17-годишен е сред задържаните в акцията "Бяло", продавал екстази на съучениците си (снимки)

Едно хапче струвало 50 лв., ученикът може и да не бъде осъден, защото е непълнолетен, заявиха от пловдивската апелативна прокуратура

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен е сред задържаните в акцията "Бяло", продавал екстази на съучениците си (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ученикът може и да не бъде осъден" Накой да посочи осъден от тия гръмки акции, или осъден и неизчезнал безследно точно преди да му прочетат окончателната присъда? Аз не мога, но мога да посоча такъв, но мога да посоча, доста, които след подобни гръмки акции, са осъдили като ответни действия прокуратурата в Страстбург

Това бе и целта на тая акция,да хванат ученици и палячовци,не и големите имена в тоя бизнес...

Очакваме и акция "Развей Прах" и "Да духнем фитила". Ще имат повече резултат...

Въй, гешака пак разби наркопрестъпността с тия 4 бонбона

Те големите имена са заети с предизборни кампании и да съставят правителство, нямат време за губене да бъдат хващани :)))

Хванахме дребни рибоци, които могат да бъдат заменени за около 5 минути (макс 10). Да се потупаме по гърба и пак затваряме очичките. Задържали 1 17-годишен, остават още стотици (най-вероятно) за задържане. Поредната топ акция с нелепо име :)

немало да бъде осъден щото бил малолетен??? имАл е късмет че не е продавал в училището на мойто дете иначе не само щеше да е осъден ами и присъдата щеше да му е изпълнена

Синът ти друса от 15 години

Браво момчета, само така! През последните 30 години ми направихте дрогата по-евтина, достъпна и качествена.

Дир, излагате се. От две седмици половин София знае, че ще “има акция” ;)

Факта ,че всеки наркоман си взема дозата означава безконтролно влизане на десетки видове дрога в България и свободно разпространение. Над 60 процента от младежите са наркомани . В училищата процента е над 40 . Хляб се купува за 5 минути . Дрога за 3 минути. Това е Промяната на цяла една нация.

Само глупак предупреждава какво ще прави . Пълни олигофрени са .

Идват празници, 13-та заплата и “такса спокойствие” ;) Дано проявят малко човещина към хлапетата, които олепят. Всеки прави грешки, докато е млад. Заслужава ли си да им съсипвате бъдещето, за да отчетете работа?

Все едно не сте от тук. Във всяко едно училище има ученици, които продават наркотици. Децата ги знаят, учителите, родителите и директорите също. Бизнесът се оставя да върви. Това е татковината.

Затова в Китай повишиха наказателната отговорност за непълнолетните. Защото на 17 много добре знаят какво правят.

Да те ползва партията за донор на органи. Съвсем изсвирясахте чугуните.

Напълнете затворите с билкари, че да няма място за такива като ония убийци на пътя...

В Стамболийски е бъкано с цигани.

Пичагата ми звъни миналата седмица. Вика “Зареждай квот ше зареждаш, че ше има акция и сме почивка. Заредих прилично за празниците. Пичагата ще има кинта да хвърли на шефовете от районото. И те са хора и те любовници и студенти в чужбина хранят. Стана ми малко жал за учениците и тия смотаняци тревоманите. Първите ще се научат добре, ама вторите как не се научиха, че така функционира държавата?

Двете ми деца учат в 32-ро, София и категорично мога да заявя, че не е така. Не знам по другите училища как е, но от къде имате тази информация?

Похарчиха няколко десетки хиляди лева, за да хванат ученик с 20 бонбона.

Как 50лв тия хапчета са по 1-2€

Пак сте хванали кокошкарите .Едрите риби ги пазите,че ви се отчитат.

В едно магазинче до френската гимназия в Пловдив откриха над 20КГ. таблетки и какво направиха?! ....Просто едно голямо НИЩО ! На втория ден баничарницата беше отворена и до ден -днешен продължава да работи !!! Браво на Главния Прокурор и на всички "ГЛАВНИ"!