Пиян младеж троши портиерна в Студентски град

Пиян младеж нападна портиер в Студентския град. Агресивният нападател счупи с юмруци прозорец в общежитие при опит да влезе вътре.

Обратно в новината

Коментари - Пиян младеж троши портиерна в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като чета какви глупости пишете бил селянин , бил гражданин , направо сте смешни . има ли значение откуде е важното е че трябва да си понесе последсвията.живея в чужбина и само като чета каква злоба има вув повечето от вас направо не ми се вруща в родината! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Против Белене съм и всякакви репресивни въздействия върху тийнейджърите,но арогантността на някой от тях като че ли единствено в такива лагери ще се неутрализира,за жалост!

Не се обиждайте на селянин и циганин , а на българин . Ако сте чували за Алеко може и по друг начин.Хората се стремят към полюсите на света , а българите към полиса.И като се съберат на едно място не пускат други , както пътниците в претъпкан автобус .У ЦЯЛ СВЯТ хубавата къща е заобиколена с 100 декара парк , тук хубавата къща е на 10 етаж на пъпа на еди кво си , че лесно се изхвърля боклука . Айде , изкарайте си хайванчето до някоя градинка да не я свърши у палата ви.

Българи юнаци,смело напред...да осерем ближния...това е големия душевен оргазъм на бае ти Ганя...с това започва и свършва деня на всеки от нас,седнал удобно зад монитора...в безсилието си да направим каквото и да е...и да се оправдаем за всичко,да сме най невинните хора...на които трябва да се дава даром всичко...искаме високи технологии, техника,хубави автомобили...всичко това е постигнато с много труд и умствен потенциал...с който много се гордеем,а сме само добре кондензирала пара...

СЪОБЩЕНИЕ НА ДАНС ИНТЕНЗИВНО НАРАСТВА БРОЯТ НА ХОРАТА С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И МОЗЪЧЕН ДЕФИЦИТ! Много от тях се отъждествяват със служители на ДАНС, МВР, НСО и други!

снощи и на кеворк кеворкян сина му беше арестуван,видимо пиян като талпа,ама никои нищо не казва за това.вапреки че обиди всички полицаи там пак го пуснаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво момче,напишете изрода.Студенти от студентски град/бардак/,мислите ли се за висшисти,като ви дават диплом?Не се ли срамувате?

Щом е нямало как да влезе в блока, значи едва ли е студент. По-скоро е приходящ селянин, живеещ на квартира и решил да се възползва от младостта, която се намира в квартала. Искал е да влезе в бл. 22, вероятно при някоя пияна девойка. Ще му хвърлят един хубав бой и ще го пуснат.

Също така може да е син на софиянци, който няма право на общежитие, но му се ще да се прави на голям, като живее сам. А може и пари за такси да не е имал и да е мислел да дремне някъде. А може да е бил и марсианец и да си е изпуснал междупланетния кораб... аман от безпредметни включвания. Важното е, че е направил белята и да си понесе наказанието.

Сега да го осъдят за хулиганство, както си му е реда и ако пък случйно е студент да го изключат от университета ( в СУ това го има в правилника ) и да го прочетат по всички аули със заповед на ректора "Еди кой си е изключен защото е направил еди какво си" за назидание и повече този младеж да няма право да следва в български университет.

Това е бъдещето на БГ. Умните заминават да учат и работят в чужбина, а помията остава в кенефа БГ. Каквато държавата, такива и гражданите-агресивни, тъпи пияндета

Това си е тъжната истина вече 20 и отгоре години!Но най-лошото е, че на самото общество и управляващите ме им дреме чак до там, че да запретнат ръкавите и да си почистят кочината, която сами сътвориха! А може би не им стиска!

Евала на момчето. Само така!

И в крайна сметка тая лелка, защо не му е дала черната котка?

Защото той е търсил младо котенце :))

И сега какво излезе? Само селяните пият и се бият. А гражданите едни такива хрисими душици. Хич не се усещате какво глупости говорите

Въпросният герой е див селянин (може и от Люлин или Младост дошъл да търси евтина любов) и такива за съжаление в Студентски град ги има много.Докато има университети като СУ,УНСС и ТУ,които приемат само по диплома в безумни специалности ще има все повече като този.А софиянците да не се възгордяват много,че повечето още се чудят как да си платят сметките за парното на панелката(т.е родителите им са дошли от село) и откъде да намерят 10 лв да заредят пичеловката.

Това ми хареса! :)))))

".Докато има университети като СУ,УНСС и ТУ" - знаеш ли какво означават тези абревиатури или си пишеш ей така, колкото да има. Ако тези университети приемат куцо и сакато, какво да казем за НБУ, ЮЗУ, БСУ и други подобни. НБУ приемат и с успех от диплома под 3, стига да си плати кандидат "студента".

Е какво да кажем - ако едните приемат куцо и сакато, другите приемат тъпо и богато.

Въпросния герой може и да е от Младост и Люлин, но е хубаво да се отбележи, че когато си приключат следването масово цървулите от село се заселват по кварталите, на квартирки, а не се прибират от там от където са се довлекли, така, че недей философства излишно.В София при повече от три почивни дни дали остават и 600 000 души, та това са софиянците, другото са "гости на столицата".А за това кой как се държи - нещо не се сещам за толкова случаи на грабежи, побои, вандалщини и др. извършени от софиянци в провинцията, колкото са същите реализирани от провинциалисти в София, което е нормално - все пак са дошли да се покажат на всички "у градо"!

Нищо ново!Интересно е, как вечерно време допускат на смяна да има жени!? То от много време ми е ясно, че в България мъжете са дефицит, ама чак пък толкова......

Мдаа, само пиян би се представял за служител на ДАНС, ако всъщност не е.

Пиян селянин!!!

на село да строшиш витрината на селския магазин и на хоремака е нещо нормално

помощ помощ селянията ни напада и вече от нищо не я е страх помощ помощ

Когато започнат да заплащат за възстановяването на щетите, ще спрат.

С юмруци чупи прозорци! Алооо... за такива изцепки,изключване и марш от София за 10 години,да не стъпва в столицата иначе 10 години ефективен затвор.Това ви го казвам аз който на всички студенти съм ви дядо,не чичо.Без крути мерки няма да я има България. 90% от младите са нагли,безочлеви и трябва да се сложат в ред.

тая софия да не ти е бащиния уе ей, я си трай че да не те помнят с лошо

С това мислене и на 35 пак си бил дядо. Недей рита срещу младите, че те работят и ти плащат пенсията.

иих тия софиянци, чули една дума буркани и само за тях си приказват

ми зняят ги те добре тия буркани..нали стях раснаха :))

Абе може ли някаква беззащитна жена да сложат за портиерка да се справя с всякакви отрепки. Студентите нямат ли си колеги, които да изучават източните бойни изкуства?

яко...

аве буркани ... вие от софията все сте много нависоко

стой си на село , тук си имаме достатъ4но като теб ...

да не мислиш, че ми се идва пак в софията, само, че заради вас тук вече няма работа

Поредния комплексиран "жител" който смята София за единствен град в България.

що пък да не идвам, аз не мога да забраня на никого да идва в моя град, ти как пък ми забраняваш

Поредния див селянин който е дошъл в София и ще забрави да си тръгне, а мама и тате ще му пращат буркани...

бил от данс, хаха. с черна котка...

Човека просто си защитава гражданските права. Аз когато живеех в студентски град, портиети бяха все някакви бабички, които проверяваха младежите, но иначе всякакви други си влизаха - виждал съм цигани няколко пъти, те защо бяха влезли.

Абе на такива идиоти и една гора бой им е малко... Опасявам се, че вече е късно за него... Изтървал е козите...

Селянин ...