Младеж атакува с кола сграда на летище София

25-годишен младеж атакува с автомобила си сградата на РВД на летище София. При инцидента няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Младеж атакува с кола сграда на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го поредният олигофрен от поредицата нови национални герои...Имам чувството,че това младо поколение е адски неадекватно,тоталната липса на възпитание и ценностна с-ма,чалгакултурата,неграмотни,безразборна употреба на наркотици,алкохол,секс...нищо добро не ни чака като остареем...ще зависим от тези безмозъчни индивиди

Това от кои филм беше?

Не се обиждай господине, но откакто премахнаха жителството, София се напълни от прованса с проститутки и престъпници.

Тя си беше пълна с престъпници. Някои даже стана министри

Едно време, когато бул. Руски беше затворен за движение, приятел ми дваше 1000 лв за да мина с колата пред мавзолея. Тогава това бяха много пари, а после щях да мина и за дисидент. Еех, младост, глупава младост...

Интересно как е взел завоя ( 90 градусов ) че да счупи бариерата при портиера и да нахлуе вътре... Впрочем сградата се води от национално значение. В предвид това трябва доста да лежи в затвора... но едва ли :(

==

Защото, ако не гобеше премахнал, сега нямаше да има пустеещи земи и изконното за бългаирина занимание-земеделие щеше да цъфти и процъфтява! И плодовете и зеленчуците нямаше да вносни и пластмасови, и сиренето и млякото щяха да са от мляко!(А не, като сега-цялата провансалска паплач в софия-продавачики по сергии, дошли уж да се реализират професионално...Дошили са заради анонимноста на големия град, заради мързела си и ниския си морал, е за това се домъкнаха потурковците тука!

а защо комплексирани столичани като теб ходят в чужбина? за какъв се мислиш,бе господин никой? Кое поколение столичанин си или и роднините ти са се домъкнали тук,преди 20 год. и ти сега си класен! Ти от къде излезе,за да казвеш къде да ходят хората-аман от помии като теб!

Я дайте по сериозни снимки!

Ами ако беше терорист? Един атентат на РВД практически би затворил летище София...

Не летището. Небето над България.

Е този какъв е според тебе. Не гледай, че накрая ще излезе вода ненапита и чист като сълза.

мн.пари са му взели митничарите за да го ядосат така

Според мен е бързал да хване самолета! :P

Този тип във всяка нормална държава потъва в панделата за 6-7 г. и плаща за ремонт не по-малко от 25-30000 евро!Тук обиграни във вземането на подкупи съдии,ще му дадат 1г.условно и глоба 50лв!

kgb777kgb

Колко рядко по тия форуми да срещнеш някой с нормално мислене !!! Дано си млада /млад/ може и да успееш да промениш нещо в тази маргинализирана държава , ако ти стиска да се бориш !!! Успех ! Късмет ! Щастие !

Ако се докаже, че е бил пил или е нарочно, трябва да му наложат да изплати ремонта, да го питам после ще го направи ли пак!!!!

Така е, защото в сградата на РВД не се продават дюнери!!!

Е този как е взел завоя?

Повсеместно изкукуригване на нацията.

Този сигурно е бил надрусан или се е хванал с някой на бас за пари, че може да го направи.

Бил ли е с превишена скорост?

Поредния свищовски селяндур! Сигурно и той е завършил Академията им....като и половин България

Не мога да разбера какво имаш против СА. Явно май не са те приели там.

Абе, Илия, ти въобще история учил ли си? Свищов никога не е бил село. Я, ходи си доучи преди да пишеш глупости. Очевидно е, че освен да злобееш друго надали ти се отдава. А, ако беше поучил, завършил висша икономика или нещо друго - със сигурност нямаше да си на този хал, който ти личи отдалеч.

и откога икономиката се дели на висша и низсша, или може би висшата икономика е на дс крадците

Много екшън филми гледат тези деца....

Не гледаьт филми а новини и себе си. Просто социалното недоволство расте все-помече ако не си забелязал. Всеки го избива на някъде!