Ядосана дама къса пагона на полицай

Жена е задържана за 24 часа в ареста, след като оказа съпротива и нападна полицай вчера, съобщиха от МВР - Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Ядосана дама къса пагона на полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това че си заслужила наказанието е правилно но този полицай не еза там как може една дама да направи такива рабити на истински полицай с 180см висичина минал от академия и курсове за самозащита но с връзки е май тоя

Заслужава глоба, обществено порицание, безвъзмезден труд в полза на обществото поне 1 седмица и задължението да се разписва в районното у-ние в рамките на един месец и условна присъда от 1 година. Едва след като започнат да прилагат адекватни мерки като гореизброените или подобни на тези в демократичната Америка то тогава ще зачитат закона.

единичен пример за опростялата, агрессивна и невазпитана балгрщина! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Hе е дама а е хулиганка и простакиня! Hе петнете името дама с такива невъзпитани простаци!

BRAVO! Dа плаща и в затвора за хулиганство! Oтворете белене за хулигани и хулиганки! Cигурно е от мафиотките-ами и за тях има закони ли H E ???!!!

+ че е искала да му откъсне и зарзавата!

Кавалерът с пострадалия пагон би следвало да се обърне за съдействие към колега-жена. И после- наистина ,за да се държат налудно и да мачкат безцеремонно на мнозина им помага компанията, а не обществото.

Единият от полицаите я "поканил" да влезе в сградата ! Предположете само как я е "поканил" .......

Обзалагам се, че ако возилото бе Порше тази статия не би съществувала. България е страната на данъците, таксите и глобите ... и двойните стандарти!

E, като е дай Боже, нека ти е в къщата една такава "дама". Това дама ли е? Дамата е преди всичко чар,стил, елегантно поведение. Това е някакъв селски цървул, неудовлетворена от мъжа си, дето целият свят и е крив. Да отива в панделата за 15 дни, че да се научи на обноски.

Четеш статията и след това половината от коментарите под нея (това най-вече) и вече ти се иска да си на летище София, заминаващи. При поднесена по този начин информация просто не виждам как един нормално мислещ човек би заставал на страната на подобни хора като "дамата".

Абсолютно си прав, приятелю

Забрави ли са да споменат , че дамата е криминално проявена с дълго досие !

Веднага заминавай! Ама там няма да ти скъсат пагона, а зад..ка от бачкане:))))

На тея простаци, трябва да им се скъсат главите не пагона. Пагона отдавна не значи нищо за тях, това са престъпници .. работят си по поръчка и хич не ги боли за вас .. Има ли някой от вас да не е купувал полицай , срещу скромната сума от 20 лв. примерно? Ей това са .. те . ... може и да я пребият жената .. без проблем

Докато има охлюви като теб, така ще е. Нарушават закона, а после викат ".....да оправим нещо". Ами като давате, ще вземат. Корупция е не само вземането, а и даването на подкуп.

Гаргамел

Попе,май си са рапопил...не като дават,а като те рекетират...пътувам в Европа и що никой не дава на германеца,французина...,а само на въшльовците като нас,румънци,унгарци...комунизма това ни вкара в главите-простотии до шии

Гаргамел

Ай пак ходете и гласувайте за червените бандите на Гоце

Каква "дама" е тази кифла?! Да се натика в дрънголника за 15 дни за нарушаване на обществения ред и хулиганска проява, а през това време да се осъди сериозно за оказване съпротива на полицай при изпълнение на служебния му дълг, за нанасяне на морални вреди, да се глоби и да се публикуват снимките й и присъдата във всички вестници, за да служат за поука на другите хулиганки! Безобразие! И медиите ни го поднасят това едва и не като геройство! Как да работи един полицай след такава сцена?! Нито може да й завърти един шамар /което би било адекватна реакция на нейните простотии/, защото ще го съди за "телесна повреда", нито може да я глоби на място, нито нищо! Няма да имаме полиция и ред по улиците, докато самите граждани се държат прекалено нахално и се бият с полицаите! А журналята я нарекли "дама" - тъпата парцалеса!

Брех, че строг "съдия". На теб пагона ли ти скъсаха? А за измама какво наказание предвиждаш?

незнам дали изобщо тука някои дето дава тези коментари знае за какво става вапрос.полицята трябва да дава пример на всички нали ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,да ама вав раковски не е така .полицията е под всякава критика .отношението е под нулата даже и по надолу ,,,,,,,,,,представям си и оправдам тази жена дето се е изнервила и е направила ужжжжжжж някаво провинение............хора за бога вие незнаете какви селяни стоят там без образувание и капка нравствност,,,,,,,,,,,,цветан цветан цветанов ако иде там да направи една проверка и ще си даде оставката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...Мадама къса пагони... двама малолетни бият трима полицаи, четвъртият с опастност за живота...банда краде от Лукойл, тримата са полицаи... полицаи задържани с цигари без бандерол...за апартаментите на баш полицая не съм споменавал... и т.н и т.н...Какво излиза - Веселин Маринов да ни пази...

Аз пък бих и скъсал свидетелството за управление,след което късането ще продължи години наред и така докато стане на 69 год.Това не е хулиганска проява ,а нещо повече!Ч тези ,които я защитават,заслужават дори да ги чу... да не получат полицеиска помощ!

Борн, от самоличността на Борн, предполагам...

Ти наричаш това агресивно чучело дама?! Една дама никога не губи присъствие на духа и не си позволява скандали. Тая уруспия се е държала като зарзаватчийка. Дребно хулиганство+съпротива на полицията+посегателство върху национално значими символи, каквато е полицейската униформа. Добро основание за дело и присъда.

Ако при поискване не представиш документ за самоличност, те прибират в РПУ-то за изясняване на самоличността ти. Полицаите правилно са поканили, макар и мекичко, като са видели каква е неадекватна.

Като гледам какво става и като чета коментарите ,ми се струва, че всички сме свине в тая държава. Полицаите българка ги е раждала и българин ги е правил

за българката ясно...ама бащите в бг не са никак ясни....хехе

Като знам как ме дебнат селските полицаи дали съм сложил колана,когато си вкарвам колата в двора,сигурен съм,че така наречените полицаи са били виновни

МА КАКВО СА ВИНОВНИ ПОЛИЦАИТЕ БЕ СЕЛЯК,ТИ ЗНАЕШ ЛИ АКО ОТКЪСАШ ПАГОН НА ЧЕНГЕ В АМЕРИКА КВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕБ А???? Е АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ОТИВАШ В ПАНДЕЛАТА БРАТ МИ ДА, И ТАМ ХОРАТА ПОЧИТАТ ЧЕНГЕТАТА И ТЯХНАТА ДУМА Е ЗАКОН,А ТУК СМЕ ЧЕРНА ДУРЖАВА ПО ЗЛЕ СМЕ И ОТ МАЙМУНИТЕ.

Дамян

Имал ли си работа някога през живота си с български полицай-мутра.Явно доста ти харесва да обясняваш как си мислиш,че е в Америка или на Марс но;1.Там няма как да скъсаш пагона на който и да е.2.Няма защо да го правиш след като нямаш причина и след като не можеш физически да го направиш.3.Там не можеш физически да паркираш на полицейски паркинг,а и няма защо да го правиш при положение,че имаш къде да паркираш.4.Ако по някакъв начин все пак успееш няма да дойде полицай-мутра който да се саморазправя с теб.Просто колата ти ще бъде преместена с паяк,а освен за преместването ще трябва да платиш и солидна глоба за неправилно паркиране.Та така е в белите държави,а в БГ полицаите са с твоето мислене за саморазправа,само че някой хубав ден след като се саморазправят с теб тогава запявате друга песен.

"КОКО" , аз да питам /ей тъй/ американските полицаи дебнат ли зад храстите , питат ли "ко прайм ся?", спират ли по 'нелуксозните " коли и да не пипат останалите , и т.н. и т.н..............................

тя май е отишла в полицията "Скандално" настроена.... за хулиганство или глоба или максимум 15 денонощия арест ще й дадат.

Самозабравена въшка. То бива бива Демокрация, ама това вече е пълна Анархия!

Извод: Ако гръмнеш полицай има много по-голяма вероятност да НЕ бъдеш наказан, отколкото ако му скъсаш пагона. Welcome to Bulgaria and have a nice day...

... А имаме ли ПОЛИЦИЯ ?

нападна - обърна се на "ти" предупредена - "чупи се от тука ма овцо" започнала да обижда - "ама какво е това отношение?" дуряла се арогантно - "ама спрете да ме биете вече" поканил я да влезе в сградата - "ако влезеш в офиса ми за 20 минути ще можем да изгладим нещата по между си... "

Тая сладурана я чакат 3 години пандела ако имаме ред и правосъдие.

Тази статия е писана от полицаите, нали? Защото тази не кара Порше а Форд Фиеста...

Като знам как се държат и действат нашите родни милиционери 100% истината не е както те самите са я представили. Още повече че самите те паркират както и където си искат за да си пият кафето вместо да бачкат.

Много правилно е реагирала жената. Какво значи полицая да те покани в сградата?! Или те арестува или да си гледа работата. А и тези свине полицаите кой ги знае как дебелашки са предизвикали жената. От собствен опит го казвам. Тия шопари да вземат да минат курсове и тестове за поведение. Защото сега са на ниво първосигнални маймуни. А повечето са и с наднормено тегло.

Пенчо,кво да я канят бе,тя като е взела курсовете за шифиор,сигурно не е и прочела кой какъв знак е и какво означава?

Пише се шофЬОр!!!

Жена с кола -маймуна с граната !!!

ОЛЕ, 555 КОЛКО ПРАВИЛНО СИ ГО КАЗАЛ... АЗ НА ПЪТЯ СЕ СТРАХУВАМ ЕДИНСТВЕНО ОТ РОМИ С КОЛА И ОТ ЖЕНА В КОЛА. АМИ 95 % ОТ ТЯХ ГОВОРЯТ ПО МОБИЛНИЯ, А ЧЕ ТЕ НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛНИКА, НЕ ЩЕ КОМЕНТАР. !!! НО НЕ ОТРИЧАМ , ЧЕ ИМА И ЖЕНИ СТРАХОТНИ ШОФЬОРИ. АМА КОЛКО СА!

Ех ченгетата да бяха такива ербапи и с бандюгите цена нямаше да имат.

Ех, колко си прав. Ама те на жени и бездомни само скачат. Иначе стоят мирно пред мерчото на кварталния дилър. Нали оттам им идва и заплатата.

Явно някои хора се самозабравиха. Тази трябва сега да я осъдят на обществено полезен труд поне за 2 години за да й дойде акъла!

Ядосана дама...Дама?Това че използва тоалетната седнала,не я прави дама.Май трябва да уча наново български език заедно с последното издание на тълковен речник,че то вече много стана- на престъпници им казват бизнесмени,на цигани-роми(а защо не коняци например,надявам се да е обяснено,че хич не ми е ясно),на различни леки жени им казват или модели или стил икони(вероятно има стил ,който се нарича "икони" от светците по иконите т.е бедно облечен,малко префасонирано малко облечен).Доста има да чета докато съм наясно с новата терминология.

Ей това е СУПЕР готин коментар!!! :)

Единият от полицаите я поканил да влезе в сградата ... тоя да не иска да му правят свирка? Ами ако тя живее на тази улица?

хахаха голяма работа като са му скъсали пагоните еми да си ги зашие или те са глупави ченгета те не могат да правят такива неща.........

Абе, да си тъп вече е болестно състояние и се нуждаеш от помощ :).. Не плювай този дето те пази.

Тази трябва да мете улиците на Раковски поне 6 месеца

с 2000 евро глоба и 2 седмици обществено полезен труд, друг път няма и да си помисли да отговори на полицай даже. Това обаче е в нормалните държави. Тука е друго.....

ЕХА ДА НАПРАВИ ТАКА В САЩ ИЛИ РУСИЯ ..., ПЪРВО ЩЕ ИЗМЕТЪТ АСФАЛТА С НЕЯ И ПОСЛЕ ЩЕ Я ПИТАТ КОЯ Е И ЩЕ Я КАНЯТ ВЪТРЕ :)

Не пич. Там първо ще и кажат "Госпожо, паркирахте на вход на паркинг, моля преместете автомобила!". А тия нашите сигурно са и казали "А мааа не глеаш ли къде си спрела?"

Бъди сигурен ,че така са казали полицаите ,аз пътувам из цяла България и рядко съм виждал груб полицай,особенно към Кат .. Но съм убеден ,че тя ги е предизвикала с курвенско и нахално поведение..от сорта на ,,Улицата да не е на баща ти,ти ли ще ми кажеш"...На една жена трудно могат да и се обяснят общоприети правилници , закони и норми на поведение,те трябва да важат за всички други/жени/ ,но не за нея и разбира се -за децата и..Затова- по безцеремонно с такива -6 месеца към комуналното в общината ,с метла в ръката!!

Слушай сега Пенчо, и аз доста пътувам, но грубо никой(полицай) не се е държал с мен. Такива мърши обаче съм виждал, дето се разправят с хората, като, че те са виновни за тяхните нарушения. В Русия със сегирност щеше да яде шамари, в щатите щяха да и сложат прангите и на капака по очи.

абе на тия ченгета все пагоните им късат, не можа ли да го ритне в топките - по-известна щеше да стане...

как така ще я задърят? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При късане на пагон се вкарва в затвора или си в изпитателен срок от година-две. Не разбирате ли,че нападение и унижиние на полицай,това обида и нападение към държавата-така се разглеждат нещата!

сега кой ще махне колата на тази дама след като е в ареста?

Паякът! И ще и напишат фиш за неправилно паркиране, а също така ще трябва да плати и за паяка!

и престоя на наказателен паркинг