Самоуби се братът на арестуван в акция ”Вносителите”

48-годишен мъж от Пазарджик се е самоубил. По информация на Дарик това е братът на собственика на една от най-големите фирми за захар и захарни изделия в региона "Дичи" Димитър Медаров.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се братът на арестуван в акция ”Вносителите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА 13 МАРТ ЩЕ ВЪСТАНЕ НАРОДА КРЪВ ЩЕ ЩЕ СЕ ЛЕЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ПО ВЕЧЕ.

В този Пазарджик цялата полиция е за подмяна,не че ще дойдат по-стока.Прикриват убийството на сестрите ,сега помогнали тука ,после там.

Чудомир е бил категоричен, че Димитър Медаров е имал честен бизнес и не е нарушавал закона Тогава защо скача от покрива????????

А ти какво ще направиш ако полицията нахлуе във вас и те обяви по всички медии за престъпник, без да си виновен? Да си чул за репресиран от държавната машина?

Ти може и да скочиш , като гледам нямаш и три грама мозък , ама този по скоро са го подбутнали да скочи Явно не е изпълнил някъде нещо и е завлекъл някой с много Когато въртиш далавери риска винаги съществува да се издъниш , не му е крехка психиката , завлечеш ли някой с много си плащаш Само Милен Велчев може да ощети държавата с 2 милиарда и да не му се потърси отговорност В частният бизнес плащаш за всяка грешка, дори и с живота си

Ако тези акции са повлияли на психическото здраве на този човек и са го довели до самоубийство, както и ако брат му е невинен, Цветанов да влиза в затвора! Писна ми от тази комунистическа милиционерщина!

Е де, не е комунистическа милиционерщина, а демократична полицейщина! Назовавай нещата с истинските им имена , не с измислени такива! И не се пени много да не се пукнеш откъм гърба!:)))

Я ми обясни тогава при кой режим полицията може да си прави каквото иска, без да й се търси сметка - при демократичния или при комунистическия? При кой режим могат да се правят стотици хиляди СРС-та и да се ползва към 1% от тях реално за престъпления?

Грешка. Самоубиха го