Англичанин прободе с нож мъж заради силна музика

Англичанин, ядосан от среднощна гюрултия, прободе с нож свой съсед в поповското село Тръстика, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Англичанин прободе с нож мъж заради силна музика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

криворазбрана демокраця=беззаконие. няма валиден закон за шума след 2ч:00 часа. няма към кого да се обърнеш (ех. полиция). и на мене ми е идвало така да се саморазправям със самозабравили се гуляиджии в Булгария които не зачитат правото на никои друг за спокоен сън и отмора в часовете отредени за това от природата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, така е. Полицая на махалата няма ли да го уволнят сега. Оставил е хората да се саморазправят.

Браво на англичанина! Аз от години имам проблеми с едни селяндури във входа и с нетърпение очаквам първите размирици в София, за да им хвърля една граната и да млъкнат завинаги.

Браво на англичанина!

d-fens

Наистина,молиш ги да намалят музиката,те нарочно я увеличаватСамо дърво за тях.Изроди.

сега нашенският слугинаж ще му даде на бледоликия 1-2 годинки ,които обаче ще си ги изкара в дома си на острова

Предлагам да подкрепим англичанина за орден "Стара планина".Без друго, коренните жители тук са мухльовци и той единствено заслужава награда за доблест и заслуги.

Напълно разбирам човека. След толкова години така наречена "демокрация", на никой не му пука, че пречи на другите. Където живея, шумът не спира през цялата нощ заради нощните клубове наблизо. Не толкова от музиката, колкото от пияните клиенти, които крещят по улицата. Започнах да слизам и да се бия с такива. Полицията не помага. Остава сами да се справяме>

Добре е направил. Аз на такива им паля вратите с бензин. Или разливам отработено масло. Или пък стрелям в прозорците с ракетки или въздушен пистолет. В краен случай им отвъртам бушоните.

Броят на идиотите в БГ е 90% и англичанина се объркал тотално като е мислел, че може да живее като пенсионер в Булгария. То е същото като в Сомалия, ако не те изядат, ще те побъркат!

Така както е тръгнало, чалгата ще измести националния химн. И аз съм имал много случаи на пиянски съседски изпълнения, идват ченгетата, проверяват докумените им и ги МОЛЯТ да намалят музиката, отиват си, и след 15 мин. всичко започва отново. Пак се вика родната МИЛИЦИЯ, следва нова проверка на документите, пак МОЛБИ за прекратяване на купона, съпроводени от благословии към майките и родата на ченгетата, и пак нищо. Тогава аз слязох, обясних на ченгетата, че в този апартамент от години продължава безнаказаното купонясване, и не може така да продължава. Бях нагло "поканен" да се прибера в къщи. СЛед около 1/2 час купоня тръгна с пълна сила, не издържах, слязохме долу с брат ми, и набихме двамата бабаити. След 2 мин. чегентата бяха тук, арестуваха ни, прекарахме остатъка от нощта в районното, и подписахме протоколи да не ги закачаме повече. Глобиха ни и по 100 лв. за хулиганство. Извода е: Добре дошли в Чалгария.

то и сега май имаше проблем с тоалетните, дето по селата и махалите, пък и при по-старите къщи са навън и им викат нужници. Кегил се колегата какъв пример да дава.

Подивяхме, не ставаме за нищо. Много ясно си личи колко сме несъвместими с цивилизования свят. Англичанина сега ще си вземе багажеца и ще духне към своите си, но ние си оставаме тук и си оставме пълни мизерници.

браво на ук да се наказе ганиовеца *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цялата махала са боклуци. Браво на английския пенсионер. А тези, които са вдигали шум, арестувани ли са?

Подкрепям англичанина! Тези са били по-долни от туземци, а човекът, за разлика от нас , има достойнство.

Пияндетата,като надуят нощем музиката, не те зачитат за човек. защо тогава англичанинът да ги брои за хора? Добре е постъпил, ами ние сме загубеняци и търпим пияндета да ни тормозят.

Ало,дир-а.Това за Бг-свините,кефи ли те?Защо не го изтрихте?А,този,да вземе да прочете малко история и да походи из музеите в Англия,където ще види кенефите в спалнята на смрадливите Величества.Когато те са били още в пременни съюзи,ние сме имали държава и столица.Егати недоправените бледолики.Сигурно е от вечната мъгла.Засегнала им е и мозъците.

Не е така! Отиди при тях и си пусни турско-циганско мутренската чалга и да ти се кефи маалата.Ама не смееш там!И знаеш защо!А ако не знаеш пробвай се и ще ти го обяснят -съгласно обстоятелствата.

Имам съседи пияници, които живеят над мен в блока. Много често пускат силна музика до към 3 часа след полунощ. Викал съм десетки пъти полиция - идват, предупреждават ги (молят ги) да спрат музиката и 10 минути след като си тръгнат купона продължава с нова сила, само че сега се чуват и псувни по наш адрес. За съседите няма никакви последствия - дори и полицията да дойде втори път за една вечер, всичко си е същото - няма глоби, няма наказания... Много пъти, опитвайки се да заспя и неуспявайки ми се е искало да се кача горе и да се оправя с тях, но след това се замислям и ме е страх, че ще се стигне до нещо като случая с англичанина... не ми се иска да си проваля живота, заради няколко пияни свине с гладки мозъци... за жалост както ви казах - полицията не върши никаква работа - нито може да респектира, нито да накаже. Липсата на държава подтиква хората към саморазправа!!! ПС. След няколко месеца заминавам за чужбина, още не знам за колко години, но не мога, не искам вече да живея така. Може и някой ден да се оправят нещата, но аз нямам три живота време да чакам.

Просто им отвий бушоните на електрическото табло! Друго не помага! С такива не можеш да се разбереш по човешки!

диви свине сте вие по старите блокове, където живеете. Просто си от най-нисшата класа и затова живееш в такава дупка. Ние живеем в нов комплекс, където сме отбрани хора и такава измет не може да живее. Тук при нас живеят адвокати, миниджъри, прогамисти и са ни съседи като са изключително възпитани хора! Никой не ти е виновен, че живееш в гето!

еи мн си прост хари ,в новите комплekси сте само селяндури:)

какъв Хари си ти бе, ти си си най-обикновен, че и прост Харалампи. Живееш ти в центъра на Париж, глупако.

Еххх, ХАри. От кое селце с външен нужник си отишъл да живееш сред такова отбрано общество. То обществото може да е отбрано, ама ти си останал същия неграмотен селянин, както показва правописа ти. Това, че живееш в елитен квартал, май не те прави гражданин.

Пази Боже сляпо да прогледа....

Скъпи ми Хари (или може би Хараламби??) Когато преди 65 години съм се родила тук където и сега живея, обстановката е била друга.Помня че беше и чисто и уютно и тихо.Но сега откакто много твои роднини се заселиха около мен обстановката е като в гето!Това е така,защото много пришълци не искат да разберат,че правата им приключват точно там,където започват моите!!

бии се като мъж, бе!

И дсе пак ингилизинът да не го раздава толкова отворенгяз!Къв е пък той ,най -големият бабаит ли ?Направил го е защото има усещането ,че е дошъл да живее при туземци , а към сънародниците -не се подмазвайте толкова .

не е заради това, че ни има за туземци. те англичаните си се бият и помежду си. такива са си , лесно скачат на бой, отстояват си правата. и не забравяите, че той е търпял шума дълги часове, отишъл е да им каже да спрат, не го е било страх и някакси боя е станал. бил е един срещу няколко. сега не го знам тоя може и да е някоя откачалка и да е нападнал пръв. това ще го разберем после.

еи сега прочетох случая и в англииската преса. англичанина се казва роджер, а българина стефчо. пише, че роджер е предупредил първоначално да се намали музиката, която е притеснявала цялата улица и е било чалга музика-микс между български фолклор с балкански и арабски мотиви. след това е отишъл въоръжен с дървена пръчка и нож. след като е наръгал стефчо , роджер сам се е обадил за линейка, която откарала стефчо в болницата, където тои бил спасен.

Че ти по правопис и мислене си туземец, какво се репчиш, бе комплексаре.Ако на теб катунът ти дъни музика по цели нощи, друга песен ще пееш, нали?Боже, какви дебили е раждала, ражда и сега, българска майка юнашка...

свобода на словото ама друг път.във всички сайтове има админи които трият това което не е богоугодно на Господарите.Много по близо. сме до русия и Либия отколкото до ЕС.Така е тук в булгаристан.

Докато разни лекета повтарят "булгаристан" ще е трудно да се сравняваме дори с варвари като англичаните.

За съжаление все някой отвън трябва да ни върши работата.

Браво! Точно така! Тъпите цигани и селяндури прости точно това си заслужават! ОДОБРЯВАМ!

ДА БЪДЕ НАГРАДЕН. Да живееш в такава селска кочина от пияндури, селски бабаити, простаци и хора без култура и възпитание- трябва да си луд да не искаш да намушкаш свинете. Честно казано простоията на селяните и мен не ме сдържа. Пренесоха я и в София.

Наистина сме ужасни. И никога не ни пука за другите освен когато искаме да са по зле от нас.....

Подкрепям англичанина. В РБългария има закони и трябва да се спазват от всички. Никой няма право да вдига шум и така да тормози съседите си. А къде са били полицаите? Те са длъжни да въдворяват ред, а не чрез самоуправство. Надявам се англичанинът да понесе едно минимално наказание, а пострадалият да си ближе раните и да знае за друг път.

Браво на англичанина. И ако го осъдят, че е показал що е ред и правосъдие от НАТО да пращат бомбадировачи за това чалгаджийско племе.

цяло село търпяло и мълчало,иначе възмутени,а??чак се наложило един смотан британски пенсионер да оправи наглеците и оскотели пияници.мърша,не европейска,световна мърша сме!!!дано му се размине леко на човека,евала само мога да му кажа.ингилизина оставя тука сигурно хилядарка на месец,овцете му тровят живота с гнусна чалга.ами какво друго освен нож ще ги оправи?!

Има и шумни англичани.Една дърта вещица тука,пенсионерка, ни тероризираше всяка сутрин към 4-5 часа със силно надут сериал и то през лятото,когато прозорците са винаги отворени.През октомври на рождения ми ден ми подариха тонколони и сега й надувам хеви метъл яко,понякога пускам на макс от ю туб речите на Адолф Хитлер и Химна на третия райх а тя ме гледа по стълбите накриво.Но не ми вика полиция,защото пускам предимно британска музика.

и това какво общо има?!? въобще мислиш ли понякога преди да напишеш нещо?? щом чувате през стените един сериaл по тв-то, значи никакво я няма изолацията ви, ама ти веднага си скочила да я тероризираш, "вещицата", голяма гордост, няма що.

ако я беше заклал, щеше ли да има общо?

Вече всички разбрахме, че си проста селянка.Не ни го доказвай ежедневно, молим ти се.

Ех Веселинке и в Малта/ако си там изобщо/ си пренесла българската простотия! На такива като теб разчитаме да ни представят по света!

ей като ви чета чак страх ме хваща ,ами да си върнем комунизма я вижте в русия ченгетата как бият !!! а може да върнем и белене който не слуша бой-бой и на прасетата.

Англичанинът да бъде оправдан, а нашенецът да бъде осъден и всичките му носители с чалга и сръбска музика конфискувани и унищожени!

бравос

Какво може да се очаква от това безмозъчно, уродливо племе, без история, без култура, без музика, без литература и т. н. което не е допринесло с абсолютно нищо за технологичното и духовно развитие на човечеството. Когато е започнал технологичния прогрес, когато е Моцарт е творил и т. н. това племе е било клано и ебано 600 години! 99 % от нацията е продукт на всичко това. Това са полицай, военни, футболисти, спортисти, певци, политици и т.н. и т.н долнопробна безмозъчна балканска измет. Да не говорим за елит и звезди. Всичко това трябва да се разясни на Европейския съюз, Америка и целия свят!

Не се смятам за свиня...за теб не знам...Иди се прегледай...познавам добър психиатър!

Ти братче англичанин си виждал само на снимка май май. Такива жалки пияндета са. Правят секс по тротоарите на Слънчев бряг. Не се излагай да цитираш българската история като не си запознат. Смешен си така .

А сега внимателно си избърши лигите и се успокой. Имаш лек проблем с пълния член, но ше се опраиш некога. Вероятно имаш и леко замъглено самосъзнание. Направо се чудя как слушаш Моцарт. Ми той не е за стари модели рендета.

т.н р. англичанинне НЕ Е англичанин,ами ирландски циганин, така че какъвто е тои такова е и населението около него ,така че не издигаите толкова много англичанина.Идете да видите в англия какви простаци са, затова има толкова много полиция денонощно заяото са свини. такива оргии като в англия не може да видиш в бг. ,така че не нападаите българското .... братя

т.н р. англичанинне НЕ Е англичанин,ами ирландски циганин, така че какъвто е тои такова е и населението около него ,така че не издигаите толкова много англичанина.Идете да видите в англия какви простаци са, затова има толкова много полиция денонощно заяото са свини. такива оргии като в англия не може да видиш в бг. ,така че не нападаите българското .... братя

Нормална човешка реакция срещу изроди. Лошото при българите е, че повечето вече са дресирани на послушание.

Освен че си бесен, си и много прост. Как да ти обясня, че по белият свят има ред и дисциплина. Е, няма как да ти го обясня това - просто нещо е, но не е за прости човеци. А наздраве! Това барем ти се отдава...

Англичанинът е прав! Говедата трябва да се колят. Ако не е останало нищо човешко в пияното животно и тълпата скотове около него, по-добре някой да им тегли ножа. Ние сме единствената страна, където няма закон за обществения ред. Има някакви бегли разпоредби на общинските съвети, но те имат предимно пожелателен характер. Няма глоби, няма санкции, а в селата няма и полиция ди ги прилага. Господ е високо, а народ няма, общество също. Жалка, тъжна и тягостна картина... Не е виновен агличанинът, той е разбрал, че се намира в дива страна и трябва да ползва всеизвестния закон на джунглата.

трябва англичаните да дсйдат... да въведат ред и законност...иначе идват циганите

Удри, удри!

А пък по селата като се оплачеш от кретенията,полицаят ти казва:Ама ти много филми си гледала!Има толкова пияници че няма толкова полицаи да ги озаптят.Жалко че ще осъдят човечеца....ама да се премести в град!

Този що не си ходи на острова да раздава правосъдие? Или там щеше да е доживот след тази случка?Не работел, а се издържал от пенсия. За какво са ни такива? С какво ни е полезен? С нищо!

А ти с какво си полезен?

Че как да не е полезен? Произвежда тор. В големи количества...

1. Не си ходи на острова, за да направи такива като теб и циганина хора. 2. Полезен е с пенсията си, която е 20 пъти по-голяма от на баба ти, или от твоите данъци. Т.н. външна инвестиция. Така, че икономически е по-изгодно да имаме 1 такъв, отколкото 20 като теб. Грубо но истина!

АНГЛИИСКА ПЕНСИЯ 126 ПАУНДА НА СЕДМИЦА ПО 2,30 ЛВ , МАИ НЕ Е МИЛИОНИ НАЛИ?

Нямаше да е доживот, защото там нямаше да я има тази случка! Тези идиоти щяха да са ги озаптили много преди да се случи това! А после някои се сърдят като им кажат, че са калпав материал! Ами калпав материал са, така е!!!

взе ми думите от устата. Тъкмо щах да му кажа, че там такова нещо просто нямаше да се случи.

Над нас имаше едни луди, яко музика до сред нощ. Викам ченгетата, идват, а оня не е*ава да отвори. Идва полицая у нас и ми казва - Ми той не отваря. - Е той на теб като не отваря, аз ли да ходя при него. Накрая им отвори, каза им две приказки и ония си биха камшика и казаха, че нямало какво да направят. А и ако съдя по жилетките, ги бяха вдигнали от засада и в момента си бяха на загуба да се занимават с нас. Дива държава сме и само храним някакви кибици, които пък ни и рекетират. Както каза един друг съсед - тук останахме само глупаците и мутрите да ни се подиграват.

прав е комшията ти !

много правилно е постъпил англичанина.преди 200 години,неговите предци са се държали така и в Америка ,и ето ти сега една велика държава- САЩ.Не можеш да дразниш съседа си безнаказано.Еле пък с чалга.

Като видял какво е сторил, чужденецът повикал полиция... Хе-Хе ! Той се едно не е знаел каво ще стане . Браво на човека ! Само се чудя каде е била "родната полиция ни пази" преди да се случи този инцидент ?

Само така -тя простотията няма опраяне по друг начин...Цяло село и само един мъшкар и то от Англия...

За съжаление пак стигаме до там, че някой като не си върши работата, другите мирни граждани изкрейзват от шум и простотии. Явно все повече ще се стига до саморазправа.

е те тва е България, чалгата на мах, яко ракията и така......скапана държава