , че с идиотската си религия те никога няма да се интегрират в западните общества, а ще бъдат само източник на социално напрежение и конфликти. Вижте само как са надъхани и колко са агресивни. Целта на тази т.нар. бежанска криза е съвсем друга. Снощи даваха коментар на председателя на ЕНП. Вижте го и ще ви светне. Там в прав текст се каза какво става дума. Както вървят нещата западна Европа ще бъде унищожена по мирен път, без война. Слава Севрюкова има едно предсказание от 1990 г., според което във Франция ще се зароди партизанско движение на французите с/у напастта от мюсюлмански и африкански имигранти. Обърнете внимание на изказванията на имамите в З. Европа, които открито заявяват какви цели си поставя исляма и се позовават на Корана. Искат св. халифат и да правят деца на белите европейци, защото те вече не ставали за нищо и в този дух. Събудете се, защото нещата са достигнали критичната точка.

Разбирам. Унищожение на Европа - най-силният континент, дал модела на световната цивилизация и християнските ценности, които след 70-те години се демократизираха и либерализираха до извратеност. Но разнородния многонационален и многорасов модел на държава-континент,какъвто е ЕС съществува на едно друго място, което си има много проблеми с този модел и желае и силна Европа да има същото лице и проблеми, както и сриването и подчинението ѝ.

Ей. По глупаво изказване от това на тази смотана бабушкера не съм чувал. Тази съсипа Германия а покрай нея и Европа. Имам чувство че и е поставена задача да докара Европа до пълно исляминизиране. Тя си е на сигурно място, докато народът и е малтретирн от тези изверги.

колко европейски жени трябва да бъдат изнасилени и колко атентата трябва да има,за да се спрат зомбитата? Нейните идеи са толкова налудничеви,колкото и тези на Хитлер,когато е започнал войната

Уважаеми германци, заповядайте в България! Ще ви посрещнем с радост! Единствено условие е да сте християни.

тъпъ офцъ

Меркел очевидно изпълнява сатанистка поръчка срещу християнството и Европа.

ИЗЛИЗА,ЧЕ МЕРКЕЛ Е НАЙ СТРАШНИЯТ И ЗЛОВРЕДЕН ТЕРОРИСТ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ!!!ТАКАВА БОМБА ИМ ЗАЛАГА,ЧЕ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ИЗВИЕ!!!

Merkel e eврейка, това обяснява всичко.

Контрадемонстрантите са били от арабски или турски произход .В скоро време ще станат повече от немците и ще диктуват правилата.

МЕРКЕЛ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ПРИБИРА ОТ РАБОТА С ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ БЕЗ ОХРАНА И ТОГАВА ДА Я ВИДЯ----ТОВА МИ ЗВУЧИ СПРАВЕДЛИВО И ДЕМОКРАТИЧНО....

А се самобичувахме и се критикувахме! Сега видите ли, че германците са по-прости от нас!?

ТОВА НЕ Е МЕРКЕЛ, ИЛИ Е НЕЙН ДВОЙНИК ИЛИ Е РЕПТИЛ В ЧОВЕШКИ ОБЛИК!

Хората я плюят, пък тя си мисли че вали дъжд :)))

Над един милион бежанци смятат Германия за най-прекрасното място на света и затова пожелаха да намерят подслон именно тук - при това в рамките на една година. И защо не? Могат да правят каквото си искат да си кецкат на воля германки по улиците, безнаказано. Какво друго им трябва?