46 кучета от приюти в София са намерили нов дом през юли

Заловените през юли кучета са общо 317, от които 243 са кастрирани

Обратно в новината

Коментари - 46 кучета от приюти в София са намерили нов дом през юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо, трябва да се спре изхвърлянето на животинчета. Глоби, големи глоби, и да се гонят до дупка идиотите, които изхвърлят. И да се събират глобите, не им ли се бръкне надълбоко в джоба, нищо не се прави. Също кастрация на изоставените сега. Иначе бездомните би трябвало да намерят подслон, те са сигурно най-обичащите и благодарни същества когато намерят дом.

Общината, обърнете внимание и на свободно пуснатите домашни кучета, те са навсякъде, паркове, грдинки, междублокови пространства, спортни съоръжения и площадки. По- акресивни хора от собсвениците на кучета няма, като му кажеш да си върже кучето, все едно му бъркаш в хладилника и му изяждаш вечерята. Вижте стадион герена и парка покрай него - кучешки площадки. В квартала на детските площадки, т. е не детски , а кучешки площадки, добре, че ги направихте , че да има къде да играят и споруват кучетата, а децата - кучета ги яли буквално!

46 бездомни кучета от приютитев София са намерили нов дом през юли, а колко бездомни хора/клошари/ са намерили нов дом.

За клошарите има общински столови и общежития, където им се осигурява легло, баня, пране. Това, че те избират да спят по пейките и под терасите и да ползват парковете като обществени тоалетни е друг въпрос. Това, че повечето са в трудоспособна възраст и физическо сътояние, пак е друг въпрос. Сравнението е меко казано абсурдно.

Подавайте сигнали!

Подавайте сигнали на телефоните на районните инспекторати/еко-отделите в съответната община!

За клошарите, ако желаете да им помогнете, подавайте сигнали на 112!

Saglasna.Mnogo tochno kazano!