17-годишен е сред задържаните в акцията "Бяло", продавал екстази на съучениците си (снимки)

Едно хапче струвало 50 лв., ученикът може и да не бъде осъден, защото е непълнолетен, заявиха от пловдивската апелативна прокуратура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В едно магазинче до френската гимназия в Пловдив откриха над 20КГ. таблетки и какво направиха?! ....Просто едно голямо НИЩО ! На втория ден баничарницата беше отворена и до ден -днешен продължава да работи !!! Браво на Главния Прокурор и на всички "ГЛАВНИ"!

Пак сте хванали кокошкарите .Едрите риби ги пазите,че ви се отчитат.

Как 50лв тия хапчета са по 1-2€

Похарчиха няколко десетки хиляди лева, за да хванат ученик с 20 бонбона.

Пичагата ми звъни миналата седмица. Вика “Зареждай квот ше зареждаш, че ше има акция и сме почивка. Заредих прилично за празниците. Пичагата ще има кинта да хвърли на шефовете от районото. И те са хора и те любовници и студенти в чужбина хранят. Стана ми малко жал за учениците и тия смотаняци тревоманите. Първите ще се научат добре, ама вторите как не се научиха, че така функционира държавата?

В Стамболийски е бъкано с цигани.

Напълнете затворите с билкари, че да няма място за такива като ония убийци на пътя...

Затова в Китай повишиха наказателната отговорност за непълнолетните. Защото на 17 много добре знаят какво правят.

Да те ползва партията за донор на органи. Съвсем изсвирясахте чугуните.

Все едно не сте от тук. Във всяко едно училище има ученици, които продават наркотици. Децата ги знаят, учителите, родителите и директорите също. Бизнесът се оставя да върви. Това е татковината.

Двете ми деца учат в 32-ро, София и категорично мога да заявя, че не е така. Не знам по другите училища как е, но от къде имате тази информация?

Идват празници, 13-та заплата и “такса спокойствие” ;) Дано проявят малко човещина към хлапетата, които олепят. Всеки прави грешки, докато е млад. Заслужава ли си да им съсипвате бъдещето, за да отчетете работа?

Факта ,че всеки наркоман си взема дозата означава безконтролно влизане на десетки видове дрога в България и свободно разпространение. Над 60 процента от младежите са наркомани . В училищата процента е над 40 . Хляб се купува за 5 минути . Дрога за 3 минути. Това е Промяната на цяла една нация.

Дир, излагате се. От две седмици половин София знае, че ще “има акция” ;)

Само глупак предупреждава какво ще прави . Пълни олигофрени са .

Браво момчета, само така! През последните 30 години ми направихте дрогата по-евтина, достъпна и качествена.

немало да бъде осъден щото бил малолетен??? имАл е късмет че не е продавал в училището на мойто дете иначе не само щеше да е осъден ами и присъдата щеше да му е изпълнена

Синът ти друса от 15 години

Хванахме дребни рибоци, които могат да бъдат заменени за около 5 минути (макс 10). Да се потупаме по гърба и пак затваряме очичките. Задържали 1 17-годишен, остават още стотици (най-вероятно) за задържане. Поредната топ акция с нелепо име :)

Въй, гешака пак разби наркопрестъпността с тия 4 бонбона

Очакваме и акция "Развей Прах" и "Да духнем фитила". Ще имат повече резултат...

Това бе и целта на тая акция,да хванат ученици и палячовци,не и големите имена в тоя бизнес...

Те големите имена са заети с предизборни кампании и да съставят правителство, нямат време за губене да бъдат хващани :)))

"Ученикът може и да не бъде осъден" Накой да посочи осъден от тия гръмки акции, или осъден и неизчезнал безследно точно преди да му прочетат окончателната присъда? Аз не мога, но мога да посоча такъв, но мога да посоча, доста, които след подобни гръмки акции, са осъдили като ответни действия прокуратурата в Страстбург