Двама души задържани след гонка с полицията

Двама души са задържани от служители на СДВР, след като са направили опит да избягат с лек автомобил „Мерцедес” от полицейски патрул.

Обратно в новината

Коментари - Двама души задържани след гонка с полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към момента е трудно да установим чия собственост е автомобилът, уточни полицаят." - ами попитайте задържания, Уотсън

За името на улицата - опитайте се да разберете защо се казва така и после свалете шапка. Полицайте са се постарали, сега да видим правораздавателите. Може пък тези момченца да са си правили джогинга

Тая улица веднага трябва да и сменят името!

казва се така, защото 1913 български войници са загинали в тази местност, за да можеш ти сега да се правиш на умник, може би бадева са си заминали ???

Браво, Борисов, браво, Цветанов! Ето така трябва да се мачка битовата престъпност! Смело напред!

Хахаха, ти добре ли си! След 48 часа са навън под гаранция и ще продължат да крадат коли...Ти ходил ли си в Орландовци, там е дива Индия...

Да им хвърлят един бой на площада, под звуците на духовата музика .

Къде е мястото за криминално проявени?

A "геройчетата" нямат ли имена!? Kоито и да са, "гузен негонен бяга"! Tия е явно защо! Xората на "тъмнинат" , в и н а г и се "крият като плъхове...." C ъ д е т е ги! A к о имат пари нека има и глоби!!!

Неграмотен народ с претенции.

Г-да другари Б. Борисов и В. Сидеров, защо ул. Султан тепе" още е с това име?! Трябва да се смени това име! Има предзнаменование в това, колата да е била изоставена точно там! Трябва да се действува! Лентата и ножичката ще ви осигуря и девойче за отхапване от питката с меда ще намеря (мургава и стройна ще е)!...

Сериозна гонка трябва да е било - къде е Орландовци и къде Султан тепе !

няма ли някой да напише че полицията е гадна ! бавят ви се коментарите нещо

Понеделник се яви при мен , жилетки имам с дълги ръкави ... дори и цветни !

Другарю Б. Борисов и В. Сидеров, защо ул. "Султан тепе" е с това име? Трябва да се смени това име! Има предзнаменование в това колата да е била изоставена точно там. Трябва да се действа! Лентата и ножичката ще ви осигуря и девойче за отхапване от питката и медта ще намеря (мургава и стройна ще е.)!

Нищо лично - само, че мед е от мъжки род. Пчелен мед, предполагам, че за него иде реч, а не за химическия елемент, който наистина е от женски род.

точно на място:)))

Е, и мойто жена така говори;)