1000 лева глоба и условна за шофьор, подкупвал полицаи

Подхвърлил им две банкноти по 20 лева и след това още две десетачки

Обратно в новината

Коментари - 1000 лева глоба и условна за шофьор, подкупвал полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя заслужава затвор! Как нака ще обижда персонала с малък бакшиш? 2х20 и 2х10 не е готово! Тарифата е 2х100 евро и дежурните колеги и за началника и по-нагорее... Те се самоубиват за неплатени такси, а тоя се цинцари, айде у лево...

Хмм, а какви ще са наказанията за полицай поискали подкуп при ПТП, където единствено има малко изкривена ламарина. Преди месец ми поискаха не много голяма трицифрена сума, за да не ми отнемат книжката. Какво да правя, след като на моят остров Más a Tierra мога да карам колата си само с издадената тук книжка… платих си. По късно разбрах, че много добре съм постъпил, защото: съгласно Чл. 171. т. 1. (от ЗДвП) временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство на водач: а) … б) … в) който поради незнание е извършил немаловажно нарушение на правилата за движение – до успешното полагане на проверочен изпит; и т.н. Алоооооо уважаеми безотговорни депутати от НС, кой от вас ще даде определение за НЕМАЛОВАЖНО или полицая на пътя има законното право да рши … кое какво е! Поздрави от Isla Más a Tierra.

така ще е - като не е от ГЕРБ!

Като е нагъл и стиснат, така ще е,,,,,

Ми ко беше им дал 2 банкноти по 100лв. и после 2 по 50 номера щеше да мине-ха,ха.

Браво

"Недостатъчната сума като подкуп е обида и за двете страни" това е мотото на пътните полицаи. И всеки тарикат си знае че с пари може да си нарушава правилата ,докато някой на небето не си го хареса.

А каква ще е глобата за полицай, взел подкуп.....? Някой да ги попита все пак, но внимателно, че са много чувствителни на тази тема. Ако все пак ви отговорят, че НЯМА глоба, не следва да се учудвате. Взимат ги с цел опазване на реда и спокойството на мирните граждани.

Ако нямаше камера...

Че к'во им пречи камерата!? Просто турчето е пракалило с наглостта, хвърляло им пари, като на танцьорки в бар, па и 40лева са малко за та'я работа.