17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4biz xyz

Видя се колко много зеленина и малко уплътняване има в 10 милионен град Хуан. А показаха и хубави китайки.

petrovito

нещата хич не изглеждат добре тези цифри са нищожни по съотношение брой население за Китай, но има много неизвестни, а именно кога и от къде се появи вируса, колко бързо се предава, как и как мутира. ако не се ивладее, подобно нещо може да редуцира населението на Земята със 70 %

за цифри и числа.

Как? Защо точно 70%? Най-обичам хвърлени числа, ей така. Ръста на разпространението и смътрността, към периода на избухване, може да се измери доста лесно. В момента официалните числата са 1400 към 40, близо 3% смъртност. Колкото и да се крият реалните числа, нямаме 70% смъртност в засегнатата маса. Много филми гледаме, май.

СЗО го раздава кото погребална агенция, ще дойде късно и с малко плач ще изпроводи починалите. Не си взеха поука от ебола, ей дебели тикви.

Трябва да се спре и интернет търговията с китайски стоки. Преди 4 дни си купих по интернет една джаджа, която се оказа китайска, Сега се чудя, дали не е заразена.

Българина винаги ли е бил толкова прост или това се случи в последните 30 години? "Болницата трябва да бъде изградена по модела на "Xiaotanshan" в Пекин, която беше построена за седем дни по време на епидемията от вируса SARS през април 2003 г." Какво повече да каже човек за Китай, след като за 7 дни си строят болница с 1000 легла. Докато в просперираща България за 30 години държавата 1 болница не можа да построи... От снимките още се вижда, че китайското здравеопазване е на светлинни години пред българското. Как е възможно това да го постигне нация от копирачи, които пасат по цял ден грудки и корени?

за всеки вирус- болница.

petrovito

е, ни пък може да фалираме 7 болници за 1 ден...кой може да ни стигне!

не е болница, а гроб та не българина, ами ти

Екстремно преживяване - пазар на “Илиянци”. Нещо като идеш до Припят.

Нема да се плашите, създателите му скоро ще пуснат антидот ;)

Само в този град живеят 11.08 милиона. Т.е. 0,0072% от населението на този град е заразено, а 0,00021% от населението на Лухан е починало от заболяването. В пъти под един процент. Остава въпроса защо ни замазват очите с тази нищожна епидемия и какво се случва, докато народа е зает с глупости. ;) Диверсия, диверсия... Стрелям в тъмното, но след 30 Мин. проучване в net-a, логичната връзка ми изглежда така. Според последните споразумения със САЩ, Китай трябва да изкупи стоки и услуги на стойност 200 милиарда за две години от САЩ. Анализите показват, че тези числа няма как да излязат съдейки трендовете за последните 5 години и ето как да се генерират едни пари. Китай е вторат държава след САЩ, харчеща най-много пари за прескриптивни лекарства всяка година. В същото време, 70% от вътрешния пазар на лекарства, на Китай се държи от местни компании, т.е. Парите се взимат от данъкоплатците, но остават в държавата. В комунистическата република, частен сектор няма или не на високо ниво. Дет се вика, генерират се едни приходи, а ако се продадат ваксини на останалата част от света, какво по хубаво.

Не си прав, за силата на дадено заболяване се гледа броя на починалите спрямо броя на заразените. А в случая имаме около 800 заразени и около 25 починали, което е 3% и е много за вирус от този тип.

да ти е минало през уму, че можеби цифрите по теуевизията не са истински?

Да, и? Колко да са изкривени? Мислиш че има милиони болни и мъртви за 3-4 дни ли?

СЗО, спирайте полетите и затваряйте летищата за международни полети! Животът на хората ли ви ли интересува или ваксините и биЗнеса крепите?!

станаха над 900 души. в момента китайците строят огромна болница за заразените, която е със срок за готовност февруари тази година. и ще я построят - като мравуняк е там, огромна площ, изкопни работи, работници фул. Тези хора са постигнали наистина чудо с трудолюбието си.

Така започна и “свинския грип” и оттам всички щамове с модерни и нови имена всяка година. Точно сега, в периода на “ закъснелия” грип този сезон се появява и този вирус. Китайците затварят градове, билница ще строят, а за СЗО вдичко е ок. Това значи работещи летища в Европа и ваксина, защото казаха, че няма лекарство. А дотогава и тестването на ваксината?!Ама СЗО винаги препоръчва ваксините?!

но ще им излезе през носа. те са прсто едни ояли се чинавници. а фармацевтичните гиганти не бързат - трябва епидемията да обхване милиони, за да падне бинго. долна измет.

ЗАЩО ТАЗИ КРИЗА Е ЗЛАТНА КРИЗА Ние можем да успеем да създадем единен свят. Тази криза е златна криза, защото хората се променят само в условия на такъв дълбок стрес. Докато ситуацията е поносима, хората ще я понасят, но сега сме достигнали до момент, в който ситуацията е станала непоносима. Няма повече време за компромиси и техните доклади. Проблемите са много елементарни. Просто трябва да стане ясно на цялото човечество, че тези проблеми са ваше творение и вие самите продължавате да ги създавате. Една голяма истина трябва да бъде разгласена: „Това са проблемите, които сами насърчавате. Спрете това насърчаване.“ Трябва да бъдат предприети и някои практически стъпки. Например, ако някой иска да бъде гражданин на света, следва да могат да издават паспорти за граждани на света - те няма да са обвързани с никоя държава и нация. Някои малки стъпки могат да окажат огромно влияние, незабавно, защото те създадат нови условия. Тази криза бе създадена от религиите и от държавите - нациите, и тя е достигнала до предела, в който те не могат повече да съществуват, ако нещо може да бъде направено за бъдещето, сега е моментът. В противен случай, великата еволюция на съзнанието във вселената ще изчезне и това не е просто голяма загуба за земята, а за цялото съществувание. За милиони години човечеството е успяло да създаде една възможност за съзнание, но сега вече няма време то да чака природата да продължи да се развива по своя бавен начин. Защо. Природата има цялата вечност, но човечеството я няма.

1/ Божественото съзнание създава всички възможности, човешкото само ги използва. Доколкото може, според степента на своето индивидуално и колективно развитие. 2/ Човекът и човешкото съзнание не могат да съществуват извън природата. Ерго, то трябва да се подчинява на нейните закони, а не обратното. 3/Ако човешкото съзнание съумее да се слее с Божественото, подчинявайки му се, то ще има цялата вечност на природата пред себе си. 4/Най-голямата лъжа на този свят е лъжата, че Бог не съществува. И не Той трябва да ти доказва, че съществува, а ти трябва да направиш това. Понеже твоето съществуване на еднодневка е проблем на твоето съзнание, не на Божественото. О, неразумни и юроде.

Как ги строят тези болници толкова бързо то да не е Мавзолей

Мавзолей се стои за 2-3 дни, и за месец-два едвам се събаря!

зомбитът също е заразно заболяване на мозъка.

По трудно откриваема от ебола....... Направо не ми се мисли какво ще стане, когато китайците започнат да пристигат на Илиенци и битака! И колко хора пазаруват там. София е направо обречена. И да видим управниците колко време ще прикриват вируса под обикновен грип или пнемония. Като знам колко време прикриваха за Чернобил.....

Слагат минуси, но ситуацията хич не е розова. Не знам, явно хората още не го осъзнават. Всички световни медии “гърмят” за това, но тук имаме други проблеми. Не слагам плюса само, защото не искам това да се случи.

Просто сме го гледали тоя (долнопробен) филм вече (неведнъж) - вирусче - медийна истерия - принуда за ваксини - кеф за фармаиндустрията

Кауна да си купи Тефтер и да си води записки. Държавата доставя с тонове лекарства по болници и аптеки. Аптеките са заплашени от Закона да не спекулират с трагедията. 30 МИЛИОНА души са изолирани в десетина града за да няма разпространение на вируса. Военните са по улиците, навсякъде ред и спокойствие. Лекарите се самораздават до изтощение. В града на заразата в момента се строи Инфекциозна болница за ТРИ ХИЛЯДИ пациенти за......ДЕСЕТ ДНИ. От кота нула. Всичко това е научна фантастика за днешна България....потънала жадна и гладна в безстопанственост и безхаберие.

Аман от празноглави малумници пишещи простотии достойни само за празноглавието на рашетниковите кутевчета..... Дирници що не спрете коментарите? Хич не е весело да се подиграват по такъв начин на хората борещи се за оцеляване. Имам доста приятели от Китай, много по читави хора са от рашетниковите кутевчета дето са напълнили коментарите с бълвоча си!

Освен Сан Хуан, столицата на Порто Рико, не знам да има друг град с такова име. И чичо гугъл не знае.

давайте да видим! паедалата на педерастите! но душа, нима ти, неграмотназта туркиня не унищожи форума на сега? първо: свободата на словото е непоклатима! а ти неграмотната на педалите на клинтън ни съкрати .. но невoлята учи... сорос и фамилия!!!

Разкарайте този ненормалник веднъж завинаги! Аман от луди!

но душа, нима ти, неграмотназта туркиня не унищожи форума на сега?

Ех че хубаво започва новата година, берекетлия ще е, то се вижда... я какъв подарък ми направиха китайчетата, готино вирусче, като по поръчка (абе аз принципно поръчвам, ама това си чисто тяхно, щото кльопат змии, гущери и секва гад) ... чудно, да са ми живи и здрави...опа - ЗДРАВИ НЕ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, АЗ ЗДРАВИ ХОРА НЕ ОБИЧАМ (ХИЧ ДАЖЕ!)... Що ли? Ми щото от здрави хора не падат КИНТИ, не е ли ясно?! ... сега новото вирусче ми идва дюшеш, подвластните ми медии вече раздухват истерията (пандемия, ужас, смърт и тем подобни страхотии)... здравните бюрократчета се разтичаха да пригласят, СЗО-то също, то се знае... абе всичко е като в предишните серии от сериала за епидемии (най-любим ми е той)... Сега, както си му е ред изпедепцваме ваксинка и мачкаме наред всички да си я боцкат (и на децата естествено, абе на всички)... и други екстри ще подготвим, иска ли питане... на антиваксърчетата ще им таковаме таковата... нема лабаво ,ей, така се прави бизнес - Биг Фарма съм аз, на шикалки не си играя... Айде да изцедиме квото можеме на мах, после друго ша доди (ако не доди ше докараме) и така...

Браво много си оригинален. Слагай сега станиолената шапка, че да не те облъчат илюминатит с ХААРП

Ха-ха -ха, драги ми хахаха, че аз никога не я свалям, щото инак... е, ти го каза! Прочее, аз написах горното, та затуй се отзовавам

давайте да видим! паедалата на педерастите

евреите па ебааа майкята на света, за трийсе сребърника!

ФАКТЪТ - КОЙ СИ ТИ, РОБ ИЛИ ЧОВЕК Фактът, че планетата Земя е на ръба на оцеляването си, вече не се оспорва от никой, въпреки това, всеки опит да се преборим с алчността, експлоатацията и робството, да изградим устойчиво бъдеще за всеки човек и природата, е посрещнат със съпротива и отново нищо не се променя. Това, че подлагаме на риск съществуването на планетата Земя, хората и природата и то заради детинските ни конфликти, също е ясно на всички, но нищо не се променя. Защо. Необходимо е да действаме тук и сега, това е мнението на експертите по целия свят, но отново нищо ние не предприемаме. Часовникът си тиктака, а новините все се повтарят, че дори стават и по-лоши ... войни, глад, безводие, СПИН ... химическо оръжие, дупки в озоновия слой, смяна на магнитните полюси, ядрено оръжие, епидемии ... глобално затопляне, свръхпопулация, загуба на биоразнообразие ... алчност, насилие, постоянни психологически манипулации, икономически сривове ... Трагичният факт е, че ако интелигентните хора на планетата не спрат този процес, кой очаквате да го направи. Хората на абсолютната власт, които се облагодетелстват от лудостта, наложената безусловно от тях лудост върху останалите хора. Същите тези износени представителни политици, институции, държави, религиозни лидери, организации, йерархии и бюрокрации, тези „господари на вселената“, които ни забъркват в тази каша, в тази каша те ни забъркват от стотици години. Господар и роб, лидер и останалите - това е техния "закон, тази прост "закон" е наложен върху човечеството от "шепа" хора - привилегирован елит и паразит в продължение на много години. Сега или никога. Време е интелигентните хора по целия свят да започнат да действат тук и сега - всеки ден, в противен случай това безумие, "законно" наложено от "шепа" хора върху останалите, то отново и отново ще се повтаря както досега, но всяко безумие не продължава дълго, бързо идва неговият край, а с това и краят на това човечество.

Моите почитания, приятелю, абсолютно прав си за всичко, което изказваш, само ще допълня, че не просто интелигентните (защото и сред тях има зли и безчовечни) а интелигентните и човеколюбивите са тези на които се пада да се изправят срещу тиранията във всичките й форми, да пишат, да говорят открито, да образоват инертното стадо на промитите мозъци... да се борят за децата и тяхното бъдеще... Ще бъде адски трудно обаче, но НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ГО СВЪРШИ!

сорос, фамилията ти има ли нещо общо с печелбата на евреите, които хитлер искаше да унищожи, както фамилията сорос нас?? аз казвам, че сорос е вреден за света!!!!

У наши болници дали има такива предпазни екипи - много се съмнявам, въобще дойде ли у нас ще е веселба, ще освободим територията на бърза ръка!!

На какво са способни хората от някои нации да съградят болници за хиляди болни за седмица!! А ние за десетки години не можем една педиатрична болница да проектираме, изберем изпълнител и да се лекуват децата ни!

Чудя сеза колко време е способен един като Толупа да срути колоса Китай?

Там за престъпленията има наказания. Тулупа там въобще няма да е подал глава от калта. В най-добрия случай. Вероятно още в късните 80-те щеше да е издъхнал в някоя тамошна каторга.

Там това е стимула и то какви хубави тояги! А у нас, понеже сме европейци - моркови. А изглежда истината да е някъде посредата.

сорос, ще се видим в ада, не!!! ще те видим в ада, барабар с фамилията ти

сорос, нека вирусът повали целата ти фамилия! барабар с блумбърг!!!!

сорос, нека вирусът повали целата ти фамилив! барабар с блунбърг!!!!

Прекалено много съвпадения. Индустриален център на Китай в разгара на китайската Нова година и търговската война със САЩ. Мисля, че някой хора ще си патят жестоко за стореното.

Има много такива частни лаборатории които под предтекст - разработка на ваксини произвеждат точно такива вируси. Или какъв е бизнесът там - правиш нещо смъртоносно и го пускаш а после след като няколко милиона дадат фира пускаш антивируса и ставаш мултимилиардер от продажби и лицензи.Дават много лоши идеи на подобни лаборатории , в бъдеще ще очакваме още по екстремни гадости само и само някои да направят пари от това.

САЩ са виновни заедно със Сорос! Дочух слухове, че и Костов има нещо общо.

Изградиха болница за 7 дена при предишния вирус. Ние за 7 дена не можем само да изчистим кенефите на болниците.

Какъв бетон можеш да излееш за основи и после на следващичя ден да вдигнеш етаж. Това некакви бараки ще да са.

Ами значи ние трябва да се стегнем.

Абе тези багери дето са ги наредили да копат, по-скоро ми прилича на яма за масово погребване.

се вижда е човек, лежащ на пода (може просто да е припаднал). Къде са кадрите "как китайският вирус поваля хора"? Не съм шокиран.

Важното е пропагандата да тече. Във Фащ медиите гръмнаха буквално ден след случилото се. Все едно знаеха и чакаха сигнала....

се видяха в чудо с китайците им изпратиха биологично оръжие,ама китайците са милиарди а краварите едва десетки милиони,останалите до 320 са негри и латиноси,така че да не се радват,щото китайците обичат америка

Може и сами да са си го предизвикали, ще знаеш. Те си имат традиции в геноцида на своите - политиката за едно дете, смърт за инакомислещите и т.н. Освен това са жадни за прогрес, направиха първото човешко гмо бебе, че да направят някой по-засукан гмо вирус ли ще им се опре?!

геноцида на кравария над нас и геноцода на сорос над нас и тогава се прави на праведно наведен кравар